Αποστολέας Θέμα: Άντε και του χρόνου ...τι;  (Αναγνώστηκε 15478 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Άντε και του χρόνου ...τι;
« Απάντηση #125 στις: Παρ 07 Απρ 2017 12:17 »
Αν και το θεμα ειναι Βεροια-ΠΑΣ,ξεφυγε αλλου και δικαιολογημενα.
Το αν ο κοσμος ζηταει μεταγραφες ή οχι,δεν θα επρεπε να επηρεαζει την οποια διοικηση.Η διοικηση ειναι η μονη υπευθυνη για την καλη πορεια της ομαδας με το δικο της πλανο.Οποτε για το οικονομικο πλανο και τις επιπτωσεις να μην μπορουμε να παρουμε αδεια για καποια χρονια υπευθυνη ειναι η διοικηση και ΟΧΙ ο κοσμος.
Και στην τελικη,πότε βρεθηκε κοντα στην Γιαννιωτικη κοινωνια ο ΧΒ για την αφουγκραστει και δεν το καταλαβα?
Η διοικηση εχει καθηκον να παρουσιαζει καθε χρονο μια ομαδα με παθος,αξιοπρεπεια και αν γινεται και με ποιοτητα.
Ολοι θελουμε ενα γηπεδο γεματο,αλλα ας μην ριχνουμε το αναθεμα στον κοσμο του ΠΑΣ.Υπαρχουν πραγματα τα οποια οχι μονο δεν τραβανε νεο κοσμο στο γηπεδο αλλα διωχνουν και οσους μειναμε.
Εμενα αυτο το οποιο με θλιβει και δικαιολογει εν μερει την εικονα στις κερκιδες,ειναι η Λεβαδικοποιηση-Ξανθοποιηση της ομαδας.
Οσο για την δηλωση ΧΒ οτι η χρονια τελειωσε,ειχε απολυτο δικιο αλλα κακως την εκανε.Δεν εκανε δηλωσεις οταν επρεπε για να προστατεψει την ομαδα και εκανε οταν δεν επρεπε για να την χαλασει.
Ας κοιταξει τουλαχιστον να μην εχουμε προβλημα με την αδεια,ουτως ωστε ο νεος προποντης να μπορει να κανει εναν καλο μεταγραφικο σχεδιασμο για να ειμαστε ανταγωνιστικοι την επομενη απαιτητικη σεζον

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Παρ 07 Απρ 2017 16:09 »
Όσο για το αν θα πρέπει να κλειδώσουμε την ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο αν εξετάσουμε το θέμα λογιστικά, την απάντηση την έδωσες εσύ ο ίδιος ακριβώς παρακάτω αναφερόμενος στον κ. Κολέμπα και στον κ. Χρηστίδη. Το ποδόσφαιρο υπήρχε και τότε, υπάρχει και σήμερα. Η ομάδα όμως στα χρόνια της διοίκησης των παραπάνω κυρίων ήταν αυτή που υπέφερε οικονομικά και κατ επέκταση και αγωνιστικά και κινδύνευσε να διαλυθεί.
Δηλαδή ως σύνολο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ δεν θα κλειδώσουν το μαγαζί ΠΟΤΕ παρά τις πολλές παθογένειες που έχουν. Επιμέρους τμήματα όμως του όλου οικοδομήματος (ομάδες κυρίως) πάντα θα υποφέρουν, θα καταρρέουν και θα εξαφανίζονται υπό την πίεση των προβλημάτων τους και την κακή διαχείριση των οικονομικών τους.
Αν εφαρμοζόταν 100% οι νόμοι και κοίταγαν και τα λογιστικά όλων των ομάδων,τότε δεν θα είχε μείνει ομάδα ζωντανή και πρόεδρος εκτός φυλακής.Αυτό λέω.Από την ΕΠΟ μέχρι το τελευταίο σωματείο.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Παρ 07 Απρ 2017 17:30 »
1) Όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω, την χρονιά που δεν βγήκε Ευρώπη με προπονητή τον κ. Χριστόπουλο, η ομάδα έχασε την ιστορική ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο αλλά και να κερδίσει μια νέα γενιά Πασολέδων.
(...)
Αφορμή παίρνω από εσένα, σύνταυρε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απαντώ σε εσένα.

Τη σεζόν 2012-2013 η Ομάδα έπαιζε σε άδειο "Ζωσιμάδες" την κανονική περίοδο,
με εξαίρεση τον σημαντικότερο αγώνα της ιστορίας του μέχρι εκείνη τη στιγμή, το 1-0 με την Κέρκυρα, όπου το γήπεδο ήταν μισοάδειο,
και φτάνουμε στα πλέι οφ όπου ξαναπαίζουμε τα ματς και πάλι μεταξύ συγγενών και φίλων.
Ποιά νέα γενιά ΠΑΣολέδων???
Εγκλήματα ΧΒ? Σαφέστατα!

Και γιατί να μην κέρδισε μία νέα γενιά ΠΑΣολέδων πέρυσι το καλοκαίρι όπου το όνειρο πραγματοποιήθηκε?

Εγώ ξέρω ότι σε δύο μόνο ματς γέμισε γήπεδα ο ΠΑΣ:
Εδώ με τους ODDαίους και στο Περιστέρι με την ΑΖ.
Και μετά, ως διά μαγείας, εξαφανίστηκαν όλοι,
απογοητευμένοι φαντάζομαι από τον αποκλεισμό από τους Ολλανδούς, μιας και ο ΠΑΣ μας είχε συνηθίσει σε προκρίσεις στους ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και σε περήφανες κατακτήσεις πρωταθλημάτων Γ' και Β' Εθνικών κατηγοριών...
Εγκλήματα ΧΒ? Σαφέστατα όχι!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ???
Κι αν όχι σε όλα τα ματς, στα μισά, έστω στα μισά των μισών!
Εγκαταλείφθηκε ο ΠΑΣ, όχι από τον ΧΒ αλλά από τον κόσμο του...

Έχει τεράστιες ευθύνες ο ΧΒ αλλά έχει ΚΑΙ ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ και μάλιστα μεγάλες.
Να θυμίσω ότι παίξαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη,
κάποια στιγμή ήμασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα,
και την περηφάνια μας προτιμήσαμε να την αφήσουμε...στα καφενεία.
Όταν μία σχέση, σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν πάει καλά,
ποτέ δεν φταίει μόνο ένας αλλά και οι δύο πλευρές.
Μας αρέσει πολύ να αποποιούμαστε των ευθυνών μας και να φορτώνουμε τα πάντα στον άλλον, όποιος κι αν είναι αυτός...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Απρ 2017 17:34 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Παρ 07 Απρ 2017 23:23 »
Όσο για το αν θα πρέπει να κλειδώσουμε την ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο αν εξετάσουμε το θέμα λογιστικά, την απάντηση την έδωσες εσύ ο ίδιος ακριβώς παρακάτω αναφερόμενος στον κ. Κολέμπα και στον κ. Χρηστίδη. Το ποδόσφαιρο υπήρχε και τότε, υπάρχει και σήμερα. Η ομάδα όμως στα χρόνια της διοίκησης των παραπάνω κυρίων ήταν αυτή που υπέφερε οικονομικά και κατ επέκταση και αγωνιστικά και κινδύνευσε να διαλυθεί.
Δηλαδή ως σύνολο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ δεν θα κλειδώσουν το μαγαζί ΠΟΤΕ παρά τις πολλές παθογένειες που έχουν. Επιμέρους τμήματα όμως του όλου οικοδομήματος (ομάδες κυρίως) πάντα θα υποφέρουν, θα καταρρέουν και θα εξαφανίζονται υπό την πίεση των προβλημάτων τους και την κακή διαχείριση των οικονομικών τους.
Αν εφαρμοζόταν 100% οι νόμοι και κοίταγαν και τα λογιστικά όλων των ομάδων,τότε δεν θα είχε μείνει ομάδα ζωντανή και πρόεδρος εκτός φυλακής.Αυτό λέω.Από την ΕΠΟ μέχρι το τελευταίο σωματείο.

