Γεια σας.
Εγώ προσωπικά περίμενα να δω και το παιχνιδι με την ΑΕΚ για να πάρω θέση όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και δυςτυχως δε διαψευσθηκα....
Έγιναν παρα πολλα λάθη απο τον Πετρακη τις τελευταίες αγωνιστικές και αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνιδι με την ΑΕΚ, που ήταν το κερασάκι στη τούρτα.
Πρέπει οπωςδηποτε να αλλάξει νοοτροπία παιχνιδιού , αλλιώς μάγκες δε μας βλέπω καθολου καλα, δυςτυχως! Έχουμε απο τα χαφ και μπροςτα φετος, και μιλάω έιλικρινα μια απο τις 5 καλύτερες ομαδες σε ποιότητα της Superleague : Condé, Mabulu, Jairo, Vidal και Κουτρη και αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους Τζημόπουλο, που για μένα ειναι κορυφή και εγγύηση πισω , με Κοζορωνη, Μπουκουβάλα και Μιχάηλ (εμπειρία) τι αλλο θελουμε.
Απλα ο Πετρακης καπου έχει μπερδέψει τα μπούτια του... o Condé δε ξεκινησε με Ολυμπιακό , ο Mabulu μια παίζει βαςικος μια όχι, με τον Vidal ειλικρινά δε ξέρω τι παίζει , διοτι δεν του εχει δώσει ακομη μια πραγματική ευκαιρία στο πρωτάθλημα και περιμενω να τον δω σε ενα παιχνιδι πρωταθληματος τουλάχιστον 60-70' με τη πρώτη ομαδα βεβαίως , μη ξεχνάτε μας έδωσε 3 βαθμουσ Με τη Κέρκυρα σε σημαντικό χρονικό σημείο και μετα τι έγινε;;;;; πρέπει να ψηθεί ο παίχτης, πλάκα μας κάνουν;;; Πετά τον μέσα να τους γυρίσει ταινία όλους και να ψάχνονται όλοι μετα οπως με τη Κέρκυρα!!!!
Για μένα η ευθύνη των τελευταίων αποτελεσμάτων ειναι καθαρα του Coach απο τις επιλογές του και κυρίως την αγωνιστική νοοτροπία που έχει περάσει στους παιχτες μας.
Γι'αυτο περιμενω να διορθώσει το συντομότερο τα λάθη του , να αλλάξει όλα αυτά, μπας και δούμε καλύτερα πράγματα, που στη τελική , βάση ρόστερ , το αξίζουμε.
Αυτά μάγκες και καλές γιορτές σε όλους!
Ο Βιδάλ ήταν τραυματίας άκουσα και γι' αυτό δεν ήταν καν μέσα στην αποστολή με την ΑΕΚ. Έβαλε ένα ωραιότατο γκολ στην Κέρκυρα, τον είδαμε πρόσφατα σε αγώνα κυπέλλου που δεν έκανε πολλά πράγματα, και μιας και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον παίκτη, άσε τον Πετράκη να αποφασίσει πώς θα τον χρησιμοποιήσει που είναι ο πιο αρμόδιος.
Όσο για όλους τους υπόλοιπους παίκτες, νομίζω ο Πετράκης ξέρει καλύτερα πότε και πώς να τους χρησιμοποιήσει. Το μόνο που ίσως (μεγάλο ίσως) μπορείς να του καταλογίσεις είναι ότι συνεχίζει με συντηρητικό σύστημα όταν βλέπει ότι δεν χρειάζεται (π.χ. με Ηρακλή και ενδεχομένως με ΑΕΚ - δεν έχω πειστεί ότι η ΑΕΚ με 10 ήταν χειρότερη αυτής με 11), και δεν έχει plan b, την ευελιξία δηλαδή να πει στους παίκτες να αλλάξουν στο π.χ. από 5-3-2 (3-5-2) σε 4-3-3 γιατί δεν τους έχει προπονήσει πολύ σε αυτό.
Καλές γιορτές.
Κατ'αρχας καλα Χριστούγεννα και χρόνια πολλα σε ολους!
Εγώ δε συμφωνώ φιλε μου.
Και ξέρεις τι αρχίζει να με ξενερώνει πραγματικά, οτι προσπαθεί πάντα να "κλέψει" τα παιχνίδια.Ετσι όμως δε μπορει να συνεχίσει , διοτι μια του κλέφτη , δυο του κλέφτη ...και τ'αποτελεσματα τα είδαμε με Τρίπολη, Ηρακλή , Λειβαδεια και πιο πρόσφατα με ΑΕΚ που είμασταν ανύπαρκτοι.... Αν δε τα πούμε τώρα , φοβάμαι οτι θα χάσουμε και αλλα παιχνίδια όπου μπορουμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Τι σημαίνει δηλ. το 3-5-2 έλεος πια , και δεν ειναι θέμα πρόονησησ, ειναι επαγγελματίες παιχτες, και οφείλουν να προσαρμόζονται και να γνωρίζουν κάθε δυνατό αγωνιστικό σύστημα , απο τη στιγμή που εχεις καλα χαφ και Σέντερ φορ μπροςτα , οποτε προσαρμοζεις το σύστημα της ομάδας σου με τους παιχτες που μπορούν να σου "προσφέρουν" περισσότερα στα δύσκολα παιχνίδια και στα κρίσιμα σημεια!
Και κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να αλλάξει σύστημα διοτι δεν είμαστε στο 1980 και το σύστημα το προσαρμοζεις αναλογα με την ομαδα που εχεις να αντιμετωπισεις και τον τρόπο με τον οποίο παίζει και αναπτύσσεται ο αντίπαλος!
Δηλ. ολες οι ομαδες που αντιμετωπίσαμε απο την αρχή έχουν τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, ανάπτυξης , και φιλοσοφία παιχνιδιού , μη τρελαθούμε .
Ελπίζω να γίνουν αλλαγές , και στο σύστημα αλλα κυρίως στο τρόπο ανάπτυξης και τη νοοτροπία της ομάδας (καλύτερο passing game με περισσότερη ουσία) και να πάψει αυτό το νταμπα-ντουμπα απο την άμυνα στην επίθεση , ούτε με τη Barcelona να παίζαμε κάθε αγωνιστική, διοτι και ανούσιο ειναι, και κουραστικό για όλους μας, και αποτέλεσμα μηδέν.
Λυπάμαι , αλλα αυτή ειναι αλήθεια μάγκες.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα και καλές γιορτές σε όλους και παλι!