Αποστολέας Θέμα: ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ  (Αναγνώστηκε 4566 φορές)

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ
« στις: Δευ 22 Μάρ 2010 12:53 »
Καθε φορα που αντιμετωπιζουμε μια απο τις αθηναικες ομαδες ξυπνανε μεσα μου μνημες διαφορων προελευσεων. Στο βαθος βαζελος. Το ποσο μεγαλος ειναι ο επομενος αντιπαλος μας φανηκε και χτες στο παιχνιδι με τον αιωνιο του. Μεγαλες ομαδες, πολυ μεγαλες... Του πρωκτου τα εννιαημερα. Παντοτε στην ελλαδαρα μας τα μεγαλειωδη πραγματα αποκτουσαν τις διαστασεις τους πριν καν δημιουργηθουν. Δημαρχοι, νομαρχες, προεδροι κομματων, πρωθυπουργοι, αθλητικα σωματεια και παει λεγοντας, καμια φορα και κλαιγοντας. Σωνει και καλα καποιος να ειναι μεγαλος. Αρωστημενα πραγματα. Οι δυο μεγαλες ομαδες της αθηνας, κυριως αυτες, αλλα οχι μονο, ειναι ο καθρεφτης της ελληνικης κοινωνιας τα τελευταια 30 χρονια. Εξω κουκλα μεσα πανουκλα. Φτιασιδωμενη απαστραπτουσα ομορφια, εικονα απειρου καλους, πλασματικη οσο και υφισταμενη. Δυσπροσιτες και αχτυπητες παντοκρατοριες, κατα βαση αιωνιες, εκπορνευμενα ειδωλα απλοχερα προσφερομενα σε στρατιες επιδοξων ειδωλολατρων που βιωνουν τις δικες τους εωσφωρικες αυταπατες. Αυτες οι ομαδες απαιτουν εκ των προτερων το σεβασμο, τους τιτλους, τα χρηματα και την ανυπαρξια αντιλογου. Την ισχυ τους οποια μορφη και αν εχει την κανουν λαβαρο, πισω απο το οποιο στοιχιζονται χιλιαδες οπαδων που κρυβουν τα πραγματικα προβληματα τους κατω απο το χαλι, ζωντας στον ονειρικο κοσμο της παντοδυναμιας του συμβολου. Ακουω συζητησεις απο το πρωι για το πως ο ΠΑΣ των χιλιων προβληματων θα σταθει απεναντι στον ΠΑΟ τον πανισχυρο εντος και εκτος γηπεδων, τον οικονομικο γιγαντα... Γιατι ο ΠΑΟ ειναι ισχυρος και εχει και λεφτα και εκτος απο λεφτα εχει και πολλα λεφτα και μηπως να παζαρευαμε για να μας δωσει το τριποντο στο τελος (Αν βεβαια δεν το χρειαζεται). Ο τοπος μας ειναι σκληρος και αγονος, και κατα βαση φτωχος. Πολλες φορες εκληθησαν οι Ηπειρωτες για παζαρια και αλισβερισια προκειμενου κατι να εκποιησουν. Καποτε, καποιος, προτεινε σε καποιους υπερορεισιβιους Ηπειρωτες να φυγουν απο τον τοπο τους για να... ζησουν αλλου, καλυτερα. Ιστορικος καλοθελητης. Η απαντηση ειχε ως εξης "Τα βραχια της πατριδος μας ειναι πολυτιμοτερα απο ολους τους παραδεισους της πλασης οπου εσυ μας ταζεις, προχωρησε λοιπον απιστε." Καπεταν Λαμπρος Τζαβελας.

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #1 στις: Δευ 22 Μάρ 2010 13:28 »
Παντως ολη τη βδομαδα,στον ''στοιχηματικο κοσμο'' επαιζε πολυ το διπλο σε ΟΑΚΑ -Τουμπα.

