Αποστολέας Θέμα: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 14076 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 23:05 »
Παράθεση
«Σήμερα είχαμε και τύχη»
Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε στον ΠΑΣ ο Πετράκης και η νίκη επί του Πανιωνίου ήρθε σαν δώρο από τους παίκτες.

Ο προπονητής του ΠΑΣ στάθηκε στο γεγονός ότι σήμερα η ομάδα είχε και τύχη.

Αναλυτικά τι ειπώθηκε από τον προπονητή του ΠΑΣ:

«Πήραμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη και την χαρακτηρίζω σπουδαία, γιατί υπήρχαν επιπλέον λόγοι. Ο κυριότερος ήταν ότι είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε και υπήρχε πίεση προς τα παιδιά. Παρ' ότι η εικόνα μας ήταν να πάρουμε αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια. Το δεύτερο ήταν ότι παίζαμε με μια σπουδαία ομάδα της κατηγορίας.
Το τρίτο ότι παίζαμε εκτός έδρας και όλα αυτά που αναφέρω κάνουν τη νίκη μας πολύ σπουδαία.
Την χρειαζόμασταν στην οικογένεια του ΠΑΣ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια.
Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι είχαμε και λίγη τύχη. Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να γείρει είτε προς τη μία είτε προς την άλλη ομάδα. Αυτά που μας είχε στερήσει η τύχη μας επιστράφηκε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι».

Για το γεγονός ότι σήμερα έκλεισε τέσσερα χρόνια στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και αν η νίκη ήταν το δώρο από τους παίκτες: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που υπηρετώ αυτήν την ομάδα και κλείνω σήμερα τέσσερα χρόνια παρουσίας.
Πλέον και τα Γιάννινα, αλλά και την ομάδα, τα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Είμαι υπερήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω τόσον καιρό αυτήν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εκεί, γι' αυτό εξάλλου παραμένω κιόλας.
Δεν ξέρω κατά πόσο μέτρησε αυτό στους παίκτες, γιατί δεν τους το ανάδειξα. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο, δεν μπορώ να σας το απαντήσω».

Αν θα παραμείνει και γι' αλλά χρόνια στον ΠΑΣ:
«Για εμένα αυτό που καθορίζει τη στάση μου είναι να είμαι καλά στην καθημερινότητα και στα Γιάννινα είμαι καλά. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές, έχουμε καλή οργάνωση και δεν μ' ενοχλεί κανείς στη δουλειά μου. Το που θα πάει αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει. Να έχουμε την υγεία μας μετράει».

Για το αν η νίκη ήρθε στο σωστό τάιμινγκ:
«Γενικά είμαι δίκαιος και αντικειμενικός. Υπήρξαν ματς που τα παίξαμε καλύτερα απ' ό,τι σήμερα και τα χάναμε από συγκυρίες και καλές στιγμές. Αυτό που μεταφέρω στην ομάδα είναι ότι η πίστη δεν πρέπει να χάνεται ποτέ. Πρέπει να αποδεχόμαστε ορισμένα πράγματα που δεν συμβαίνουν μόνο σ' εμάς. Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορείς να αλλάξεις κάτι. Αυτό που καταφέραμε σήμερα δεν λέει τίποτα αν μείνουμε σε αυτό».

