Αποστολέας Θέμα: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο  (Αναγνώστηκε 22785 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #75 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 15:08 »
Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση για τη διαιτησία του Δαλούκα:
 "Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, επισημάναμε - αρκετές φορές είναι η αλήθεια- παράπονά μας από την, τουλάχιστον εχθρική, αντιμετώπιση που τύγχανε η ομάδα μας από τους ανθρώπους, που για ενενήντα λεπτά σε κάθε παιχνίδι ήταν υπεύθυνοι να εφαρμόζουνε, θεωρητικά πάντα σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, τους κανόνες του. Οι κουβέντες έγιναν φωνές και ακολούθως κραυγές από μέρους μας, αλλά μάταια. Κερδίσαμε  την συμπάθεια των φιλάθλων με ότι υπέστημεν, αλλά την απόλυτη αδιαφορία και περιφρόνηση αυτών, που θεσμικά, είχαν λόγο και δύναμη να δώσουνε λύση.
Είμαστε δυσάρεστοι στη SUPERLEAGUE. Το δικό μας ήθος και η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από αυτό που θα «έπρεπε». Μήνυμα ελήφθη. Θα γίνουμε σοφότεροι.

Σεβασμό στην αξιοπρέπεια μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αποτελεί η εν λόγω αναφορά μας στον διαιτητή με τους περισσότερους ορισμούς φέτος στην Superleague. Ο εν λόγω, και ενώ δεν είδε «το πέναλτυ του αιώνα» στον αγώνα κυπέλλου της Καβάλας , επιβραβεύτηκε με νέο ορισμό εχθές ( μέσα σε τέσσερις μέρες δηλαδή)  για να επαναλάβει τα ίδια. Εφάρμοσε τους ιδιαίτερους κανόνες που ισχύουν φέτος για την ομάδα μας, καθώς είναι προφανές ότι  το «γκρέμισμα» ποδοσφαιριστή στην περιοχή και ενώ τούτος κινείται για γκόλ, δεν είναι πέναλτυ ΠΟΤΕ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, (και δεν ξεχνούμε κύριε Δαλούκα τους ίδιους ιδιαίτερους κανόνες που εφαρμόσατε και στη Λιβαδειά), ενώ με τους ίδιους ιδιαίτερους κανόνες, έμεινε η ομάδα μας με δέκα παίκτες.

Έτσι, με την πιστή εφαρμογή των ιδιαίτερων αυτών κανόνων (και άλλων που για οικονομία χώρου και μόνο αποσιωπούμε), διασφαλίστηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η τελευταία ομάδα που έφυγε ηττημένη από το Καυτατζόγλειο για φέτος.
Η ομάδα μας, την χρονιά που διανύουμε, κυνηγήθηκε και συκοφαντήθηκε, όσο καμία άλλη. Εισπράξαμε, χωρίς να το αξίζουμε, τον ψόγο της ομάδος προκαθορισμένων αποτελεσμάτων. Η ηγεσία του αθλητισμού δεν τολμά να δημοσιοποίησει τα πλήρη στοιχεία που της διαβιβάστηκαν από την FIFA. Φοβάται.

Οι υποθέσεις θα τεθούν στο αρχείο, λόγω ελλείψεως στοιχείων και η κοινή γνώμη δεν θα μάθει ποτέ, ούτε πληροφοριακά, ποιοι και που ήταν ή όχι εμπλεκόμενοι. Πιστεύουμε δικαίως, γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν, αλλά και εάν συμβαίνουν δεν μπορούν να αποδειχθούν.
Ως εκ τούτου, δεν συμμεριζόμαστε τις δηλώσεις του αθλητή της ομάδας μας κυρίου Ζαφειρόπουλου, περί αναξιόπιστου πρωταθλήματος. Ούτε τις δηλώσεις του για να προσέξει κανείς τα αποτελέσματα της υπόλοιπης χθεσινής αγωνιστικής.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι με απόφαση της διοίκησης θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο δέκα Ευρώ, διότι τούτος όφειλε να γνωρίζει, ότι στην Ελλάδα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών οι τυφλοί βλέπουν και οι ανάπηροι δεν περπατούν απλά, αλλά γίνονται Ολυμπιονίκες.
super-fm


Πολύ σωστή αλλα.............

