Αποστολέας Θέμα: Εποχή Τσιώλη  (Αναγνώστηκε 87973 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #400 στις: Τετ 29 Ιαν 2014 16:45 »
αντε γαμησου κι εσυ και το site και οσοι αναφερεις.....

μας ζαλισατε τα αρχιδια ολοι σας......

ολοι σεβοσαστε τον κοσμο του ΠΑΣ κατα τα αλλα.......

στα γαμηδια ολοι ρε
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #401 στις: Τετ 29 Ιαν 2014 17:04 »
Τσιώλης: «Κανένα πρόβλημα με ΠΑΣ»

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις μου με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ειδικά τον γενικό αρχηγό, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, έχω να δηλώσω τα εξής:
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κανένα άτομο δεν υπονόμευσε το έργο μου.
Αποφάσισα να παραιτηθώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή απόδοση της ομάδας και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να βοηθήσω τους παίκτες του ΠΑΣ να τα ξεπεράσουν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Την απόφαση αυτή την πήρα σεβόμενος το καλό της ομάδας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι σχέσεις μου με την ομάδα παραμένουν άριστες κι ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει κάποια στιγμή να επιστρέψω, αναλαμβάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή και να τον χτίσω με τη δική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία, προκειμένου και εκπροσωπήσει επάξια την ιστορία και τον κόσμο του».

|gazzetta.gr



Τσιώλης: «Κανένα πρόβλημα με ΠΑΣ»

Κι εγώ λέω:
Η κοτούλα κοκοκο........(το κοκοράκι κικιρικικι)
που σε συνδιασμό με το δημώδες άσμα : "του Κίτσου (Αουρέλιαν) η μάνα κάθονταν"
συνθέτουν πλήρως το σκηνικό που επικρατεί στον ΠΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #402 στις: Τετ 29 Ιαν 2014 18:21 »
ο τζες πιο δημοσιοσχετίστας πεθαίνει!

Σάκηηηηηηηηηηηηηη! Πάρτα!

Sakis Rouvas - Parta

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #403 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 14:52 »
Παράθεση από: arenafm.gr
Στον Arena FM 89,4 μίλησε σήμερα (30/01) ο Σάκης Τσιώλης. Μίλησε για την αποχώρηση του από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι η δύναμη που όλοι θέλουν για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης:

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΣ: “Πρώτα απ’ όλα υπήρξε ένα διαζύγιο με δική μου ευθύνη. Καλό είναι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, γιατί η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη. Δεν πρέπει να φεύγει πάντα ένας προπονητής από μόνος του, αλλά να παίρνει την ευθύνη για να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν ήταν καθόλου βιαστική η απόφαση. Η ομάδα αρχικά πήγε πολύ καλά, όμως όταν έφυγαν οι Ντε Βινσέντι και Τσάβες χάλασε η εικόνα. Η ήττα από τον Απόλλωνα ήταν πολύ βαριά. Δυστυχώς, η χημεία δεν… κόλλησε και έπρεπε να πάρουμε κάποια απόφαση. Οι παίκτες είχαν μάθει σε διαφορετικό τρόπο και παιχνιδιού και τακτικής και παιξίματος. Βάλαμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας”.

Για τις αρνητικές εμπειρίες της φετινής σεζόν και την αποζημίωση από τον ΠΑΣ: “Στα 16 χρόνια που βρίσκομαι στους πάγκους, ο συνολικός χρόνος που έμεινα εκτός γηπέδων είναι ελάχιστος. Δουλειά και όρεξη υπάρχουν πάντα, αλλά η εικόνα της ομάδας μ’ έκανε να νιώσω άβολα προς τον κόσμο. Αυτά που γράφουν κάποιοι περίεργοι, φυσικά δεν ισχύουν. Αναφέρουν ένα αστρονομικό ποσό, έγραψαν για 25.000 ευρώ, που αφορούσε όλο το επιτελείο, έπρεπε να δώσω από 5.000 ευρώ σε κάθε συνεργάτη, όταν πήρα την απόφαση να φύγω. Μιλάμε για τα δεδουλευμένα των συνεργατών μου. Δεν ξέρω γιατί το γράφουν… Δεν έχω προηγούμενα με κανέναν. Αλλά και 1.000.000 ευρώ να πάρω, τα κλέβω από κανέναν;”.

