Αποστολέας Θέμα: 18η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 1736 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
18η αγωνιστική
« στις: Κυρ 17 Ιαν 2010 11:51 »
Ανοιξε χτες η αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής...

Ξάνθη-Εργοτέλης ...............1-0 >:(
Ηρακλής-ΑΕΚ ......................1-1 (η ΑΕΚ έχασε πέναλτι στο τέλος) >:(
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης......1-0

Η Ξάνθη πήγε στους 21 βαθμούς
Ο Ηρακλής στους 19...

Και οι 2 τους μας έκοψαν βαθμούς...Αμ δεν φταίνε αυτοί....

Απαγορεύεται η ήττα...



 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: 18η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 17 Ιαν 2010 12:45 »
Για τα σημερινα ματς απο gazzetta.gr

Παράθεση
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Ένα από τα παιχνίδια που ντέρμπι δεν το λες, ωστόσο είναι από τα πιο σημαντικά της αγωνιστικής. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς για την παραμονή στην κατηγορία, με τον Ατρόμητο να είναι σε καλύτερη θέση από τη Λάρισα και να θέλει μια νίκη που υπολογίζεται για... έξι βαθμούς. Το ίδιο στοχεύει και η ΑΕΛ, που είναι πολύ κοντά στην γραμμούλα του υποβιβασμού και αν χάσει στο Περιστέρι, θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις και βαθμούς.

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Σ. Περιστερίου
ΩΡΑ: 14:30 (17/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports1 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τριτσώνης, Βασιλειάδης, Ελευθερίου
ΠΡΟΣΩΠΟ: Δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε το αίμα να γίνει τόσο εύκολα νερό. Ο Γιώργος Δώνης θα αντιμετωπίσει και πάλι το πρώην... δημιούργημά του και κάθε τέτοια αναμέτρηση προκαλεί ίντριγκα. Ο Έλληνας τεχνικός μετράει δύο ισοπαλίες στα δύο παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τη Λάρισα, ενώ εκτός από τον ίδιο και οι Σαρμιέντο και Καλαντζής είναι πρόσωπα, τα οποία θα έχουν διαφορετική ψυχολογία την Κυριακή. ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 2,00 X: 2,90 2: 3,25
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Μόλις μια νίκη σε εφτά αγώνες έχουν ο Ατρόμητος επί της Λάρισας, από το 2005 όταν και βρέθηκαν εκ νέου αντίπαλοι στην Α' Εθνική. Το 2007 ήταν η μοναδική φορά που η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε των Θεσσαλών, οι οποίοι συνολικά όλα αυτά τα χρόνια και με την πρώτη αναμέτρηση να χρονολογείται το 1974, έχουν έξι νίκες και εφτά ισοπαλίες. Ο Ατρόμητος έχει δύο νίκες, με την πρώτη να έρχεται το 2002 σε επίπεδο Γ' Εθνικής.
(ΑΝ) 1: Τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε...
(ΑΝ) Χ: Επικίνδυνα παιχνίδια!
(ΑΝ) 2: Τον τιμώρησε!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το ξέσπασμα του διμήνου Οκτώβριος-Νοέμβριος μοιάζει μακρινό για τον Πανιώνιο που ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά τις 6 Δεκεμβρίου και την επικράτηση επί της ΑΕΚ. Οι κυανέρυθροι μετρούν τέσσερα ματς χωρίς νίκη και απέναντι στον Λεβαδειακό έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν σε τροχιά Ευρώπης. Ο Λεβαδειακός όσο κι αν προσπαθεί να ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις και αν δεν αρχίσει σύντομα κάποιες... υπερβάσεις, σύντομα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης
ΩΡΑ: 14:30 (17/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports2   
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος, Ακρίβος, Παπαδόπουλος
ΠΡΟΣΩΠΟ: Αποκτήθηκε για να δώσει μια επιπλέον λύση στην επίθεση και την Κυριακή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Ο Μπεντί Μπουβάλ θα είναι το νέο πρόσωπο στη Νέα Σμύρνη και θα παίξει με τη φανέλα του Πανιωνίου λίγες μόνο μέρες μετά το γκολ που πέτυχε κατά του ΠΑΣ Γιάννινα με τη φανέλα του Πανθρακικού.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,50 X: 3,20 2: 5,80
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Θα σταθούμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Κυρίως, γιατί ήταν η τελευταία... ουσιαστική συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου ονόματος στα... κοινά του Πανιωνίου. Έστω κι αν δεν ήταν για καλό. Το χαμένο πέναλτι του Αλβάρο Ρεκόμπα είχε σημαδέψει την αναμέτρηση, που κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 1-0. Στη Νέα Σμύρνη, πάντως, ο Λεβαδειακός έχει κερδίσει μόλις μια φορά, το 1993 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Γκούλη.
(ΑΝ) 1: Επιστροφή στο μέλλον!
(ΑΝ) Χ: Χάνεται η Ευρώπη!
(ΑΝ) 2: Κάτι ψήνεται!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τα δύο άκρα συναντιόνται... Ο Παναθηναϊκός της κορυφής και ο Πανθρακικός της... Β' Εθνικής! Οι πράσινοι ασφαλώς και θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό ή ενδεχομένως να την αυξήσουν κιόλας, αν οι ερυθρόλευκοι στραβοπατήσουν στην Καβάλα. Για τον Πανθρακικό είναι μια ακόμα υποχρέωση και μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού έτσι κι αλλιώς βαθμούς δεν κερδίζει. Ντεμπούτο θα κάνει στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Παύλος Δερμιτζάκης.