Αποσυνδεδεμένος pagoyri

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #76 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 16:07 »
poly kalo ... h prwth anakinwsh pou me ekane na gelasw ... an kai ta 10 eyrw einai polla..

Αποσυνδεδεμένος pagurasnow

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 34
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #77 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 16:24 »
Κρίμα για χθές πάλι. Η κατηγορία χάθηκε στα εντός... Άθλια άμυνα, δυσκοίλια επίθεση, δίκαιος υποβιβασμός. Μόνο θαύμα μένει, αλλά ο Θεός έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθεί (και καλά κάνει) από τα δικά μας βλήματα που βγάλανε τα μάτια τους μόνοι τους...
Να έχουμε υγεία και του χρόνου να ξαναπαλέψουμε αμέσως για άνοδο (και να ξαναξεχάσουμε τις πίκρες) όπως Κέρκυρα, Όφη κτλ. Εξάλλου για αυτό είμαστε ΠΑΣ μέχρι το κόκκαλο, αν θέλαμε πανηγύρια θα γινόμαστε γαύροι ή βάζελοι ή καλύτερα ακόμα μόνο Μπάρτσα...  :mono:
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη!

Αποσυνδεδεμένος ΑΛΕΞ

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 34
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #78 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 17:36 »
ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΕΣ ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΤΑΥΡΑΚΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΛΙΓΟ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΑΦΟΥ ΜΙΣΟΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ Ο SISIC ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΒΑ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!)Ε? ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!! ΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ Γ' ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!! :P ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!! ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ! ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ FAVALI BRITO ΚΤΛ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΑΝΟΔΟ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ? ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΦΠ!! :pas: ΄Β' ΑΥΤΟΙ Α' ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ!!!  ΓΙΑ ΧΑΡΑ. :stop:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #79 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 17:50 »
Στα 3 τελευταια σημαντικα παιχνιδιαΑΠΑΙΤΩ 3 ΝΙΚΕΣ


ΚΑΙ ΟΤΙ  ΓΙΝΕΙ




Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #80 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 19:22 »
Παράθεση
ΤΕΛΟΣ λοιπόν και καλώ όλους όσους αγαπούν τον ΠΑΣ πραγματικά και ανιδιωτελώς να κάνουν το ίδιο, ΑΠΟΧΗ.

Συμφωνούμε! Μόνο που πρέπει να καταστεί σαφές στη διοίκηση οτι ο κόσμος του ΠΑΣ απέχει (για συγκεκριμένους λόγους) και δεν εγκατέλειψε το γήπεδο και την ομάδα.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρξει μια οργανωμένη κίνηση

Ο λαός του ΠΑΣ, πραγματικά να πιέσει για πράγματα και να μην προχωρήσει σε αγορά εισιτηρίων διαρκείας αν δε λυθούν συγκεκριμένα θέματα κι αν δε δεί ουσιαστικές κινήσεις.
Οι "οργανωμένοι"... ανοργάνωτοι καθώς είναι δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά ως προς αυτό. Μόνο ένας κοινός φορέας θα μπορούσε να συσπειρώσει κόσμο και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα.
Προσπαθήσαμε κάτι να κάνουμε πριν 1-1,5 χρόνο και τότε δεν προχώρησε. Ας ελπίσουμε να γίνει τώρα.