Για την μεταγραφή Μήτρογλου στη Φούλαμ: “Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα χρυσό ‘ντιλ’ για τον Ολυμπιακό. Μια πολύ συμφέρουσα κίνηση και για τον Ολυμπιακό και για τον ποδοσφαιριστή. Έτσι πρέπει να κάνουν οι ομάδες για να παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Για τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ σίγουρα σκέφτηκαν την απώλεια του Μήτρογλου, αλλά ίσως θεώρησαν πως δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση του αλλά και πως δεν θα υπάρξει τέτοια ευκαιρία. Πιστεύω ότι έπαιξε και πολύ μεγάλο ρόλο ο τραυματισμός και η ετοιμότητα του”.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: “Πιστεύω ακράδαντα ότι μεσοεπιθετικά είναι πιο δυνατός από ποτέ. Θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.  Μου αρέσει πολύ από το κέντρο και μπροστά. Το μόνο πρόβλημα εντοπίζεται στον αμυντικό άξονα. Οι πολλές εναλλαγές εκεί είναι ένα πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι η δύναμη που όλοι θέλουμε για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Μεσοεπιθετικά με τον Στοχ και τους άλλους παίκτες νομίζω ότι για ελληνικά δεδομένα είναι ασυναγώνιστος. Υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές μπροστά. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Ολίσε και θεωρώ πως είναι πάρα πολύ ωφέλιμος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με τον Πανιώνιο έμεινε έξω. Θα μπορούσε ο Στοχ να παίξει πίσω από το φορ για να αξιοποιηθεί περισσότερο”.

Για τις συμφωνίες έξι μηνών και τους δανεισμούς: “Δεκέμβριο μήνα συμβαίνει συχνά και είναι και θεμιτό. Οι ομάδες αυτού του βεληνεκούς πρέπει να στήνονται από το καλοκαίρι. Τον Δεκέμβριο βέβαια είναι δύσκολο να παίρνεις παίκτες για χρόνια. Ομάδες με την βαρύτητα του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χτίζονται με εξάμηνους δανεισμούς και όλα αυτά..”.

Για το αν θα βρεθεί σύντομα στον πάγκο ελληνικής ομάδας; “Να είστε σίγουροι πως αν υπήρχε κάτι σίγουρο, δεν θα το έκρυβα. Σίγουρα χρειάζεται πολλή σκέψη η επόμενη επιλογή μου. Είχα επενδύσει πολύ σ’ αυτή την χρονιά προπονητικά. Επέλεξα με το συναίσθημα να συνεχίσω στον Αστέρα, ενώ είχα πρόταση από μεγάλη ομάδα με διετές κλειστό συμβόλαιο”.

Για το 4-3 του Άρη στην Λειβαδιά: “Το παιχνίδι αυτό ήταν απίστευτο. Ήταν τρομερό το πώς έχασε η ομάδα. Όταν έγινε το 3-1 είπα από μέσα μου ότι το κλείδωσε το παιχνίδι και ότι δεν χάνεται. Αυτή η ανατροπή δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Τα τρία γκολ του Λεβαδειακού δεν μπήκαν από οργανωμένο παιχνίδι, αλλά από στημένες φάσεις. Ήταν πιο πολύ θέμα συγκέντρωσης. Ήταν ένα αδιανόητο σενάριο σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον Άρη. Καμιά φορά μόνο τον τερματοφύλακα να αφήσουμε στα κόρνερ, δύσκολα θα μπουν γκολ με τον τρόπο που μπήκαν”.