Προφανώς και δεν έχεις αντιληφθεί το νόημα της απάντησή μου. Το αναλύω λοιπόν.
Είναι βέβαιο ότι όλες οι ομάδες έχουν λογιστικά και άλλα προβλήματα. Και πιθανώς να συνέβαινε αυτό που λες αν τις κυνηγούσαν. Να μην έμενε καμία δηλαδή. Αυτό που εγώ λέω είναι ότι ακόμη κι αν δεν σε κυνηγήσει κανένας για τα λογιστικά σου και τα οικονομικά σου, αν δεν τα διαχειριστείς σωστά θα καταστραφεί πολύ εύκολα από μόνος σου.
Η κακή διαχείριση των οικονομικών σου είναι ικανή να σε στείλει στην καταστροφή πολύ εύκολα. Ειδικά στον χώρο των επιχειρήσεων αυτό αποτελεί εδραία βεβαιότητα. Εσύ αν νομίζεις ότι η ομάδα έχει καλή ή κακή διαχείριση είναι αποκλειστικά δική σου εκτίμηση κι επί αυτού δεν έχω λόγο.
Εγώ νομίζω ότι δεν έχει και δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν λέγοντας μου ότι είναι σε διαδικασία εξυγίανσης. Κι επιπλέον, να μου λέει ότι δεν κάνω μεταγραφές γιατί συμμαζεύω τα οικονομικά μου. Αστειότητες!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Παρ 07 Απρ 2017 23:43 »
Καλώς ή κακώς δεν βλέπουμε ούτε ξέρουμε τα πάντα.Σίγουρα οι οικονομικές καταστάσεις δίνουν μια εικόνα δεν λέω.Δεν θα πω λοιπόν αν ο Χβ είναι καλός ή κακός.Θα πω δεν ξέρω.Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα και πήρε άδεια επιτέλους.Όπως φαίνεται θα πάρουμε για δεύτερη σερί χρονιά άδεια.Θα το δούμε αυτό σε λίγο καιρό.
Για να πάρεις άδεια πρέπει τα χρέη σου να τα έχεις ρυθμισμένα.Για να έχεις τα χρέη ρυθμισμένα πρέπει να πληρώνεις.Αν ξέρεις κανέναν που να ρυθμίζει με αέρα πες τον μου να το ξέρω.Εκτός αυτού για να κάνεις μεταγραφές θέλεις χαρτί από την εφορία.Για να πάρεις χαρτί από εκεί πρέπει να είσαι σε ρύθμιση.Να θυμίσω εδώ τον Γενάρη του 2015 δεν κάναμε ούτε μια μεταγραφή.Δεν ανεβάσαμε ούτε έναν μικρό από την Κ-20.Δεν μπορούσαμε.Είχαμε μείνει με 2 τερματόφυλακες.Γιατί γινόταν αυτό;Γιατί δεν είχαμε χαρτί από την εφορία.Είναι η μοναδική μεταγραφική περίοδος που δεν πήραμε ούτε έναν παίχτη.Ούτε τον Κολιοφούκα δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε από την Κ-20.Πήγε στον Θεσπρωτό τότε.
Βλέποντας το γενικότερο περιβάλλον,όποιος ανοίχτηκε σε μεταγραφές έφαγε το κεφάλι του.Ποιον να πιάσουμε;Εδώ ακόμα και ο βάζελος τρέχει να κάνει διακανονισμούς.Ο γαύρος ξεπουλάει.Ο Πανιώνιος ακολουθεί το σύστημα ΠΑΣ Γιάννινα.Η Ξάνθη θέλει να κάνει τα ίδια και για αυτό ακούμε για Πετράκη.Ακόμα και ο Αστέρας των χρημάτων έκοψε τις καραβιές των καλών λατίνων.Τώρα να περιμένω από τον Χβ να ανοιχτεί οικονομικά με μεταγραφές.Για να φτάσω ξανά στο 2003.Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Ευτυχώς φαίνεται δεν ακούει τους γύρω γύρω που λένε για μεταγραφές.Προτιμώ το τωρινό μοντέλο του ΠΑΣ.Γιατί απλά μας επανέφερε στις επιτυχίες.Δεν είναι μια χρονιά να πεις οκ είναι τυχέρος.Έχει τόσα χρόνια.Αυτό το περιμέναμε 30 χρόνια.30 χρόνια ανυποληψίας.30 χρόνια που τα βάλαμε πίσω πλέον.Επίσης δεν βλέπω τον ΠΑΣ να τρέχει πλέον για ρυθμίσεις χρεών.Κάτι που σημαίνει ότι ή δεν έχει χρέη που είναι δύσκολο ή τα έχει ρυθμισμένα.

