- Επειδή έγινε μια σχετική νύξη. Συνεχίζουμε μόνο με όσους ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς.
- Αυτή η αγωνιστική είχε περίεργα αποτελέσαματα και ήρθαν τα πάνω κάτω.
- Πάμε στα δύσκολα Ποιος θα φύγει; Με τον Χάβο φαινόταν; Τώρα;;; Για να σας δω!
- Πάμε να τους δούμε έναν - έναν.
- Μπέντο: Έχασε από τη Λάρισα. Πολλή βαβούρα για τις επιλογές του και έντονη κριτική από τους φιλοφαταουλικούς δημοσιογράφους. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια για αυτόν με ΑΠΟΕΛ που είναι καλύτερη ομάδα και ΑΕΚ που είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Αμα δεν κέρδισει τουλάχιστον ένα από τα δύο, δεν το βλέπω καλά.
- Ίβιτς: Παίζει στη Βέροια. Δεν νομίζω να χάσει εκεί μέσα.
- Στραματσόνι: Εντός με Αστέρα. Δύσκολα - έυκολα φρονώ θα το καθαρίσει το παιχνίδι.
- Κετσμπάγια: Μόνο αν στραβοπατήσει σήμερα με Ηρακλή θα έχει θέμα. Αλλά απίθανο....
- Πετράκης: Αν χάσουμε στην Κέρκυρα δεν θα είναι εύκολο το κλίμα για τον ίδιο.
- Μιλιβόγεβιτς: Πάει στο Καυταντζόγλειο. Είναι φαβορί, αν στραβοπατήσει το συζητάμε.
- Παράσχος: Δε τίθεται ζήτημα. Εντός με Παναί.
- Ντόστανιτς: Του έδωσε πόντους το τρίποντο με την Κέρκυρα. Παίζει μέσα με Λάρισα. Δύσκολο το διπλό εκεί, αρά μάλλον την γλιτώνει.
- Μαντζουράκης: Πήρε το Χ με το βάζελο με καλή εμφάνιση κιόλας.
- Παπαδόπουλος: Ποιος να τον διώξει; Μόνο αν παραιτηθεί μόνος του. Αλλά δεν το έχω για τέτοιο άθρωπο να παρατήσει την ομάδα στα βαθιά.
- Λουτσέσκου: Πήρε Χ στη Τούμπα, μεγάλη επιτυχία. Παίζει μέσα με Ατρόμητο. Δεν βλ΄πεω να είναι ο επόμενος ούτε αυτός.
- Αναστασιάδης Κέρδισε τον γαύρο με τον εμφαντικό τρόπο! Ούτε ο 1,83 δεν νομίζω να τον διώξει μετά από αυτό. Αλλά με τον Κούγια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
- Γρηγορίου: Είναι υποψήφιος. Αν τον κερδίσουμε με 2 ήττες στη σείρα και με δεδομένο ότι δεν είναι και φτασμένο όνομα θα κινδυνεύσει:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μπέντο Πάουλο.