Αποστολέας Θέμα: Γαύρος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 16978 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γαύρος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #125 στις: Τρι 25 Απρ 2017 21:13 »
Ο Χβ έχει κάνει πολλά λάθη.Όμως έχει καταφέρει πολλά να τα διορθώσει.Μάλιστα από τα σοβαρά λάθη.
Προβλήματα που βρήκε και χρόνιζαν στην ΠΑΕ.Η λαίσχη είναι ένα από αυτά.
Η ομάδα είναι σε γενικές επιτυχημένη.Ζούμε τις κορυφαίες στιγμές του ΠΑΣ.
Ε κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και λίγο αυτοκριτική στον κόσμο.Δεν μπορεί να φταίει συνέχεια μόνο ο ένας.
Έχει στηρίξει ο κόσμος τον κάθε ανίκανο και επικίνδυνο και τώρα απέχει;Αν είναι να βρίσκουμε δικαιολογίες για να απέχουμε οκ.Πάντα θα βρίσκουμε.Θα είναι όμως δικαιολογίες.
Μπορεί να λέμε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αλλά υπάρχουν και οι παράξενοι πελάτες.
Νομίζω κάποτε πρέπει να ανοίξει και μια τέτοια συζήτηση,αν δεν έχει ανοίξει ήδη.Πρέπει λίγο να ψαχτούμε και εμείς.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 25 Απρ 2017 21:28 »
οταν ηρθε ο κολεμπας και εδωσε οραμα το γεμισε ο κοσμος το γηπεδο? το γεμισε.. στα τελειωματα ποσοι ημασταν? 3 και ο κουκος.
οταν ηρθε ο ψυχακιας και εδωσε οραμα το γεμισε ο κοσμος το γηπεδο? το γεμισε. στα τελειωματα και αυτου ποσοι ημασταν? τρεις και ο κουκος
οταν ηρθε ο χριστοβασιλης και εδωσε και αυτος οραμα το γεμισε ο κοσμος το γηπεδο? πουληθηκαν 5000 διαρκειας? μετα το παιχνιδι με την κερκυρα ποσος ηταν ο κοσμος στην πλατεια που εκλαιγε? τι να πεις στον 40αρη-50αρη που εκλαιγε εκεινο το βραδυ στην πλατεια σαν μικρο παιδι? βγηκαμε 6οι αλλα θα παιξουμε απο την τρυπα ευρωπη, πουλησαμε και ολο το ροστερ, θα παιξουμε ευρωπη με τον φερφελη και τον Μπεριο αλλα ελα να δεις την ομαδα να μοιραζει βαθμους δεξια αριστερα?

Ο κοσμος εσπαγε καθε φορα γιατι σε ολους τους παραπανω οπου ΟΡΑΜΑ βαλτε τη λεξη ΤΡΙΑΡΙΑ
αυτο μας εδωσαν ΟΛΟΙ απο το μπαραζ της Λαρισας και μετα

κατα τα αλλα ναι και εμεις σαν φιλαθλοι ειμαστε ανυπαρκτοι (οχι σαν μαζα αλλα σαν νοοτροπια)
καταφεραμε εξαιτιας των λιγων να σπασουμε σε 30 κομματια
βαλαμε εξωγενεις παραγοντες πανω απο την ομαδα
και καταντησαμε εκει που μας ηθελαν
Σκοντα ξανθη

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 25 Απρ 2017 21:41 »
Η διαφορά όμως είναι ότι ο Χβ μπορεί να μην σου έδωσε το όραμα που σου έδωσαν οι άλλοι αλλά τελικά με Χβ για πρώτη φορά στα χρονικά βλέπεις το όραμα σου να γίνεται πράξη.Δεν έφτασε στο 100%.Έχει πετύχει όμως ένα μεγάλο ποσοστό.Σημαντικό ποσοστό.Αυτό λέει πολλά.
Όπως έχει πει δεν είναι ο τέλειος πρόεδρος και ίσως δεν υπάρχει ο τέλειος πρόεδρος.Όμως έχει καταφέρει πράγματα.Το μπαλάκι είναι στην δική μας περιοχή πλέον και ας μην το πετάμε στην εξέδρα.Καιρός είναι να πάμε εμείς στην εξέδρα.Καιρός είναι να αλλάξουμε και εμείς νοοτροπίες.Γιατί δεν είναι να αλλάξει νοοτροπίες μόνο η ΠΑΕ.Πρέπει και εμείς.Ελπίζοντας βέβαια σε κάτι καλύτερο και όχι σε κάτι χειρότερο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 26 Απρ 2017 10:23 »
10 σερί... 6 presidents

74-75   Α' Εθνική   Καλογιάννης Ελευθέριος
75-76   Α' Εθνική   Παπαδόπουλος Χριστόφορος
76-77   Α' Εθνική   Παπαδόπουλος Χριστόφορος
77-78   Α' Εθνική   Κωνσταντόπουλος Γεώργιος
78-79   Α' Εθνική   Κωνσταντόπουλος Γεώργιος
79-80   Α' Εθνική   Αναστασίου Κώστας
80-81   Α' Εθνική   Αναστασίου Κώστας
81-82   Α' Εθνική   Γουργούλης Γρηγόρης
82-83   Α' Εθνική   Γουργούλης Γρηγόρης
83-84   Α' Εθνική   Γουργούλης Γρηγόρης, Αναστασίου Νίκος, Γκουργκούλης Βαγγέλης

... η δημοκρατία.

6 σερί  ... 1 president

11-12   Super League   Χριστοβασίλης Γεώργιος
12-13   Super League   Χριστοβασίλης Γεώργιος
13-14   Super League   Χριστοβασίλης Γεώργιος
14-15   Super League   Χριστοβασίλης Γεώργιος
15-16   Super League   Χριστοβασίλης Γεώργιος
16-17   Super League   Χριστοβασίλης Γεώργιος
17-18 ...

... η απόλυτη μοναρχία. 

:))

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Απρ 2017 10:29 από New »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τετ 26 Απρ 2017 13:33 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5852.0

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=6022.150

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5924.75

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5836.0

Επειδη κατα τη προσωπικη και ταπεινη μου γνωμη εχουμε ισοπεδωσει τα παντα στην κριτικη μας (εδωσε και η ομαδα το δικαιωμα να γινει αυτο) σας βαζω ενδεικτικα σχολια δικων μας συνταυρων μετα απο παιχνιδια του φετινου πρωταθληματος που η ομαδα επαιξε καλα και ειχε επιτυχη αποτελεσματα.
Ριξτε μια ματια και θα δειτε τι γραφατε τοτε και τι τωρα. Δεν το κανω για να πικαρω κανενα, ουτε να δειξω οτι κανει κωλοτουμπες κλπ. Ειλικρινα...
Απλα πολλες φορες η ψυχολογια και η εικονα της στιγμης, των τελευταιων ημερων , του τελευταιου καιρου μας κανει να ξεχασουμε τι εχουμε οι ιδιοι σχολιασει πριν καποιους μηνες...Για τους ιδιους παικτες, για τον ιδιο προπονητη, για την ιδια ομαδα, για την ιδια διοικηση...
Χαλαρα παιδια, αναμενουμε ολοι το καλοκαιρι να δουμε πως θα κινηθουμε. Ειναι η μοναδικη ευκαιρια που εχουμε ως φιλαθλοι να απολαυσουμε αγωνες τις ομαδας λες και ειναι φιλικα και εχουμε φτασει στο σημειο να κραζουμε χειροτερα απο οταν πεφταμε κατηγορια... Ολοι ρε εδω μεσα δε λεγαμε οτι η ομαδα μας ιστορικα μας εβγαζε την ψυχη και μας εχουμε χαρακτηρισει ομαδα των ΜΠΑΡΑΖ... Τα ξεχνατε ρε ολα αυτα...
Ευθυνες εχει κ ο προεδρος, δε το εχει επικοινωνιακα αλλα επειδη δε μιλαει γενικα δε θα του φορτωσουμε οτι στραβο και παλαβο κινειται γυρω απο την ομαδα.
Υπομονη χρειαζεται και αναμονη να δουμε τι θα γινει το καλοκαιρι...
Σιγουρα θα υπαρξουν πωλησεις παικτων αλλα ως τωρα εχει φανει οτι εχουν αναπληρωθει οι παικτες...Και μιλαω με αποτελεσματα κυριοι...5 ΧΡΟΝΙΑ πουλαει παικτες ο ηπιος και τα τελευταια 5 χρονια ειμαστε μεσα στις πρωτες 10 ομαδες...με 6ες θεσεις, με 5η θεση, με Ευρωπη με ολα... Που ειμασταν ρε συνταυροι οταν καναμε 15 μετεγραφες την σεζον, τρεχαμε στα αεροδρομια, δε πουλουσαμε παικτη ουτε στον υπνο μας ή ακομη και αν πουλουσαμε μας τον επαιρναν με τον τσαμπουκα απο το ξενοδοχειο λιγες ωρες πριν το παιχνιδι και αλλαζαμε προπονητες σαν τα πουκαμισα...

Με συγχωρειτε αλλα εγω προτιμω ξεκαθαρα αυτη την συνταγη που ζω τωρα... Θα κανω κριτικη αλλα δε θα τα ισοπεδωσω ολα... Δε θελω να φυγει ο κοουτς, δε θελω πολλες αλλαγες στη ομαδα, θελω να δω αναπτυξιακο ποδοσφαιρο και πωλησεις παικτων καθε χρονο. Ετσι ειμαι στην Α εθνικη χρονια τωρα και ειμαι και στις πρωτες ομαδες ...Συνειδητοποιηστε το οτι ειμαστε στις 6-7 καλυτερες ομαδες στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια, πραγμα που δε ειμασταν ποτε ξανα στο παρελθον με τετοια χρονικη συνεπεια...
ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #130 στις: Τετ 26 Απρ 2017 14:44 »
Δεν νομίζω ότι κάποιος ισοπεδώνει τα πράγματα ή δεν αναγνωρίζει την πορεία των τελευταίων χρόνων.

Σχεδόν όλοι αυτό κάνουν.

Κατ' εμέ είναι λάθος να συγκρίνουμε τον Χονδρό με το τι ήμασταν πριν το 2011. Υποτίθεται ότι αυτό τελείωσε αν και δεν το ξεχνάμε. Το ξέρουμε τι ήμασταν. Αναγνωρίζουμε την πρόοδο που έχει γίνει. Από εκεί και πέρα όμως η κριτική στην παρούσα κατάσταση θα γίνει με βάση τα τελευταία 7-8 χρόνια, όχι με βάση τα τελευταία 25.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Χονδρού και επ' αυτού κάνουμε κριτική. Το να λέμε συνέχεια ότι ήμασταν ασανσέρ δεν βοηθάει.

Δηλαδή άντε ήμασταν ασανσέρ παλιά, αυτό δικαιολογεί να παίζουμε με τα σορτάκια κατεβασμένα στο Καραϊσκάκη;
Δεν έχει λογική αυτό.
Προσωπικά είχα πει ότι φέτος μου αρκεί να μείνουμε. Από εκεί και πέρα δεν αντέχω και δεν ανέχομαι να βλέπω "ύποπτα ματς", δηλώσεις και συμπεριφορές ωχαδερφισμού, κατεβασμένα βρακιά και παίχτες ζαμάν φου. Αυτό είναι το όριο μου αγωνιστικά.