Αλλα και παλι.Μεγαλες ομαδες θεωρουνται αυτες που δινουν τα χερια κατω απτο τραπεζι στο βωμο του χρηματος (μεσω στοιχηματος) ,και παραλληλα φανατιζουν τα κοροιδακια οπαδους?(και κυριως της επαρχιας)

Αυτα να τα βλεπουν οι βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκωλικο-Γιαννιωτες.....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 22 Μάρ 2010 14:54 »
Εγώ πάντως ξέρω ότι άλλος αέρας πνέει μετά το τουνέλι και το Κουκλέσ΄.
Μόλις φτάνω κείγιας, πατάω μια άγρια κόρνα, ενημερώνω τον νομό ότι έρχομαι και δάκρυα μόρχονται στα μάτια μ'.
Όσο και να μεγαλώσω (κι έχω μεγαλώσει πολύ που να πάρ΄ο διάλος) αυτά τα βράχια δε θα σταματήσουν ποτέ
να κάνουν αυτό το ζεστό και αλμυρό ταυτόχρονα υγρό να ξεπηδάει απ΄τα μάτια μου.

Α ρε Γιαννενάρα μου, χώματα άγρια και άγια...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 22 Μάρ 2010 14:56 »
Μόλις φτάνω κείγιας, πατάω μια άγρια κόρνα, ενημερώνω τον νομό ότι έρχομαι και δάκρυα μόρχονται στα μάτια μ'.
Όσο και να μεγαλώσω (κι έχω μεγαλώσει πολύ που να πάρ΄ο διάλος) αυτά τα βράχια δε θα σταματήσουν ποτέ
να κάνουν αυτό το ζεστό και αλμυρό ταυτόχρονα υγρό να ξεπηδάει απ΄τα μάτια μου.

Χ 1966...  ανοίγει η ψυχή σου βρέ παιδί μου, πώς να το πώ αλλοιώς...γκάβλα ρέ και βράχια γιατί έτσ' μας αρέσ'  8)
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 22 Μάρ 2010 15:48 »
Αχ αυτα τα βουνα...

Για χρονια ερχομουν απο βορεια, μεγαλα ταξιδια παλια αυτα, περναγα καμπους, περναγα πεδιαδες κι ενοιωθα χαμενος στο πουθενα.
Ξενα μερη για μενα αυτα.
Μετα την Καλαμπακα κι αρχιζοντας να ανεβαινω τα βουνα, ενοιωθα καλα, ενοιωθα οτι ζυγωνω στα μερη μου, οτι ειμαι κοντα κι ας ηθελε ωρες ακομα, ανοιγε η ψυχη μου.
Η δε τελευταια στροφη στο Δρισκο που φαινονταν τα Γιαννινα, σκετη απολαυση, μεγαλη αγαλιαση.

Για χρονια μετα ερχομουν απο νοτια.
Κι αυτα μεγαλα ταξιδια.
Εκει που γραφει η πινακιδα στην Αρτα καλως ηρθατε στην Ηπειρο ηρεμουσα κι εκοβα γκαζι, γιατι μεχρι τοτε του σκοτωμου να καταπιω τα χιλιομετρα κι ανοιγα και τα παραθυρα τερμα να νοιωσω την αλλαγη στη θερμοκρασια.
Απο Φιλιππιαδα και μετα αργα και απολαυστικα να χορτασει το ματι κι η ψυχη απο αισθηση.

Αυτα τα βουνα που αμα ερχονται οι ξενοι στα μερη μας για βολτα τους αρεσουν, αλλα αμα ειναι να μεινουν νοιωθουν ενα ψυχοπλακωμα κι ενα κλεισιμο απο παντου, ειναι για μενα τα παντα.

Νοιωθω να ειμαι ψηλα, ν' αγγιζω τον ουρανο, χορταινει το ματι μου θεα, πρασινο, νερα, νοιωθω να ειμαι ελευθερος πραγματικα, να ''χανομαι'' μεσα σ' αυτα.
Να ειμαι επανω στα βουνα μου, να εχει συννεφα και να τα βλεπω ''ολα''.
Και να με παιρνει κι ενα παραπονο μυστηριο, ν' ακουω μεσα μου ενα αργο παραπονιαρικο κλαρινο που μου ''μιλαει'' για ξενιτια, για τα φτωχα ερημα κι αδικημενα μερη μας για χρονια, να μου ''μιλαει'' για περηφανια.
Ολα μαζι αυτα ειμαι εγω κι ολα μαζι αυτα ειναι ο ΠΑΣ για μενα.

