Αποστολέας Θέμα: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 10337 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
« Απάντηση #75 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 16:09 »
Είναι ομάδες με στόχους κάθε χρόνο την 6αδα. Εμείς στόχος είναι η παραμονή.
Και εγώ να ήμουν στην θέση του, εκεί θα πήγαινα και δεν θα εμένα στον ΠΑΣ.
Να καθίσω εδώ και το χειμώνα να κάνω προπόνηση στον βούρκο?Να βλέπω ότι όλε ςοι ομάδες ενισχύονται και εμείς παιρνουμε τον Μίλι?Ότι καλό που έχουμε να βγαίνει για πώληση?
Να το καταλάβατε ακόμα και στο ημιτελικό με το  γαυρο όλοι οι φευγατοι δεν έπαιξαν αυτό που έπαιζαν. Ακόμα και ο Γιαννίκης το ίδιο έκανε.
Τωρα τι μου λετε για τον κόσμο και την φανέλα, οκ.. Αλλά σαν επαγγελματίας και εγώ θα έφευγα.
....

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 16:19 »
Νομίζω πάντως οτι δεν είναι ακριβώς ετσι τα πράγματα. Απ'ότι φαίνεται ο συγκεκριμένος ήθελε να φύγει για οπουδήποτε. Μέχρι τη μέση της χρονιάς ήταν μέτριος. Το τελευταίο τρίμηνο φόρτσαρε για να βρει ομάδα. Με το καλό να πάει στην καινούργια του ομάδα που του καλύπτει(;;) τις όποιες φιλοδοξίες έχει και το παλικάρι να είναι υγιής. Η ομάδα δε χάνεται. Αντικαταστάτης θα βρεθεί σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #77 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 16:24 »
Εννοείται σαν επαγγελματίας καλά έκανε και έφυγε. Απλώς εγώ επιμένω ότι ο κύριος λόγος ήταν και είναι τα χρήματα. Όταν και ΑΝ ποτέ αποφάσιζε να βάλει μπάτζετ Ατρομητου και ο δικός μας, να δείτε τότε σε χρόνο dt πως οι δηλώσεις για γήπεδα και στόχους, θα γίνονταν δηλώσεις για τα ωραία Γιάννενα, ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψεις, γίνονται προσπάθειες για πρότυπα γήπεδα κτλ... Δεν λέω πως δεν παίζουν για έναν ποδοσφαιριστη ρόλο τα γήπεδα κτλ αλλά δεν νομίζω να έχει συνηθίσει να παίζει και στο Μπερναμπεου ο κύριος Καρταλης..... Ακόμη και γήπεδα της Bundesliga έχουν θέματα τον χειμώνα, χωρίς να ξεπλένω τις τεράστιες ευθύνες που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στα γήπεδα του ΠΑΣ!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 17:29 »
υγ: Για όσους λένε για του Ατρόμητου περί λαθρεμπορίας να σας ενημερώσω ότι ΟΥΔΕΙΣ καθαρός επιχειρηματίας δεν ασχολείται με την μπάλα. ΟΥΔΕΙΣ! με ότι αυτό συνεπάγεται...

Υπάρχει και ο βαθμός καθαρότητας (δηλαδή πόσα μαύρα βγάζει).
Αν συγκρίνουμε τον ΧΒ με τον λαθρέμπορα τότε είναι σαν να συγκρίνεις τους βαθμούς αλκοολ στη μπύρα με το τσίπουρο!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 17:53 »
Ασχετο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα δύο ποτά. Ενα μεγάλο μπουκάλι μπύρας έχει περίπου 25ml αλκοολ ενώ ένα καραφάκι τσίπουρο (50ml) έχει περίπου 16-18ml, ανάλογα με την προέλευση. Η απάτη με τη μπύρα είναι με το 5% που στην ουσία δεν είναι απάτη αλλά το αλκοόλ στα 100ml. Περι ποσότητας πιώματος η κουβέντα είναι άλλη. Mύθε δεν έχεις πιεί ποτέ 100ml μπύρα φαντάζομαι.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 17:58 »
Καρτάλης: “Σημαντικό σταυροδρόμι στη ζωή μου ο ΠΑΣ και η πόλη”

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης είναι και επίσημα από τη Δευτέρα παίκτης του Ατρομήτου, όμως αποχωρώντας από τους Ηπειρώτες έστειλε το τελευταίο του μήνυμα μέσω instagram , στο οποίο χαρακτηρίζει “σταυροδρόμι της ζωής του τον ΠΑΣ Γιάννινα και την πόλη” και δηλώνει ότι κρατάει τις καλύτερες αναμνήσεις απ’ αυτήν τη διετία.

https://super-fm.gr/72469/kartalis-quot-simantiko-stayrodromi-sti-zoi-moy-o-pas-kai-i-poli-quot/

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 18:26 »
Ασχετο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα δύο ποτά. Ενα μεγάλο μπουκάλι μπύρας έχει περίπου 25ml αλκοολ ενώ ένα καραφάκι τσίπουρο (50ml) έχει περίπου 16-18ml, ανάλογα με την προέλευση. Η απάτη με τη μπύρα είναι με το 5% που στην ουσία δεν είναι απάτη αλλά το αλκοόλ στα 100ml. Περι ποσότητας πιώματος η κουβέντα είναι άλλη. Mύθε δεν έχεις πιεί ποτέ 100ml μπύρα φαντάζομαι.

Γι' αυτό και μιλάω για βαθμούς. Ίσα μεθάς με 10 σφηνάκια τσίπουρου, ίσα με 10 σφηνάκια μπύρας;  :P