Αποστολέας Θέμα: Βαρυάδης  (Αναγνώστηκε 2700 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Βαρυάδης
« στις: Πεμ 09 Δεκ 2010 10:20 »
sportsioannina.gr
Παράθεση
Ο προπονητής των Βαρυάδων Σπύρος Προύσκας μίλησε στον Κώστα Παππά της εφημερίδας "ΣΟΥΤ". Βρίσκεται στην ομάδα από τις αρχές Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει αρκετά καλά, μιας και οι Βαρυάδες βρίσκονται μόνες στην κορυφή του Β΄ ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, ρίχνοντας 4 και 5 γκολ στους αντιπάλους.
Προηγούμενες ομάδες του Σπύρου Προύσκα ήταν ο Σταυραετός Συρράκου και το Επισκοπικό, ενώ όπως ο ίδιος λέει, θέλει να συνεχίσει και την επόμενη περίοδο να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πώς ξεκίνησε η προπονητική σας καριέρα και τι ήταν αυτό που σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;
«Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, το «μικρόβιο» της μπάλας δεν με άφησε να μείνω στο σπίτι το Σαββατοκύριακο. Έτσι ασχολήθηκα με την προπονητική, με την ομάδα του Συρράκου πρώτα, μετά με την ομάδα του Επισκοπικού για πέντε χρόνια και τώρα συνεχίζω στους Βαρυάδες, όπου γνωρίζοντας τον πρόεδρο, τον Άρη Τάτση και τον αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Δρόσο, κατάλαβα ότι θα είναι μία χρονιά δημιουργική και ότι θα πάρουν παίκτες ώστε να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού».

Στο ξεκίνημα της προπονητικής σας καριέρας σας βοήθησε κανείς; Υπήρξε κάποια στιγμή που σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;
«Υπήρξαν στιγμές τα προηγούμενα χρόνια όπου είπα ότι θα τα παρατήσω για κάποιους λόγους συγκεκριμένους. Είτε για αδιαφορία από την διοίκηση, είτε για αδιαφορία από τους παίκτες που δεν έκαναν προπονήσεις. Εδώ συνάντησα ένα άλλο διαφορετικό κλίμα και υποστήριξη από την διοίκηση και έχω και 20 ποδοσφαιριστές σε κάθε προπόνηση».

Πώς βλέπετε την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα; Ήταν αναμενόμενη, ή μήπως περιμένατε περισσότερα πράγματα;
«Δεν μπορώ να περιμένω περισσότερα από την στιγμή που στα τελευταία 7 παιχνίδια έχουμε 7 νίκες με 4 και 5 γκολ διαφορά. Το μόνο αποτέλεσμα έκπληξη ήταν το παιχνίδι με το Δροσοχώρι την 1η αγωνιστική που χάσαμε στην έδρα μας».

Τι άλλο μπορείτε να περιμένετε στην συνέχεια;
«Στη συνέχεια περιμένω την ίδια πορεία μέχρι τώρα, σταθερή απόδοση από την ομάδα και να βγούμε πρωταθλητές. Αυτός είναι ο στόχος να μην κρυβόμαστε».

Φοβάστε μήπως στην συνέχεια του πρωταθλήματος υπάρξει αγωνιστική κάμψη; Αν συμβεί κάτι τέτοιο τι σκέφτεστε να κάνετε;
«Σίγουρα θα κάνουμε κι εμείς την «κοιλιά» μας και ειδικά τώρα, την περίοδο των γιορτών. Οι παίκτες είναι ερασιτέχνες και κάποια στιγμή μπορεί να ξεφύγουν από το πρόγραμμα της προπόνησης, το ξενύχτι, το φαγητό και οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Πιστεύω όμως να το καλύψουμε από τους πολλούς παίκτες που έχουμε μέσα στην ομάδα και καλούς».

Διαφωνίες υπάρχουν με την διοίκηση;
«Με την διοίκηση δεν υπάρχει καμία διαφωνία και είναι από τις λίγες φορές που ασχολούμαι και υπάρχει τέτοια σύμπνοια. Είναι αρωγός στις αποφάσεις του προπονητικού τιμ. Είμαι με τον Βασίλη τον Γιώτη στην ομάδα, μας στηρίζουν και δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής».

Αισθανθήκατε κάποια στιγμή ότι κινδυνεύει η θέση σας;
«Καμία στιγμή δεν αισθάνθηκα ούτε κατάλαβα από την διοίκηση ότι ήρθε αυτή η στιγμή. Δεν το αντιλήφθηκα ποτέ;

Έγιναν από την διοίκηση όλα όσα είχατε ζητήσει το καλοκαίρι, είτε όσον αφορά τις μεταγραφές, είτε σε οργανωτικά θέματα;
«Έχουν γίνει όλα και περισσότερα απ' όσα μπορείς να περιμένεις από μία ομάδα Γ΄ Ερασιτεχνικής και σε λειτουργικά θέματα και σε εξοπλισμό, ρούχα, στολές, τα πάντα».

