το οτι ο μολοσσος εφερε ντοκουμεντο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που ελεγε ο αντρας της τηλεπερσονας δεν μου κανει καθολου εκπληξη.
το οτι ο αντρας της τηλεπερσονας ελεγε απλες κοινες ΜΑΛΑΚΙΕΣ επισης δε μου κανει εκπληξη.
τιμη σε οσους την αξιζουνε σιγουρα και πρεπει να αποδιδεται.οχι ομως με παρελασεις.ειναι απο τις χειροτερες εκδηλωσεις και πρεπει να καταργηθουνε αμεσα.
τωρα για το αν ο μαθητης θα μαθει να δειχνει σεβασμο με το γυρισμα του κεφαλιου του ειναι τουλαχιστον ΑΣΤΕΙΟ.
και κατι τελευταιο το οποιο επαιξε πολυ σημερα.μιλανε τα λαμογια για απαξιωση θεσμων.και αναρωτιεμαι.....ειναι η παρελαση θεσμος?υπαρχει μεγαλυτερη απαξιωση απο αυτη που καταφεραν να δημιουργησουν οι ιδιοι στην πολιτικη,την δικαιοσυνη και την δημοκρατια ? (ρητορικες ερωτησεις,μην μου φερει ο μολοσσος κανενα video με κανενα ρητορικο παραληρημα του βελοπουλου)
υγ προς παππουλια,πολιτικους,νομαρχες,δημαρχους,καναλια,δημοσιογραφους και ''δημοσιογραφους''
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΚΟΠΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ.........ΛΑΜΟΓΙΑ!
υγ1.αντιστασιακε ανταρτη προεδρε της ''δημοκρατιας'' μην χαλιεσαι.ερχοντε και καλυτερα! #####!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
κι ακομη μια φορα......
προεδρε της ''δημοκρατιας'' σας ,οπου μπηκανε τα ##### να ξερεις οτι σε χαρακτηριζα καπως που δε θα σου αρεσε σιγουρα.
υγ.λοκε...διαβαζα ενα κειμενο που μιλουσε για την φτωχεια και την εξαθλιωση στις χωρες του τριτου κοσμου,και καπου σε ενα σημειο ελεγε
...........ο ενας θανατος ειναι τραγωδια,οι πολλοι και οι γενικευμενοι ειναι ΠΟΣΟΣΤΟ!...........
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=UFeonLX2drI
αυτο το κομματι ειχε γραφτει για ενα αλλο αστερι της συμμοριας σας τοτε.
βεβαια αυτο το αστερι αποδειχτηκε λιγο οταν επρεπε να τα βαλει με τον βασανιστη της εσα κι ετσι του εκλασε τα @@. (ιστορικη αναδρομη)
απολαυσε το ανταρτη!!!!