Νομίζω ότι το χρώμα και σχέδιο της τρίτης εμφάνισης αποφασίστηκε με βάση την custom εμφάνιση. Εφόσον η τελευταία είναι γαλανόλευκη, το μαύρο χρώμα δόθηκε στην τρίτη. Αν ήταν σκούρα η custom πχ νομίζω η τρίτη θα ήταν πάλι πορτοκαλί ή κάποιο άλλο χρώμα. Γενικά η πρώτη μου φάνηκε κομπλέ. Ωραίο σχέδιο αλλά το έχουμε ξαναδεί και μάλιστα καλύτερα υλοποιημένο (
https://imgur.com/a/aszmmG6). Η δεύτερη είναι κλασική πλέον, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει πιο ωραία. Άνετα στις 2 αγαπημένες μου με αυτή που έχω στο λινκ. Η τρίτη είναι η μόνη που με απογοήτευσε. Πολύ απλή και κακοσχεδιασμένη σε φάση που φαίνεται ότι έγινε βιαστικά. Αλλά εντάξει τρίτη φανέλα είναι, πιθανώς για τα εκτός με ιωνικό, λαμία, ατρόμητο που έχουν παραπλήσια χρώματα. Αντί όμως για τις λευκές επωμίδες θα μπορούσαν να είχαν κάνει την πτνιά και να τις κάνουν ροζ στο χρώμα τις τρίτης περσινής (όχι τίποτα κιτς φωσφοριζέ). Και θα ξεχώριζε σε σχέση με τις άλλες ομάδες και θα έφερνε λίγο και σε Παλέρμο.
Τώρα για την custom δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη αφού συμμετείχα και εγώ στον διαγωνισμό. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στον νικητή και όσους συμμετείχαν γιατί πραγματικά τα περισσότερα σχέδια ήταν καταπληκτικά και άνετα η ΠΑΕ θα μπορούσε να διαλέξει και τις 4 εμφανίσεις να είναι από τις custom. Μακάρι να έχουμε και του χρόνου κάτι παρόμοιο για να ξαναδείξουν οι οπαδοί την δημιουργικότητά τους.
ΥΓ1: Ευχαριστώ πολύ όποιον ψήφισε την φανέλα μου
ΥΓ2: Απέχω από εκτενείς σχολιασμούς αγώνων τουλάχιστον μέχρι την 3η-5η αγωνιστική που θα έχει αρχίσει να φαίνεται το πρόσωπο της ομάδας