Για το παιχνίδι: Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και ξεσηκωμένος κόσμος στην κερκίδα. Μια χαρά οι Ηρακλειδείς, φρόντισαν να φύγουμε απ' την "ευθεία" και να πάμε παραδίπλα στο πέταλο. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Όσο γι' αυτούς πολύ καλοί αλλά λίγοι αριθμητικά σε σχέση με τους άλλους 2 της Θεσ/νίκης. Στο "Ζωσιμάδες" θα ήταν "φωτιά", στο αχανές Καυταντζόγλειο χάνονται.
Γύρω στους 300 Γιαννιώτες στο πέταλο και άλλοι διάσπαρτοι στις τάξεις των γηραιών κυριών. Δεδομένης της κατάστασης, των απαγορεύσεων και των εισιτηρίων του... "μπαίνω-δεν μπαίνω" ο αριθμός ήταν συγκλονιστικός.
Λίγη ώρα πριν το γήπεδο, είδαμε την αποστολή του Κομποτιακού με το αφεντικό μπροστά μπροστά σε τουριστικό λεωφορείο και πιθανότατα χωρίς ούτε έναν οπαδό.
Κι όμως επιπλέει...

Ο Δαλούκας δεν ήταν κακός. Ο Ηρακλής ήταν. Ο ΠΑΣ κατέβηκε να πάρει το παιχνίδι, στάθηκε καλά σε όλους τους χώρους, μια "άτυχη" στιγμή (απ' τις πολλές φέτος) στάθηκε αφορμή να δεχτούμε γκολ και η έλλειψη έμπνευσης πριν την τελική ΠΑΣα των παιχτών μας, μας έστειλαν στα αποδυτήρια κι ενώ είμαστε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κακή η ομάδα μας, χωρίς ψυχολογία και τη διάθεση που δείξαμε στο πρώτο μέρος. Έπεσε κι η κερκίδα μας και τφέκισ' ο γάμος.

Εντυπωσιακή η προσπάθεια των παιχτών του γηραιού που "σκύλιαζαν" στο 88' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0. Σαν ομάδα βέβαια δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο, με μονάδες σαφώς καλύτερες απ' τους αντίστοιχους δικούς μας.
Χρυσή ευκαιρία φέτος να σώσουμε τη χρονιά, κρίμα!

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος θα γράψω αλλού  :-?
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #81 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 19:48 »
Παράθεση
Πολλές φορές μέσα από το forum υπεραμύνθηκα του ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ και δήλωσα ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος των τελευταίων ετων και ότι τα λάθη τα έκανε λόγω απειρίας και όχι εσκεμμένα, ότι κρίνετε πολύ αυστηρά και άδικα πολλές φορές σε σημείο κακοήθειας.Πολλοί εδω μέσα με χλευάζανε χαρακτηρίζοντας με τόσο φανερά όσο και με  pm  υποτακτικό και γλύφτη.
Μπορεί ο χοντρός να έκανε πολλά λάθη έχει όμως ένα μεγάλο προσόν που και πολλοί από εμας δεν το έχουν.Δεν μιλάει πολύ,ακούει και ο κερατάς μαθαίνει πολύ εύκολα.Θα καταλάβαιτε τι εννοώ.Είναι γάτα με πέταλα.


καταλαβαμε τι εννοουσες μεγαλε.
γατα ειναι οντως ο κερατας.
καταφερε και μας πηρε τα λεφτα μας εκανε τα χιλια μιρια ολη τη χρονια μας δουλεψε και δεν τον αγγιξε κανεις.ουτε καν ακουσε ενα σιχτηρισμα!
ανοιξε και το μαγαζακι του και παμε για καλοκαιρακι high με μοστρα στη γαριβαλδη.με εξαιρετους γειτονες.και πολλα cocktails.


