Κάποιος έγραψε δεν είμαστε ηλίθιοι καταλαβαίνουμε
Εγώ αντίθετα από αυτά που γράφουν κάποιοι εδω βλέπω αύξηση της ηλιθιότητας και αύξηση της χαλαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουμε τα πράγματα
Οποίος δεν είναι ηλίθιος λοιπόν ας κατανοήσει ότι συνύπαρξη και φιλια με Αλβανούς και λοιπους γειτονικούς λαους δεν μπορεί να υπάρξει
Ούτε καν με Βούλγαρους που είναι ορθόδοξοι
Κυρίως γιατί δεν ενδιαφέρονται οι ίδιοι να υπάρξει κάτι τέτοιο
Και ο κύριος λόγος είναι ότι πάντα αυτές οι χώρες είχαν σαν σκοπό να κατέβουν προς το Αιγαίο
Νομίζουν ότι τους ανήκουν πράγματα που δεν είναι δικά τους ή το κάνουν επίτηδες
Τους φύτεψαν ψεύτικες ιδέες δεκαετίες τώρα και έχουν γίνει πια βίωμα τους
Καπηλευονται την ιστορία μας με την ανοχή σχεδόν όλου του πλανήτη
Η Αλβανία είναι κράτος που δημιουργήθηκε και φυτευθηκε με σκοπό να μας δημιούργησει πρόβλημα
Καθοδηγούμενες κυβερνήσεις από Αμερικανούς Γερμανούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο
Και σε συνδυασμό με τις δικές μας προδοτικές κυβερνήσεις έχουμε αυτό το αποτέλεσμα
Αποφασίστε εσείς που δεν είστε ηλίθιοι λοιπόν με ποιανού το μέρος θέλετε να πάτε
Με την πατρίδα σας θέλετε να είστε ή με αυτόν που κοιτάει πως θα σε φάει ζωντανό?
Η θα είστε από εκεί ή θα είστε από εδώ δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο στη συγκεκριμένη περίπτωση
Διαλέξτε στρατόπεδο όσο είναι καιρός γιατί μετά θα είναι αργά
Και αποφασίστε αν τελικά 30-40-50-100 χρόνια τώρα υπήρξε καμια κυβέρνηση που πήγε πραγματικά προς τη σωστή κατεύθυνση θωρακίζοντας τη χώρα σε όλα τα επίπεδα
Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο από κανέναν και φοβάμαι ότι δεν θα το δω και ποτε στο μέλλον
Τι θα γίνει από εδώ και πέρα?
Αυτό που ξέρω είναι οτι δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα όσο και να προσπαθήσουν
Δεν το πετυχανε παλιοτερα δεν το μπορούν ούτε τώρα
Όσο και αν μας διαβρώσουν,οσα άτομα και αν εξαγοράσουν εντός της χώρας
Προσπαθούν να μας εξαφανίσουν με ότι μέσο διαθέτουν και σπάνε το κεφάλι τους να βρούν γιατί δεν το καταφέρνουν ποτε
Κάποιοι θα αστειευτουν με την παρακάτω φράση , αλλά θα έρθει η ώρα που δεν θα πιστεύουν τι βλέπουν μπροστά τους
Πως είναι δυνατόν να νικήσεις ένα έθνος που έχει το Θεό πάνω από το κεφάλι του μονίμως?