Πόσες προπονήσεις γίνονται την εβδομάδα και πως αντιμετωπίζετε τα καιρικά φαινόμενα;
«Τυχεροί ήμασταν μέχρι τώρα μιας και ο καιρός ήταν μαλακός, αν και λίγο βροχερός. Μία προπόνηση κάνουμε την εβδομάδα, γιατί υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι και μαθητές. Αυτή γίνεται σε γήπεδο 9 Χ 9 και θέλω εδώ να ευχαριστήσω την Διοίκηση, γιατί αυτό σημαίνει και κάποια έξοδα εβδομαδιαία που λίγες ομάδες και από την Α΄ κατηγορία μπορούν να κάνουν για να προπονείται η ομάδα».

Πώς είναι οι σχέσεις σας με τους ποδοσφαιριστές και πως σας αντιμετωπίζουν όσοι θεωρούν τον εαυτό τους αδικημένο που δεν αγωνίζονται;
«Σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει 20 παίκτες, σίγουρα θα έρθουν και οι στιγμές όπου θα υπάρξουν αντιθέσεις και παράπονα από όσους δεν αγωνίζονται, αλλά είναι ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, τους καταλαβαίνω και προσπαθώ μέσα από τον διάλογο και την συζήτηση μαζί τους να ισορροπήσω την κατάσταση. Ευτυχώς μέχρι τώρα έχω τόσο καλά παιδιά που τα έχω καταφέρει».

Ποιά είναι τα προβλήματα της ομάδας αυτή την περίοδο και πώς μπορεί να τα αντιμετωπίσει;
«Το πιο σοβαρό πρόβλημα αυτή την περίοδο είναι ο τραυματισμός την προηγούμενη αγωνιστική του ποδοσφαιριστή μας του Νίκου του Γκοτζιά που έπαθε μια σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Ευτυχώς η διοίκηση είναι μαζί του και θα τον βοηθήσει γιατί είναι και άνεργος. Και αυτό θα πρέπει να το τονίσετε ότι η Διοίκηση είναι πάντα κοντά στους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θα το αντιμετωπίσουμε μέσα από την μεγάλη συμμετοχή που έχουμε. Έχουμε 20 παίκτες ισάξιους».

Μέχρι που φτάνουν τα όνειρα του Σπύρου Προύσκα όσον αφορά την προπονητική;
«Δεν έχω φιλοδοξίες να κάνω προπονητική καριέρα γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο παρότι είμαι 44 -45 χρονών, αλλά μου αρέσει και το «μικρόβιο» της προπονητικής. Με τους Βαρυάδες επειδή «δέθηκα» πολύ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, θέλω να βγούμε στην επόμενη κατηγορία και να συνεχίσουμε μαζί».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
ΒΑΡΥΑΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ!!!
« Απάντηση #1 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 15:54 »
Οι παλιοί του φόρουμ θα θυμούντε πως τα προιγούμενα χρόνια μια χούφτα οπαδών του ΠΑΣ ( zissis, aramis, rates_lm) ακολουθούσαν πιστά και την δεύτερη αγάπη τους την ιστορική ομάδα του ΒΑΡΥΑΔΗ και όπως πολύ καλά θυμούντε η ομάδα αυτή έπαιζε στην Γ τοπική κατηγορία των Ιωαννίνων με καλύτερη θέση για μερικά χρόνια κάπου 4-5 θέσεις απο το τέλος!!!

Πέρσυ και ενώ σταματήσαμε να ενημερώνουμε το φόρουμ η ομάδα πήρε τα πάνω της και τερμάτισε στην πέμπτη θέση ενω φέτος ΔΙΕΚΔΗΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!

Οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας έχουν ανασυγκροτηθεί και στηρίζουν την ομάδα να ανέβει στα σαλόνια της δεύτερης κατηγορίας!!!

Ο Αρχηγός της ομάδας και καμάρι του χωριού γύρισε στην ομάδα που ανδρώθηκε αγάπησε και  αγαπήθηκε οσο κανείς άλλος!
Το γεγονός πήρε μεγάλες διστασεις όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα!

ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΔΩ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΒΑΡΥΑΔΗΣ ΑΝΟΔΟΣ!!!
« Απάντηση #2 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 16:06 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Pontian Anarchy

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 25 Ιαν 2011 01:25 »
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 17:29 »
Πάμε φουλ για άνοδο λέμε!!

Μην ξεχνάμε πως έχουμε και γλέντι!!

Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Leontes Club banner