Για το αν χρειάζεται λύση το πρόβλημα ότι δεν κρατάει αποτέλεσμα ο ΠΑΣ:
«Με βάση του τι προέκυψε ως τώρα έχετε δίκιο. Δυσκολευόμασταν να πάρουμε αποτέλεσμα ενώ είχαμε καλή παρουσία αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Όμως στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, δεν μπορούμε να τα επηρεάζουμε όλα. Δεν υπάρχει πάντα εξήγηση για ό,τι συμβαίνει. Εμείς ζήσαμε αρκετές τέτοιες στιγμές. Όπως και ο Πανιώνιος σήμερα, που εμείς από ένα στημένο πήραμε την πρώτη μπάλα, πήραμε τη δεύτερη και σκοράραμε. Πιστεύω ότι πρέπει να αποδεχόμαστε ό,τι μας συμβαίνει, αλλά πρέπει να μας κάνει πιο εργατικούς και να έχουμε πίστη γιατί όποιος δουλεύει δικαιώνεται».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ και αν υπάρχει κι εκεί πίστη για την ανατροπή:
«Αν δεν έχουμε πίστη δεν πρέπει να πάμε στη Λάρισα. Ξέρουμε ότι η δουλειά μας είναι δύσκολη και όπως έβαλε η ΑΕΛ δύο κρύα γκολ χωρίς πολλές προϋποθέσεις, έτσι μπορεί να δοθεί και σ' εμάς η ευκαιρία. Μπάλα είναι. Ξέρουμε ότι έχει η Λάρισα το πλεονέκτημα και ότι είναι δύσκολη η δουλειά μας. Όμως αυτό είναι στην αφετηρία. Στο παιχνίδι η θεωρητική προσέγγιση δεν συμβαδίζει με την πράξη. Εμείς θα πάμε και θα τα δώσουμε όλα να περάσουμε στην επόμενη φάση».
sportsioannina.gr

Παράθεση
«Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα»
Για ένα άτυχο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς. Όταν δέχεσαι έτσι το γκολ, στο πρώτο κόρνερ του αντιπάλου η στενοχώρια είναι τεράστια.
Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα αυτή του Γεσίλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου από μία ομάδα που είναι καλή στο τρανζίσιον. Χωρίς να υπάρχει υποψία φάσης δεχθήκαμε γκολ. Με την ισοπαλία πάλι θα υπήρχε στενοχώρια αλλά ακόμα χειρότερα ήρθε η ήττα. Έχουμε μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα μετά την ΑΕΛ και πρέπει να προσπεράσουμε αυτή την ήττα».

Για τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Πανιώνιος: «Όταν ο αντίπαλος κλείνεται πολύ ο αντίπαλος πίσω δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Υπάρχει και κόπωση στην επιθετική γραμμή, παίζουμε με προβλήματα. Όταν θα πρέπει να δημιουργήσεις θέλει καθαρό μυαλό που αυτή την στιγμή δεν έχουμε στο 100%. Τα παιδιά που ήρθαν θα πρέπει να δώσουν βοήθειες και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την κόπωση που υπάρχει:
«Κάναμε κινήσεις για να δώσουμε ανάσες. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βοήθειες».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανιωνίου:
«Νομίζω στο πρώτο μέρος κάναμε πολλές σέντρες που δεν είχαν καμία τύχη. Δεν περάσαμε διαγώνιες μπάλες να πάμε στο ένας εναντίον ενός. Στο δεύτερο ημίχρονο περάσαμε αρκετές μπάλες στην αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ο Μπραχίμι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σαββίδη. Θα πάρουμε λύσεις από το συγκεκριμένο παιδί επιθετικά».
sportsioannina.gr

Παράθεση
«DVD με τις εχθρικές διαιτησίες»
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Σέζου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

«Κύριοι της διαιτησίας κουραστήκαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε αγωνιστική είτε εντός είτε εκτός έδρας έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Από τα τελευταία παιχνίδια της περσινής περιόδου είχαμε πάρει τα μηνύματα. Φέτος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι διαιτησίες είναι εχθρικά προσκείμενες στον Πανιώνιο.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δει να ακυρώνονται γκολ της ομάδας μας (όπως στο ματς με την Κέρκυρα) και να κόβονται επιθέσεις (όπως στο σημερινό ματς με τα Γιάννινα) με ανύπαρκτα οφσάιντ και με «χειρουργικές επεμβάσεις» και φυσικά να μην παίρνει η ομάδα μας αυτό που αξίζει εντός του γηπέδου. Άλλωστε καμία αμφισβητούμενη φάση δεν είναι ποτέ υπέρ του Πανιώνιου.