Δεν το μπορω το ισιωμα.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 22 Μάρ 2010 16:07 »
Άσχετο με το βαθύτερο νόημα του εξαιρετικού ποστ του REX, αλλά...

Πώς γίνεται ρε παιδί μου να αλλάζει ο θεός μέσα σε 100 μόνο μέτρα (τόσο είναι περίπου το τουνελ στο Κουκλέσι);
Από εδώ μεριά πλατάνια, από εκεί μεριά ελιές! Έρχεσαι από Πρέβεζα, ταξιδεύεις με ήλιο και βγαίνοντας απ' το τουνελ, αρχίζει το κρύο, σε "πνίγει" η συννεφιά, το σκοτάδι, τα βράχια από πάνω σου...

Κι όλο αυτό, εμάς μας αρέσει (να μη βρέχει μαναχά)! ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΙΑ, Ω ΖΕΥΣ ΔΩΔΩΝΑΙΕ; ΠΟΣΟ; (παρεμπιπτόντως, ρίξε κεραυνούς 1,5 εκ. βολτ στην παιανία σήμερα-αύριο). 

Άλλος θεός, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και κατεβαίνοντας στην Κόνιτσα απ' τη Μακεδονία ή στο Μέτσοβο ερχόμενος απ' τον κάμπο.

Όσο για την ουσία του ποστ...

Παράθεση
Την ισχυ τους οποια μορφη και αν εχει την κανουν λαβαρο, πισω απο το οποιο στοιχιζονται χιλιαδες οπαδων που κρυβουν τα πραγματικα προβληματα τους κατω απο το χαλι, ζωντας στον ονειρικο κοσμο της παντοδυναμιας του συμβολου.

Ακριβώς αυτό! Και η οποία ισχύς, τροφοδοτείται από τα μέσα καθημερινά και λύση στον ορίζοντα δε φαίνεται. Ότι γουστάρουν κάνουν και θα κάνουν και θα κάνουν... Είναι μεγάλη η δύναμη (έγινε και συνήθεια) και πολλά τα λεφτά.

Παράθεση
Αυτα να τα βλεπουν οι βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκωλικο-Γιαννιωτες.....

Για τους λόγους που αναφέρθηκαν, δε βλέπουν τίποτα. Μια χαρά "βολεύονται" (τι βόλεμα δηλαδή, αυτά τα "αστεία" που λέγαμε παραπάνω, δε σου τάξανε και δουλειά) κι αυτοί και οι άλλοι...  βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκωλικο-Πατρινοί, βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκωλικο-Λαρισινοί, βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκωλικο-Κερκυραίοι, βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκωλικο-Δραμινοί...

Τα αποτελέσματα γνωστά και ατελείωτος ο κατάλογος.

- Άδεια γήπεδα
- Βία
- Θέαμα υπό του μηδενός

Τα πιο χτυπητά απ' αυτά. Περαστικά (αν και με ανίατο μοιάζει).

Υ.Γ.
Παράθεση
6.666 μηνύματα σε 298 θέματα από 366 μέλη. Τελευταίο μέλος:  tiro1
Τελευταίο μήνυμα: "Απ: ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔ..." ( Σήμερα στις 16:07:19 )

:P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Μάρ 2010 16:18 από Mikkael_Sin »
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 22 Μάρ 2010 17:31 »
όντως η τελευταία στροφή στο δρίσκο που ήταν  κ ένα σαν καλυβάκι εκεί το οποίο τό χαμε σαν σημειό αναφοράς για όταν είμασταν μικρότερα ότι εκεί σταματάνε τα ξερατά  :P (ζαλιζόμασταν εύκολα) και όταν μεγαλώσαμε σαν σημείο που απλά χάνεσε κοιτάζοντας τα γιάννενα.Είστε πολύ τυχεροί όσοι μένετε γιάννενα παίδες να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.Περισσότερο απ οτι νομίζετε...ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Π.Α.Σ.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 23 Μάρ 2010 13:48 »
Παράθεση
η τελευταία στροφή στο δρίσκο που ήταν  κ ένα σαν καλυβάκι