Για τον αν μπορεί να σωθεί ο Άρης: “Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα και πολλοί βαθμοί να κερδηθούν. Για να σωθεί ο Άρης πρέπει να κάνει ένα σερί νικών. Οι άλλες ομάδες δεν περιμένουν τον Άρη να τους περάσει”.

Για το αν δέχθηκε πρόταση από την Ανόρθωση: “Μου έγινε μια επίσημη πρόταση από την ομάδα, όμως νιώθω πολύ κουρασμένος ψυχολογικά μετά την Τρίπολη και τα Γιάννενα. Θα ξεκουραστώ για λίγο, το πήρα απόφαση…”.

Για το αν είχε πρόταση πριν δύο μήνες από τον Ηρακλή: “Ναι, ισχύει. Ο κ. Παπαδόπουλος μου τηλεφώνησε και κάναμε μια συζήτηση. Υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, γιατί την προηγούμενη μέρα είχα χάσει τον αδερφό μου και δεν ήθελα να δουλέψω”.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #404 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 15:09 »
Πρωϊνός Λόγος σήμερα

«Μαιτρ» της... κωλοτούμπας μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί ο Σάκης Τσιώλης. Άλλα έλεγε «οφ δε ρέκορντ» σε «φίλους» του δημοσιογράφους απ’ την Αθήνα, άλλα μας λέει... τώρα, σχετικά με τις εσωτερικές «προστριβές». προφανώς «μετάνιωσε», όμως η αφερεγγυότητα λόγων και έργων του δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Κρίμα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #405 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 16:56 »
Παράθεση
Αυτή την στιγμή ο Άρης μου αρέσει, δεν μπορώ να καταλάβω πως χαράμισε ένα ημίχρονο με την Βέροια, η τετράδα μπροστά με Αγκάνθο, Μανιά, Τάτο και Μπακασέτα είναι πάρα πολύ καλή, δεν έχει να ζηλέψει με αυτή την τετράδα από τις άλλες ομάδες".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aris/tsiwlhs-den-mporw-na-pw-an-tha-eimai-proponhths-toy-arh.2649626.html


Κάτι μου θυμίζει αυτή η δήλωση αν αντί για Αγκάνθο, Μανιά, Τάτο και Μπακασέτα βάλουμε Ντε Βινσέντι Ίλιτς Τσάβες και Κοροβέση , μεγάλε Σάκη κανείς δε ξέρει μπορεί ο Άρης σε 10 χρόνια να πάει για πρωτάθλημα οπότε ας κρατήσουμε μια πόρτα ανοιχτή οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανεργία θα φτάσει στο 60% !


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #406 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 17:39 »


  Επειδή τον άκουσα τι είπε, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, δεν μεταφέρθηκε με το σωστό τρόπο από το κωλοσαιτ του κοντρα. Είπε ότι αυτή η τετράδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις 7-8 ομάδες που είναι παραπάνω από τον Άρη. Και σε αυτό δεν ξέρω αν έχει άδικο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #407 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 20:03 »
(...)
δεν μεταφέρθηκε με το σωστό τρόπο από το κωλοσαιτ του κοντρα.
(...)
Παράθεση
Home / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ /
Τσιώλης στον ArenaFM 89,4
Συντάκτης : ARENA FM
http://arenafm.gr/arenafm/football/2014/01/30/%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-arenafm-894.html#.UwObnGzNu1s

(...)
Η ομάδα αρχικά πήγε πολύ καλά, όμως όταν έφυγαν οι Ντε Βινσέντι και Τσάβες χάλασε η εικόνα.
(...)
… ½ εικόνας αποκαταστάθηκε...

Δεν πως έφυγες... ξέρω μόνο ότι είχες έρθει (σε υποδέχτηκα με ενθουσιασμό...).

Αλλά κ. Τσιώλη... επιχείρημα δεν είχατε και επιχείρημα βρήκατε. Εδώ που τα λέμε υπήρχε πριν έρθετε, απλά επαναδιατυπώθηκε καλλίτερα μόλις ήρθατε και εσείς το κάνατε βασικό επιχείρημα... δεν παιζόμαστε σε κάτι τέτοια, αν είναι να "αυτοπροβοκαριστούμε"

Ακούτε "30 ατσού-μπαλα ροστεράκια" μου...???   

Υ.Γ.:
Αίσχος ρε ΠΑΕ... και αν θες κεφαλαία, ΑΙΣΧΟΣ... και αν θες bold κεφαλαία, ΑΙΣΧΟΣ
Αποπροσανατολίσατε τους πάντες και τα πάντα... κοντά και η αποσταθεροποίηση όπως ΠΑΣ.
(...)
κ. Σάκη Τσιώλη (ok,... μακάρι να παραμείνει ο Άρης), αλλά μας πήραν στο μεζέ οι γαύροι...  βγάλε αποστολή με Άρη 19-1, για να ξέρεις τι σου (μας) γίνεται στη συνέχεια.
... εξαφανίστηκε και ο συμπέθερος!  :mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #408 στις: Τετ 19 Φεβ 2014 20:00 »
(...)
δεν μεταφέρθηκε με το σωστό τρόπο από το κωλοσαιτ του κοντρα.
(...)

Συντάκτης : ARENA FM
http://arenafm.gr/arenafm/football/2014/01/30/%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-arenafm-894.html#.UwObnGzNu1s

Mpakoulieros... για σένα το ανέβασα, εγώ το διάβασα...
Εμείς οι  :mono:  αν μη τι άλλο? ήμαστε δίκαιοι, όχι δημοσιογράφοι!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #409 στις: Τετ 19 Φεβ 2014 20:54 »


   Ναι το διάβασα δεν αναφέρει όμως τίποτα για το σημείο που έλεγε για τον Σκώληκα!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #410 στις: Δευ 31 Μάρ 2014 00:14 »
Παράθεση
Τσιώλης:«Έφυγα από τον ΠΑΣ γιατί δεν υπήρχε στόχος»

Καλεσμένος στην "Αθλητική Κυριακή" ήταν ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Σάκης Τσιώλης και μιλώντας για την πρώην ομάδα του τόνισε οτι έφυγε από τον ΠΑΣ γιατί πλέον δεν υπήρχε ο στόχος για τον οποίο ήρθε αυτός στην ομάδα που ήταν η είσοδος στα play-off.

Αναλυτικά:

"Πρώτα από όλα αυτό που με έκανε να επιλέξω τα Γιάννενα ήταν ο κόσμος και η δυναμή του, το ρόστερ ήταν πολύ καλό και ο δικός μου στόχος πηγαίνοντας στα Γιάννενα ήταν να δώσω αυτό που προσδοκούσε ο κόσμος την είσοδο στα play-off. Όταν βγήκε αυτός ο στόχος έφυγε και το κίνητρο όσων αφορά εμένα και λόγω οοτι η σύμβαση μου ήταν για πέντε μήνες έκρινα οτι αφού αυτός ο στόχος δεν είναι εφικτός κάποιος άλλος άνθρωπος να έρθει, να ετοιμάσει μια ομάδα και νομίζω πως κάπως έτσι εμείς οι προπονητές θα πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις.

Εγώ στον ΠΑΣ πήγα για ένα συγκεκριμένο στόχο να πάμε την ομάδα στα play-off, από την στιγμή που είδα οτι αυτό δεν γινότανε αποφάσισα να αποχωρήσω και νομίζω οτι δικαιώθηκα κατα κάποι τρόπο γιατί η εποχή που έφυγα δεν εγκυμονούσε κινδύνους".

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #411 στις: Δευ 31 Μάρ 2014 00:34 »
Ποια πλέιοφ ρε Σάκη, με τις αλχημείες που δεν σου βγήκαν;
Και το ότι τώρα έχουμε βγάλει κομπιουτεράκια υποβιβασμού οφείλεται και στη χάρη σου.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #412 στις: Δευ 31 Μάρ 2014 18:36 »
Παράθεση από: pasgiannina.gr (22/1/14)
Σάκης:
Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί  στο εξής, πέραν των όσων δηλώνω σήμερα, θα είναι εκ του πονηρού και σκοπό θα έχει  να βλάψει την ομάδα.
Να τα δήλωνες τότε φίλε Σάκη, όμορφα και παντελονάτα.
Τώρα μισό αιώνα μετά ...Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί  στο εξής, πέραν των όσων δηλώνω σήμερα, θα είναι εκ του πονηρού και σκοπό θα έχει  να βλάψει την ομάδα.
Συ είπας.
Βλέπεις όμως τότε κοπτόσουν για το "άριστο των σχέσεων"

Εξακολουθούν να αναζητούνται πελέ σ' αυτή την έρμη την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #413 στις: Δευ 31 Μάρ 2014 19:00 »

   Μακάρι να τον είχαμε ακόμα τον Σάκη. Σίγουρα θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα από ό,τι πάμε με τον Γυμναστή!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #414 στις: Παρ 27 Ιούν 2014 14:28 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Τσιώλη η Ξάνθη

O Σάκης Τσιώλης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Ξάνθης. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί (27/06) από την Ακριτική ομάδα με μια λιτή ανακοίνωση.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και συνοπτικές διαδικασίες η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Καρδιτσιώτη προπονητή, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Ξάνθη όπου και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #415 στις: Παρ 27 Ιούν 2014 15:32 »
Τετάρτη 28 Απριλίου 2010
Ο Σάκης Τσιώλης επιλέγει ομάδες
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=544.msg10301;topicseen#msg10301


Υ.Γ.: Αυτά τότε... που βγάζαμε από την μύγα ξίγκι και από τα λαμόγια ζοχάδες.

Υ.Γ.2: Ξέραμε τι λέγαμε και στην ώρα του... ας μας είπαν γραφικούς, δε βαριέσαι...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Ιούν 2014 15:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #416 στις: Παρ 27 Ιούν 2014 16:20 »
Τσιώλης ο προπονητής που 90' ελεγε την Ουρουγουάη.........Ουραγουαη.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #417 στις: Σαβ 28 Ιούν 2014 13:52 »
Τσιώλης ο προπονητής που 90' ελεγε την Ουρουγουάη.........Ουραγουαη.

 Άλλο μόρφωση άλλο ποδοσφαιρική γνώση!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #418 στις: Σαβ 09 Αύγ 2014 00:54 »
Ο Αναστασίου είναι μαριονέτα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chris.t

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 94
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #419 στις: Σαβ 09 Αύγ 2014 14:02 »
Αν εννοείς τον Αναστασίου του βάζελου ... μαριονέτα είναι όλος ο βάζελος. Τον έσπρωξε ο Μαρινάκης και έφτασε 2ος για Τσάμπιονς λίνκγ, αποκλείστηκε και τα φράγκα όλα στο γαύρο. Έβγαλε τα δανικά του 0-3 στο γαυράδικο. Μας γαμήσανε τ 'αυτιά πέρσι με την μεγάλη ομάδα του βάζελου και τα πιτσιρίκια (που κανένα από αυτά δεν ήταν στην εθνική ούτε απέξω) και ξεκίνησε τον αγώνα εντός για την Ευρώπη με εκείνους τους τυχαίους όπως τους λέγαν πρίν την ήττα με 3 Έλληνες μόνο!!! Χορηγός του γαύρου και ο βάζελος. Γιατί αν πάενε ο Βούλγαρος μάλλον δεν θα έπερνε ούτε ευρώ. Οπότε....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #420 στις: Τρι 16 Σεπ 2014 00:34 »
... δεν θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί... και τον ΠΑΣ :(

Τι αμαρτίες πληρώνεις ρε Σάκη...?  :(


Υ.Γ.: Ο ΠΑΣ "συμμορφώθηκε" στις υποδείξεις... ο Σάκης τρώει λούκι... ως πότε?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς