ξερεις ποσα ατομα τα τελευταια 2 χρονια σταματησανε να γραφουνε???να γραψουνε τι αφου 7 στα 10 θεματα καταληγουνε σε τσακωμο....θυμασαι οι ltl παλιοτερα να εκφραζοντουσαν ετσι που θα ειχανε και καθε δικαιωμα γτ απο εκει γεννηθηκε το site....
Δεν είναι έτσι φίλε μου. Το Forum υπήρχε αρκετό καιρό πριν ανοίξει ο σύνδεσμος στην Αθήνα.
Σχετικά με τη member card... Aν εγώ ήμουν διοίκηση θα σκεφτόμουν ως εξής:
Αυτή τη στιγμή για κάθε εισιτήριο διαρκείας και για κάθε απλό εισιτήριο, πληρώνω νταβατζηλίκι 10% στον Ερασιτέχνη, 21% ΦΠΑ στο κράτος και ένα ποσοστό (δε θυμάμαι πόσο) στο στάδιο.
Ο Ερασιτέχνης όταν αργήσω να τον πληρώσω με τρέχει στα δικαστήρια όπως τώρα.
Το κράτος όταν άργησα να πληρώσω ΙΚΑ και εφορίες με έριξε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ στη Β' Εθνική.
Η εφορία σταδίου όπως σχεδόν κάθε χρόνο, με έχει κάνει και φέτος πανελληνίως ρεζίλι με το γήπεδο χωράφι.
Οπότε γιατί να τους πληρώνω; Tους γράφω όλους στα πελέ μου και:
Φτιάχνω member card και δίνω κίνητρα στον κόσμο να αγοράζει τα διαρκείας του και τα απλά εισιτήρια μέσω της κάρτας.
Για παράδειγμα αντι να έχει 200 ευρώ το εισιτήριο στην 9, το βάζω 300 ευρώ αλλά λέω πως όποιος θέλει, μπορεί να γίνει silver member (180 ευρώ η εγγραφή) και θα πληρώσει για το διαρκείας του στην 9 μόνο 20 ευρώ. Τιμή πρσφοράς μόνο για τα silver members και καλά...
Αντίστοιχα για τα διαρκείας σε άλλες θέσεις θα υπάρχουν ανάλογες τιμές και εκπτώσεις (golden members, blue members κλπ).
Το ίδιο και με τα απλά εισιτήρια ανά αγώνα. Πχ δίνεις 30 ευρώ και καλά σαν "συνδρομη" στη κάρτα και σου κάνω δώρο μια πρόσκληση σε θέση εισιτηρίου που κάνει 40 ευρώ.
Είναι ψιλολαμογιά το ξέρω αλλά εγώ έτσι θα έκανα.