Αποστολέας Θέμα: Χωρίς έλεος τα νέα μέτρα  (Αναγνώστηκε 144466 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Χωρίς έλεος τα νέα μέτρα
« Απάντηση #825 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:23 »
Οπως επισης και τα παπαγαλακια που δεν μπορουνε να αμφισβητησουνε την μειωση της ανεργειας με επισημους αριθμους....Και αμα το αναγαγουμε αυτην την πτωση του 7-8% της ανεργειας πλυθησμιακα ισως και πεσουνε απο τα συννεφα

Αυτό με την ανεργία είμαι επιφυλακτικός καθότι έχουν φύγει δεκάδες χιλιάδες άνεργοι για το εξωτερικό οπότε είναι 'τεχνητή' η πτώση.
Το πιο σωστό είναι να συγκριθεί το ποσοστό των απασχολουμένων. Υπάρχουν νούμερα γι'αυτά που είναι μεν βελτιωμένα αλλά κατά πολύ λιγότερο από την ανεργία (δηλ. της τάξης του 0,5% βελτίωση).

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #826 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:30 »
Οπως επισης και τα παπαγαλακια που δεν μπορουνε να αμφισβητησουνε την μειωση της ανεργειας με επισημους αριθμους....Και αμα το αναγαγουμε αυτην την πτωση του 7-8% της ανεργειας πλυθησμιακα ισως και πεσουνε απο τα συννεφα

Αυτό με την ανεργία είμαι επιφυλακτικός καθότι έχουν φύγει δεκάδες χιλιάδες άνεργοι για το εξωτερικό οπότε είναι 'τεχνητή' η πτώση.
Το πιο σωστό είναι να συγκριθεί το ποσοστό των απασχολουμένων. Υπάρχουν νούμερα γι'αυτά που είναι μεν βελτιωμένα αλλά κατά πολύ λιγότερο από την ανεργία (δηλ. της τάξης του 0,5% βελτίωση).

Ακριβώς αυτό!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #827 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 18:46 »

Δηλαδη το 2012-13-14 που ειχαμε την μεγαλυτερη μεταναστευση προς βορεια ,η ανεργεια εφτανε ετος 2014 στο 27.5%  ηταν και τοτε πειραγμενη η μετρηση?

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 19:01 »

Και ακομη πιο σωστο θα ηταν να συγκρινουμε τον μέσο όρο των μισθών τότε και τώρα...
Η γενια των 1000 ευρω εγινε γενιά των 700 ευρώ και πλεόν παρακαλάμε για 490 καθαρά στο 8ωρο (στην καλύτερη περίπτωση) και δεν σε φωνάζουν ούτε για συνέντευξη αν δεν εχεις γνωστό.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #829 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 19:35 »

Και ακομη πιο σωστο θα ηταν να συγκρινουμε τον μέσο όρο των μισθών τότε και τώρα...
Η γενια των 1000 ευρω εγινε γενιά των 700 ευρώ και πλεόν παρακαλάμε για 490 καθαρά στο 8ωρο (στην καλύτερη περίπτωση) και δεν σε φωνάζουν ούτε για συνέντευξη αν δεν εχεις γνωστό.

Δεν διαφωνω εδω pagourenko

Και ποσω μαλλον οταν παιδια που εχουνε φαει τα νιατα στο διαβασμα και να τελειωνουνε ενα πανεπιστημιο δυνατο και να βγαινουνε στην αγορα με αυτους τους μισθους(ετσι ειναι ολα τα κολληταρια μου στην πολη μου)

Αλλα το λαθος ολων αυτων,ειναι οτι εφοσον δεν βλεπουνε προκοπη,ξεκοληστε και βγειτε λιγο στην βιοπαλη και σε ασχετες δουλειες και μην μην περιμενετε σαν τις χηρες να σας παρει κανεις μετα απο 800 συνεντευξεις.....Και στο μελλον καπου θα μπειτε πανω στο τομεα σας

