Μιας και ειμαι αντιπετρακικος με αυτα που βλεπω εδω και 3 χρονια( και θεωρω οτι το καλοκαιρι πρεπει να σχολασει οριστικα )να ρωτησω
Για ποιες καλες εμφανισεις μιλαμε?
Ουτε με τον πανιωνιο ουτε με τον οφη παιξαμε καλα ,απλα μαζεψαμε βαθμους υπερπολιτιμους
Μονο στην τριπολη απο οτι καταλαβα παιξαμε καλα ,αλλα βαθμο δεν πηραμε τελικα
Το σημερινο ματς ουτε που το πηρα πρεφα οτι γινεται ,τοσο μεγαλο ειναι το ενδιαφερον μου τον τελευταιο καιρο με αυτα που βλεπω
Αλλα επεσα μεσα στο οτι το σωματειο ΠΑΣ εχει πεταξει λευκη πετσετα εδω και χρονια σε αυτον τον υπεροχο θεσμο
Το οτι θα αναγκαστουμε να παιξουμε με βαρβατο αντιπαλο ειναι τεραστια επιτυχια μας
Αλλα μαλλον ο πιο πιθανος λογος που συνεβη αυτο ειναι μπας και κονομησουμε απο κανενα επιπλεον εισιτηριο
Γιατι το να κρατησεις σχεδον ολη τη βασικη ενδεκαδα φρεσκια για το πιο δυσκολο ματς της χρονιας δεν εχει λογικη ετσι και αλλιως
Αλλα εμεις το πιστευουμε τοσο πολυ που μπορει να κοψουμε και ενα Χ απο τον παοκ μιας και εχουμε πολυ καλη παραδοση στην τουμπα(εγω σκορ 1-1 θα το παιξω)
Τωρα το οτι εχουμε την ταση να βγαζουμε μια ντουζινα παιχτες αχρηστους ειναι επισης πιο φυσιολογικο
Απο το να λεμε οτι ο προπονητης θα επρεπε να τους κραταει φρεσκους και σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη
Οι ιδιοι δεν ειναι αλλωστε που με δυσκολοτερο αντιπαλο φερανε διπλο στο περιστερι?