Από εκεί και πέρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε για τις υποδομές. Φτιάξε κάτι ρε μεγάλε τόσα λεφτά έμασες.
Λεφτά που έβγαλες με κόπο και δουλειά δεν λέω αλλά τόλμα να κάνεις το βήμα μπροστά.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τετ 26 Απρ 2017 15:24 »
Ο ΧΒ την τελευταια πενταετια εκανε κατι πολυ σημαντικο.Δεν ξερω αν εγινε τυχαια ή βαση προγραμματισμου αλλα το εκανε.
Κρατησε ενα σχετικα σταθερο επιπεδο στην ομαδα οταν καθε χρονο το επιπεδο του ποδοσφαιρου στην Ελλαδα επεφτε.
Του το αναγνωριζουμε ολοι αυτο πιστευω και δεν ισσοπεδωνουμε τιποτα.
Αλλα αυτο που δεν ανεχεται ο κοσμος ειναι η κορο'ι'δια.Και οχι γιατι δεν την εχει ανεχτει ξανα αλλα γιατι βαρεθηκε να την ανεχεται.
Οσοι ειμαστε ΠΑΣ δεν γιναμε ουτε για να βγαινουμε καθε χρονο Ευρωπη,ουτε για να πλασαριζομαστε σε καλη θεση στο πρωταθλημα.Γιναμε γιατι ειμαστε αντισυστημικοι και δεν γουσταραμε ποτε την βρωμια που εκπροσωπουσαν αλλοι συλλογοι....Οταν ομως ο κοσμος βλεπει να εχεις γινει ομαδα του συστηματος κοβει περα,ειναι τοσο απλο.
Σιγουρα υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο απο αυτους που λεει ο crimson,γαυροβαζελοι που συμπαθουσαν τον ΠΑΣ και εκοψαν λασπη γιατι χτυπαμε τις ομαδες τους καποιες φορες,αλλα πιστευω οτι ειναι μικρο αυτο το ποσοστο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τετ 26 Απρ 2017 16:30 »
Το θέμα όμως είναι να μην βρίσκουμε κάθε φορά κάτι να μας φταίει για να δικαιολογούμε τον εαυτό μας για να κόβει πέρα.Έτσι πάντα θα βρίσκουμε κάτι.Το τι γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος δεν είναι πρόβλημα του ΠΑΣ αλλά ολόκληρου του ποδοσφαίρου.Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

Θα διαφωνήσω με τον μπακουλιέρο παραπάνω.Δεν ξεχνάμε τα προηγούμενα.Γιατί αυτό είναι το κατόρθωμα του Χβ.Έβαλες πίσω όλα αυτά.Φαντάζουν τόσο μακρινά.Σαν ένας κακός εφιάλτης που ξύπνησες.Ο τομέας του φόρουμ να μας ΠΑΣ μακριά είναι σημαντικότατος για την ιστορική μνήμη.Για τα καλά και για τα άσχημα.
Δηλαδή όταν τον γαύρο τον έχεις 3-0 στο 30 και ο προπονητής σου λέει κόψτε ταχύτητα μην τους ξεφτιλίσουμε τι έιναι;Το άλλο που έβαλα με τον Ατρόμητο;Υπάρχουν πολύ περισσότερα παραδείγματα αν ψαχτούμε ιστορικά.Αυτή η πορεία ασανσέρ που είχαμε όλα τα χρόνια,μας έκανε να αγωνιούμε ως το τέλος.Φέτος πήγαμε χαλαρά.

Από εκεί και πέρα σίγουρα η ΠΑΕ πρέπει να θέσει τους στόχους της.Το ίδιο ίσως πρέπει να κάνει και ο κόσμος.Για να μπορεί να ζητάει.Πράγματα λογικά όμως.Πιστεύω η εξωστρέφεια είναι σημαντική.Φιλικό με Μπαρτσελόνα.Σχέσεις με Οντ ή Άλκμααρ.Διασυνδέσεις με ξένους συλλόγους πχ Ρόμα.Τουρνουά στο εξωτερικό με τις ακαδημίες πχ Ιταλία.Οι ακαδημίες στην Αθήνα.Τώρα με την ΑΕΚ πάλι συμμετέχουμε σε κάτι με τον ΟΗΕ.Οι παραστάσεις που κερδίζει η ομάδα από όλα αυτά.Σε όλα τα επίπεδα.Από την φανέλα που δεν χάνεις πλέον από το Τέροβο μέχρι την λειτουργία της ΠΑΕ.Μέχρι πολύ πρόσφατα η ΠΑΕ έτρεχε με συνδεσμίτες μέσα.Κατάντια δηλαδή.Η λειτουργία που γίνεται στις ακαδημίες επίσης.Ακόμα και εκεί κερδίζουμε τεχνογνωσία.Συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα των Κ-20/17/15 που έχουν ένα καλό επίπεδο ανταγωνισμού.
Όλα αυτά είναι ένα τεράστιο κέρδος για το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.Πάνω σε όλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε.Σίγουρα πρέπει να γίνουν και εγκαταστάσεις αλλά βήμα βήμα.Για να γίνει ας πούμε γήπεδο,πρέπει να το θέλει όλη η πόλη.Όχι μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα.Γιατί αν είναι να πλακωθούμε μεταξύ μας,τότε απλά θα φάμε τα μούτρα μας.Το ίδιο και με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.
Ο τομέας που μας αφορά.Η κερκίδα.Θέλουμε και εκεί ανανέωση.Φρέσκο αέρα.Να βάλουμε πίσω το κακό παρελθόν με λαίσχες και άλλα τραγελαφικά.Απέναντι από την Ηγουμενίτσα δεν είναι μόνο η Κέρκυρα.Είναι ένας ολόκληρος κόσμος.Να κοιτάξουμε λίγο παραπέρα.One step beyond

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τετ 26 Απρ 2017 20:00 »
Απο εμενα τελος αυτη η συζητηση γιατι βλεπω οτι αλλα λεω και αλλα μου λετε.

Ενα τελευταιο μονο
Οταν η ομαδα παιζει τη δευτερη καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα τελη νοεμβρη , ειναι κοντα στην 5αδα εγραφα αυτα που εβλεπα
οτι δηλαδη παμε καλα και ο κοσμος κανει λαθος που δεν ερχεται στο γηπεδο

Οταν ομως ο ιδιος ο ιδιοκτητης πεταει λευκη πετσετα και στη συνεχεια ολως τυχαιως η ομαδα κανει ενα αθλιο σερι και ανασταινει τον καθε πεθαμενο
παλι θα γραψω αυτο που βλεπω

τωρα αν πρεπει με την ομαδα στο δευτερο γυρο να εχει κανει πορεια υποβιβασμου
να τα ριχνουμε ολα στο κοσμο και να βγαζουμε λαδι τους υπευθυνους
ευχαριστω δεν θα παρω

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 01:31 »
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ ρε Κουβαδένκε.

ΠΑΣ να πεις χάλια η ομάδα στο παιχνίδι με την Λάρσα...
Είσαι ντιπ ξεφτίλας ακούς από το βάθος, ξεχνάς ότι στο ματς με τς Λύκους πριν 123ίαμις χρόνια παίξαμαν χειρότερα.
Σωστά λες ρε φίλε, παραδέχεσαι κοκκινίζοντας, χάλια μπάλα είχαμαν παίξει με τς Λύκους, να δεις που τότε κάποιος τόχε ψιθυρίσει, αλλά τον είχε κατακεραύνωσει ένας άλλος ...πιο χάλια είχαμαν παίξει με Ατρόμητο Πειραιά πριν 354 και 3/4 χρόνια.
Στο διά ταύτα: Μια χαρά παίξαμαν με Λάρσα δεν το συζητάμε, αν μας συγκρίνεις με τν απόδοση πούχαμαν με τον ΑτρΠειραιά, μη σου πω μπαλάρα.

ΠΑΣ να πεις ρε μαλάκα, χάσαμαν από τς γριές εδώ μέσα, απ τς γριές, σε πιάν ο άλλος από το μαλλί (αν έχεις) ξέχασες μ φαίνεται ότι χάσαμαν 4-5 απ τον μΠάουκ!
Ούι καλά λες και βγαίνς όξω με πλακάτ "Φόλα στο σκύλο του Λίσα" και ψάχνεις να τον βρεις να του πιεις το αίμα.

ΠΑΣ να πεις ρε γαμώ το ξεσταύρι μου σ' ένα γύρο 11 βαθμοί με χάλια μπάλλα, σε πελεκάει ο άλλος, να πας στο γήπεδο να τα πεις αυτά και στο γήπεδο Α ΕΘΝΙΚΗΣ που είσαι τόσα χρόνια, άι μάθαμαν τώρα όλοι τα ψιά και λέμε.
Σκύβεις το κεφάλι και πας να βρεις τρυπα να κρυφτείς από τη ντροπή. Τούδε και στο εξής θα ανάβεις λαμπάδες στο ύψος του κούγια αν είσαι στην Α εθνική κι ας γίνεσαι η χαρά του κάθε τελειωμένου σούργελου, άιντε παπάρα.

Κάνεις διαλογισμό: Ρε μήπως χρειάζεται κάνας παίχτς παραπάνω φέτο γιατί θα σφίξουν πολύ οι κώλοι; ΩΙ ΩΙ ΩΙ ΠΑΝΑΙΑ Μ.
Σ' αρπάζουν όλοι και σε πετάν στη λίμνη, παλιοαχάριστε που ξεχνάς ότι με τον ΧΒ παίζει Α εθνική και πήρες και μια φορά άδεια και είσαι και σε διαδικασία ρύθμισης των χρεών παλιολεχρίτη.
Μααα ρε αυτός τα έκανε λίγο πολύ τα χρέη... Ε και; Αφού τα ρυθμίζει τώρα και γι αυτό δεν κάνει μεταγραφές, μην κρένεις.
Ρε σεις πριν δε λέγαμαν να μη ξεχνάμε τα παλιά;
Νταξ κάποια τα ξεχνάμε, άλλα όχι όμως.
Πήγε ο άλλος στο δικαστήριο και σπάραξε η καρδιά του ν ακούει την απολογία του κατηγορούμενου
"Σας παρακαλώ λυπηθείτε με, ορφανός κι από μάνα κι από πατέρα".
Στεναχωρέθκε κιόλας με τς ανάλγητους τς δικαστές που του ρίξαν 'σόβια!
Αν είχε πάει λίγο πιο μπροστά στο έργο θα ήξερε ότι κατηγορούταν για δολοφονία των γονιών του.

Τάχουμε πει τάχουμε ματαξαναπεί τα ξαναλέμε.
Λάθη τεράστια ο ήπιος, τεράστια.
Σιγά σιγά κι αργά, τα κατάλαβε (πολλά) και σιγά σιγά προσπαθεί να τα διορθώσει και γειασάν του μάγκα.
Πολλά του χούγια δεν λένε να τον αφήσουνε όμως.
Στην όλη του πορεία, τόσα χρόνια τώρα, έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο.
Δεν υπάρχει μαγικό κουμπάκι να πατήσεις για να ξαναγεμίσουν σν από θαύμα οι Ζωσιμάδες, αν κι αυτό το είχα ακούσει, στο πατ κιουτ θα ξαναγέμιζε ο γήπεδος.
Κατηγορούμενος ο κόσμος, ο οποίος στην αρχή της χρονιάς  έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.
Κι ήρθε το 1-2 από τον τσουκαλά και πάπαλα.
Στο φινάλε ρε πούστη μ τι να πα να δει αφού το πρωτάθλημα τελείωσε εδώ και κάτι μήνες;
Θέλει να δει μπαλίτσα ο κόσμος να χαρεί, για λύπες φροντίζουν άλλοι, θέλει να δένεται με τους παίχτες κι όχι ότι λαμπυρίζει να πουλιέται χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλει πολλά (και απλά) και κυρίως θέλει χρόνο και διάρκεια, όχι τελειωμένα, μόλις μεσιάσουν, πρωταθλήματα.
Τεσπα.

