« Απάντηση #22 στις: Σαβ 31 Ιαν 2015 11:16 »
«Αρκάς» και ο Σκούρτης
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα είναι ο Σκούρτης, που ανακοινώθηκε από την διοίκηση των Αρκάδων.
Σε μία ακόμη προσθήκη, την τρίτη του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ολοκλήρωσε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σκούρτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη (Vasilis Shkurtaj).
Ο Έλληνας επιθετικός, γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1992, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 12.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, ο Σκούρτης τόνισε: "Είπα αμέσως "ναι" στην πρόταση του Αστέρα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα.
Έβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Αστέρα και ζήλευα, με την καλή έννοια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και έχω στόχο να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω καλά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που με επέλεξαν και θέλω να ξέρουν πως θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.
Σε όλες τις ομάδες φορούσα το 9, αλλά εδώ το έχει ένας πολύ καλός επιθετικός, ο Μπαράλες, οπότε διάλεξα το 12."
από Gazzetta.gr
Ανακοίνωσε Καράσκο ο Ατρόμητος
Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Καράσκο, που ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου.
Την απόκτηση του Μαουρίτσιο Καράσκο ολοκλήρωσε και τυπικά η ομάδα του Ατρομήτου, η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Αργεντινό επιθετικό. Ο 27χρονος έγινε γνωστός στην χώρα μας την περασμένη σεζόν, όταν έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης με την μορφή δανεισμού. Μετά από μία 6μηνη απουσία, επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ατρομήτου, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Η ανακοίνωση:
Η πατρίδα του η Αργεντινή φημίζεται για το ταγκό κι εκείνος φημίζεται για τα γκολ!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία της με τον goleador Μαουρίτσιο Καράσκο!.
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου φορώντας κι επίσημα τη φανέλα με το αστέρι!
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Μαουρίτσιο Καράσκο δήλωσε περιχαρής στο επίσημο site της ομάδας μας τα εξής:«Μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη μετά από έξι μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος που ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε.
Ξέρω τον Ατρόμητο από πέρσι αλλά και από το παρελθόν καθώς τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα του στις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και από τις ανέσεις που διαπίστωσα ότι παρέχει στους ποδοσφαιριστές με το υπερσύχρονο αθλητικό κέντρο».
Και ο Μαουρίτσιο Καράσκο κατέληξε:«Είμαι έτοιμος, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζομαι όπως είναι φυσικό μικρό χρόνο προσαρμογής για να μάθω την ομάδα, πως παίζει και να μιλήσω με τον προπονητή κύριο Σα Πίντο τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω που με επέλεξε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί έκανε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή.
Επιθυμία μου είναι να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω. Τι σημαίνει αυτό; Θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ατρόμητο και να κάνω ευχαριστημένους τους φιλάθλους μας, μπροστά τους οποίους ανυπομονώ να αγωνιστώ».
από Gazzetta.gr
Νέτο και Μαραγκός στην Βέροια!
Την απόκτηση των Νέτο και Μαραγκού ανακοίνωσε η Βέροια, επιβεβαιώνοντας το χτεσινό ρεπορτάζ του gazzetta.gr!
Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η ομάδα της Βέροιας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέτο, παίκτης που έχει ξεχωρίσει από την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, με τις τρομερές εκτελέσεις φάουλ, επιστρέφει στην χώρα μας και λίγο αφού έπεσαν οι υπογραφές δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει την νέα του ομάδα.
Λίγα λεπτά αργότερα, στα γραφεία της «Βασίλισσας του Βορρά» βρέθηκε και ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος υπέγραψε επίσης συμβόλαιο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που από χθες είχε γράψει πως η «Βασίλισσα του Βορρά» θα κινηθεί από τώρα για τον παίκτη και δε θα περιμένει το καλοκαίρι.
Η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή Darcy Dolce Neto.
O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Η επιστροφή μου στην Ελλάδα με χαροποιεί ιδιαίτερα.Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της."
Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαραγκού.
