Θυμάμαι την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στους Ζωσιμάδες φιλικό παιχνίδι ΠΑΣ - ολυμπιακός (νομίζω 1-2) , στον ολυμπιακό έπαιζε ο Μίλος Σέστιτς , μπαίνω με τον πατέρα μου λίγο μετά την έναρξη , καθόμασταν όρθιοι χαμηλά στη μεγάλη σκεπαστή (τότε ξεσκέπαστη) δίπλα μου ο άγνωστος για μένα Λάκης Στεργίου , όλα ήρεμα βαριόμουνα ήθελα να φύγω , ένας παίχτης του ολυμπιακού με το Νο 11 κάνει ένα δυνατό σουτ , η μπάλα ψηλά πολύ ψηλά , σχεδόν στις ταράτσες και ακούγετε ...
ωρε ντατσκανάρ 11 που βαράς στο γάμο τ καραγκιοζ ήταν το σχόλιο κάποιου φιλάθλου για την ενέργεια του ποδοσφαιριστή του ολυμπιακού
ρε χωριάτη ο Μίλος Σέστιτς είναι ούτε τους παίχτες δεν ξέρετε , έρχεστε και στο γήπεδο , άσχετοι ε άσχετοι !ήταν η απάντηση του Λάκη
Από εκείνη τη μέρα και μετά τον παρακολουθούσα συνέχεια , ήταν απίστευτος μιλούσε με όλο το γήπεδο , έβριζε τον έβριζαν και όλοι τον τσιγκλούσαν για να πει κάτι !
Τον ΠΑΣ τον γνώρισαμε με το Λάκη στο μικρόφωνο του γηπέδου ...
ΠΥΡΣΟΣ ΟΕ και Διαγόρας - Παναχαική 1-0
Μεγαλώσαμε με το Λάκη στην οθόνη και την ιστορική εκπομπή Αθλητικό Ραντεβού ...
-Μετά το Κολέμπα το χάος και μετά το χάος ο Κολέμπας-οι απανταχού της γης Ηπειρώτες και όχι μόνο-άντε σταματάω για να μην τρέχουμε στους εισαγγελείς βραδιάτικα -μάθε καμιά γλώσσα ρε χωριάτη-ορισμένοι μου αποδίδουν χαρακτηρισμούς όπως αιθεροβάμων υπεραισιόδοξο κολλητό του Κολέμπα Τελειώναμε τα φροντιστήρια και φουλ για εκπομπή , τεράστιος ο Λάκης κρίμα πολύ μεγάλο το κενό που αφήνει ... γαμημένο καλοκαίρι να φύγει και να μην ξανάρθει !
θα μας λείψεις ρε γίγαντα