Μια κι από αύριο θ' ασχολούμαι μαναχά με τα του παιχνιδιού της Πέμπτης...
Έβγαλε μια προσφορά ΜΟΝΟήμερη ένα πρακτορείο.
Από μόνο του αυτό αποκλείει την ΠΑΕ, μια και αυτή θέλει τουλάχιστον νομίζω, συν δύο διανυκτερεύσεις.
Αλλά, ας την πάρουμε σαν βάση.
Δεν είναι ακριβώς 650 κατ' άτομο (αν κι αυτό λέγαμε όταν πρωτοσυζητήθηκε το ζήτημα τσάρτερ, ότι 6++ θα είναι απλά και μόνο η μεταφορά).
Είναι 180 Χ 650 = 117000.
Δηλαδή εγώ θέλω 117 δώστα μου ας πούμε ΠΑΣγκρ κι αν καταφέρεις να βρεις 180 πελάτες δεν θα μπεις μέσα.
Με 170 πελάτες, θα χάσεις "μαναχά" 6ίμς χιλιάρικα ας πούμε.
Ψάξε χορηγούς μετά και ανάλογα το ποσό διαμόρφωσε μια τιμή/πελάτη που δεν θα σε βάλει μέσα.
Κόψ το κεφάλι ς δηλαδή στα πελέ μ, εγώ θέλω 117, ούτε καν ένα ένα τέσσερα.
Πάμε στην ΠΑΕ.
ΣΥΝ δύο διανυκτερεύσεις.
Άρα αν έκανε κίνηση με το πραχτορείο πουλώντας τις περισσευούμενες, η ανακοίνωσή της θα ήταν παν κατ:
Η ΠΑΕ διοργανώνει τριήμερη, με 2 διανυκτερεύσεις, εκδρομή στην Νορβηγία.
Τιμή κατ' άτομο 650 ευρώ.
Στην τιμή
δεν περιλαμβάνονται οι διανυκτερεύσεις, το φαγητό και το εισιτήριο αγώνα.
Για όποιον φίλαθλο το επιθυμεί, η τιμή διαμορφώνεται στα 850 ευρώ, με 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά και εισιτήριο αγώνα.
Σπεύσατε θέσεις περιορισμένες.
Νομίζω 2-3 μέρες μετά την ανακοίνωση, θα έβγαζε καινούργια ότι ματαιώνεται η εκδρομή.
Ο μόνος τρόπος να προχωρήσει το θέμα, ήταν αν υπήρχε βαρβάτη χορηγία.
Αλλά από τη στιγμή που μαθεύτηκε τελικά ο αντίπαλος, η ομάδα έπρεπε να κινηθεί για να μην πάει στη Νορβηγία με ότο στοπ.
Δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγού, ούτε να καταφύγει σε γκαλοπιτζήδες για να εκτιμήσει πόσες από τις εναπομείνασες θέσεις μπορούσε να πουλήσει και σε ποιά τιμή, ώστε ακόμη και με χορηγό να μην μπει μέσα.
Κοίτα να δεις π με κάνετε συνήγορο τς παε και δεν μ πάει καθόλου.
Μην ξεχνάμε ό,τι ήταν η πρώτη φορά.
Ό,τι μέχρι την κλήρωση δεν ξέραμαν σίγουρα αν θα είμαστε μέσα και μέχρι πριν μια βδομάδα, δεν ξέραμε και τον αντίπαλο.
Και ήταν και απ' τς χειρότερους π θα μπορούσαν να σου κάτσουν.
Τι καθόμαστε και συζητάμε.
Όσοι θαναι εκεί μουστακογελάνε, όσοι τσου βραζοζουμάνε.
Αν του χρόνου στο CL, παρατηρηθούν ίδια φαινόμενα, να χώσουμε, μαζί κι εγώ.
Αλλά τώρα και με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν μ κάνει λογικό.
Υ.Γ.
Και φαντάζεσαι λέει να ήμασταν σαν την ΟΝΤ, που τελικά η ΠΑΕ δίνει 15 θέσεις στους φιλάθλους στο αεροπλάνο της.
Και φαντάζεσαι λέει επίσης, αυτές τις 15 προνομιούχες να της παραχωρούσε η ΟΝΤ (η Οντ λέω) σ' έναν από τους τρεις γνωστούς ΟΝΤοσυνδέσμους.
Ή αν ήταν πιο δημοκρατική να έδινε από 5 στον καθένα.
Το σφαγή θα γινόταν από τους αδικημένους συνδέσμους στην πρώτη και μεταξύ των μελών στη δεύτερη.
Μωρέ έχει πολύ περισσότερες των 2 όψεις το νόμισμα λέμε.
Υ.Γ.2
Αν θμάμαι καλά ο ΠΑΣ Σκόντα πως τη λέγαν εκείνη την ομάδα π πήγε Λίνφιλντ το '13, είχε ανακοινώσει 600 για τους φιλάθλους της στο τσάρτερ. Οι μόνοι που είχα δει στις κερκίδες της Ιρλανδίας ήταν ο ΕλΚαπιτάν κι ο ΦΤΛΑ.
Υ.Γ.3
Η πρώτη βδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΣ ξεκινάει.
Του ΠΑΣ
Του ΠΑΣ Γιάννενα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Υ.Γ.4
Καλό χαμογελαστό ξημέρωμα.
Υ.Γ.5