This is ΔΝΤ,αυτος ειναι σκοπος τους και εκει μας εφτασαν...Το προβλημα ηταν να μην φτασουμε ποτε εδω
Aλλα επειδη ειμαι αιρετικος οπως παντα..Μας χρειαζονταν ως προς καποια φαση γιατι καβαλησαμε το καλαμι αγρια η δικη μας νεολαια pagourenko

Ολοι θελανε να σπουδασουνε γιατροι,δικηγοροι,λογιστες(καλα ειναι το πιο αστειο αυτο),πολιτικοι μηχανικοι(χωρις καν να εχουνε ιδεα πραγματικα  γυρω στο 80% και βαλε),γιατι?Γιατι ειναι ο μπαμπας τους,τι λες τωρα

Και ολοι οι υπολοιποι θελουνε να ανοιξουνε καφετερια(και εδω και παντου αλλα στα Γιαννινα το εχετε τερματισει πραγματικα)......Και ξερεις γιατι?Γιατι  ολοι θελουνε την ευκολη λυση αλλα δεν οδηγει πουθενα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #830 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 19:37 »
Δηλαδη το 2012-13-14 που ειχαμε την μεγαλυτερη μεταναστευση προς βορεια ,η ανεργεια εφτανε ετος 2014 στο 27.5%  ηταν και τοτε πειραγμενη η μετρηση?

Κανείς δεν μίλησε για 'πειραγμένη'  μέτρηση αλλά 'τεχνητή'. Πειραγμένη θα πει μαγειρεμένη. Πάμε στο διαταύτα:
Η ανεργία τον Ιανουάριο 2012 είχε 21.5%, τον Ιούλιο του 2013 28% και από τότε άρχισε να κατεβαίνει σιγά σιγά.
Η μετανάστευση σε Αγγλία και Γερμανία ήταν έτσι:

Ανάλογα θα ήταν και στις υπόλοιπες χώρες.
Η αποτύπωση της ανεργίας έχει μια υστέρηση (δηλαδή αργεί να καταγραφεί) συνεπώς είναι απολύτως λογικό αυτό που είπα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #831 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 19:48 »
Ωραια ψαξε να δεις τωρα ποτε εφτασε η ελληνικη μεταναστευση στο ζενιθ της?

Θα σου πω 2013

Αρα η λογικη με οσα λες η το ποσοστο ανεργειας  επρεπε να ηταν κατα πολυ χαμηλοτερο απο το 28%(εγω νομιζα 27.5)...
Με λιγα λογια αυτοαναιρεισαι

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #832 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 20:10 »
Ελάτε τώρα...
Η ανεργία μειώθηκε, βρίσκεις εύκολα δουλειά με ικανοποιητικό μισθό για να μπορείς να ζεις με αξιοπρέπεια, οι φόροι έχουν μειωθεί και τα χρήματα πλέον έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, μειώθηκε η φοροδιαφυγή επειδή μπήκε παντού pos, ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί και θα γίνει πιο λογικός με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια, υπάρχει ανάπτυξη....

Ποια κυβέρνηση τα έχει κάνει αυτά να την ψηφίσω... είτε δεξιά είτε αριστερά είτε μεσαία είτε εξτρέμ....
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 20:24 »
Ελάτε τώρα...
Η ανεργία μειώθηκε, βρίσκεις εύκολα δουλειά με ικανοποιητικό μισθό για να μπορείς να ζεις με αξιοπρέπεια, οι φόροι έχουν μειωθεί και τα χρήματα πλέον έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, μειώθηκε η φοροδιαφυγή επειδή μπήκε παντού pos, ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί και θα γίνει πιο λογικός με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια, υπάρχει ανάπτυξη....

Ποια κυβέρνηση τα έχει κάνει αυτά να την ψηφίσω... είτε δεξιά είτε αριστερά είτε μεσαία είτε εξτρέμ....

