Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 16811 φορές)

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #150 στις: Τρι 02 Οκτ 2018 00:05 »
OΣΦΠ - Πασχαλάκης 0-1.
Όλα τ' άλλα να 'χαμε να λέγαμε.

Πλέον αυτό το πρωτάθλημα κατά 90% θα πάει Θεσσαλονίκη, μιας κι ο ΠΑΟΚ θα ανεβαίνει.
Κακώς βέβαια δεν πήρες και τον Κόντε. Θα σου ήταν χρήσιμος, ειδικά αν σου λείψει ο Πρίγιοβιτς.
Φυσικά πολύ περισσότερο τον χρειαζόταν ο γάβρος, αλλά κι αυτός προτίμησε πιο χάι-κλας επιλογές, Χασάν και σία.
Ας ζήσει μ' αυτές λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τρι 02 Οκτ 2018 11:12 »
Καλή η ψυχολογία όταν αμύνεσαι μαζικά, αλλά αν δεν υπάρχει κι ένας μεγάλος τερματοφύλακας από πίσω, δεν ΠΑΣ πουθενά. Κι η ψυχολογία της άμυνας φτιάχνει ανάλογα με τον τερματοφύλακα.
Δωρικά, σε μόλις μιάμιση πρόταση (και λιγότερο), ανέδειξες την κυριότερη αιτία της ασταθούς αμυντικής εικόνας μας τα τελευταία δύο χρόνια.
Όταν ο τερματζής σου γίνεται μέρος του προβλήματος, εμφανίζοντας τους λοιπούς χειρότερους... Η λύση;

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τρι 02 Οκτ 2018 12:02 »
Μαθε λιγο μπαλιτσα....
https://www.liverpool.gr/?p=14712

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τρι 02 Οκτ 2018 12:18 »
Εχω πολυ καιρο να γραψω(απο επιλογη) αλλα δεν αντεξα αλλο.
Καθεστε και κανετε ορισμενοι κριτικη για την ατομικη αποδοση των παιχτων. Να γινοταν αυτο περυσι να το καταλαβω,αλλα φετος δεν το βρισκω σωστο.
Η ομαδα φετος εχει ανεβασει το μπατζετ και εχει ανανεωθει και ολες οι επιλογες ειναι του κ.Πετρακη κατα δηλωση του.
Βλεπουμε ενα ροστερ που εχει γεμισει επιθετικα και παραμενει αδειο στο κεντρο και στην αμυνα.
Απο την στιγμη που ο κοουτς εκανε τον μεταγραφικο σχεδιασμο,θα πρεπει να παραδεχτουν και οι υπερμαχοι του οτι τα εκανε μανταρα(εκτος αν ειναι τοσο εγωιστες).
Ηταν επιλογη του να ανανεωσει και τον Τζιμοπουλο και τον Μιχαηλ,με αποτελεσμα να βλεπουμε μια αμυνα παρα πολυ αργη.
Ηταν επιλογη του να μην παρει για ακομη μια χρονια κεντρικο χαφ,με αποτελεσμα να εγκλωβιζεται στον αξονα ενα ποδοδσφαιριστης ακραιος με απιστευτη ταχυτητα(Νικολιας)
Βλεποντας ολες αυτες τις μεταγραφες μεσοεπιθετικων παιχτων το καλοκαιρι,νομιζα ο αφελης οτι θα παιξει επιτελους ενα συστημα αναλογα με το υλικο που επελεξε(4-3-3 ή 4-2-3-1).
Αλλα οοοοοχι,ο κοουτς επελεξε για ακομη μια φορα να παιξει με συστηματα που εχει στο μυαλο του ανεξαρτητως ροστερ που εχει στα χερια του.
Οταν βλεπεις τα 2 φορ της 11αδας να μαρκαρουν επι 70' εκει που θα επρεπε να παιζει το αμυντικο χαφ,δεν νοειται να κανεις αυτες τις δηλωσεις στην συνεντευξη τυπου.Δινεις εντολη απο τον παγκο να ανεβει η ομαδα αμμεσα.
Αν παιζαμε με τον βαζελο προηγουμενων ετων μπορει να εκανα και τον μακακα και να μην νευριαζα τοσο.Αλλα οταν απεναντι μας ειχαμε μια ομαδα αποτελουμενη απο 6-7 πιτσιρικαδες που τους πλαισιωναν καποιοι πιο εμπειροι αλλα μετριοι παιχτες(με τον Δωνη γελαγαμε οσο επαιξε εδω) δεν μπορω να το αποδεχτω

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τετ 03 Οκτ 2018 11:19 »
Μια ερωτηση φιλοι μου....
Ο Παναθηναικος και να βγει πενταδα φετος,δεν παιζει Ευρωπη,ετσι δεν ειναι????

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Τρι 30 Οκτ 2018 14:18 »

4. Ο Μυστακίδης, μπορεί να τον αδικώ, αλλά ρε παιδιά μου φαίνεται υπερβολικά ατομιστής (και αγωνιστικά και μη). Ελπίζω να μην είναι έτσι.

Γαμώ το διάολο μου...
Μόνο εγώ εκνευρίζομαι με τον Μυστακίδη???
Βλέπω να παίζει μόνο για την πάρτη του και εκτός αυτού εχθές είδα να ''παίζει'' μόνο με τον Κλάους.

Έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική πάγκο και μυαλό δεν έβαλε μου φαίνεται. Εδώ δεν είναι παοκ. Είσαι δανεικός. Θα φέρεσαι καλά για να σου φερθούμε και εμείς. Δεν είσαι τίποτα μπροστά στην ιστορία μας.
Και οι δηλώσεις περί ...«Στα δύσκολα ποτέ δεν τα παράτησα – Θα παλέψουμε όλοι μαζί»... είναι να για να πουλάς οπαδιλίκι όπως έχεις μάθει στα μπουρδέλα που έπαιζες.

Σοβαρέψου πριν να είναι αργά.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 02 Νοέ 2018 07:25 »
Μια ερωτηση φιλοι μου....
Ο Παναθηναικος και να βγει πενταδα φετος,δεν παιζει Ευρωπη,ετσι δεν ειναι????
μιάς και έμεινε πολύ καιρό αναπάντητο... : Απλά εκτίει την ποινή του και μπορεί να διεκδικεί έξοδο στο μέλλον. Καλό θα ήταν για παν ενδεχόμενο να ΜΗΝ την εκτίσει φέτος (ή ακόμα καλύτερα ποτέ :-)  )

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 15:02 »

4. Ο Μυστακίδης, μπορεί να τον αδικώ, αλλά ρε παιδιά μου φαίνεται υπερβολικά ατομιστής (και αγωνιστικά και μη). Ελπίζω να μην είναι έτσι.

Γαμώ το διάολο μου...
Μόνο εγώ εκνευρίζομαι με τον Μυστακίδη???
Βλέπω να παίζει μόνο για την πάρτη του και εκτός αυτού εχθές είδα να ''παίζει'' μόνο με τον Κλάους.

Έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική πάγκο και μυαλό δεν έβαλε μου φαίνεται. Εδώ δεν είναι παοκ. Είσαι δανεικός. Θα φέρεσαι καλά για να σου φερθούμε και εμείς. Δεν είσαι τίποτα μπροστά στην ιστορία μας.
Και οι δηλώσεις περί ...«Στα δύσκολα ποτέ δεν τα παράτησα – Θα παλέψουμε όλοι μαζί»... είναι να για να πουλάς οπαδιλίκι όπως έχεις μάθει στα μπουρδέλα που έπαιζες.

Σοβαρέψου πριν να είναι αργά.

Θα το ποστάρω και θα το ξαναποστάρω μέχρι να φύγει.