Αποστολέας Θέμα: Σεβασμό και θαυμασμό στα ΑΜΕΑ όταν θες να θεωρείσαι άνθρωπος  (Αναγνώστηκε 3975 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Ποιὸς σᾶς εἶπε ρὲ ντενεκέδες ὅτι δὲν σέβομαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ ἔχουν κάποιο πρόβλημα; Ὁ καλύτερός μου φίλος μου εἶναι ΑΜΕΑ. Ὁμολογῶ ὅτι ἦταν λάθος ὁ χαρακτηρισμὸς ΑΜΕΑ γιὰ τὸν fon 7 καὶ το συνάφι του, ὁ σωστὸς εἶναι πεοκρούστης.
Μόλις γράψω κάτι τὀ ὁποῖο δὲν συνάδει μὲ τὶς ἀριστερο-αναρχικὲς ἀντιλήψεις σας ἀρχίζετε τὶς μλκ. Δηλαδὴ οἱ Ἀλβανοί δὲν διετέλεσαν μισθοφόροι; Τὸν τραγέλαφο νὰ ἀγωνίζονται δύο ἀδέλφια σὲ διαφορετικές ἐθνικὲς πῶς τὸν κρίνετε;
Δὲν σᾶς βλέπω νὰ ἔχετε τὴν ἴδια εὐαισθησία ὅταν θίγετε ἡ πατρίδα μας, ὁπως τώρα μὲ τὸ πανὸ ποὺ σήκωσαν οἱ γείτονες στὸν ἀγώνα μὲ τὴν Ἑλβετία.
Τώρα ἑὰν θέλετε νὰ μάθετε τὴν ἐθνικιστική ἄποψη γιὰ τοὺς ΑΜΕΑ νὰ σᾶς τὴν πῶ. Πρῶτο μέλημα εἶναι μέσω τοῦ προγεννητικοῦ ἐλέγχου νὰ γεννιοῦνται ὅσω τὸ δυνατὸν λιγότεροι, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ γεννηθοῦν ἀποτελοῦν ἰσότιμα μέλη τῆς κοινωνίας μας.

Μήπως πρέπει να μεταφέρθει το ποστ σου στα ανέκδοτα; Κάποτε όταν κατηγορούσες τους Αλαβανούς υποστήριξες ότι ο καλύτερος σου φίλος είναι Αλβανός, τώρα που κατηγορείς τους ΑΜΕΑ, υποστήριζεις ότι ο καλύτερος σου φίλος είναι ΑΜΕΑ.

Διάλεξε ποιο ψέμα θα λες.

Αυτό που έγραψες ήταν σαφές και οι δικαιολογίες:

Ο έξυπνος παραδέχεται-ο πονηρός δικαιολογείται- ο ηλίθιος επιμένει.

Υ.Γ. Είμαστε όλοι αριστερό - αναρχικοί ε; Μας ανακάλυψες!! :P :P :P Απλά είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Υ.Γ. 2 Δηλαδή ο Τζημόπουλος είναι μισθοφόρος;

Υ.Γ. 3 Όταν μιλάς για Βόρειο Ήπειρο και λοιπές μαλακίες θα υποστείς και τις αντίστοιχες μαλακίες περί Τσαμουριάς.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ποιὸς σᾶς εἶπε ρὲ ντενεκέδες ὅτι δὲν σέβομαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ ἔχουν κάποιο πρόβλημα; Ὁ καλύτερός μου φίλος μου εἶναι ΑΜΕΑ. Ὁμολογῶ ὅτι ἦταν λάθος ὁ χαρακτηρισμὸς ΑΜΕΑ γιὰ τὸν fon 7 καὶ το συνάφι του, ὁ σωστὸς εἶναι πεοκρούστης.
Μόλις γράψω κάτι τὀ ὁποῖο δὲν συνάδει μὲ τὶς ἀριστερο-αναρχικὲς ἀντιλήψεις σας ἀρχίζετε τὶς μλκ. Δηλαδὴ οἱ Ἀλβανοί δὲν διετέλεσαν μισθοφόροι; Τὸν τραγέλαφο νὰ ἀγωνίζονται δύο ἀδέλφια σὲ διαφορετικές ἐθνικὲς πῶς τὸν κρίνετε;
Δὲν σᾶς βλέπω νὰ ἔχετε τὴν ἴδια εὐαισθησία ὅταν θίγετε ἡ πατρίδα μας, ὁπως τώρα μὲ τὸ πανὸ ποὺ σήκωσαν οἱ γείτονες στὸν ἀγώνα μὲ τὴν Ἑλβετία.
Τώρα ἑὰν θέλετε νὰ μάθετε τὴν ἐθνικιστική ἄποψη γιὰ τοὺς ΑΜΕΑ νὰ σᾶς τὴν πῶ. Πρῶτο μέλημα εἶναι μέσω τοῦ προγεννητικοῦ ἐλέγχου νὰ γεννιοῦνται ὅσω τὸ δυνατὸν λιγότεροι, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ γεννηθοῦν ἀποτελοῦν ἰσότιμα μέλη τῆς κοινωνίας μας.

Τον όρο ΑΜΕΑ πάνω τον χρησιμοποίησες για να με μειώσεις.Νομίζεις δηλαδή.Τόσο μυαλό έχεις.Βέβαια στην ουσία μειώνεις τον εαυτό σου.Να πας σε αυτόν τον φίλο σου που είναι ΑΜΕΑ και να του πεις ότι όταν θέλεις να μειώσεις κάποιον τον λες ΑΜΕΑ.Να δούμε τι θα σου πει.
Έβαλα ένα άρθρο για το Αλβανία-Ελβετία δείχνοντας ότι υπάρχουν πολλοί αλβανοί στην Ελβετία.Αμέσως να αρχίσεις τα μισθοφόροι.Ε λοιπόν ξέρεις δεν αλλάζουν μόνο οι αλβανοί υπηκοότητα.Ε τράβα να το πεις στον Τζημόπουλο και στους αργεντίνους το ίδιο.Σύμφωνα με την δική σου λογική είναι μισθοφόροι.Να μην πούμε για τους αλβανούς που πέρασαν από την ομάδα.Τα παραδείγματα είναι άπειρα στα αθλήματα και όχι μόνο.
Σε πείραξαν τα πανό των αλβανών.Μάλιστα.Τι διαφορά νομίζεις ότι έχεις από τους αλβανούς που σήκωσαν το πανό;Το ότι φοράς διαφορετική φανέλα;Κατά τα άλλα τα ίδια σκατά πιστεύετε.Αυτοί θέλουν να κατακτήσουν την Τσαμουριά και την Ήπειρο.Εσύ θέλεις να κατακτήσεις την Αλβανία,την Τουρκία κτλ.Όπως και ο τούρκος θέλει να κατακτήσει το Αιγαίο κτλ.Τα ίδια σκατά είστε παντού.Απλά αλλάζετε φανέλα.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ἐγώ δὲν κρύφτηκα ποτὲ μου πίσω ἀπὸ ψευδώνυμα.
Ἐλα στὸ χωριό μου καὶ ρώτα τοὺς Ἀλβανοὺς γιὰ μένα ἤ ακόμα καλύτερα ρώτησε τὸν Βαγγέλη τὸν Ν. τῆς ΑΝΤΑΡΣΥΑ στὴν Πρέβεζα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Τι να ρωτήσουμε;Ποιες είναι οι απόψεις σου;Μα τις βλέπουμε και εδώ.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Σώπα ρὲ, μὲ τὶ γυαλιὰ τὶς βλέπεις;

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Ντενεκεδένια

Τοpic Locked

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ό,τι κι αν πουν για 'σενα οι Αλβανοί, οι gay και οι ΑΜΕΑ του χωριού σου εδώ μέσα έχεις καταφέρει να πείσεις (ανευ αμφιβολίας) ένα σωρό ανθρώπους {τους περισσότερους εκ των οποίων γνωρίζω προσωπικά εδώ και 15 χρόνια που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ σαν αναγνώστης, ενεργό μέλος και μοντερέητορ και μπορώ να εγγυηθώ για την τιμιότητα, την ακεραιότητα και τη δημοκρατικότητα τους} οι οποίοι δεν είχαν κανένα προηγούμενο μαζί σου, ότι είσαι ρατσιστής και φασίστας.

Προκαλείς με αυτά που γράφεις, με τον τρόπο που τα γράφεις ακόμα και με τη γραμματοσειρά που τα γράφεις. Υποθέτω ότι σε οδηγεί κάποια υποσυνείδητη λαχτάρα για μπινελίκια.

Αυτή τη λαχτάρα να σου αφιερώσω έναν δισέλιδο οχετό ένιωσα από το πρωί όταν διάβασα αυτό που έγραψες, χωρις κάν να γνωρίζω τα συμφραζόμενα. Παρ' όλη τη λαχτάρα όμως, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στο επίπεδο σου.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να προσπαθήσεις κι εσύ να υπερνικήσεις αυτή τη λαχτάρα κι αν δυσκολεύεσαι να αναζητήσεις ψυχολογική ή/και ψυχιατρική βοήθεια για να ηρεμήσεις κι εσύ κι εμείς.

Αυτό όμως που αδυνατώ να αντιπαρέλθω είναι ότι επιστρέφεις, αντι να σκάσεις και να βάλεις από ντροπή την ουρά στα σκέλια, και απαντάς και ζητάς και τα ρέστα και μιλάς και για γυαλιά.

Αν δε σου αρέσει εδώ μέσα, λοιπόν, πάρε επιτέλους τον πούλο και άδειασε μας τη γωνιά. Τσάμπα το μπαντγουηντθ για ανοησίες, προκλήσεις, προσβολές και ρητορική μίσους.

Επιπλέον, επειδή όλοι έχουν κάποια όρια, θέλω να παρακαλέσω τους αφούς αντμίν, την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογη ρητορική (και απορώ γιατί δίνω αυτό το περιθώριο) αν δεν μπλοκάρουν τη δική σου πρόσβαση στο φόρουμ, να μπλοκάρουν τη δική μου.
Δεν ανέχομαι να συναναστρέφομαι ούτε σε ιντερνετικό επίπεδο κατακάθια σαν εσένα. :stop:

Ηνάφ ιζ ηνάφ, που λεν’ και στο χωριό μου.

Υ.Γ. Μην μπεις στον κόπο να αποστείλεις ΠΜ. Υπάρχει λόγος που γράφω σε κλειδωμένο θέμα. Δεν επιθυμώ να συναναστρέφομαι κατακάθια. Αν τυχόν παραβλέψεις την επιθυμία μου, να γνωρίζεις ότι τα ΠΜ σου είναι εν δυνάμει δημόσια. :stop: Ντοντ ντου ιτ ! :stop:
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!