https://www.star.gr/eidiseis/ellada/433214/sygklonizei-h-epistolh-ths-mhteras-toy-25xronoy-ston-tsipraΓια να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα, το τοποθετώ εδώ...
Τον απέραντο σεβασμό και την κατανόησή μου στην μητέρα που έχασε τον γιο της από επίθεση συμμορίας αλλοδαπών στου Φιλοπάππου.
Η οδύνη δεν μετριέται...
...αλλά, κυρία μου, δεν είναι όλοι οι "μελαμψοί" κακοί ή κακοποιοί...δυστυχώς ο γιος σας, δεν είχε τον κοινό νου να μην περνοδιαβαίνει σε μέρη που από τη δύση του ηλίου, δεν πατάει ανθρώπου πόδι. Ήταν η κακή στιγμή, η συγκυρία τέτοια που δεν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνες σε κανέναν, παρά μόνο στο ίδιο το παιδί. 25 χρονών ήταν, δεν ήξερε;
Συμφωνώ απόλυτα, ότι οι συνθήκες φύλαξης, φωτισμού και αστυνόμευσης της περιοχής, δεν είναι οι καλύτερες. Λείπουν τα χρήματα για να γίνουν αυτά τα πράγματα. Φταίνε πολλοί...και οι πρώην και οι νυν... ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη χρειάζεται, όπου ΠΑΣ, όχι μόνο στην Ελλάδα, που παρ' όλα αυτά θεωρείται από τους ασφαλέστερους προορισμούς στον κόσμο, αλλά και Ευρώπη. Μπροστά στα μάτια μου, στο κέντρο της Ρώμης, έχουν γίνει επιθέσεις από πιτσιρικάδες εναντίον τουριστών, για τσαντάκια, πορτοφόλια, κινητά κλπ. Έχει αλλάξει ο κόσμος, οι αφελείς θα πληρώνουν το τίμημα πάντα.
Κι ένα προσωπικό περιστατικό τώρα...
Είμαι βράδυ στην Κηφισίας στο μεσαίο ρεύμα και πηγαίνω Χαλάνδρι. Το αμάξι μου, το έχω πάει σέρβις την προηγούμενη μέρα και έχω αλλάξει τα πάντα. Ξαφνικά ο κινητήρας αρχίζει ρεταρίσματα και μου σβήνει εν κινήσει...μένω ακινητοποιημένος στη μέση του δρόμου...της πουτάνας από πίσω, κορναρίσματα, μπινελίκια κλπ. Βγάζω αλάρμ και προσπαθώ να πάω σιγά-σιγά σπρώχνοντας και κρατώντας και το τιμόνι, προς τα δεξιά για να βγω στην ασφάλεια της λωρίδας έκτακτης ανάγκης. Έλα ντε που δεν υπολογίζω στον ελληναρά, τον λεβέντη, τον μάγκα και καραμπουζουκλή, που βγάζει μαγκιά και φιλότιμο όταν του κλέβουν την Μακεδονία ή όταν είναι στην κερκίδα χαμένος στο πλήθος.
Περνάει αρκετός χρόνος, χωρίς να με διευκολύνει κάποιος...περνάνε τα αυτοκίνητα και κανένας δεν φιλοτιμείται να σταματήσει για κάποια δευτερόλεπτα και να με διευκολύνει. Ξαφνικά ένα παπάκι ντελιβεράδικο, σταματάει στην άκρη του δρόμου, κατεβαίνει ένα τυπάκι "μελαμψό" και μαυριδερό και με βοηθάει να βγω στο πλάι. Μέχρι να πάρω μια ανάσα και να γυρίσω να τον ευχαριστήσω, είχε καβαλήσει το μηχανάκι του και έφυγε.
Ας μην είμαστε κακοί με όλους... οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου, πρέπει να είμαστε εμείς οι έλληνες τελικά!
Α ξέχασα να πω, ότι ο ΚΑΡΑμαλάκας ο σερβισάς, δεν έσφιξε καλά το φίλτρο λαδιού και χύθηκε όλο το λάδι έξω. Αυτή ήταν και η αιτία του προβλήματος. Βέβαια καταλαβαίνετε ότι κόλλησε ο κινητήρας κλπ κλπ...αποδέχθηκε ο μαστοράντζας, την ευθύνη του, αλλά πραγματικά ήταν τυχερός που δεν τον @#$%&σα! Θα μπορούσα να σκοτωθώ, έτσι για πλάκα!