Οπότε ναι μπορεί να μην ξέρουμε τα πράγματα από μέσα αλλά κρίνοντας από κάποια άλλα πράγματα που φαίνονται μάλλον κάτι γίνεται.Μακάρι να είχαμε κάποιον καλύτερο και πλουσιότερο δεν λέω.Αυτήν την στιγμή αυτόν έχουμε.Με τα καλά του και τα στραβά του.Καλώς ή κακώς είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος του ΠΑΣ με βάση τους αριθμούς.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Παρ 07 Απρ 2017 23:52 »
Παράθεση
   Αν ξέρεις κανέναν που να ρυθμίζει με αέρα πες τον μου να το ξέρω.
Fon, ο Ψυχάρης!
Μπουαχαχαχαχαχα  :P

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Παρ 07 Απρ 2017 23:57 »
Καλώς ή κακώς δεν βλέπουμε ούτε ξέρουμε τα πάντα.Σίγουρα οι οικονομικές καταστάσεις δίνουν μια εικόνα δεν λέω.Δεν θα πω λοιπόν αν ο Χβ είναι καλός ή κακός.Θα πω δεν ξέρω.Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα και πήρε άδεια επιτέλους.Όπως φαίνεται θα πάρουμε για δεύτερη σερί χρονιά άδεια.Θα το δούμε αυτό σε λίγο καιρό.
Για να πάρεις άδεια πρέπει τα χρέη σου να τα έχεις ρυθμισμένα.Για να έχεις τα χρέη ρυθμισμένα πρέπει να πληρώνεις.Αν ξέρεις κανέναν που να ρυθμίζει με αέρα πες τον μου να το ξέρω.Εκτός αυτού για να κάνεις μεταγραφές θέλεις χαρτί από την εφορία.Για να πάρεις χαρτί από εκεί πρέπει να είσαι σε ρύθμιση.Να θυμίσω εδώ τον Γενάρη του 2015 δεν κάναμε ούτε μια μεταγραφή.Δεν ανεβάσαμε ούτε έναν μικρό από την Κ-20.Δεν μπορούσαμε.Είχαμε μείνει με 2 τερματόφυλακες.Γιατί γινόταν αυτό;Γιατί δεν είχαμε χαρτί από την εφορία.Είναι η μοναδική μεταγραφική περίοδος που δεν πήραμε ούτε έναν παίχτη.Ούτε τον Κολιοφούκα δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε από την Κ-20.Πήγε στον Θεσπρωτό τότε.
Βλέποντας το γενικότερο περιβάλλον,όποιος ανοίχτηκε σε μεταγραφές έφαγε το κεφάλι του.Ποιον να πιάσουμε;Εδώ ακόμα και ο βάζελος τρέχει να κάνει διακανονισμούς.Ο γαύρος ξεπουλάει.Ο Πανιώνιος ακολουθεί το σύστημα ΠΑΣ Γιάννινα.Η Ξάνθη θέλει να κάνει τα ίδια και για αυτό ακούμε για Πετράκη.Ακόμα και ο Αστέρας των χρημάτων έκοψε τις καραβιές των καλών λατίνων.Τώρα να περιμένω από τον Χβ να ανοιχτεί οικονομικά με μεταγραφές.Για να φτάσω ξανά στο 2003.Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Ευτυχώς φαίνεται δεν ακούει τους γύρω γύρω που λένε για μεταγραφές.Προτιμώ το τωρινό μοντέλο του ΠΑΣ.Γιατί απλά μας επανέφερε στις επιτυχίες.Δεν είναι μια χρονιά να πεις οκ είναι τυχέρος.Έχει τόσα χρόνια.Αυτό το περιμέναμε 30 χρόνια.30 χρόνια ανυποληψίας.30 χρόνια που τα βάλαμε πίσω πλέον.Επίσης δεν βλέπω τον ΠΑΣ να τρέχει πλέον για ρυθμίσεις χρεών.Κάτι που σημαίνει ότι ή δεν έχει χρέη που είναι δύσκολο ή τα έχει ρυθμισμένα.

Οπότε ναι μπορεί να μην ξέρουμε τα πράγματα από μέσα αλλά κρίνοντας από κάποια άλλα πράγματα που φαίνονται μάλλον κάτι γίνεται.Μακάρι να είχαμε κάποιον καλύτερο και πλουσιότερο δεν λέω.Αυτήν την στιγμή αυτόν έχουμε.Με τα καλά του και τα στραβά του.Καλώς ή κακώς είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος του ΠΑΣ με βάση τους αριθμούς.

