Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΓΗ ΤΟ 2012???????  (Αναγνώστηκε 3121 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Κάπως μακάβριο αλλά πιστεύω θα βγάλουμε λίγο γέλιο.Τι θα κάνατε λοιπόν αν ξέρατε ότι θα καταστρεφόταν ο κόσμος το 2012?
Σίγουρα θα γινόταν τις που@@νας, τον πρώτο  χρόνο θα έκανα ότι πάντα,ότι μου περνάει από το μυαλό, θα περνούσα τον επόμενο χρόνο με την οικογένεια μου και τις 31-12-2011 στις 23:55 θα πήγαινα για εξομολόγηση!Κάπως έτσι το φαντάζομαι....
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Mεσα σε 5λ θα τελειωνες με τις αμαρτιες σου?Γνωμη μου περνα και τα τελευταια 5λ με την οικογενεια σου αφου μετα θα τα πεις κατευθειαν με τον δημιουργο σου δεν χρειαζεσε μεσολαβητη.

Εγω θα πηγαινα να μεινω διπλα στον Μητσοτακη

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
και αμα βρεις παπα εκεινη την ωρα ελα χεσε με..
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
και αμα βρεις παπα εκεινη την ωρα ελα χεσε με..
Μητσοτάκη όμως? :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
Θα επαιρνα καταναλωτικο δανειο

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
τσιμα τσιμα προλαβαινουμε να παρουμε δυο πρωταθληματα και δυο κυπελλα.
10-11. στη Β πρωταθλημα και κυπελλο, 11-12 . Πρωταθλημα και κυπελλο. Αν βγει και κανα ουεφα λεμε ναι.

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
εγω μεχρι το 2011 θα ζουσα κανονικα να δω τι αξιζει περισσοτερο. απο το 2011 με το 2012 θα εκανα οτι ναναι !! καταρχας οποια εβλεπα και γουσταρα θα της την επεφτα ακομα πιο ξερα για να προλαβω να γ@μησω οσα περσοτερα μνακια προλαβω... κατα δευτερον θα εκανα οτι πιο παρανομο μπορω αλλα χωρις να με περνούν αυτοφωρα γιατι για να μου κανουν δικαστηρια θα περασει κανας χρονος. ειναι κ αλλα πολλα που δεν μου ερχονται στο μυαλο αυτην την στιγμη παντως το 2011 πιστευω θα πεφτε πολυ γελιο!!  ::) :P :P

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
εγω με τοσες μαλακιες που κανω στη ζωη μου θα εκλεγα γιατι αναγκαστηκά θα σταματησουν!

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
Το λουκουμι στον tas... εγραψες αγορι μου.