Αναρωτιέμαι...
Τεικά θα μου λύσει κανένας την απορία, χωρίς ναι μεν αλλα και τέτοια φρουφρουαρωματικά;
Είναι κάποιος ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας παρουσία και συμπεριφορά τα τελευταία πολλά ματς;
Ναι ή ου, όχι ναι μεν δεν παίξαμε, αλλά είχαμαν απουσίες, ήταν βαρύ το γήπεδο άδειες οι κερκίδες, έτς κάνουν όλοι, έχει ξαναγίνει κλπ κλπ κλπ.
ΝΑΙ είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό και γι αυτό που είδα, ΟΧΙ δεν είμαι γι αυτο και γι αυτό που είδα δεν είδα.

Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος μα καθόλου, δεν μπορώ να χωνέψω ότι ένα χρόνο μετά την Ευρώπη κι ενώ αρκετά καλά πηγαίναμαν, ξαφνικά πέσαμαν στα τέσσερα, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον Β γύρο ΟΛΩΝ των εποχών.
Ε δεν μου κάθεται ρε φίλε.
Κι αν αυτή τη συμπεριφορά την έβλεπα σε άλλες ομάδες, θα τους έσερνα όσα σέρνω τόσα χρόνια.
Ε δεν μπορώ να μου κάνει πλάκα ο κάθε τελειωμένος φίλαθλος τοτ λεβαδειακού και να μην ξέρω τι ν απαντήσω ρε πούστημ

Να κερδίσουμε τα κωλοχανούμια μαναχά, να τελειώσει λίγο χαμογελαστά η σεζόν. Χαρούμενοι είναι, κουρασμένοι είναι,
αδιάφοροι (όπως κι εμείς εδώ και ένα γύρο ;) ) είναι, ότι πρέπει να θυμηθούμε πως παίζεται το τόπι και πως είναι να το θες περισσότερο από τον αντίπαλο επιτέλους.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 10:43 »
Αναρωτιέμαι...
Τελικά θα μου λύσει κανένας την απορία, χωρίς ναι μεν αλλα και τέτοια φρουφρουαρωματικά;
Είναι κάποιος ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας παρουσία και συμπεριφορά τα τελευταία πολλά ματς;

Ομάδες που κάνουν σταθερά ψηλές πτήσεις, χωρίς μπάτζετ και κοσμοσυρροή, υπάρχουν μόνο στο φούτμπολ μάνατζερ.
Στην πραγματική ζωή υπάρχουν ομάδες με αυτά τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τις υπερβάσεις τους και θα πετύχουν κάποιες διακρίσεις, χωρίς ιδιαίτερη σταθερότητα σ' αυτές.
Είναι παράλογο να ζητά κανείς σταθερές διακρίσεις και ευρώπες όταν δεν υπάρχει χρήμα και λαός.
Πως να το κάνουμε;
Οπότε, ναι, εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα. ΑΠΟΛΥΤΑ. Κι ας μην ανταποκρίθηκε τελευταία στις φαντασιώσεις μου.
Αν ζητούσα μετά από την απίστευτη σταθερότητα της τελευταίας πενταετίας να παίζει και μπαλάρα, να ξαναβγεί κι ευρώπη θα ήμουν αχάριστος.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 11:31 »
Eίχα σκοπό να μη γράψω αλλά θα ξαναγράψω τελικά.

Λοιπόν, η εικόνα της ομάδας αμαυρώθηκε από το παιχνίδι με τη Βέροια και μετά.
Μέχρι τότε, είχαμε διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο και μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα αξιοπρέπεια.
Έτσι, παρά τις όποιες δηλώσεις Χριστοβασίλη, η ομάδα τα έδωσε όλα μέχρι και το ματς με την Ξάνθη, το οποίο πολέμησε μέχρι το 93':34 όταν και σφύριξε τη λήξη ο ανεκδιήγητος.

