author=Mikkael_Sin link=topic=321.msg5567#msg5567 date=1268152503]
Eίστε πολλοί μ' έναν λογαριασμό? Εγώ δεν είδα τίποτα γιατί (χωρίς να καταλαβαίνω από πού πηγάζει το "κλασσικά" που λες εσύ) στο πέταλο που κάθομαι, ο κόσμος είναι αΠΑΣχολημένος να φωνάζει για την ομάδα επί 90+ λεπτά και δεν προλαβαίνει να μπινελικώσει παίχτες.
Ασέ της εξυπνάδες δεν περνάνε εδώ!
Άλλες απορίες έχεις; εμένα μου έμεινε μόνο το "κλασσικά" που είπες, καθώς θα έλεγε κανείς οτι ξέρεις πως ξέρω πράγματα και δε μιλάω! Το οποίο δε νομίζω να προκύπτει από κάπου. Και για να τελειώνω, εγώ διαβάζω τα ποστ του κόσμου που λένε οτι απ' την -9- ακούγονταν αποδοκιμασίε
ς.
To κλασσικα δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα πάει σε όσους λένε και τίποτα δεν λένε.
Ναι οι αποδοκιμασίες ακουγόταν κυρίως από την 9-και από την σκεπαστή, αλλά δεν συμαίνει ότι ήταν blue vayeros.
Υ.Γ. Δεν έδεσε η λάσπη μάστορα.
Άντε τελειώνετε με αυτό το παραμύθι με την λάσπη, μας τα έχετε πρήξει από την αρχή της χρονιάς με την Λάσπη!
Η ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ λένε ότι η blue vayeros τους πετάνε λάσπη η blue vayeros ότι τους πετάνε η ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ή loccos torros στους ταυρομάχους κ,τ.λ
Έλεος με τους συνδέσμους σας, μας τα πρήξατε!Εσεις καταστρέψατε την κερκίδα εφέτος, οι σύνδεσμοι διχάσατε τον κόσμο, οι σύνδεσμοι τελικά νοιάζεστε περισσότερο για την προβολή σας και για το ποιος θα γίνει το αφεντικό της πόλης και λιγότερο για την ομάδα.
Άντε τελειώνετε με τους συνδέσμους και γίνετε ένα να ησυχάσουμε και να κάνουμε πάλι έδρα , που μου κάνατε 500 συνδέσμους λες και είμαστε οι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!Αντε που σας πετάμε και έχουμε αναγκή να σας πετάξουμε και λάσπη, ο ΠΑΣ έχει 100.000 κόσμο και ζήτημα να είστε 500 άτομα οργανωμένοι στους συνδέσμους της ομάδας , τόσο πετυχημένοι είστε όλοι!
Αυτούς που βρίζετε , αυτοι σας βάλανε και μας γεμίσατε συνδέσμους για να μας αποδυναμόσουν: ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ έλεγαν οι ΑΡΧΑΙΟΙ!
Νομίζετε ότι είστε και κάτι για να σας πετάξουμε λάσπη ΄λες και σας έχουμε ανάγκη, αυτό με εκνευρίζει!
Υ.Γ Από σήμερα δημιουργώ και εγώ συνδεσμο , θα τον ονομάσω
Penis BLUE (μιας και θα είναι παγκόσμιας εμβέλιας)ή Πουτ..ες Μπλέ(για εντός των συνόρων)!Όποιος θέλει ας γράψει να γίνει μέλος,
Υ.Γ 2 Τώρα Mikkael_Sin πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις γιατί η λάσπη μάστορα δεν θα περάσει!