--Και αφού δεν κάνουμε μεταγραφές από που αυξάνονται οι υποχρεώσεις????? (Τροφή για σκέψη εδώ).
--Το ότι ρυθμίζεις τα χρέη που δημιουργείς από πότε θεωρείται χρηστή διαχείριση.?????
Η ουσία είναι να μπορώ να πληρώνω τα χρέη μου και όχι να μπορώ να τα ρυθμίζω.
Και κάποιος καταφεύγει σε ρύθμιση γιατί προηγουμένως περιήλθε σε αδυναμία πληρωμής. Μη το ξεχνάς ποτέ αυτό. Γιατί μου αναφέρεις συνεχώς ρυθμισμένο το ένα, ρυθμισμένο το άλλο και αντιλαμβάνομαι ότι το θεωρείς ως θετικό.
--Εγώ δεν είπα να κάνει μεταγραφές. Εγώ είπα να μη μου λέει ότι δεν κάνει μεταγραφές επειδή εξυγιαίνει τα οικονομικά. Δεν μου αρέσει το σανό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 00:12 »
Αν εξαιρέσεις τον Ιβάν,που είχε τους λόγους του,για πες μου κάποιον που τα έχει όλα πληρωμένα.Πόσοι είναι;Η πλειοψηφία των ομάδων πάει σε ρυθμίσεις.Αυτό γίνεται.Η αδειοδότηση αυτό σου ζητάει.Αν αλλάξει το γενικότερο περιβάλλον τότε να το ξαναδούμε το θέμα.Στα λέω αυτά γιατί κοιτάω και τι γίνεται δίπλα μας.Ολόκληρος βάζελος και χρώσταγε στο ΟΑΚΑ.Έχει γυρίσει στην λεωφόρο.Ποια ομάδα να πρωτοπιάσουμε;Το 99% είναι προβληματικό.Οπότε μια χαρά είμαστε.
Έξοδα σε μια ΠΑΕ δεν είναι μόνο οι μεταγραφές.Εσύ κόλλησες με μια δήλωση.Δεν το έχει με την επικοινωνία.Το έχουμε δει.Με τον Ίβιτς πλακώθηκε δημόσια.Τις προάλλες είπε τέλος η σεζόν.Δεν το έχει σε αυτόν τον τομέα.Άμα το είχε θα σου έλεγε ότι η στρατηγική μας στον τομέα αυτό είναι αυτός και αυτός.Νεαροί παίχτες που θα αναδειχτούν.Εξυγίανση για αυτόν είναι ότι είναι όλα ρυθμισμένα.Δεν είναι ο τέλειος πρόεδρος.

Η ομάδα έκανε δυο χρονιές πρωταθλητισμό στην Β και μια σεζόν στην Α με ακριβές μεταγραφές και κράτησε 30+ ποδοσφαιριστές.Αυτά όλα τα ξεχνάμε;Σε μια μέρα καθαρίσαμε;Λογιστικά κόλπα θα βρίσκονται.Ούτε σε μια χρονιά καθαρίζουμε.Όμως η ομάδα έχει μπει σε μια διαδρομή.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 00:15 »
Εγώ ξέρω ότι αμαρτίες ετών (δικές του και όχι μόνο) τύπου "Ντεμόλ" έχουν εξοφληθεί.
Ξέρω ότι το να συνεχίζουν να είναι σε ρύθμιση τα χρέη,
αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να πληρώνει.
Η ΔΕΗ π.χ. σε διευκολύνει να πληρώνεις με ρύθμιση.
Εάν δεν πληρώνεις τα ρυθμισμένα αλλά και τα τρέχοντα,
τότε αυτομάτως παίρνεις μια ωραία διακοπή ρεύματος και ησυχάζεις...
Τόσο απλά τα βλέπω.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 00:19 »
Αν εξαιρέσεις τον Ιβάν,που είχε τους λόγους του,για πες μου κάποιον που τα έχει όλα πληρωμένα.Πόσοι είναι;Η πλειοψηφία των ομάδων πάει σε ρυθμίσεις.Αυτό γίνεται.Η αδειοδότηση αυτό σου ζητάει.Αν αλλάξει το γενικότερο περιβάλλον τότε να το ξαναδούμε το θέμα.Στα λέω αυτά γιατί κοιτάω και τι γίνεται δίπλα μας.Ολόκληρος βάζελος και χρώσταγε στο ΟΑΚΑ.Έχει γυρίσει στην λεωφόρο.Ποια ομάδα να πρωτοπιάσουμε;Το 99% είναι προβληματικό.Οπότε μια χαρά είμαστε.
Έξοδα σε μια ΠΑΕ δεν είναι μόνο οι μεταγραφές.Εσύ κόλλησες με μια δήλωση.Δεν το έχει με την επικοινωνία.Το έχουμε δει.Με τον Ίβιτς πλακώθηκε δημόσια.Τις προάλλες είπε τέλος η σεζόν.Δεν το έχει σε αυτόν τον τομέα.Άμα το είχε θα σου έλεγε ότι η στρατηγική μας στον τομέα αυτό είναι αυτός και αυτός.Νεαροί παίχτες που θα αναδειχτούν.Εξυγίανση για αυτόν είναι ότι είναι όλα ρυθμισμένα.Δεν είναι ο τέλειος πρόεδρος.

