Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)  (Αναγνώστηκε 2826 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« στις: Κυρ 24 Απρ 2016 16:11 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τις περισσότερες ομάδες, όχι όμως και οι προπονήσεις για το... τσεκάρισμα ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα την Μεγάλη Τρίτη θα διασταυρώσουν τα... φιλικά ξίφη τους!

Λίγο πριν ο Γιάννης Ματζουράκης και ο Γιάννης Πετράκης ανάψουν... πράσινο στους παίκτες τους για τις διακοπές τους, θέλουν να τους έχουν σε εγρήγορση αλλά να κάνουν και κάποιες δοκιμές προκειμένου να βγάλουν συμπεράσματα για την νέα σεζόν.

Άλλωστε ο «Ρουμάνος» πριν λίγες μέρες ανανέωσε την συνεργασία με τους Αγρινιώτες, ενώ και Κρητικός μετά την φετινή σούπερ σεζόν στα Γιάννενα όλα δείχνουν ότι συνεχίζει στο τιμόνι του ΠΑΣ.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν... φιλικά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (στις 5μ.μ) στο Αγρίνιο και αμέσως μετά οι παίκτες τους αναμένεται να πάρουν την άδεια για γιορτάσουν με τις οικογένειες τους το Πάσχα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.095
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 24 Απρ 2016 21:07 »
Γαμήσττς!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 171
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« Απάντηση #2 στις: Τρι 26 Απρ 2016 17:37 »
Παράθεση
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 25' με αυτογκόλ του Πάουλο. Σέντρα του Στρούνα από δεξιά, ο Μάρκος Πάουλο στην προσπάθεια του να διώξει με στραβοκλωτσιά έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 0-1.


PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« Απάντηση #3 στις: Τρι 26 Απρ 2016 17:54 »
passports.gr
Παράθεση
Παρακολουθήστε LIVE από το γήπεδο του Αγρινίου τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό σε περιγραφή και σχολιασμό του Παντελή Χατζηστυλιανού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου, Παπάζογλου, Πάουλο, Βασιλούδης, Μουνιός, Ουάρντα, Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Ζαρκάδας, Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Κάπελ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Κούτρης, Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Κοζορώνης, Γιάκος, Ίλιτς.

Στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου: Περιστεριδης, Ηλιάδης, Καρανίκας, Μανιάς, Μαυροπάνος, Ιωάννου, Μασούρας, Λίλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Καλαμπόκη και Θανάση Κολοσιώνη, άπαντες από τον σύνδεσμο διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης από την ΕΠΣ Ευρυτανίας

Το pregame της αναμέτρησης
- Ελάχιστος κόσμος αυτή την ώρα στο γήπεδο του Αγρινίου. Περίπου 30 φίλαθλοι μέχρι τώρα βρίσκονται στο γήπεδο.

- Οι δύο ομάδες προέρχονται από φιλικές νίκες. Ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τη Ντόνι Σρεμ από τη Σερβία σε διεθνές φιλικό και ο Παναιτωλικός επικράτησε με 8-0 του Απόλλωνα Δοκιμίου.

- Στο φιλικό υπάρχει γενική είσοδος 3 ευρώ και η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε ότι τα έσοδα θα διατεθούν για φιλεκπαιδευτικό σκοπό.

- Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Γιάννης Μαντζουράκης θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Παναιτωλικού.

- Πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακής που αναδείχτηκε MVP της χρονιάς στον Παναιτωλικό.

Έναρξη της αναμέτρησης
Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι στη σέντρα με τους Γιακο και Ίλιτς. Η ομάδα της Ηπείρου έχει πάρει την εστία που βρίσκεται προς το κέντρο του Αγρινίου.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με συνεχόμενες πάσες από τις δύο ομάδες. Ο Γιάννης Πετράκης έχει παρατάξει τον ΠΑΣ με 3-5-2 και ο Μαντζουράκης με 4-2-3-1 τον Παναιτωλικό.

Για τον ΠΑΣ ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, τη δεξιά πτέργυγα καλύπτει ο Στρούνα και την αριστερή ο Κούτρης, στα στόπερ είναι οι Μιχαήλ, Μπέριος και Σκόνδρας, στα χαφ κινούνται οι Γαρουφαλιάς και Κοζορώνης, μπροστά τους ο Νικολιάς σε ρόλο επιτελικού και το δίδυμο της επίθεσης είναι οι Γιάκος και Ίλιτς.

Ο Παναιτωλικός έχει τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Μύγας και αριστερό ο Ρουμπουλάκου και στο κέντρο της άμυνας οι Κούσας και Χαντάκιας. Πάουλο και Παπάζογλου είναι τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Βασιλούδης, στα φτερά της επίθεσης αριστερά ο Ουάρντα και δεξιά ο Μουνιός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης παίζει ο Μαρκόφσκι.

Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο στο ματς χωρίς καμία αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Εσωτερική αλλαγή στο εικοσάλεπτο από τον Μαντζουράκη με τον Ουάρντα να πηγαίνει δεξιά και τον Μουνιός αριστερά.

Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΣ στο 24' με τον Ίλιτς, πέρασε ανεκμετάλλευτο.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 25' με αυτογκόλ του Μάρκος Πάουλο. Σέντρα του Στρούνα από δεξιά, ο Μάρκος Πάουλο στην προσπάθεια του να διώξει με στραβοκλωτσιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 0-1.

Σούτ του Μύγα στο 27' από δεξιά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη. Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό.

Εκτέλεση του Μάρκος Πάουλο, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης στο 32'.

Ακυρώθηκε στο 34' γκολ του Γιάκου που υποδείχτηκε σε θέση off side με υπόδειξη του βοηθού Καλαμπόκη. Την πάσα στον Γιάκο έκανε ο Νικολιάς.

Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 37' με κεφαλιά του Κούσα ύστερα από φάουλ του Ρουμπουλάκου από δεξιά, σε ετοιμότητα ο Πασχαλάκης απέκρουσε τη μπάλα.

Πρώτη αλλαγή στο 41' για τον Παναιτωλικό με τον Φερέιρα να μπαίνει στη θέση του Μουνιός που τραυματίστηκε. Δεξιά θα παίξει ο Φερέιρα και ο Ουάρντα επιστρέφει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης του Παναιτωλικού.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 0-1 προηγείται ο ΠΑΣ Γιάννινα του Παναιτωλικού στο φιλικό παιχνίδι του Αγρινίου με αυτογκόλ του Πάουλο στο 25'. Χαμηλός ρυθμός στο ματς και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κυρίως από το 0-1 και μετά.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« Απάντηση #4 στις: Τρι 26 Απρ 2016 18:03 »
Άσχετο, αλλά εδώ δείχνει ένα ματς τελικό λάιβ Κ-15 (γαύρος βορρά - γαύρος) που γίνεται τώρα στους Ζωσιμάδες.
http://www.gazzetta.gr/football/article/912858/live-streaming-telikos-k15-paok-olympiakos

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« Απάντηση #5 στις: Τρι 26 Απρ 2016 18:07 »
Σήμερα είναι ο τελικός των Κ-15 εδώ.Απλά είναι χωρίς κόσμο για να μην γίνουν επεισόδια.Ελλαδάρα...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ (Φιλικό 26/4/2016)
« Απάντηση #6 στις: Τρι 26 Απρ 2016 18:57 »
Παράθεση
Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με αρκετές αλλαγές για τις δύο ομάδες.

Για τον Παναιτωλικό στη θέση του Κυριακίδη μπήκε ο Κριστιάνο, στου Ρουμπουλάκου ο Κέβιν, στου Παπάζογλου ο Μάκος και στη θέση του Μαρκόφσκι μπήκε ο Κάπελ.

Για τον ΠΑΣ ο Πετράκης έκανε 4 αλλαγές. Ο Καρανίκας μπήκε στη θέση του Κούτρη, ο Μανιάς στη θέση του Ίλιτς, στη θέση του Νικολιά ο Ηλιάδης και ο Λίλα στη θέση του Γαρουφαλιά.

Η διάταξη του ΠΑΣ μετά τις αλλαγές στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου έχει ως εξής: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην πτέρυγα ο Καρανίκας, αριστερά πήγε ο Στρούνα, τριάδα στόπερ οι Μιχαήλ, Μπέριος και Σκόνδρας, αμυντικά χαφ οι Λιλα και Κοζορώνης, μπροστά τους ο Γιάκος και ο Ηλιάδης με τον Μανιά στην επίθεση.

Μακρινό σουτ του Κέβιν στο 52', η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Στο 55' σουτ του Κάπελ μετά από πάσα του Ουάρντα, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης.

Καλό σουτ του Μανιά στο 58', η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κυριακίδη.

Αλλαγή τερματοφύλακα για τον ΠΑΣ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στο 60' ο Περιστερίδης στη θέση του Πασχαλάκη.

Στο ίδιο λεπτό μπήκε και ο Ιωάννου στη θέση του Κοζορώνη στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο αλλαγές για τον Παναιτωλικό στο 63'. Ο Κουτρομάνος στη θέση του Χαντάκια και ο Ρουσκουσέδα στη θέση του Μάρκος Πάουλο.

Δύο αλλαγές για τον ΠΑΣ στο 64'. Στη θέση του Σκόνδρα μπήκε ο Μαυροπάνος και ο Μασούρας στη θέση του Γιάκου.

Νέα αλλαγή για τον Παναιτωλικό στο 67'. Ο Κόρσιενς θα μπει στη θέση του Μύγα στο ματς.

Νέα αλλαγή για τον Παναιτωλικό στο 67'. Ο Κόρσιενς θα μπει στη θέση του Μύγα στο ματς.

Εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ του Περιστερίδη στο 68' σε καλή εκτέλεση φάουλ του Φερέιρα.

ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό στο 70' με τον Ρουσκουσέδα. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσκουσέδα μετά από κερδισμένο φάουλ του Κάπελ, η μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη για το 1-1. Ισοφάριση για τον Παναιτωλικό.

Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 85' με τον Μανιά να κάνει το σουτ μετά από σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, ο Κριστιάνο σε ετοιμότητα απέκρουσε τη μπάλα.

Νέα αλλαγή στο 88' για τον Παναιτωλικό με τον Κωνσταντινόπουλο να μπαίνει στη θέση του Ουάρντα.

Στο 89' ο Μανιάς σούταρε μετά από πάσα του Λίλα, έδιωξε ο Κριστιάνο.

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

Στο 91' ο Ζαρκάδας μπαίνει στο ματς στη θέση του Βασιλούδη.

Σκληρό μαρκάρισμα του Μπέριου πάνω στον Κάπελ στο 94'.

Λήξη της αναμέτρησης. Ισόπαλοι 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός στο Αγρίνιο. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με το αυτογκόλ του Πάουλο, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 70' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσκουσέδα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