υγ.ξαναλεω,αν θελετε μεταγραφες για του χρονου,ενας ειναι ο προορισμος σας ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ BY NIGHT!!!!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #82 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 19:51 »
...δεν πειράζει ρε παιδιά και στη β εμείς θα είμαστε πάλι εκεί ελπίζω αυτοί όμως οχι

Όχι φίλε, ΛΑΘΟΣ. Αυτή η αντιμετώπιση μας έφτασε εδώ που είμαστε, οτι μας έχουν σίγουρους μαλάκες μια ζωή. Εγώ ΤΕΡΜΑ, ούτε διαρκείας, ούτε εκδρομές, ούτε Ζωσιμάδες ξανά αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στην ομάδα. Και όταν λέω ριζικά εννοώ Ρ Ι Ζ Ι Κ Α. Όσο γύρω απο την ομάδα υπάρχουν Καχριμάνηδες, Γκόντηδες, Σουκουβέλοι, Χριστόδουλοι, Χριστοβασίληδες κ ΣΙΑ Ο.Ε εγώ δεν έχω θέση ούτε σαν απλός φίλαθλος που υπήρξα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορεί μια ζωή να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα και να μας δουλέυει ο κάθε τυχάρπαστος ανεπάγγελτος κουράδας επαγγελματίας φίλαθλος που ζεί απο τον ΠΑΣ εις βάρος του ΠΑΣ. ΤΕΛΟΣ λοιπόν και καλώ όλους όσους αγαπούν τον ΠΑΣ πραγματικά και ανιδιωτελώς να κάνουν το ίδιο, ΑΠΟΧΗ. Μόνο αν μας χάσουν ίσως μας εκτιμήσουν αλλιώς ας μείνουν με τους επαγγελματίες οπαδούς, τα τσιράκια και τους γλύφτες τους δημοσιογραφίσκους της πόλης που περιμένουν να τους πετάξουν κανα ξεροκόματο για να βγουν απο την ανυπαρξία τους. Εγώ έφτασα 32 και δεν αντέχω άλλο κάρβουνο, έσπασα ρε παιδί μου μέσα μου δεν μπορώ άλλο.

Φίλος φτάσαμε 40 και δεν άλλαξε τπτ.... Μην περιμένεις και πολλά... Ο τζες δεν φεύγει απο εδώ .... ρίζες θα βγάλει στο γήπεδο...

Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #83 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 19:59 »
Κρίμα για χθές πάλι. Η κατηγορία χάθηκε στα εντός... Άθλια άμυνα, δυσκοίλια επίθεση, δίκαιος υποβιβασμός. Μόνο θαύμα μένει, αλλά ο Θεός έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθεί (και καλά κάνει) από τα δικά μας βλήματα που βγάλανε τα μάτια τους μόνοι τους...
Να έχουμε υγεία και του χρόνου να ξαναπαλέψουμε αμέσως για άνοδο (και να ξαναξεχάσουμε τις πίκρες) όπως Κέρκυρα, Όφη κτλ. Εξάλλου για αυτό είμαστε ΠΑΣ μέχρι το κόκκαλο, αν θέλαμε πανηγύρια θα γινόμαστε γαύροι ή βάζελοι ή καλύτερα ακόμα μόνο Μπάρτσα...  :mono:
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη!

+100000000000000000000000000000000

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΠΠΟΥΣ

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 89
  • ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ....
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #84 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 20:42 »
αυτη η καραμελα με την διαιατησια εχει καταντησει αηδια...κοιταχτητε στη παε και λιγο στον καθρευτη δεν κανει κακο  ;)

mikeb

  • Επισκέπτης
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #85 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 21:50 »
Φαιά ουσία ξοδεμένη χωρίς λόγο...
Χρηστοβασίλη,
Τα 5000 διαρκείας και η αμέριστη στήριξη από τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο,άξιζαν κάτι καλύτερο και όχι άλλη μια ανακοίνωση που μας βυθίζει πιο βαθιά στη μιζέρια και στον κομπλεξισμό.

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #86 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 22:52 »
Ο πρωην προεδρος της παε ηλυσιακος εβγαλε ανακοινωση για διαιτησια και περιεργα αποτελεσματα...το ειδαμε και αυτο...