AIGIO SERIFATO      ΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 23 Μάρ 2010 13:59 »
Και να μην ξεχνάμε και τα σημεία ορόσημα που ορίζουν τα ταξίδια μας.Την Αμφιλοχία που σε καλωσορίζει στην μάνα Ήπειρο,Τον τρύπιο βράχο με όλες τις φοβέρες ιστορίες που ακούγονται γ αυτόν(άλλοι λένε ότι πέρασε ο Αι Γιώργης από μέσα,Άλλοι λένε ότι έριξε μια κατραπακιά στον Δράκο και πέρασε το μοσχάρι από μέσα).Το όχι πάνω στα βουνό και τα ποτάμια.....

Ευλογημένος όταν πας,καταραμένος όταν φεύγεις.Έτσι είναι όμως.Ηπειρώτης χωρίς φευγιό δεν γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 23 Μάρ 2010 15:43 »
...Την Αμφιλοχία που σε καλωσορίζει στην μάνα Ήπειρο.....

Ορέ σύνταυρε, μέχρι και το Μενίδι είναι μάνα Αιτωλοακαρνανία.......

:P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 23 Μάρ 2010 15:45 »
να πω ενα ευχαριστω σε οσους ποσταραν σ αυτο το θεμα....επειδη ειμαι στη δλεια,εκατσα κ το συμαζεψα,κ τοστειλα σε 5-6 νοματαιους,παγουραδες κ μη.Να μου συχωρεσουν οι γραφοντες,την αυθαιρεσια μου,αλλα ειναι το λιγοτερο ομορφο,σαν κειμενο......διαβαστε το ενιαιο,κ εχω τη γνωμη να μπει με καποιο τροπο στην αρχικη σελιδα απ τσ' μοντερειτορς...

Ηπειρώτης χωρίς φευγιό,δε γίνεται.....

Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε μια απο τις Αθηναικές ομάδες, ξυπνάνε μέσα μου ,μνήμες διάφορων προελεύσεων.
Στο βάθος ο βάζελος. Το πόσο μεγάλος είναι ο επόμενος αντίπαλος μας ,φάνηκε και χτες στο παιχνίδι με τον αιώνιο του. Μεγάλες ομάδες, πολύ μεγάλες... Του πρωκτού τα εννιαήμερα.... Πάντοτε στην Ελλαδάρα μας ,τα μεγαλειώδη πράγματα αποκτούσαν τις διαστάσεις τους πριν καν δημιουργηθούν. Δήμαρχοι, νομάρχες, πρόεδροι κομμάτων, πρωθυπουργοί, αθλητικά σωματεία και πάει λέγοντας, καμιά φορά και κλαίγοντας. Σώνει και καλά, κάποιος να είναι μεγάλος. Αρωστημένα πράγματα. Οι δυο μεγάλες ομάδες της Αθήνας, κυρίως αυτές αλλά όχι μόνο, είναι ο καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια. Έξω κούκλα μέσα πανούκλα. Φτιασιδωμένη απαστράπτουσα ομορφιά, είδωλα απλόχερα προσφερόμενα σε στρατιές επίδοξων ειδωλολατρών, που βιώνουν τις δικές τους εωσφωρικές αυταπάτες. Αυτές οι ομάδες απαιτούν εκ των προτέρων το σεβασμό, τους τίτλους, τα χρήματα ,και την ανυπαρξία αντίλογου. Την ισχύ τους ,όποια μορφή και αν έχει ,την κάνουν λάβαρο, πίσω απ το οποίο στοιχίζονται χιλιάδες οπαδών ,που κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα τους κάτω από το χαλί, ζώντας στον ονειρικό κόσμο της παντοδυναμίας του συμβόλου. Ακούω συζητήσεις από το πρωί, για το πως ο ΠΑΣ Γιάννινα των χίλιων προβλημάτων θα σταθεί απέναντι στον ΠΑΟ τον πανίσχυρο εντός και εκτός γηπέδων, τον οικονομικό γίγαντα... Γιατί ο ΠΑΟ είναι ισχυρός και έχει και λεφτά, και εκτός απο λεφτά έχει και πολλά άλλα, και μήπως να παζαρεύαμε για να μας δώσει το τρίποντο στο τέλος (Αν βέβαια δεν το χρειάζεται). Ο τόπος μας είναι σκληρός και άγονος, και κατά βάση φτωχός. Πολλές φορές εκλήθησαν οι Ηπειρώτες για παζάρια και αλισβερίσια, προκειμένου κάτι να εκποιήσουν. Κάποτε, κάποιος πρότεινε σε κάποιους υπερορεισίβιους Ηπειρώτες να φύγουν απο τον τόπο τους για να... ζήσουν αλλού, καλύτερα. Ιστορικός καλοθελητής. Η απάντηση είχε ως εξής "Τα βράχια της πατρίδος μας ,ειναι πολυτιμότερα απ όλους τους παραδείσους της πλάσης όπου εσύ μας τάζεις, προχώρησε λοιπόν άπιστε."
 Καπετάν Λάμπρος Τζαβέλας.
Μόλις φτάνω κείγιας, πατάω μια άγρια κόρνα, ενημερώνω τον νομό ότι έρχομαι, και δάκρυα μόρχονται στα μάτια μ'.
να κάνουν αυτό το ζεστό και αλμυρό ταυτόχρονα υγρό ,να ξεπηδάει απ΄τα μάτια μου.
Αχ αυτά τα βουνά...