Στο σημερινό δε παιχνίδι μας, ο διαιτητής Σέζος, εκτός όλων των άλλων, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σταμάτησε υποσχόμενη επίθεσή μας, δίνοντας υπέρ μας φάουλ, τη στιγμή που η ομάδα μας είχε ξεκινήσει ήδη επικίνδυνη αντεπίθεση. Αυτό αν μη τι άλλο μας κάνει να θεωρούμε ότι έδειξε και τις προθέσεις του.

Εμείς ήδη έχουμε έχουμε ετοιμάσει τα DVD των αγώνων μας προκειμένου να διαπιστώσει όλη η Ελλάδα το δίκαιο των λόγων μας.

Έλεος κύριοι. Δεν μπορείτε καθορίζεται εσείς τις τύχες των ομάδων».
sportsioannina.gr

Γελάνε τα τσιμέντα της Νέας Σμύρνης.Το DVD θα το βρείτε σε περίπτερα και καταστήματα της Νέας Σμύρνης.Αν έχει εισπρακτική επιτυχία μπορεί να βγει και σε Blue ray.Μπορεί να βγει και σε live streaming από τον λογαριασμό της ομάδας.Τρέξτε όλοι να προλάβετε.Μεγάλη προσφορά.
Σκέψεις να αναλάβει το προμόσιον η Σειρηνάκης ΑΕ που έχει εμπειρία στο σχετικό προμόσιον.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 23:09 »
Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει: ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 23:21 »
Να βάλουν μέσα στο DVD και τη φάση που ο Μπανανά, έχοντας ήδη μία κίτρινη κάρτα, πετάει εκνευρισμένος τη μπάλα με δύναμη στο έδαφος μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ο οποίος ξεκάθαρα του χαρίζεται φοβούμενος να πάρει την ευθύνη μιας κόκκινης κάρτας.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 28 Ιαν 2018 23:23 »
Η φάση στο 75'.Του χαρίστηκε επίσης και στις καθυστερήσεις.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 00:07 »
Παράθεση
«DVD με τις εχθρικές διαιτησίες»

Εμείς ήδη έχουμε έχουμε ετοιμάσει τα DVD των αγώνων μας προκειμένου να διαπιστώσει όλη η Ελλάδα το δίκαιο των λόγων μας.

A XA XA XA XA !
Άσε φίλος, δε σε παίρνει !
Άμα φτιάξει DVD o ΠΑΣ με διαιτησίες καρμανιόλες και το στείλει σε καμιά ΦΙΦΑ θα φρίξουν οι άνθρωποι με τα όσα γίνονται...
Και δε μιλάμε για χαζομαρίτσες, μιλάμε για σφαγές ( Έτσ για πλάκα αμέσως-αμέσως : κανονικό γκολ Μαυροπάνου στη Λειβαδειά ακυρωθέν, ανύπαρκτη κόκκινη στον Καρανίκα στο κύπελλο με Άρη - έφαγε και 3 αγωνιστικές μάλιστα !!!, μαρς πέναλτι στο Μπετρά με ΑΕΚ γαργάρα κλπ.κλπ.κλπ.κλπ.κλπ. εις τη νιοστή )

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 00:11 »
ΜΠΡΑΒΟ σας παιδιά! :pas:
Δεν είμαι όμως ευτυχισμένος...απλά είμαι ικανοποιημένος, γιατί σώσαμε τη χρονιά.

Ευτυχισμένος θα είμαι ΜΟΝΟ εάν μεθαύριο, ντιγκι-νταν, ντιγκι-νταν και Λάρσα γιαχαραντάν.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 00:31 »
ΜΠΡΑΒΟ σας παιδιά! :pas:
Δεν είμαι όμως ευτυχισμένος...απλά είμαι ικανοποιημένος, γιατί σώσαμε τη χρονιά.

Ευτυχισμένος θα είμαι ΜΟΝΟ εάν μεθαύριο, ντιγκι-νταν, ντιγκι-νταν και Λάρσα γιαχαραντάν.

Μία μέτρια εμφάνιση με ανταποδοτικό όφελος μεγαλύτερο του αναλογούντος. Μία φορά φέτος μας χαμογέλασε η τύχη!!!
Μπράβο στον Μάρκο, έκανε το αυτονόητο, και επιτέλους ΟΧΙ το ΑΝΟΗΤΟ.
Πολύς καλός ο ΙΓΚΟΡ και καλός ο Πίδης στο Α' μέρος.

ΝΤΕΝΕΚΕ, επιτέλους κάνε μεταγραφές...η ομάδα ΦΩΝΑΖΕΙ ότι χρειάζεται ενίσχυση.
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 00:37 »
Οι εκτος εδρας νικες απεναντι στους 4 του αθηναικου κατεστημενου παο,οσφπ,αεκ,πανιωνιο νομιζω οτι ειναι 4 μαζι τη σημερινη
40 χρονια πριν στη λεωφορο,27 χρονια πριν στη φιλαδελφεια, και τωρα τελευταια 2 φορες στη νεα σμυρνη
Ακομα και ετσι παθαινουν σοκ και εγκεφαλικα οι γαμημενοι δημοσιογραφοι του λεκανοπεδιου ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
Νομιζεις οτι η δευτερα ειναι μερα εθνικου πενθους οταν κερδιζει ο ΠΑΣ
Στην αθλητικη κυριακη βγαλανε καρτα αποτελεσματων και μας ειχανε 0-0 απο τη στεναχωρια τους
Το διορθωσε ο χριστογιαννοπουλος επιτοπου αλλα το λαθος συνεβη μονο σε εμας
Μετα δωσανε τον εξης χρονο στα παιχνιδια και με την εξης σειρα

τριπολη-οσφπ        32 λεπτα
αγρινιο-παοκ          20 λεπτα
αεκ-λαμια              16 λεπτα
ατρομητος-λαρισα   7 λεπτα
πανιωνιος-ΠΑΣ        4 λεπτα
απολλων-παο          10 λεπτα
ξανθη-λιβαδεια        4 λεπτα
κερκυρα-πλατανιας  4 λεπτα

Παραλιγο να μην τα δω τα 4 λεπτα  λογω ζαπινγκ και μετα να λεω ποτε μας εδειξε
Ειναι ξεφτυλες στην κυριολεξια τι αλλο να πω
Πιστευω οτι αν κερδιζε ο πανιωνιος  θα μας πρηζανε τα αρχιδια για 10 λεπτα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 01:07 »
Έκατσες μέτρησες όλα αυτά;;;; :-? :-? :-?

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 01:26 »
Δεν ηταν τιποτα δυσκολο
Ειχα το χρονομετρο στο κινητο για να δω απο περιεργεια πως κατανεμεται ο χρονος στην εκπομπη
Ημουν σχεδον σιγουρος οτι για ακομη μια φορα θα συμπεριφερθουν σαν μαλακες

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 09:48 »
Καλά αυτό με το 0-0 δεν είναι τπτ. Το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή της Ερτ1 (δεν θυμαμαι όνομα) έχει ένα 20λεπτο αθλητικά 7:40-8:00. Βαθμολογία όλα σωστά, βαζελος 23 αελ 21 λεβαδειακος 21 παναιτωλικός 19 και λαμια 19, τέλος πρώτης καρτέλας. Γυρίζει καρτέλα και 13ος ΠΑΣ με 22 βαθμούς. Παθαίνει ένα ταράκουλο ο παρουσιαστής που καταλαβαίνει το λάθος και λέει να ψάξω την πρώτη εφημερίδα που έχω στα χέρια μου για να δούμε την κανονική θέση....οτι νάναι.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 10:31 »
Το ειδα και γω
Πρωί πρωι γαμοσταυρίδια...
Για να ξεκινήσει καλα η εβδομάδα

Να σημειωσουμε οτι χτες ο διαιτητης προσπαθησε να παιξει 50-50 (με εξαιρεση την κοκκινη που επρεπε να δει ο Μπανανα)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 10:43 »
Τον γαυρο εδειξαν πρωτο? Ο μπαογκ δεν ειναι στην πρωτη θεση?