Αυτη την στιγμη στην Κορινθο.....Βλεπω για πρωτη φορα να ανοιγουνε νεα μαγαζακια στην θεση αυτων που εχουνε κλεισει και ειδικα στην βιομηχανικη ζωνη..Οχι οπως προ ΔΝΤ αλλα επιτελος κατι κινειται
Αυτη την στιγη σαν ελευθερος επαγγελματιας βλεπως οτι υπαρχει (100% σιγουρος )εστω και μια μικρη κινηση στις δουλειες σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες(ειδικα με χρονιες 12-13-14)

Αυτο ειναι δεδομενο..Και τι λεει ο Λαμιας και ο καθε Λαμιας τα ακουω βερεσε που ειναι παντελως ασχετος απο εμποριο

Για να μην ειχαμε αυτα βρε apnea  που αναφερεις μηπως επρεπε να τα σκεφτουμε πιο νωρις?

Δεν νομιζεις

Την Ελλαδα την χρεοκοπησανε και την βαλανε 700 δις...Μετα απο αυτο μην περιμενεις πολλα για αυτα που αναφερεις

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Αύγ 2018 20:31 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #834 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 21:11 »
Ωραια ψαξε να δεις τωρα ποτε εφτασε η ελληνικη μεταναστευση στο ζενιθ της?

Θα σου πω 2013

Αρα η λογικη με οσα λες η το ποσοστο ανεργειας  επρεπε να ηταν κατα πολυ χαμηλοτερο απο το 28%(εγω νομιζα 27.5)...
Με λιγα λογια αυτοαναιρεισαι

Καθόλου. Όταν γράφω "Η αποτύπωση της ανεργίας έχει μια υστέρηση" δεν καταλαβαίνεις τι λέω ε; Ίσως έπρεπε να το πω καθυστέρηση γιατί χρησιμοποίησα από κεκτημένη ταχύτητα όρο που χρησιμοποιείται στις επιστήμες (π.χ. μαγνητική υστέρηση κλπ).

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 21:46 »
Αγιούτο για λάρωσε λίγο πως μιλάς στους άλλους.Έχεις δικαίωμα να πεις την γνώμη σου και μέχρι εκεί. :stop:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #836 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 21:56 »
Ήδη σου απάντησα στην ερώτηση αλλά να στο κάνω πιο λιανά:
Λέμε ότι υπάρχει υστέρηση (καθυστέρηση) σε ένα φαινόμενο (ανεργία) όταν η τιμή του αλλάζει με χρονική καθυστέρηση σε σχέση με τον παράγοντα που το επηρεάζει (μετανάστευση). Έτσι λοιπόν θα δεις ότι η μετανάστευση εκτοξεύτηκε το 2011 ενώ η ανεργία εκτοξεύτηκε με καθυστέρηση το 2012. Η κορυφή της μετανάστευσης ήταν το 2012 (ίσως στη μέση της χρονιάς) και η κορυφή της ανεργίας στο μέσον του 2013. Μετά το 2013 η μετανάστευση άρχισε να λιγοστεύει όπως έκανε και η ανεργία το 2014 και μετά.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Υ.Γ. τι σπούδασες αν επιτρέπεται;
Υ.Γ.2 Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τον δείκτη ανεργίας αλλά δεν τους μελετάμε εδώ.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 23:19 »
Πραγματικά πρώτη φορά βλέπω κάποιον να υπερασπίζεται μια κυβέρνηση τόσο σθεναρά και με τόση φόρτιση.Ακόμα και σε θέματα που κυβερνητικά στελέχη έχουν παραδεχθεί αστοχίες και λάθη(πχ Ενφια,φοροδιαφυγή,ανταποδοτικότητα των μισθών)ο Αyuto  επιμένει να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και να συγκρούεται με μεγάλη ευκολία με οποιονδήποτε τολμήσει να αναφέρει ακόμα και το ελάχιστο για την κυβέρνηση.Τέτοια συμπεριφορά είχα να συναντήσω από την χρυσή 15ετία της κόντρας ΝΔ με ΠΑΣΟΚ.Πραγματικά νομίζω ότι ο Αyuto πρέπει να αντιμετωπίζεται με ρομαντική διάθεση.Μας θυμίζει άλλες εποχές.Την εποχή του πράσινου ήλιου,της ντίσκο και του Κώστα του Μπίγαλη.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: Παρ 17 Αύγ 2018 23:23 »
Φίλε ayuto και στα Γιάννενα ανοίγουν καφετέριες στην θέση αυτών που κλείνουν για να κλείσουν και αυτές μετά από λίγο.