Για χρόνια ερχόμουν απο βόρεια, μεγάλα ταξίδια παλιά αυτά, πέρναγα κάμπους, πέρναγα πεδιάδες κι ένοιωθα χαμένος στο πουθενά.
Ξένα μέρη για μένα αυτά.
Μετά την Καλαμπάκα κι αρχίζοντας να ανεβαίνω τα βουνά, ένοιωθα καλά, ένοιωθα οτι ζυγώνω στα μέρη μου, ότι είμαι κοντά κι ας ήθελε ώρες ακόμα, άνοιγε η ψυχή μου.
Η δε τελευταία στροφή στο Δρίσκο που φαίνονταν τα Γιάννινα, σκέτη απόλαυση, μεγάλη αγαλίαση.

Για χρόνια μετά ερχόμουν απο νότια.
Κι αυτά μεγάλα ταξίδια.
Κει που γράφει η πινακίδα στην Άρτα ,"καλώς ήρθατε στην Ήπειρο", ηρεμούσα κι έκοβα γκάζι, γιατί μέχρι τότε του σκοτωμού να καταπιώ τα χιλιόμετρα, κι άνοιγα και τα παράθυρα τέρμα να νοιώσω την αλλαγή στη θερμοκρασία.
Απο Φιλιππιάδα και μετά, αργά και απολαυστικά, να χορτάσει το μάτι κι η ψυχή απο αίσθηση.

Αυτά τα βουνά που άμα έρχονται οι ξένοι στα μέρη μας για βόλτα τους αρέσουν, αλλά άμα είναι να μείνουν νοιώθουν ένα ψυχοπλάκωμα κι ενα κλείσιμο απο παντού, είναι για μένα τα πάντα.

Νοιώθω να είμαι ψηλά, ν' αγγίζω τον ουρανό, χορταίνει το μάτι μου θέα, πράσινο, νερά, νοιώθω να είμαι ελεύθερος πραγματικά, να ''χάνομαι'' μέσα σ' αυτά.
Να είμαι επάνω στα βουνά μου, να έχει σύννεφα και να τα βλέπω ''όλα''.
Και να με παίρνει κι ένα παράπονο μυστήριο, ν' ακούω μέσα μου ενα αργό παραπονιάρικο κλαρίνο που μου ''μιλάει'' για ξενιτιά, για τα φτωχά έρημα κι αδικημένα μέρη μας για χρόνια, να μου ''μιλάει'' για περηφάνια.
Όλα μαζί αυτά είμαι εγώ, κι όλα μαζί αυτά είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα για μένα.

