εγω παιδες επειδη ειπα να μαζευτουν μερικα και επειδη η κοπελα μ δεν τα εχει δει τα χαναπητραμε απο την αρχη και τωρα ειμαστε 3 σεασον και αφου ανοιξε τετοιο θεμα θα ηθελα με τους υπολοιπου λοστολογους να μοιραστουμε μερικες αποψεις και υποθεσεις
καταρχασ να πω οτι τα λοστ ξαναβλεποντε πολυ ανετα εγω δεν το περιμενα περιμενα οτι θα τα βαρεθω αλλα μιλαμε ειναι σαν να τα ξαναβλεπω.
κατα δευτερον χτες ειδα το επεισοδιο που πεθενει ο μιστερεκο (μεγαλη μαλακια )απο το μαυρο καπνο και πριν πεθανει βλεπει τον αδερφο τ στον οποιο λει διαφορα και ο αδερφοσ τ τα απανταει "μου μιλας λες και ειμαι ο αδερφος σου" επειτα αφου πεθανει ο εκο λει στο λοκ "you are next"
η υποθεση μου ειναι οτι το μαυρο τερας ειναι ο τζες ο οποιος μπορει να παρει οποια μορφη θελει και περνει την μορφη του λοκ στην 5 σεασον για να σκοτωσει τον αλλο ο οποιος ζει κατω απο το τεραστιο ποδι του αγαλματος, και στην προκειμενη εχει παρει την μορφη του γεμι(αδερφος του εκο) και δειχνει στον εκο πριν πεθανει οτι ο επομενος θα ειναι λοκ, και ειναι ο ιδιος ανα φορες που εμφανιζοντε διαφοροι στην ζουγκλα (γουλτ, ο πατερας του τζακ, κλαιρ, τσαρλι κλπ)
απαντηστε και πειτε μ και δικες σας υποθεσεις
αλλα υποψιν εχω δει ολα τα επεισοδια μεχρη και τη 5 σεασον 6 δεν χω δει τιποτα ακομα