Ντροπιαστε μας κι αλλο..μη φοβαστε..

Αποσυνδεδεμένος mia_zoi_PAS

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 59
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #87 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 23:43 »
χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ....
Καλο α' ημιχρονο ασχημο β,' μακακια γιατι η γρια ηταν αφαντη εχθες θα μπορουσαμε το διπλο ΑΛΛΑ εδω φανηκε ο λαθος σχεδιασμος γιατι φανηκε οτι το κεντρο σου δε τραβηξε ολη τη χρονια(με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις), η επιθεση σου για τα μπαζα, πηρες τερματοφυλακα <<αστερι>> αλλα σε βγαλανε ασπροπροσωπο ο δευτερος και τριτος με φοβερες εμφανισεις, ατυχος σε πολλες φασεις με δοση ανικανοτητας και τελος με μια διοικιση χειροτερη κατεμε τον τελευταιων 44 ετων χωρις στηριξη στην ομαδα στους φιλαθλους αλλα και στην ιδια τους την επενδυση.
που ηταν ο Οβελιξ οταν επρεπε να παρει αποφασεις?
που ηταν ο Οβελιξ οταν επρεπε να ενισχυθει η ομαδα το Δεκεμβριο?
που ηταν ο Οβελιξ να προστατευσει την ομαδα οταν αυτη αντιμετωπιζε αναρμοστες διαιτισιες?
που ηταν ο Οβελιξ οταν οι φιλαθλοι δε προστατευονταν σε οακα και λοιπα περιστατικα?
και αλλα και αλλα και πολλα αλλα.......
τελος παντων εμας η δουλεια μας δε βγαινει με αποχη(που καποιος ειπε πιο πανω) αλλα με ισχυρη παρουσια στο γηπεδο χωρις πανο για την ομαδα αλλα με αντιπανο για διοικηση και τσιρακια καρκινωματα και λοιπους που φετος προσπαθησανε και διστυχος απομυζησανε απο την ομαδα οτι μπορεσανε και καταφερανε να κερδισουν στη πλατη της ομαδας με τα γνωστα πλεον αποτελεσματα >:( στα παπαρια τους ομως πρωτα για αυτους ηταν η κονομα και η εκπληρωση προσωπικων φιλοδοξιων.
αντε να φαμε το λουκουμακι μας για φετος και μακαρι να τα δουνε τα προβληματα αυτοι που πρεπει και του χρονου να γουσταρουμε ξανα....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΑ :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Μάρ 2010 23:47 από mia_zoi_PAS »
ΡΕ ΘΕΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #88 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 00:51 »
Εγω ενα ξερω παντος, Πρωτοι ημασταν εμεις στην Ξανθη που σκοραραμε στο πρωταθλημα της Σκουπρολιγκ και πρωτοι ειμαστε πο πεφτουμε !

Παντα πρωτια παντα τα ηνια εμεις εχοντας περυσι την καλυτερη επιθεση στην Ευρωπη με δευτερη την Μπαρτσελονα, και φετος εχοντας την πρωτη και χειρότερη αμυνα στον κοσμο.

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος rusis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #89 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 01:11 »
Οχι φιλε πρωτος επεσε ο Πανθρακας , να παρηγοηθουμε και λιγο , ο οποιος Πανθρακικος ειδε σουπερλιγκ λογω του ΠΑΣ ο οποιος αυτοκτονησε προπερσυ στις τελευταιες αγωνιστικες , αλλα κι αυτος ακομη αντεξε δυο χρονια , φρουδες ελπιδες καποιων που εξυμνουσαν τον ευπατριδη και πολλα υποσχομενο Χριστοβασιλη , εδειξε με τον πιο ακομψο τροπο οτι ηταν καθαρα μια ακομη μπιζνα με σκαλοπατι τον ΠΑΣ . Εχουμε πολλα ακομη να δουμε να ειστε βεβαιοι .

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #90 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 01:41 »
και ενα νεο της τελευταιας στιγμης :

Παράθεση
Έχουν γραφτεί πολλά για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και για την περίεργη συμπεριφορά που επιδεικνύει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο όμως αυτή την φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες προχωρώντας σε μία φιλανθρωπική ενέργεια αποδεικνύοντας ότι διαθέτει και άλλο ένα "κρυφό" πρόσωπο.

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο έχτισε σχολείο στην Ακτή Ελεφαντοστού και για το θέμα αυτό από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει το κοινωνικό της προφίλ με τη στήριξη διάφορων κοινωνικών οργανισμών όπως η ΕΛΕΠΑΠ και το ΚΕΘΕΑ. Συγκεκριμένα την κοινωνική ευαισθητοποίηση της οικογένειας Χριστοβασίλη, η οποία δε σταματά εκεί, ακολούθησε και ένας παίκτης της ομάδος. O Ibrahima Bakayoko ένας παίκτης προερχόμενος από την Ακτή Ελεφαντοστού, θέλει να αναδείξει το έργο του το οποίο δεν είναι άλλο από την εξ' ολοκλήρου χρηματοδότηση της κατασκευής ενός σχολείου στον τόπο καταγωγής του.

Το επονομαζόμενο Louis Nicollin Cote d'Ivoire, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2009 από τον Υπουργό Παιδείας της Χώρας κ. M.Gilbert Blue-Laine παρουσία και του παίκτη μας Ibrahima Bakayoko, ο οποίος έκανε πράξη τα πιστεύω του, αναφέρεται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μπορεί να γίνει το παράδειγμα στο ποδόσφαιρο, και όχι η εξαίρεση. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν πολλά παραδείγματα ευαισθητοποίησης για τον συνάνθρωπό μας.

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα"

Στον αγωνιστικό τομέα ρεπό είχαν τη Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΣ, ενώ από την Τρίτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν με άδεια, για να επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #91 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 09:31 »
Οντως της τελευταιας στιγμης......
Παράθεση
εγκαινιάστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2009

Επικαιρη, βαρυσημαντη, καιρια δηλωση της ΠΑΕ. Τι'ν'τουτοι ρε.....

υ.γ.Κατα τ'αλλα αξιος συγχαρητηριων, εννοειται, ο Μπακαγιοκο.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος ztoby

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #92 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 10:05 »
συντακτικό... λες και εχει περαστει απο μεταφραστη του internet ειναι...

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #93 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 10:34 »
Της κοντής ψ#λής της φταιν οι τρίχες.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #94 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 10:50 »
Ztoby, συντακτικά είναι μακράν καλύτερο από προηγούμενα. Αν βάζανε και κόμματα εκεί που έπρεπε, θα ήταν απολύτως ΟΚ.
Η διαφορά φάσης/χρονοδίνη είναι αστεία.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #95 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 12:49 »
Απαιτώ να μας πούνε ποια θρησκεία θα διδάσκεται στο εν λόγω σχολείο.

Το αποσιωπούν φυσικά γιατί έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται...... :pashat: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 σχόλια, φωτό και βίντεο
« Απάντηση #96 στις: Τρι 30 Μάρ 2010 17:23 »
Κάρπετ για Δαλούκα

Παράθεση
Δαλούκας (Ηρακλής – ΠΑΣ 2-0). Ηταν πέναλτι η φάση του Κώτσιου στο 80' χωρίς αμφιβολία, αλλά δεν μου φαίνεται ότι ο «Δαλού» έπαιξε για τον Ηρακλή –κάτι άλλο πρέπει να είχε στο μυαλό του, ειδικά όταν απέβαλε και τον Σίσιτς. Και το κακό για τον ΠΑΣ είναι ότι έχει διακοπή το πρωτάθλημα και τα εναντίον του λάθη θα ξεχαστούν. 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.