Και εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι είδα να αυξάνεται ο όγκος της δουλειάς εξαιτίας της νομοθεσίας αλλά τα έσοδα να είναι λιγότερα κυρίως λόγο φορολογίας έμμεσης και άμεσης.

Ανάπτυξη υπάρχει όπου υπάρχει τουρισμός όπως τόσα χρόνια..

Κανένας ούτε οι προηγούμενοι ουτοι τουτοι εδώ δεν άγγιξαν τίποτα.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: Σαβ 18 Αύγ 2018 00:23 »
Για την βιομηχανικη ζωνη της Κορινθου μιλησα οτι ανοιγουνε  ''μαγαζακια'' εννοωτας βιοτεχνιες,βιομηχανιες και τα λοιπα

Αρα φιλε apnea συμφωνουμε οτι ανεβηκε καπως η κινηση,αρα το θεμα ειναι η φορολογια οπως ολων

Μηπως φταιει αραγε ο δικομματισμος τους μεταπολιτευσης?
Πιστευεις οτι μονοκοπανια υπαρχει κομμα που θα διαγραψει του φορους?
Εμεις σαν λαουτζικος νομιζεις οτι δεν φταιμε που ψηφιζαμε(τε) δικομματισμο?
Εσυ δεν ελεγες οτι ησουνα κατα του δημοσιου,αληθεια πως νομιζεις οτι θα βγαλει εσοδα αυτο το γαμημενο κρατος εφοσον πουλησε ολες τις δημοσιες υπηρεσεις περιπου....Μηπως μονο απο φορους?

Δεν καταλαβα αμα λεμε τα ιδια....Αμα λεμε για την ασυλια των τουριστικων επιχειρησεων θα συμφωνησω

Πραγματικά πρώτη φορά βλέπω κάποιον να υπερασπίζεται μια κυβέρνηση τόσο σθεναρά και με τόση φόρτιση.Ακόμα και σε θέματα που κυβερνητικά στελέχη έχουν παραδεχθεί αστοχίες και λάθη(πχ Ενφια,φοροδιαφυγή,ανταποδοτικότητα των μισθών)ο Αyuto  επιμένει να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και να συγκρούεται με μεγάλη ευκολία με οποιονδήποτε τολμήσει να αναφέρει ακόμα και το ελάχιστο για την κυβέρνηση.Τέτοια συμπεριφορά είχα να συναντήσω από την χρυσή 15ετία της κόντρας ΝΔ με ΠΑΣΟΚ.Πραγματικά νομίζω ότι ο Αyuto πρέπει να αντιμετωπίζεται με ρομαντική διάθεση.Μας θυμίζει άλλες εποχές.Την εποχή του πράσινου ήλιου,της ντίσκο και του Κώστα του Μπίγαλη.

Ναι βεβαιως θα υπερασπισω σθεναρα αυτην την κυβερνηση γιατι βλεπω καποια πραγματα που το μισος σας προς την αριστερα σας κανει και εχετε παρωπιδες τερμα....Eπισης ποτε δεν ψηφισα ουτε ΝΔ ουτε ΠΑΣΟΚ που μας φτασανε σε αυτα τα χαλια και αφετερου και λαθος να ειμαι(Που δεν ειμαι) ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ στο κατω κατω της γραφης

Γιατι ενα 90% που γραφει εδω τους ψηφιζε και μας εφτασανε το τοπο σε αυτα τα χαλια...Ποιος διαφωνει ντε?Φανταζομαι νυν και πρωην ψηγοφοροι κανεις

Οχι τιποτα αλλο,ερχεστε τωρα και κουνατε το δαχτυλο που σε εμενα που ψηφισα για πρωτη φορα 30 χρονων(μετα γνωσεως) ενα κομμα που δεν εβαλε την χωρα 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

Καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!

Και επισης κουναμενοι κανετε σφοδρα κριτικη για ΕΝΦΙΑ,ΔΝΤ,ΦΟΡΟΥΣ
Τραγελαφικα τα πραγματα

###
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 18 Αύγ 2018 02:33 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #840 στις: Σαβ 18 Αύγ 2018 01:10 »
- Και τώρα έχουμε τον δικομματισμό ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.
- Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ένα μεγάλο μέρος η μετάλαξη του παλαίου ΠΑΣΟΚ.
- Ποια οικονομική θεωρία λέει ότι κράτος που δεν έχει δημόσιες υπηρεσίες, καταφεύγει σε φορολογία; Καμία!
- Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερα, είναι ένα μπασταρδεμένο ΠΑΣΟΚ.
- Δεν νομίζω να σε πιστεύει έστω και ένας εδώ μέσα ότι δεν ψήφιζες ΠΑΣΟΚ κατά το παρελθόν.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια! Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα. Δικαίωμα έχει όποιος γουστάρει να την αποδεχθεί ή να ζει σε ένα ψεύτικο περιβάλλον.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Σαβ 18 Αύγ 2018 02:24 »
Εφυγαν τα τελευταια ποστ. Ισως φυγουν και αλλα.

Το θεμα κλειδωθηκε προσωρινα λογω του πολυ χαμηλου επιπεδου της συζητησης. Εδω ειναι forum οχι chat. Για μακροσκελεις διαλογους μεταξυ δυο ατομων υπαρχουν τα π.μ..

Αγιουτο και λαμια, λαμια και αγιουτο. Αγνοηστε ο ενας τον αλλο. Κανταντησε γελοιο ολο αυτο. Συμφωνηστε οτι διαφωνείτε και μη μας κουραζετε αλλο.

edit: Ανοιχτο και παλι το νημα. Σε περιπτωση που εχουμε τα ιδια φευγει ολο για τον καδο ανακυκλωσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 18 Αύγ 2018 14:02 από pagourenko1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Πεμ 23 Αύγ 2018 23:59 »
Υποψήφιοι με τη ΝΔ Ψαριανός και Αμυράς

Σε συμφωνία με τη ΝΔ προκειμένου να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά της έχουν έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν εισηγήσεις προς το Ποτάμι ώστε να συνεργαστεί προεκλογικά με τη ΝΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται εκτός των Ψαριανού και Αμυρά να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο όχι όμως ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να μην είναι υποψήφιος.

Υπό αυτό το κλίμα και υπό αυτό το πρίσμα, το Συνέδριο του Οκτωβρίου για το μέλλον του Ποταμιού το οποίο έχει προαναγγείλει ο Σταύρος Θεοδωράκης όχι απλώς καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά ενδέχεται και να μην πραγματοποιηθεί, καθώς στελέχη ζητούν από τον επικεφαλής του κόμματος να τους ξεκαθαρίσει από τώρα την εισήγησή του για τις συμμαχίες.

Να πεσω απο τα συννεφα,δεν θα ισχυει......Τσιρκο Μεντρανο

p.s Kοιτα να δεις που το μεγα κεφαλι ονοματι Αμοιρας πριν τεσσερις μερες ειχε την τιμητικη απο μελος παρουσιαζοντας  μας την αναρτηση του περι Συριζα για να ντραπουμε και καλα
....Δεος πραγματια
Καλα για Ψαριανο απλα γελαει ολη η πλαση

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Παρ 24 Αύγ 2018 13:31 »
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/433214/sygklonizei-h-epistolh-ths-mhteras-toy-25xronoy-ston-tsipra

Για να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα, το τοποθετώ εδώ...
Τον απέραντο σεβασμό και την κατανόησή μου στην μητέρα που έχασε τον γιο της από επίθεση συμμορίας αλλοδαπών στου Φιλοπάππου.
Η οδύνη δεν μετριέται...
...αλλά, κυρία μου, δεν είναι όλοι οι "μελαμψοί" κακοί ή κακοποιοί...δυστυχώς ο γιος σας, δεν είχε τον κοινό νου να μην περνοδιαβαίνει σε μέρη που από τη δύση του ηλίου, δεν πατάει ανθρώπου πόδι. Ήταν η κακή στιγμή, η συγκυρία τέτοια που δεν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνες σε κανέναν, παρά μόνο στο ίδιο το παιδί. 25 χρονών ήταν, δεν ήξερε;
Συμφωνώ απόλυτα, ότι οι συνθήκες φύλαξης, φωτισμού και αστυνόμευσης της περιοχής, δεν είναι οι καλύτερες. Λείπουν τα χρήματα για να γίνουν αυτά τα πράγματα. Φταίνε πολλοί...και οι πρώην και οι νυν... ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη χρειάζεται, όπου ΠΑΣ, όχι μόνο στην Ελλάδα, που παρ' όλα αυτά θεωρείται από τους ασφαλέστερους προορισμούς στον κόσμο, αλλά και Ευρώπη. Μπροστά στα μάτια μου, στο κέντρο της Ρώμης, έχουν γίνει επιθέσεις από πιτσιρικάδες εναντίον τουριστών, για τσαντάκια, πορτοφόλια, κινητά κλπ. Έχει αλλάξει ο κόσμος, οι αφελείς θα πληρώνουν το τίμημα πάντα.

Κι ένα προσωπικό περιστατικό τώρα...
Είμαι βράδυ στην Κηφισίας στο μεσαίο ρεύμα και πηγαίνω Χαλάνδρι. Το αμάξι μου, το έχω πάει σέρβις την προηγούμενη μέρα και έχω αλλάξει τα πάντα. Ξαφνικά ο κινητήρας αρχίζει ρεταρίσματα και μου σβήνει εν κινήσει...μένω ακινητοποιημένος στη μέση του δρόμου...της πουτάνας από πίσω, κορναρίσματα, μπινελίκια κλπ. Βγάζω αλάρμ και προσπαθώ να πάω σιγά-σιγά σπρώχνοντας και κρατώντας και το τιμόνι, προς τα δεξιά για να βγω στην ασφάλεια της λωρίδας έκτακτης ανάγκης. Έλα ντε που δεν υπολογίζω στον ελληναρά, τον λεβέντη, τον μάγκα και καραμπουζουκλή, που βγάζει μαγκιά και φιλότιμο όταν του κλέβουν την Μακεδονία ή όταν είναι στην κερκίδα χαμένος στο πλήθος. >:( Περνάει αρκετός χρόνος, χωρίς να με διευκολύνει κάποιος...περνάνε τα αυτοκίνητα και κανένας δεν φιλοτιμείται να σταματήσει για κάποια δευτερόλεπτα και να με διευκολύνει. Ξαφνικά ένα παπάκι ντελιβεράδικο, σταματάει στην άκρη του δρόμου, κατεβαίνει ένα τυπάκι "μελαμψό" και μαυριδερό και με βοηθάει να βγω στο πλάι. Μέχρι να πάρω μια ανάσα και να γυρίσω να τον ευχαριστήσω, είχε καβαλήσει το μηχανάκι του και έφυγε.

Ας μην είμαστε κακοί με όλους... οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου, πρέπει να είμαστε εμείς οι έλληνες τελικά!

Α ξέχασα να πω, ότι ο ΚΑΡΑμαλάκας ο σερβισάς, δεν έσφιξε καλά το φίλτρο λαδιού και χύθηκε όλο το λάδι έξω. Αυτή ήταν και η αιτία του προβλήματος. Βέβαια καταλαβαίνετε ότι κόλλησε ο κινητήρας κλπ κλπ...αποδέχθηκε ο μαστοράντζας, την ευθύνη του, αλλά πραγματικά ήταν τυχερός που δεν τον @#$%&σα! Θα μπορούσα να σκοτωθώ, έτσι για πλάκα!
Blue to the hair...