O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής:"Είμαι χαρούμενος πού ήρθα στην ομάδα που ανδρώθηκε ο πατέρας μου.Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας πού με εμπιστεύτηκαν.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο."
από Gazzetta.gr
Ανακοινώθηκε ο Σαράνοφ από Εργοτέλη
Παίκτης του Εργοτέλη και με τη... βούλα είναι ο 27χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους Κρητικούς.
Στον Εργοτέλη ανήκει από σήμερα ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο 27χρονος Σέρβος γκολκίπερ βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ στο Ηράκλειο και σήμερα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αφού δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ακολούθησε η ανακοίνωση της απόκτησής του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης
Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον τερματοφύλακα, Bojan Saranov. Ο 27χρονος (22/10/1987) Σέρβος αποκτήθηκε ως ελεύθερη μεταγραφή.
«Ήρθα να βοηθήσω»
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σαράνοφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Κρητικών και τόνισε πως ήρθε για να βοηθήσει τον σύλλογο του Ηρακλείου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με την εμπειρία μου και με σκληρή δουλειά θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε», ήταν τα λόγια του.
από Gazzetta.gr
O EΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΡΓΚΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Ο κολλητός του Βερπακόφσκις!
Ποιος είναι ο Κάσπαρς Γκοργκς ο οποίος λάτρεψε το Ηράκλειο και πήρε την φαμίλια για Ελλάδα και Εργοτέλη. Χάλασε η μεταγραφή του Κονέ όπως ανακοίνωσε η ομάδα
Την Πέμπτη ο Εργοτέλης έκανε την έκπληξη και πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφή. Ο λόγος για τον Κάσπαρς Γκοργκς. Τον 33χρονο Λετονό στόπερ ο οποίος τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Αγγλία (από Πρέμιερ μέχρι και League One) και είναι κι αρχηγός της Εθνικής του ομάδας!
Ο Γκοργκς λοιπόν πήρε την απόφαση και την φαμίλια να φτιάξει βαλίτσες για το Ηράκλειο παρά το γεγονός ότι το Σάββατο έπαιξε κανονικά με την προηγούμενη ομάδα του (Κόλτσεσερ) κόντρα στην Λέιτον Οριεντ και μάλιστα σκόραρε! Ο Γκοργκς δε το πολυσκέφτηκε γιατί πολύ απλά και το Ηράκλειο είχε επισκεφθεί αλλά και τον Εργοτέλη ήξερε!
Ο λόγος; Ο Μάρις Βερπακόφσκις. Ο πρώην φορ του Εργοτέλη έκανε το κονέ για τον Γκοργκς με τον οποίο είναι καλοί φίλοι και μάλιστα τον είχε καλέσει για διακοπές στο Ηράκλειο όταν ο Μάρις έπαιζε στο Ηράκλειο! Οπότε η απόφαση ήταν εύκολη για τον Γκοργκς. Εκτός του ότι τα χρήματα ήταν περισσότερα ο Λετονός (για 1,5 χρόνο είναι το συμβόλαιο) ο Γκοργκς ξέρει πως στο Ηράκλειο θα έχει και καλύτερη ποιότητα ζωής.
Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Γκοργκς τόνισε «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα και παράλληλα χαρούμενος που θα το πράξω ως παίκτης του Εργοτέλη. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της με την εμπειρία μου και με την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε με τους νέους συμπαίκτες μου».
από Gazzetta.gr
Την απόκτηση του Έλτον Περέιρα Γκόμες, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης...
Πήρε Έλτον Περέιρα ο Εργοτέλης
Την απόκτηση του Έλτον Περέιρα Γκόμες, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Elton Pereira Gomes «Cale» με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 27χρονος (12/7/88) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τις 30/6/2016».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Έλτον Περέιρα Γκόμες «Kαλέ» τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στη Super League με τον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Μέσα από την σκληρή δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
από Gazzetta.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 31 Ιαν 2015 11:45 από ΛΑΜΙΑ FANS »
Καταγράφηκε
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!