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ: 16:45 (17/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Γούκος, Τουμπακάρης
ΠΡΟΣΩΠΟ: Την προηγούμενη Τετάρτη η πρώτη φετινή παράσταση ήταν μεταξύ... συγγενών και φίλων. Την Κυριακή, ο Σίλβα Κλέιτον θα έχει την ευκαιρία για το χειροκρότημα της επανεμφάνισής του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της εμφάνισής του απέναντι στον Πιερικό. Ο Βραζιλιάνος μέσος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει και νέα ευκαιρία την Κυριακή.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,25 X: 4,50 2: 7,50
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Η πιο δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού ήταν εκείνη του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν το γκολ του Λέτο έκανε τη διαφορά. Συνολικά, οι πράσινοι έχουν αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό τέσσερις φορές και πέρασε από τις τέσσερις νίκες μετράνε και γκολ 11-2!
(ΑΝ) 1: Ακάθεκτος!
(ΑΝ) Χ: Η συνέχεια του Πιερικού!
(ΑΝ) 2: Η γκέλα της δεκαετίας!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ

Ακόμα ένα ξεχωριστό ματς, με πολλές ιδιαιτερότητες. Από τη μια είναι τα Γιάννινα που στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου θα έχουν άλλη δυναμική και από την άλλη ο Άρης που είναι η ομάδα του Ιανουαρίου! Ο ΠΑΣ θέλει τη νίκη για να πατήσει γερά στα πόδια του για την παραμονή, ενώ ο Άρης για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή.

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδων
ΩΡΑ: 16:45 (17/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παππάς, Μπαλτάς, Νικολακόπουλος
ΠΡΟΣΩΠΟ: Είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Καμικάζι, αλλά χωρίς να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε στα αγαπημένα του Γιάννινα, προκειμένου να σώσει την ομάδα από το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, το οποίο είναι ορατό αυτή τη στιγμή. Ο Έλληνας τεχνικός που έχει περάσει και από τον Άρη θα καθίσει για πέμπτη φορά στον πάγκο των νεοφώτιστων με τους οποίους έχει ρεκόρ 32-24-30.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 3,40 X:  2,90 2: 1,95
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Πέντε συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει ο Άρης απέναντι στον ΠΑΣ, όμως η έδρα των Ζωσιμάδων δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα γούρικη για εκείνον. Ο ΠΑΣ έχει εφτά νίκες και τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι κιτρινόμαυροι έχουν κερδίσει τέσσερις φορές στα Ιωάννινα. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν τη νίκη στο κύπελλο τον Γενάρη του 2003, το προηγούμενο διπλό ήταν το 1983, χωρίς φυσικά οι δύο ομάδες να αναμετρώνται κάθε χρόνο.
(ΑΝ) 1: Έκτορ Ραούλ Αναστόπουλος!
(ΑΝ) Χ: Φρένο!
(ΑΝ) 2: Τρελή κούρσα!

ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική, κρίνεται ως και το πλέον ενδιαφέρον! Τόσο γιατί παίζει ο Ολυμπιακός, όσο και γιατί παίζει στην έδρα όπου Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κατάφεραν να κερδίσουν. Η Καβάλα έχει και το αποδεικνύει υψηλό κίνητρο σε τέτοια ματς και επιπλέον ήταν η ομάδα που έκανε τη ζημιά στον Ολυμπιακό και τον... Τιμούρ Κετσπάγια στον πρώτο γύρο.

ΓΗΠΕΔΟ: “Ανθή Καραγιάννη”
ΩΡΑ: 19:00 (17/1)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Novasports
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κάκος, Δάλλας, Τάτσης
ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Νέρι Καστίγιο δεν θα κάνει τόσο γρήγορα ντεμπούτο, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με τον Λομάνα Λούα Λούα. Ο Αφρικανός έχει τεθεί στη διάθεση του Ζίκο κι εκείνος μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά, αφού στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λάρισα, είχε κριθεί ανέτοιμος. Με δεδομένα τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων και την επιπλέον απουσία του Ντιόγκο, είναι μάλλον αναγκαίο και λογικό να χρησιμοποιηθεί ο Λούα Λούα.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 4,50 X: 3,30 2: 1,60
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ: Η προηγούμενη φορά της Καβάλας στα μεγάλα σαλόνια, υπήρξε ιδιαίτερα τραυματική απέναντι στον Ολυμπιακό. 10-0 τέρματα και δύο νίκες με 5-0 υπέρ των ερυθρολεύκων, που μετρούσαν 12 συνεχόμενες νίκες πριν την ισοπαλία του πρώτου γύρου. Η Καβάλα έχει καταφέρει μόλις δυο φορές να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της, η πρώτη ήταν τον Γενάρη του 1980 με 1-0 και η επόμενο τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου και με το ίδιο σκορ.
(ΑΝ) 2: Έχουμε προπονητή!
(ΑΝ) Χ: Έχουμε προπονητή!
(ΑΝ) 1: Δεν έχουμε προπονητή!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 18η αγωνιστική
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 17 Ιαν 2010 22:56 »
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός................2-0
Πανιώνιος-Λεβαδειακός.......................2-2
Καβάλα-Ολυμπιακός............................0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης...............................0-1
Ηρακλής-Α.Ε.Κ.....................................1-1
Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης..................1-0
Ατρόμητος-Α.Ε.Λ..................................2-1
Ξάνθη-Εργοτέλης.................................1-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Παναθηναϊκός.............47.............18 αγώνες
2 Ολυμπιακός................40.............18
3 Π.Α.Ο.Κ.......................37.............18
4 Άρης...........................31.............18
5 Αστέρας Τρίπολης.......26.............18
6 Α.Ε.Κ...........................26.............18
7 Πανιώνιος...................24.............18
8 Καβάλα........................24.............18
9 Ατρόμητος..................23............18
10 Εργοτέλης.................22............18
11 Ξάνθη........................21............18
12 Ηρακλής....................19............18
13 Α.Ε.Λ.........................18.............18
---------------------------------------------------
14 ΠΑΣ Γιάννινα..............18.............18
15 Λεβαδειακός..............16.............18
16 Πανθρακικός...............2.............18


ΕΠΟΜΕΝΑ

Άρης-Παναθηναϊκός
Πανθρακικός-Ξάνθη
Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ.
Α.Ε.Κ.-ΠΑΣ
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Εργοτέλης-Λεβαδειακός
Ατρόμητος-Καβάλα
Α.Ε.Λ.-Ηρακλής
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'