Δεν το μπορώ το ίσωμα.
Και να μην ξεχνάμε και τα σημεία ορόσημα που ορίζουν τα ταξίδια μας.Την Αμφιλοχία που σε καλωσορίζει στην μάνα Ήπειρο,Τον τρύπιο βράχο με όλες τις φοβερές ιστορίες που ακούγονται γ αυτόν(άλλοι λένε ότι πέρασε ο Αι Γιώργης από μέσα,Άλλοι λένε ότι έριξε μια κατραπακιά στον Δράκο και πέρασε το μοσχάρι από μέσα).Το όχι πάνω στα βουνό και τα ποτάμια.....

Ευλογημένος όταν πας,καταραμένος όταν φεύγεις.Έτσι είναι όμως.Ηπειρώτης χωρίς φευγιό δεν γίνεται.

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 23 Μάρ 2010 18:05 »
Εσείς που γράψατε   το Σκέφτομαι και Γράφω   στο μάθημα:Εμείς και ο Κόσμος,   θα ξεχωρίζατε....και θα κάνατε  τα άλλα τα παιδάκια να μιλούν για σάς....
Μπράβο σας....
Αν είστε φοιτητές ή φοιτήτριες δεν χρειάζεται να προσέλθετε για εξετάσεις... Η βαθμολογία σας καταχωρήθηκε στη Γραμματεία του Τμήματος...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 24 Μάρ 2010 01:38 »
Ένα "πέντε" μάστορα...
Ένα... "5".

Ίσα να περάσουμε το μάθημα κι αρκεί... το ελάχιστο!

Τα υπόλοιπα κράτα τα στον ντορβά να φάνε κι άλλοι.
Έχει δρόμο ακόμα και θέλουμε δουλειά. Μια επανάσταση που κάποιος πρέπει να πριμοδοτήσει.
Έχουμε ανάγκη από όπλα και "όπλα". Από Τουφέκια και Λόγο.
Λόγο στους έξω, τους δυνατούς που θα φροντίσουν το "ύστερα".

Έχει δρόμο η επανάσταση και θέλει "βαθμούς".
Εμείς θα τους δώσουμε.
Κι ύστερα...
Θέλει κράτος καινούριο που θα φτιάξουμε.
Και θέλει κι άλλους "βαθμούς" και πάλι εμείς θα τους δώσουμε.

Θέλει και πρωτεύουσα μετά κι εμείς θα τη σιάξουμε.
Με "βαθμούς" πολλούς.... εμείς θα τους δώσουμε.
Να γίνει να την καμαρώνουμε κι ας μην τη δούμε ποτέ.
Θα τη δουν τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.
Εμείς θα τα δώσουμε, ότι χρειαστεί.

Μοναχά το "πέντε" δώστε μας. Εμάς μας φτάνει το "5".
Τα υπόλοιπα, όπως πρέπει κάντε τα και... μη μας ξεχνάτε.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 24 Μάρ 2010 02:25 »
Ευχαριστούμε τον φίλο rasta που το ένωσε!!!

Ταυρί ποιο Μενίδι μωρέ πασά μου??Μέτα την γέφυρα είναι Ήπειρος.

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 24 Μάρ 2010 10:48 »

Aυτή η Απειρος Χώρα ανήκει  σε πλούσιους και φτωχού,  σε σοφούς και αμαθείς.....
Ας  δουλέψουμε  όλοι μαζί να την φυλάμε σαν τα μάτια μας   και να μη λέει  ούτε ο δυνατός "εγώ", ούτε ο αδύνατος. Είμαστε  όλοι  "εμείς" κι όχι  "εγώ".» Παράφραση από το Μακρυγιάννη

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 24 Μάρ 2010 11:43 »
Ολοι μαζι, ολοι... Οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα ;), αρκει να οργανωθουμε, να οργανωθουμε :mono: