Αποστολέας Θέμα: Χρήστος Ελευθεριάδης  (Αναγνώστηκε 7560 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χρήστος Ελευθεριάδης
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 14:00 »
Αν και είχα ξενερώσει απτήν στάση που κρατούσε σε κάποια από τα ματς στο τέλος της χρονιάς ,τον εκτιμώ αρκετά σαν παίκτη και θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε θέση και στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Όπως και να χει δεν είναι δύσκολο να βρεις ισάξιο παίκτη στην αγορά.
Εγώ θα το πω ανάποδα. Τον εκτίμησα σαν παίκτη από τις εμφανίσεις του στον πρώτο γύρο, αλλά ξενέρωσα από τη στάση που κρατούσε σε κάποια από τα ματς στο τέλος της χρονιάς.
Συμφωνώ ότι βοήθησε φέτος, αλλά νομίζω ότι και η ομάδα του στάθηκε πολύ κρατώντας τον ενώ ήταν τραυματίας.
Αν ζήτησε 90 χιλιάρικα, πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος και δεν του τα έδωσε. Με τόσα χρήματα βρίσκεις πολύ καλύτερους παίκτες και σε πολύ καλύτερη ηλικία. Μη ξεχνάμε ότι έφτασε τα 30 και δεν είναι και ο πιο δεινός σκόρερ.
Καλή του συνέχεια πάντως εκεί που θα πάει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 11 Ιούν 2021 20:24 »
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ελευθεριάδη στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χρήστος Ελευθεριάδης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λαμίας για τα επόμενα 2 χρόνια και σήμερα έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μέσω της σελίδας του στο fb.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση, αλλά και τον κόσμο της ομάδας φυσικά, ευχόμενος τα καλύτερα για τη συνέχεια!

Η ανάρτησή του:

Έπειτα από 2 χρόνια στην οικογένεια του πας Γιάννενα έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού ..θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τους συμπαίκτες μου ,τους προπονητές μου ,την διοίκηση ,τους φροντιστές ,όλα τα παιδιά στα Γραφεία όπως φυσικά και τον κόσμο του Πας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή !
Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους φιλάθλους της!
Δείτε το μήνυμά του σε φωτογραφία

super-fm.gr

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 11 Ιούν 2021 20:29 »
Ούτε το όνομα τις ομάδας δεν έγραψε σωστά...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 11 Ιούν 2021 20:30 »
Εδώ δεν το γράφουν σωστά οι γιαννιώτες

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 15 Οκτ 2022 14:38 »
Προσφυγή και από αυτόν τον παικταρά

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 15 Οκτ 2022 20:19 »
Παντελόνιασμα εκατομμυρίων και δε πάει να γαμ@θεί ο εργαζόμενος παίκτης για μερικά χιλιάρικα.  :stop:
Και μετά κατηγορούμε γιατί δεν έμεινε ο κάθε Ντομίνγκεθ.