Το ματς,ως συνήθως,δεν το είδα γιατί εργαζόμουν.Ακούω όμως πάλι όλους να διαμαρτύρεστε ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά και δεν έχω λόγους να σας αμφισβητήσω.Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω τα εξής,
-για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΣ μένει αήττητος στο λεκανοπέδιο και κόντρα σε αντιπάλους που,κατά το παρελθόν,έχανε πριν καν τα ματς αρχίσουν.
-Δεν έχει χάσει από τις επίδοξες....<μπαρτσελονίτες> της ελληνικής....πρέμιερ λίγκ,που αμφισβητούν την είσοδό του στην πεντάδα.(η άλλη <μπαρτσελονίτα> είναι η skoda Ξάνθη).
-Διαχειρίζεται με πολύ καλό τρόπο τον αγωνιστικό γολγοθά των 4 συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων!!!!!
Πιστεύω ότι,αν θα πρέπει να μιλήσουμε για αγωνιστικά <εγκλήματα>,αυτά θα πρέπει να τα ψάξουμε στα παιχνίδια με την Τρίπολη,τον Ηρακλή,τα Χανιά και την Λειβαδιά!!!Εκεί πιστεύω ότι ο ΠΑΣ υπήρξε κατώτερος των περιστάσεων.Τα δυό τελευταία παιχνίδια όμως,ανεξαρτήτου απόδοσης,τα θεωρώ καλώς διαχειρίσιμα.
Τον ΠΑΣ φέτος τον έχω δει στα ματς με ΠΑΟ,ΑΕΛ,ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και ΟΣΦΠ.Εκτός το ματς με τον ΠΑΟ που,για τους γνωστούς λόγους,δεν εξάγονται συμπεράσματα,στα υπόλοιπα ματς ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΚΟΣ!!Κι εγώ πράγματι απορώ πως αυτή η ομάδα δεν κέρδισε την Τρίπολη,τα Χανιά ή τον Ηρακλή!!
Πιστεύω πάντως ότι ο ΠΑΣ εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την πεντάδα.<μπαρτσελονίτες> με Ταξιάρχη Φούντα,Κόρμπο και Τασούλη δεν υπάρχουν.Επίσης χρειάζονται 6 παίκτες της Ξάνθης για να κάνουν την μια τριάδα του ΠΑΣ,Μαμπουολού,Ζαίρο και Κόντε!!
Αργά η γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.Αυτή είναι η γνώμη μου,'ισως να κάνω και λάθος.