Η καθίζηση που ακολούθησε όμως ήταν απαράδεκτη.
Δεν γνωρίζω που οφείλεται, αλλά εμένα προσωπικά ως φίλαθλο με ξενέρωσε.
Με τέτοιο πόλεμο που δέχθηκε φέτος από το κατεστημένο  ο ΠΑΣ, θα έπρεπε να το συνεχίσει μέχρι τέλους.
Κι όχι να πάει να χάνει με κάτω τα χέρια.

Εύχομαι η διοίκηση νηφάλια σκεπτόμενη να κάνει τις σωστές κινήσεις το καλοκαίρι και να μην παρασυρθεί από θερμοκέφαλες ακραίες τοποθετήσεις.
Να είναι δίκαιη και λογική.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 11:33 »

Αναρωτιέμαι...
Τεικά θα μου λύσει κανένας την απορία, χωρίς ναι μεν αλλα και τέτοια φρουφρουαρωματικά;
Ναι ή ου, όχι ναι μεν δεν παίξαμε, αλλά είχαμαν απουσίες, ήταν βαρύ το γήπεδο άδειες οι κερκίδες, έτς κάνουν όλοι, έχει ξαναγίνει κλπ κλπ κλπ.
ΝΑΙ είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό και γι αυτό που είδα, ΟΧΙ δεν είμαι γι αυτο και γι αυτό που είδα δεν είδα.
Προσωπικά φέτος είδα τη χειρότερη ομάδα του ΠΑΣ σε επίπεδο Α' εθνικής για να μη φτάσω και πω και Β'εθνικής...Δυστυχώς φέτος έχω κράξει την ομάδα όσο ποτέ μαζί και Πετράκη και παίχτες,αλλά δεν γίνεται λοιπόν στα καλά να τους αποθεώνουμε και στα στραβά να τους χαιδεύουμε τα αυτιά!!.... Πως θα γίνει δηλαδή οταν υπάρχει αδιαφορια απο παιχτες και διοίκηση θα τους αφήσουμε να τα Γ@....Ν ολα????....Οποιος δεν βλέπει τα χάλια της ομάδας και συνεχίζει να την αποθεώνει και να λέει όλα καλά τότε η είναι ΤΡΕΛΟΣ η ΑΜΠΑΛΟΣ..Κάνατε σαν να σηκωσε το κύπελλο ο ΠΑΣ με τη νίκη 0-1 στη Τούμπα το ότι δεν φύγαμε με ένα 7-0 δεν σας ένοιαξε..Τώρα λοιπόν τα αληθινά αποτελέσματα έφτασαν....Κοιτάξτε λοιπόν που φτάσαμε να χάνουμε απο το κάθε χωριό.Δεν ξέρω τη αλλαγές θα κάνει ο πρόεδρος και αν θα κάνει(γηπεδικα-προπονητης-παιχτες-αδειοδότηση κ.τ.λ)πάντως το έχει ο μπαγάσας κανει 2 καλά και 10 κακά αν δεν μπορεί μια και η τσέπη του φόρτωσε απο χρήματα ας φύγει....!!!.....Ελπίζω ότι καλύτερο στην ομάδα μας στην οργάνωση του Καλοκαιριού...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 12:39 »
Ωρέ Θέμ' καλό τσίπρο έπιες μφαίνεται!
Γιατί το λέω αυτό θα μ' πεις...γιατί ωραία τα είπες η μάλλον τα 'γραψες...
Με βρίσκς σύμφωνο γενικώς και ειδικώς...

Στλάρσα είπαν για κατιγίδες  :P προψές το βραδ' και ο κόσμος ξεχύθκε στα ρουμάνια να τις μάσει...
Θα μάθετε ωρέ σ' αυτό το χωριό πζείτι να μλάτι σωστά όπως ο Ηπειρωτάκς να πούμε;

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 14:14 »
Εμένα με προβληματίζει που βρήκε φίλαθλο του Λεβαδειακού... ::) ::)