Σε βιντεοκασετα να το βγάλουν οχι σε dvd

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 10:59 »
Αυτό τον μπουρδέλο που λέγεται ΕΡΤ με ποιο δικαίωμα μας επιβάλλουν να το πληρώνουμε κάθε μήνα 6 ευρώ , μέσω ΔΕΗ? Για να προβάλλει το κυβερνητικό έργο ?! Στα αθλητικά , τα είπαν άλλοι πιο πάνω , το συλλαλητήριο , μούγκα , έδειχνε Το μικρό σπίτι στο λιβάδι ! Τελικά μας ψεκάζουν αλήθεια !

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 10:59 »
Τι να σχολιάσω από την ανακοίνωση του νιωνιου:

1. Τη γραμματική;
2. Το συντακτικό;

Υ.Γ. Αν είσαι γαυριωνιος ξέρεις!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 12:50 »
Καλές οι χαρές και τα πανηγύρια και ακόμη καλύτερο το τρίποντο.
Η εμφάνιση όμως του Β ημιχρόνου ήταν τραγελαφική. Δεύτερη πάσα δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε.....απλά η τύχη μας έδωσε κάτι από αυτό που μας πήρε σε προηγούμενα παιχνίδια.
Με τέτοιες εμφανίσεις ούτε χαρούμενος γίνομαι, ούτε πιο αισιόδοξος, γιατί πολύ φοβάμαι πως είναι μόνο μια στιγμιαία αναλαμπή.
Ας αποδείξουν ο Πετράκης και τα παιδιά ότι είναι μάγκες, με καλές εμφανίσεις και νίκες στη συνέχεια του πρωταθλήματος και πρόκριση (οπωσδήποτε) στο κύπελλο.
Πρέπει πολλά να αλλάξουν. Εκτός από την ενίσχυση της ομάδας που είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνει, θα πρέπει επιτέλους και ο Πετράκης να αλλάξει λίγο το στήσιμο της ομάδας.
Ο Ευριπίδης, που μαζί με τον Πέδρο είναι οι πιο σταθεροί μας παίκτες φέτος, φαίνεται να είναι πολύ κουρασμένος. Το ίδιο και ο Θέμης. Πρέπει να τους ξεκουράσει λίγο. Χτες και οι δύο, για μένα, δεν ήταν καλοί.
Εντύπωση μου κάνει που συνεχίζει να μη πατάει καθόλου καλά ο Καρανίκας, ενώ και ο Φρανκ χτες, όπως έγραψε και ένας σύνταυρος πιο πάνω, φαινόταν σαν να βαριέται να τρέξει.
Ο Γαρουφαλιάς ότι να ναι...το ίδιο και ο Μανθάτης. Απορώ γιατί σε κάθε ματς πρέπει να παίζει....τρέχει χωρίς καμιά ουσία.....και δεν νομίζω να υπερέβαλα όταν τον χαρακτήρισα Βίλα....
Ο Χαλκιαδάκης παίζει σαν παλαίμαχος....όλο γελάκια ήταν κάποια στιγμή που τον έδειξε η κάμερα, αλλά από ουσία τίποτε όταν μπήκε αλλαγή.
Μοναδική όαση ο κίλερ μας και ο Βιδάλ. Ο μικρός όσο παίρνει παιχνίδια, τόσο καλύτερος φαίνεται ότι γίνεται...Μήπως ήρθε και η ώρα του Ντόλοβατς να ξεκινήσει να παίρνει κανένα παιχνίδι;
Τέλος ο Βελίδης μετά από πολύ καιρό ήταν θετικός και έκανε και μία δύσκολη απόκρουση. Μάλλον του έκανε καλό ο πάγκος.....

Υ.Γ: Κόκκινη έπρεπε να φάει ο μπανάνας, ενώ η ανακοίνωση που έβγαλε ο Πανιώνιος είναι για γέλια....

