Τηρουμενων των αναλογιων και δεδομενων των συνθηκων που ειχαν δημιουργηθει πριν το ματς , προκειται κατ'εμε για απολυτως θετικο αποτελεσμα που ηρθε επειτα απο μια απολυτως θετικη εμφανιση .
Ουσιαστικα ουτε πιεστηκαμε ουτε κινδυνεψαμε , ενω και η κατοχη της μπαλας ( οχι οτι λεει και πολλα βεβαια ) ηταν αρκουντως ικανοποιητικη .
Και θεωρω κορυφαιο τον Κοζορωνη . Ναι , εγω , που ουδεποτε τον πιστεψα ιδιαιτερα και τον εχω καταταξει πολλες φορες στην κατηγορια παικτων ''Β διαλογης'' .
Πιστευω ομως οτι προχθες ηταν αυτος απο τον οποιο ξεκινουσαν σχεδον τα παντα επιθετικα , κινουνταν εξαιρετικα στον κενο χωρο και εκανε και μια πολυ ομορφη ενεργεια που εαν κατεληγε σε γκολ ισως να ηταν και η φαση της αγωνιστικης.
Φυσικα εκανε αρκετες λαθος μεταβιβασεις αλλα ηταν και ο μονος που επαιρνε την μπαλα για να δημιουργησει .
Οποτε λογικο και αυτο .
Δεν ξερω εαν πρεπει να ανησυχησω σοβαρα για το επιτυχες μαρκαρισμα που εγινε στον Χαλκιαδακη . Σιγουρα προκειται για εναν παικτη χωρις ιδιαιτερη εκρηξη και ταχυτητα , που βασιζεται στην εξαιρετικη τεχνικη και ποδοσφαιρικη ευφυια του . Οποτε εαν βρεθηκε ο τροπος αντιμετωπισης του , πιθανον να ερχονται δυσκολες μερες δημιουργικα ...
Αριστες οι πρωτες εντυπωσεις απο τον Μανθατη . Οι ικανοτητες του ηταν λιγο εως πολυ γνωστες αλλα αυτο που με ικανοποιησε ηταν το παθος που εδειξε και η προσηλωση στον ρολο που του εδωσε ο Πετρακης . Μπραβο !
Με τρομαζουν οι μυικοι τραυματισμοι . Ελπιζω να εχουν βρει οι υπευθυνοι τι φταιει και να μην το εχουν ριξει στην κακη μας τυχη .
Εαν οχι , μας βλεπω τα Χριστουγεννα με την Κ20 ...
Εχουμε δει πολλες φορες μπακ με αναποδο ποδι να ανταποκρινονται εξαιρετικα , και επιθετικα . Εαν που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Γεωργεας στα αριστερα .
Ο Μπουκουβαλας ομως δεν το'χει . Και στο 5-3-2 δεν εχεις αυτη την πολυτελεια .
Αλλιως κατα την γνωμη μου χανεις ενα 20% της επιθετικης δραστηριοτητας σου .