Η ομάδα έκανε δυο χρονιές πρωταθλητισμό στην Β και μια σεζόν στην Α με ακριβές μεταγραφές και κράτησε 30+ ποδοσφαιριστές.Αυτά όλα τα ξεχνάμε;Σε μια μέρα καθαρίσαμε;Λογιστικά κόλπα θα βρίσκονται.Ούτε σε μια χρονιά καθαρίζουμε.Όμως η ομάδα έχει μπει σε μια διαδρομή.

Προφανώς μου απαντάς σε διαφορετικά πράγματα από αυτά που θέτω ως προβληματισμό.
Κι αφού μου γράφεις "Οπότε μια χαρά είμαστε". δεν νομίζω ότι ωφελεί σε κάτι η παραπέρα ανάλυση. Σέβομαι την άποψή σου.
Άσε που είναι πολύ πιθανό να έχουμε κουράσει και τους υπόλοιπους του forum.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 00:34 »
Καταρχάς για αυτό είναι το φόρουμ.Για να γίνονται συζητήσεις.Τις προάλλες δεν θυμάμαι ποιος παραπονέθηκε περί γραψίματος στα θέματα του ΠΑΣ.Ορίστε τα θέματα του ΠΑΣ εδώ είναι για να συζητάμε.Όποιος άλλος θέλει μπορεί να συμμετέχει.Όσοι περισσότερο,τόσο καλύτερο.Μπορεί μέσα από την συζήτηση να μάθουμε και πράγματα.Να δούμε και άλλες οπτικές.Να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας.Δεν τα ξέρουμε όλα.

Από εκεί και πέρα νομίζω απάντησα και με το παραπάνω στα θέματα που έθεσες.Τον ΠΑΣ τον κρίνω με βάση το περιβάλλον που υπάρχει αυτήν την στιγμή.Βλέπω είμαστε σε ένα καλό επίπεδο.Δεν είναι το τέλειο.Υπάρχουν και προβλήματα.Γίνονται και λάθη.Βλέπω όμως η ομάδα τσουλάει και μάλιστα στα ψηλά.Απλά πολλά πράγματα τα παραβλέπουμε και τα ξεχνάμε.Νομίζω κακώς γίνεται αυτό.Τα στραβά της ΠΑΕ και του Χβ τα λέμε συνέχεια.Θα συνεχίσουμε να τα λέμε.Όμως να δούμε και την άλλη πλευρά.Να βλέπουμε και λίγο παραπέρα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 01:27 »
Χρέη υπάρχουν προφανώς. Και ρυθμισμένα είναι. Αυτό είναι καλό.
Αυτό όμως που είναι καλύτερο, είναι ότι τα χρέη μειώνονται απ' όσο είδα.
Έτσι λοιπόν, αμαρτίες παρελθόντος με μεταγραφές αεροδρομίου και παλτά σβήνονται σιγά σιγά.
Αυτό είναι που λέγεται εξυγίανση. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και οι ισορροπίες λεπτές ώστε το χρέος να μη διογκώνεται.
Προφανώς η μείωση του χρέους δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη αν θες να είσαι ΚΑΙ ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.
Οπότε κοιτάμε τα έσοδά μας να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από τα έξοδά μας και σιγά σιγά να εξυγιανθούμε, ώστε μετά να κοιτάξουμε και για σωστές υποδομές.
Οι πολλές μεταγραφές και ειδικά αεροδρομίου έπονται.
Αυτό νομίζω όλοι λέμε.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 00:37 »
Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα...
γιατί έχουμε και οικογένεια...και μεγάλους ανθρώπους...

Αντε να ξαναματαπιασουμε το ζήτημα  τις πταίει...

Ποιος ευθύνεται για την εικόνα της ομάδας?

Ο πρόεδρας...
Ο κόουτς....
Οι παίκτες....
Το γήπεδο....
Η διαιτησία...
Η ΕΠΟ.....

......οι φίλαθλοι?

Εγώ θα πω ό κακός μας ο καιρός ...

Και αν κόψουμε την υποστήριξή μας προς την ομάδα, τι θα κερδίσουμε? Η ομάδα τι θα κερδίσει?
Κι αν ο στόχος είναι να κερδίσουμε κάτι...με ποιο τρόπο θα το καταφέρουμε?

...με ανάθεμα δεν κέρδισε ποτέ κανείς...

...αλλά βρε αδελφέ και να πάμε έτσι χωρίς κριτική?...

Τι να πω...ας σκεφτεί ο καθένας μας...ας ψάξει μέσα του...ας κάνει ο καθένας μας την ενδοσκόπηση του...

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μπορω να βλέπω κάθε εβδομάδα την ομάδα μου και το γήπεδο γεμάτο...τα υπόλοιπα αργά ή γρήγορα θα έρθουν....

Αυτά κι ας με συμπαθάει η ευγένειά σας... :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 03:52 »
Αυτό το Post μπορεί να μην κολλά εδώ (ας μεταφερθεί από τους διαχειριστές αν κρίνετε αναγκαίο)

Ξεφτίλα είναι:

Το να γλύφουμε εκεί που φτύναμε... Όταν οι άλλες ομάδες δεν έπαιρναν τούς αγώνες και πέφταμε εμείς ήταν "του συστήματος". Τώρα που εμείς κάνουμε τα ίδια με τους μελλοθάνατους εμείς "γαργάρα" δεν έχει κίνητρο δεν έχει παίχτες και π@παριες λες και οι άλλες δεν θα μπορούσαν να πουν τα ίδια τότε.

Ξεφτίλα είναι:

Οι δηλώσεις το να θέλει η άλλη ομάδα πιο πολύ τον αγώνα από ότι εμείς
(εμείς δηλαδή γιατί δεν το θέλαμε????) ο κόσμος που τους θέλει τι??? μ@λακας είναι????

Ξεφτίλα είναι:

Να νομίζει κάποιος που πάει εκκλησία ότι είναι πιο θρήσκος από τον άλλον που δεν πάει.
Βλέπε αντιστοιχία με κάποιον που πάει γήπεδο και κάποιον που δεν πάει.

Ξεφτίλα είναι:

Να διαφημίζει κάποιος ότι πάει γήπεδο. Μου θυμίζει αυτούς με τις ελεημοσύνες πού τις διαφημίζουν. (κάνεις ότι κάνεις δεν το λες, εγώ έτσι ξέρω)

Ξεφτίλα είναι:

Να γλύφεις την ομάδα το ροστερ και τους παρατρεχάμενους για να τυγχάνεις καλής μεταχείρισης

(μια μέρα εκεί που περπατούσα έρχεται ένας και μου λέει. "μην πεις του πατέρα μου ότι είμαι έξω και δεν διαβάζω", και εγώ δεν ήξερα κανέναν τους!!!!!!! με πιστεύετε ε ???)  τροφή για σκέψη αυτό

Ξεφτίλα είναι:

Να βαφτίζεις παιχταράδες τους μέτριους παίχτες.

Ξεφτίλα είναι:

Να νομίζει κάποιος ότι επειδή μια χρονιά πήραμε παίχτες τύπου Ζαιρο, έχει η διοίκηση δικαιολογία για όλες τις επόμενες χρονιές.
Λες και οι άλλες ομάδες όλα αυτά τα χρόνια δεν φέρνουν καραβιές παιχτών που δε βγαίνουν. Μόνο εμείς ήμασταν στον κόσμο.
Ευτυχώς δεν πήραμε και τον Shabani Nonda γιατί μερικοί θα το θεωρούσατε φυσιολογικό να αγωνιζόμαστε 3ο ερασιτεχνικό εξαιτίας της μεταγραφής του

Ξεφτίλα είναι:

Το να θέτουν ως αντεπιχείρημα του κακού ροστερ και των μη μεταγραφών την χρονιά εκείνη.

Ξεφτίλα είναι:

Να νομίζεις ότι είναι δικό σου το μαγαζί το οποίο δεν είναι.
Εμείς να δικαιολογούμε τον μαγαζάτορα, αλλά ο μαγαζάτορας να μην σκέφτεται εμάς.
Κάποιος πχ δεν έχει στον Ήλιο μοίρα παράδειγμα, σκέπτεται ο πρόεδρος ότι δεν μπορεί να πληρώσει εισιτήριο ???? Αυτός γιατί να σκεφτεί ότι κρίμα ο πρόεδρος δεν έχει λεφτά ας μην πάρει παίχτες.

Ξεφτίλα είναι:

Όταν το μπουρδέλα δεν πάει καλά να συνεχίζεις να πηγαίνεις. Το αφεντικό όσο μαζεύει πελάτες πουτ@νες δεν πρόκειται να αλλάξει. Όταν παψουν οι πελάτες θα σκεφτεί να αλλάζει τις πουτ@νες. Αν και τότε δεν τις αλλάξει πάει να πει (όπως και στην προκειμένη περίπτωση) το αφεντικό μας έχει γραμμένους και κακός ασχολούμαστε με το μπουρδελάκι ΤΟΥ. (Στην Ελλάδα ομάδες που δεν έχουν κόσμο πάνε καλά χρόνια τώρα. Παρατρεχάμενοι κοινοί και "δημοσιογράφοι¨ συμβάλουν σε αυτό)

Ξεφτίλα είναι:

Να νομίζεις ότι ο κόσμος στην κερκίδα παίζει ρόλο. Αν ο κόσμος έπαιζε ρόλο θα ήμασταν από χρόνια champions league. Και αποτελέσματα τύπου 0-3 Καλαμάτα δεν θα συνέβαιναν ποτέ. Ωραίο το κουτόχορτο του κόσμου - του λαού, όλοι με αυτό μεγαλώσαμε, αλλά είναι παραμύθι. Ο κόσμος δεν παίζει κανέναν ρόλο στο "προκαθορισμένο" ίσως αποτέλεσμα του αγώνα.

Ξεφτίλα είναι:

και πολλά ακόμη που δεν γράφω γιατί δεν παίζει να τα διαβάσει και κανένας και οι υπερσχολιαστες θα τσιμπήσουν μόνο σε αυτά που θίγονται.

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 08:29 »
Να με συμπαθάει η ευγένειά σας PaRaDoX...

Αλλά βλέπουμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο το ζήτημα...

Είναι ...αν θες...θέμα οπτικής...ή εκκίνησης...ή κινήτρων...ή βιωμάτων....ή γενικότερα στάσης ζωής....

Ειλικρινά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τα γραφόμενα σου, παρά το γεγονός ότι τα κατανοώ...απλά με λυπεί το γεγονός να φτάνει ένας οπαδός στο σημείο να μιλάει για ξεφτίλα...

διατηρώ το δικαίωμα να κάνω δεύτερες σκέψεις...όπως και το δικαίωμα να μην συμφωνώ...και θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα σου να τα λες....

ΥΓ. Μήπως είμαι πολύ ρομαντικός τελικά?  :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 10:59 »
Παράθεση
Όταν το μπουρδέλα δεν πάει καλά να συνεχίζεις να πηγαίνεις. Το αφεντικό όσο μαζεύει πελάτες πουτ@νες δεν πρόκειται να αλλάξει. Όταν παψουν οι πελάτες θα σκεφτεί να αλλάζει τις πουτ@νες. Αν και τότε δεν τις αλλάξει πάει να πει (όπως και στην προκειμένη περίπτωση) το αφεντικό μας έχει γραμμένους και κακός ασχολούμαστε με το μπουρδελάκι ΤΟΥ. (Στην Ελλάδα ομάδες που δεν έχουν κόσμο πάνε καλά χρόνια τώρα. Παρατρεχάμενοι κοινοί και "δημοσιογράφοι¨ συμβάλουν σε αυτό)
Σαν να μην μου αρέσουν οι παρομοιώσεις....Τι είναι άραγε ξεφτίλα;;;