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #91 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 13:08 »
ΑΥΤΟ ΡΕ, ΑΥΤΟ

Φχαριστώ πολυ τον συντάκτη της ανακοίνωσης του Νέου.
Μετά από μια δύσκολη, για μένα, μερα, γεμάτη ενδοοικογενειακές ΠΑΣολέδικες, προστριβές, μου πρόσφερε άφθονο γέλιο.
Ο Θέμης έσιαξε την τούρτα και ο συντάκτης έβαλε το κερασάκι.

Χαμεγέλασα στην υποσχόμενη επίθεση, που 2-3 λέξεις παρακάτ έγνε επικίνδυνη αντεπίθεση κι αν συνεχιζόταν η πρόταση ίσως εξελισσόταν σε ξαφνική άμυνα...

Σκέφτηκα το διάλογο ...Ρε μαλάκα με έψιλον ή με αλφα γιώτα;
Ε ωρέ αν ειν πολλοί έψιλον, αλλιώς αι.
Εεεντάξ, αρα και τα δυό σωστά
Και μας πετάει ένα το κοπή τη πίττα:

Δεν μπορείτε καθορίζεται

Θα τς άρεσε έτσι χωρίς το να να να ανάμεσα είναι πιο χαριτωμένο  :P

Αυτά είναι πταίσματα, ο συντάκτης το προχώρησε ακόμη περισσότερο. Δε λέω το τερμάτισε μπορεί να δούμε καλύτερα στο μέλλον αν συνεχιστούν οι ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ διαιτησίες τους να είναι ΕΧΘΡΙΚΕΣ.

οι διαιτησίες είναι εχθρικά προσκείμενες

Γελάω ακόμα.
Παρακαλαω να ξαναβγάλουν ανακοίνωση, πριν ο συντάκτης τελειώσει το νηπιαγωγείο.

Υ.Γ.
Που να είχε να περιγράψει καμιά φάση σα το πέναλτι καράτε κιντ του Μπα; Κασέτα, εκεί να δεις...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 14:42 »
Αυτό που ξέχασα να γράψω πριν και το θεωρώ σημαντικό, είναι ότι ο Θέμης μας "έφτιαξε" ΄όλους τους ΠΑΣολέδες δείχνοντας τον ταύρο στη φανέλα μετά το γκολ.
ΚΑΥΛΑ.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 14:54 »
Παράθεση
Πρέπει πολλά να αλλάξουν. Εκτός από την ενίσχυση της ομάδας που είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνει, θα πρέπει επιτέλους και ο Πετράκης να αλλάξει λίγο το στήσιμο της ομάδας.
Έχεις μετρήσει πόσα συστήματα έχουμε παίξει φέτος;

Σαν τις ανακοινώσεις των Σερραίων κανένας...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 15:11 »
Παράθεση
Έχεις μετρήσει πόσα συστήματα έχουμε παίξει φέτος;

Σαν τις ανακοινώσεις των Σερραίων κανένας...

Όταν γράφω για στήσιμο ομάδας δεν εννοώ μόνο τα συστήματα. Παραπάνω γράφω καθαρά ότι πρέπει να ξεκουράσει παίκτες (πχ. Γιάκο, Τζημόπουλο) και να μην κολλάει σε κάθε ματς στη χρησιμοποίηση άλλων (π.χ. Μανθάτη)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 15:28 »
Για να ξεκουράσει παίχτες πρέπει να βάλει κάποιον που κάνει παρόμοια δουλειά με αυτόν που βγάζει.Όπως είδαμε από τα λεγόμενα του θέλει παίχτες.
Το στήσιμο της ομάδας είναι διαφορετικό από το αλλάζω παίχτες.Στήσιμο πάμε σε συστήματα και τρόπο παιχνιδιού.Εξού και η αναφορά σε συστήματα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 20:13 »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 29 Ιαν 2018 21:08 »
να σαι καλά ρε καλλιτέχνη jimakos   :))

οι εικόνα,μόλις ταξίδεψε για τη μακρινή Κοπενχάγη,κ τη φχαριστήθηκαν αυτοί που την είδαν ..ξέρω  κ κει κάτι παγουράδες (λίγο μπασταρδεμένους,αλλά ποιος τη γαμεί τη φυλετική καθαρότητα).....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro