Αποστολέας Θέμα: Ομόνοια Λευκωσίας  (Αναγνώστηκε 3567 φορές)

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Ομόνοια Λευκωσίας
« στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:07 »
Mιά νέα μέρα για την Ομόνοια Λευκωσίας

Διάβασα την παρακάτω ανακοίνωση της Θύρας 9 που ουσιαστικά είναι η απόφασή της σχετικά με το ξεπούλημα της ομάδας και το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που είναι στα σκαριά. Δεν ξέρω αν συμφωνώ η διαφωνώ με την κίνηση, σίγουρα δεν ξέρουμε τις εκεί συνθήκες ακριβώς για να μπορούμε να κρίνουμε, αλλά σίγουρα η ανακοίνωση διδάσκει Αξιοπρέπεια και αξίζει Σεβασμο.

Παράθεση
Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Πριν να προχωρήσουμε στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΘΥΡΑ 9, να ενημερώσουμε ότι το Σάββατο η ώρα 10:30 το πρωί, θα βρισκόμαστε στον Λυθροδόντα για να τραγουδήσουμε στους Λεβέντες των U15 στον τελευταίο τους αγώνα. Αυτή θα είναι και η τελευταία σχέση που θέλουμε να έχουμε με την επένδυση Παπασταύρου.

Πάμε στα δύσκολα τώρα, σε αυτά που δεν μας άφησαν να κλείσουμε μάτι το βράδυ. Ξέρετε εμείς ορκιστήκαμε να την αγαπάμε μέχρι τον θάνατο, αλλά ποτέ δεν προβλέψαμε ότι ο δικός της θάνατος θα ερχόταν πριν τον δικό μας. Δυστυχώς όμως ήρθε και δεν είμαστε από αυτούς που βλέπουν φαντάσματα. Εμείς κατάμουτρα την είδαμε την αλήθεια και με θάρρος την αντιμετωπίζουμε.

Πέθανε αδέλφια, εκείνο που μας παρέδωσαν οι Πατεράδες μας, το έθαψαν κάποιοι για να καλύψουν τα εγκλήματα τους και κανένα ψεύτικο αντίγραφο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Δεν φεύγουμε εμείς απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ, καμιά απόφαση για να αποχωρήσουμε δεν πάρθηκε, καμιά διάσπαση δεν υφίσταται, δεν υπάρχει η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για να αποχωρήσουμε ή να διασπαστούμε εμείς. Η δική μας απόφαση είναι ξεκάθαρη, δεν θα ακολουθήσουμε την επένδυση κάποιου Παπασταύρου, δεν θα ακολουθήσουμε αυτό που δημιουργήθηκε στην θέση της ομάδας μας, δεν θα ακολουθήσουμε κάτι ξένο με τα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες που μας έκαναν να αγαπήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα ακολουθήσουμε κάτι φτιαχτό που απλά κάποιοι πουλημένοι αποφάσισαν να του φορέσουν το σήμα με το περήφανο τριφύλλι.

Είμαστε ξεκάθαροι, όσον αφορά την επένδυση Παπασταύρου δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση, ούτε να ερχόμαστε γήπεδο για επεισόδια για να της κάνουμε ζημιά, ούτε να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση με τον κόσμο, ούτε τίποτα. Απλά ας το ξέρουν όλοι ότι εμείς που δεν γίναμε υπάλληλοι καμιάς διοίκησης και κανενός προέδρου, δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε πελάτες κάποιου ξένου. Όσες προσπάθειες εξαγοράς μας και αν γίνουν θα πέσουν και πάλι στο κενό, όπως έπεφταν τόσα χρόνια. Μην ανησυχείτε, όλο και κάποιοι θα βρεθούν να πάρουν την θέση μας, πολλοί καλοθελητές θα μυριστούν το χρήμα και θα τρέξουν να σας κάνουν την χορωδία, ίσως και από αυτούς που αποβάλαμε από τις τάξεις μας παλαιότερα. Καλές δουλειές να τους ευχηθούμε.

Μακάρι να πάει καλά η επένδυση Παπασταύρου, όχι για τους πουλημένους, ούτε για τον ίδιο αλλά για εκείνο τον κόσμο που θέλει να παίρνει τα παιδιά του στο γήπεδο, για εκείνα τα παιδιά που δεν θέλουν να παν σχολείο την Δευτέρα όταν χάνουμε. Ας πετύχει για αυτούς, ας χαρεί αυτός ο κόσμος και αυτά τα παιδιά. Όμως αδέλφια επιτρέψτε μας στα δικά μας παιδιά να τους διδάξουμε άλλα πράγματα, να τους λέμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα και να μην σκύβουμε το κεφάλι, να τους πούμε ότι είναι «και του λαού ομάδα» και να μην τους λέμε ψέματα.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι στις πρώτες επιτυχίες της επένδυσης Παπασταύρου θα μείνουμε μόνοι μας, ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν ξεκινήσουν οι μεταγραφές όλα θα ξεχαστούν και θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Δεν επιλέγουμε όμως τις αποφάσεις μας βάσει του τι θέλουν οι πολλοί αλλά βάσει των αρχών και των αξιών μας. Προτιμάμε αν έτσι διαμορφώθηκε ο κόσμος να μείνουμε μόνοι μας και πιστοί σε αυτά που πρεσβεύουμε, παρά με τους πολλούς και να αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα μας.

Τέλειωσε αδέλφια, αρνούμαστε πλέον να συμμετέχουμε σε αυτή την κοροϊδία που κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως εκσυγχρονισμό. Πόσο γελοίοι φαίνονται όλοι αυτοί που όταν φωνάζαμε για εκσυγχρονισμό έκαναν πως δεν άκουγαν και τώρα αφού κοροίδεψαν τον κόσμο για μεικτά μοντέλα εταιρείας και άλλες ψευτιές, τελικά του έφεραν την πιο ακραία μορφή εταιρείας, το απόλυτο ξεπούλημα, το δόσιμο της ιδιοκτησίας της ομάδας μας σε ένα μη Ομονοιάτη. Όσο για τον τρόπο και την διαδικασία που τον έφεραν ας μην τα ξαναγράφουμε, τα είπαμε πολλές φορές, τους απαξίωσε και ο κόσμος γυρίζοντας τους την πλάτη στην Καταστατική Συνέλευση, που αν είναι δυνατό είχε σχεδόν τον ίδιο κόσμο με την Γενική Συνέλευση της ΘΥΡΑ 9.

Ντρεπόμαστε εμείς για πάρτη τους, ντρεπόμαστε που τόλμησαν να φέρουν αυτό το έκτρωμα, ντρεπόμαστε που έπεισαν τον κόσμο, ντρεπόμαστε περισσότερο απ’ όσο ντραπήκαμε τα πέτρινα χρόνια που αυτοί που μας ξεπούλησαν μας πότιζαν μόνο πίκρες. Ντρεπόμαστε αδέλφια, γι’αυτό και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν ξεκάθαρη, πάμε να βρούμε την αξιοπρέπεια μας, πάμε να πολεμήσουμε, πάμε να διώξουμε την ντροπή από πάνω μας.
Ψηλά τα κεφάλια λοιπόν και πάμε να δείξουμε τον άλλο δρόμο, τον δύσκολο δρόμο, τον δρόμο της περηφάνιας. Τους χαρίζουμε τους επενδυτές, τα λεφτά, τα μεγάλα γήπεδα και πάμε στα χωράφια να βρούμε την αξιοπρέπεια μας. Φτύνουμε τους πουλημένους και πάμε να ιδρύσουμε μια ομάδα με τις αρχές και τα ιδανικά του 48’ με εκείνα που γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές ΟΜΟΝΟΙΑτων, με εκείναν που μας δίδαξαν οι παλαιότεροι και ας τα έχουν ξεχάσει, σημασία έχει ότι εμείς δεν ξεχάσαμε. Δύσκολος ο δρόμος που διαλέξαμε, δεν μας φοβίζει όμως. Στα δύσκολα θα μετρηθούμε. ‘Αλλωστε αν οι ιδρυτές του Α.Σ.Ο.Λ. διάλεγαν τον εύκολο δρόμο, δεν θα υπήρχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, για αυτό και ως ελάχιστο φόρο τιμής έχουμε καθήκον την ώρα που όλα ξεπουλιούνται να κρατήθούμε πιστοί στις αρχές μας.

Χάσαμε μια μάχη αδέλφια αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο, δεν θα τους παραδώσουμε τον Α.Σ.Ο.Λ. Αν κάποιοι θεωρούν ότι παραδοθήκαμε κάνουν λάθος, η μάχη τώρα ξεκινά, διαφορετική από αυτή που δίναμε τόσα χρόνια αλλά το ίδιο και περισσότερο δύσκολη. Στην επόμενη ανοικτή συγκέντρωση θα προτείνουμε στα κλειστά τμήματα του Σωματείο να είμαστε εκεί και ας διαφωνούμε με τους διοικούντες. Να είμαστε εκεί γιατί ακόμα ανήκουν στο Σωματείο κι ας το έχουν κάνει κομπάρσο κάποιοι. Εδώ ήρθε η ώρα να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι αν μια μέρα επιστρέψει και το ποδοσφαιρικό τμήμα πίσω στον πραγματικό του ιδιοκτήτη θα είμαστε οι πρώτοι που θα επιστρέψουμε στα τσιμέντα. Μάλιστα θα δώσουμε ότι περιουσία και ότι χρήματα έχει η νέα ομάδα στον Α.Σ.Ο.Λ και θα επιστρέψουμε πιστοί στρατιώτες.

Μέχρι τότε όμως θα χαράξουμε τον δικό μας δρόμο, θα κτίσουμε με τον Λαό που διαφωνεί με το ξεπούλημα, μια ομάδα «Απ’ το Λαό για τον Λαό», μια ομάδα να παίρνουμε τα παιδιά μας, μια ομάδα να δώσει και πάλι χρώμα στα Σαββατοκυρίακα μας, μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει όλα όσα μας έκαναν ΟΜΟΝΟΙΑτες. Θα μας βρίσουν, θα μας κατηγορήσουν και θα μας ρίξουν τόνους λάσπης. Κρατάτε γερά όμως αδέλφια το δίκαιο είναι με το μέρος μας, ξέρουμε όλοι καλά ότι η απόφαση που πάρθηκε από την Γενική Συνέλευση είναι η σωστή. Δεν μπορούσαμε να έχουμε σχέση με το έκτρωμα που δημιούργησαν και ούτε θα έχουμε. Κρατάτε γερά όπως κρατούσαμε τόσα χρόνια στις πορείες, στα συλλαλητήρια, στα σκηνικά και πάνω στα τσιμέντα. Κρατάτε γερά γιατί περήφανα θα περπατήσουμε τον δρόμο μας, με το κεφάλι ψηλά θα πολεμήσουμε, γιατί η λάσπη τους πάντα θα γίνεται εύφορο έδαφος για να σπείρουμε την άνοιξη και θα την σπείρουμε.

Κλείνουμε με ένα τραγούδι που μετά από μια ήττα μας κρατούσε συντροφιά στη δύσκολη επιστροφή με το λεωφορείο. Πέρασε αρκετός καιρός από τότε, τα δεδομένα άλλαξαν, το νόημα όμως μένει το ίδιο...
«Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω. Μα εγώ μ’ ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω. Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ, σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.»

Υ.Γ 1 – Ραντεβού το Σάββατο η ώρα 10:30 στον Λυθροδόντα να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε τους μικρούς.

Υ.Γ 2 – Διαβάζοντας όσα γράφονται από διάφορους μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της Γενικής μας Συνέλευσης απλά επιβεβαιωνόμαστε ότι η μάχη πλέον έχει χαθεί μέσα στον κόσμο. Ξαφνικά γίναμε πάλι κοπελλούθκια, ανήλικοι, χασιηκλίδες, ελαμίτες, κοκάκιδες, πράκτορες και ότι άλλο φανταστείτε. Να’στε καλά πάντως που μας υπενθυμίζετε ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε τίποτα κοινό με κάποιους.

30 Μαίου 2018

https://www.facebook.com/gate9.com.cy/?hc_ref=ARR-it1CA5gyrfrc-OU1KaUbT85rc-5xwneKbGy35FWos9T20x10tLAWa5cww3C3OaA&fref=nf
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Μάι 2018 15:10 από fon7 »
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ομόνοια Λευκωσίας
« Απάντηση #1 στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:10 »
Να πως πάρθηκε η παραπάνω απόφαση...

Παράθεση
Όμορφα και παραγωγικά περνούν οι μέρες όταν δεν τοποθετούμαστε, αθόρυβα συνεχίζουν τις κομπίνες τους και τρέχουν να ετοιμάσουν την στημένη Καταστατική. Ίσως στο τέλος της ημέρας να έχουμε εμείς το λάθος, ίσως και ο κόσμος να μην θέλει ενοχλητικές αλήθειες αλλά όμορφα ψέματα. Αυτά από εμάς, τα υπόλοιπα μετά τις 29...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΥΡΑΣ 9(λεπτομέρειες)

- Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθέι στις 29/5/18 η ώρα 19.30 στον Κεντρικό (Αρχέρμου 10 Παλλουριώτισσα).

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΟΙ ακόμα και τα μη μέλη. Αποφασίσαμε να μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη έτσι ώστε να ακούσουμε τις γνώμες όλου του κόσμου.

- Η Γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 δεν θα καταθέσει πρόταση στην Συνέλευση έτσι ώστε να μην επηρεάσει τον κόσμο που θα ψηφίσει.

- Οι προτάσεις θα διαμορφωθούν και θα επιλεγούν εκείνη την ώρα από τον κόσμο. Αυτό γίνεται επειδή θα μπορούσαμε με τον τρόπο που θα βάζαμε τις προτάσεις για ψήφιση να αποτελούσε μονόδρομο η ψήφιση μια συγκεκριμένης πρότασης. Εμείς δεν είμαστε κάποιοι άλλοι...

- Όταν διαμορφωθούν λεκτικά οι προτάσεις που θα μπουν σε ψήφιση θα προχωρήσουμε σε ψηφοφορία.

- Η ψηφοφορία θα γίνει μυστικά σε άλλο χώρο ξεχωριστό από την Συνέλευση.

- Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι μέλη τα 2 τελευταία χρόνια (2016-2017, 2017-2018).

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

23 Μαίου 2018

Παράθεση
Σήμερα στις 19:30 στον κεντρικό η πιο σημαντική Γενική Συνέλευση στην ιστορία της ΘΥΡΑΣ 9. Καλούμε τα μέλη μας και όλο τον υπόλοιπο Λαό οπως δώσουν βροντερό παρών.

Να μην λείπει κανείς

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:15 »
Παράθεση
Οι λανθασμένες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, η προσπάθεια να έρθει η Εκλογική Συνέλευση προ τετελεσμένων και τα προσωπικά συμφέροντα κάποιων μας έχουν φέρει σήμερα στο σημείο ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι διχασμένος και η ενότητα να μην υπάρχει ούτε στον ορίζοντα.

Το εύκολο για εμάς θα ήταν να συνταχθούμε με κάποιο εκ των 2 επενδυτών, να τα αρπάξουμε καλά και να πουλήσουμε υπαλληλίκη όπως κάνουν άλλοι.

Εμείς όμως είμαστε η περήφανη ΘΥΡΑ 9 και δεν έχουμε συμφέροντα. Εμείς πάνω απ'όλα βάζουμε το Σωματείο που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας και μοναδικός μας υποκινητής είναι η αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εμείς μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί μένουμε σταθεροί στην θέση μας για την ανάγκη σωστών διαδικασιών.

Αποδεχτείτε επιτέλους ότι η προσπάθεια σας να φέρετε ένα συγκεκριμένο επενδυτή με το έτσι θέλω έχει αποτύχει, σταματήστε να ξεφτιλίζεστε άλλο, έστω και την υστάτη πάμε να κάνουμε τις σωστές διαδικασίες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

7 Mαίου 2018

Παράθεση

Περήφανε ΛΑΕ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απευθυνόμαστε ξανά σε εσένα και σε καλούμε να μην παρασύρεσαι από ψεύτικες νίκες που προσπαθούν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Απευθυνόμαστε σε εσένα εμείς που ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ για όσα λέγαμε, εμείς που μονο ΑΛΗΘΕΙΕΣ σου είπαμε, εμείς που ΕΚΘΕΣΑΜΕ τα ψέματα τους και σου λέμε ξεκάθαρα: Όχι μόνο δεν πάμε να κάνουμε τις σωστές διαδικασίες αλλά οδηγούμαστε στο αποκορύφωμα του φιάσκου που ζούμε τόσες μέρες.

Καμιά κίνηση ενότητας δεν έχει γίνει. Ο μόνος λόγος που πάμε σε Καταστατική (με τον τρόπο που πάμε) είναι επειδή η συμφωνία τους θα ήταν παράνομη και αυτό τους το τόνισαν και οι νομικοί που έβαλαν.
ΛΑΕ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σου μιλάμε εμείς που δεν έχουμε ούτε εκατομμύρια πίσω μας, ούτε αγορασμένους δημοσιογράφους και σου λέμε ότι κάποιοι και πάλι σε κοροιδεύουν.

Θα μείνουμε μέχρι εδω και θα πάμε σε συνάντηση Στελεχών την Παρασκευή το βράδυ.
Σάββατο πρωί θα βγάλουμε ανακοίνωση για όλους και για όλα από την πρώτη μέρα μέχρι το νέο φιάσκο που μας οδηγούν.

Αχρείαστες συζητήσεις για την σημερινή μας ανακοίνωση δεν χρειάζονται. 'Ολες σας οι απορίες θα λυθούν το Σάββατο το πρωί.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ - Ζητάμε από τα Μ.Μ.Ε να μην βάλουν ξανά ανακοίνωση μας με παραπλανητικούς τίτλους.

10 Μαίου 2018

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:18 »
Θα κανουν νεα Ομονοια οπως Γουιμπλετον.Για γελια ειναι.

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:33 »
Παράθεση
Για γελια ειναι.

Το εννοείς;;

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:44 »
Πορεία ενάντια στο κατεστημένο του ποδοσφαίρου

Βραδινή "επίσκεψη" στα γραφεία του ΑΚΕΛ που ουσιαστικά ελέγχει την Ομόνοια. Κεντρικό σύνθημα "κάτω η χούντα των κομματικών, λευτεριά στην ομόνοια".

Μετά το 2 και 30 το βίντεο γίνεται ανατριχιαστικό:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 30 Μάι 2018 15:48 »
Ασφαλως και το εννοω.Επειδη δεν  αρεσει σε καποιους ο μεγαλομετοχος της ομαδας θα πρεπει να δηλωνουν οτι αποχωρουν απο την ομαδα  και να δημιουργουν μια αλλη;Αν αυριο αυτος φερει καποιον που δεν θα αρεσει σε καποιους αλλους θα πρεπει να αποχωρησουν και αυτοι και να δημιουργησουν μια τριτη ομαδα;

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 30 Μάι 2018 16:18 »
Ασφαλως και το εννοω.Επειδη δεν  αρεσει σε καποιους ο μεγαλομετοχος της ομαδας θα πρεπει να δηλωνουν οτι αποχωρουν απο την ομαδα  και να δημιουργουν μια αλλη;Αν αυριο αυτος φερει καποιον που δεν θα αρεσει σε καποιους αλλους θα πρεπει να αποχωρησουν και αυτοι και να δημιουργησουν μια τριτη ομαδα;

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον μεγαλομέτοχο ακριβώς. Θέλω να πώ ότι στα τόσα χρόνια ιστορίας της ομόνοιας, δεν υπήρξε ποτέ κανένας μεγαλομέτοχος. Αν και δεν τα ξέρω καλά, νομίζω πως η ομάδα ήταν κατά έναν περίεργο τρόπο συνεταιριστική. Υπήρχαν επιχειρηματίες και το ΑΚΕΛ που κατείχαν μερίδιο, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι (ίσως το μεγαλύτερο) άνηκε σε απλό κόσμο, σε οργανώσεις, στον ερασιτέχνη, στη Θύρα 9 κλπ. Αυτό για τους ομονοιάτες ήταν σημαία και κύριο συστατικό της ιδεολογίας τους. Με την έλευση του νέου μεγαλομετόχου και του επενδυτικού του πλάνου, δεν φεύγει ο παλιός (αφού παλιός δεν υπήρχε), αλλά αλλοιώνεται και αλλάζει όλο το καθεστώς και το καταστατικό λειτουργίας της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 30 Μάι 2018 17:43 »
Ουτε εγω γνωριζω πολλα αλλα στο δικο μου μυαλο ειναι λαθος κινηση.
Μια απορια εχω στην 1η ανακοινωση στο ΥΓ2 κανουν αναφορα σε ελαμιτες.Το ΕΛΑΜ ειναι η χρυση αυγη της Κυπρου,απο που προκυπτει αυτο;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 30 Μάι 2018 20:44 »

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον μεγαλομέτοχο ακριβώς. Θέλω να πώ ότι στα τόσα χρόνια ιστορίας της ομόνοιας, δεν υπήρξε ποτέ κανένας μεγαλομέτοχος. Αν και δεν τα ξέρω καλά, νομίζω πως η ομάδα ήταν κατά έναν περίεργο τρόπο συνεταιριστική. Υπήρχαν επιχειρηματίες και το ΑΚΕΛ που κατείχαν μερίδιο, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι (ίσως το μεγαλύτερο) άνηκε σε απλό κόσμο, σε οργανώσεις, στον ερασιτέχνη, στη Θύρα 9 κλπ. Αυτό για τους ομονοιάτες ήταν σημαία και κύριο συστατικό της ιδεολογίας τους. Με την έλευση του νέου μεγαλομετόχου και του επενδυτικού του πλάνου, δεν φεύγει ο παλιός (αφού παλιός δεν υπήρχε), αλλά αλλοιώνεται και αλλάζει όλο το καθεστώς και το καταστατικό λειτουργίας της ομάδας.
....το προβλημα είναι η κακή διαχείριση του συλλόγου,το ΑΚΕΛ (κ η σημερινή του πολιτική) ,η ιδεολογική ταυτότητα του ΑΚΕΛ (εκεί σηκώνει πολύ κουβέντα),η όποια βρωμιά του κυπριακού ποδοσφαίρου......?τι απ όλα,γιατί εγώ απ τη μια δεν ξέρω τι παίζεται εκεί κάτω κ δεν πολυκαταλαβαίνω,κ απ την άλλη σταθερή "φυσιογνωμία" στη κερκίδα των οπαδών της ομονοιας είναι τα σφυροδρέπανα ,οι κόκκινες σημαίες ,σύμβολα της Livorno κλπ....υγ..πιθανά η κατάσταση να μοιάζει με την αντίστοιχη στη Celtic ,αλλά δεν είδα από κει να φεύγουν οπαδοί κ να φκιάνουν άλλο σύλλογο.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 31 Μάι 2018 00:07 »
Απ' τα λίγα που ξέρω επαναλαμβάνω, η ομόνοια ήταν κατά κάποιο τρόπο ομάδα λαικής βάσης. Δηλαδή μπορούσε κανείς να γίνει μέλος της ομόνοιας (δεν ξέρω ακριβώς με ποιον τρόπο, ποιός μπορούσε και ποιός όχι), και να ψηφίζει μιά φορά το χρόνο στη γενική συνέλευση για την εκλογή του ΔΣ. Για το ΔΣ κατέβαιναν διάφοροι υποψήφιοι (και από τη Θύρα 9) και κάπως έτσι πήγαινε το πράμα. Επειδή ένα μεγάλο ποσοστό των απλών φιλάθλων της ομόνοιας (η συντριπτική πλειοψηφία) υποστηρίζουν το ΑΚΕΛ, το ΑΚΕΛ συγκέντρωνε κάθε χρόνο πλειοψηφία και έλεγχε έτσι την ομόνοια. Κάποια στιγμή οι Θυραεννιώτες έκαναν πόλεμο στο ΑΚΕΛ, το ΑΚΕΛ έχασε τις εκλογές και τις κέρδισε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της θύρας 9 μάλιστα. Από κει και μετά δεν ξέρω τι έγινε.

Κάποια στιγμή που είχαμε επισκεφτεί με άλλους πασολέδες το σύνδεσμό τους, θυμάμαι να μας λένε: "εμείς δεν έχουμε λεφτά σαν ομάδα γιατί δεν έχουμε επενδυτές. Το ΑΠΟΕΛ έχει 12 μύρια μπάτζετ ενώ εμείς 1. Αλλά δεν μας νοιάζει. Καλύτερα έτσι".

Φέτος που απ' ότι κατάλαβα ξανακέρδισε τις εκλογές το ΑΚΕΛ κατεβάζοντας όλα τα παππούδια του κόμματος να ψηφίσουν στις εκλογές τις ομόνοιας, πέρασε μια πρόταση για αλλαγή του καταστατικού λειτουργίας της ομάδας και την έλευση αυτού του επενδυτή. Κάπως έτσι ξεκινάει και το ντράβαλο με τους θυρραεννιώτες.

Εγώ πάντως έβαλα τα κείμενα εδώ, όχι τόσο γιατί συμφωνώ με την απόφασή τους (αν και ξαναλέω, μου φαίνεται λογικό βάσει των όσων υποστηρίζουν), αλλά γιατί μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσαν για την ομάδα τους και ο τρόπος που απευθύνονταν στον κόσμο σε μία τόσο κρίσιμη και δύσκολη στιγμή. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως αυτή τη στιγμή η Θύρα 9 πολεμιέται από παντού, επειδή τα έχει βάλει σχεδόν και με τους πάντες. Δεξιούς, αριστερούς, θεσμικούς παράγοντες της ομάδας και τα τσιράκια τους κλπ.

Παράθεση
Μια απορια εχω στην 1η ανακοινωση στο ΥΓ2 κανουν αναφορα σε ελαμιτες.Το ΕΛΑΜ ειναι η χρυση αυγη της Κυπρου,απο που προκυπτει αυτο;

Το ΕΛΑΜ για τους ομονοιάτες, είναι τόσο μισητό όσο και το ΑΠΟΕΛ.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 31 Μάι 2018 09:25 »
Τόσες Τουρκικὲς σημαῖες ἔχουν σηκώσει στὴν κερκίδα τους γιατὶ δὲν ζητοῦν βοήθεια ἀπό τὸν Ἐρντογὰν;
 :joker: :joker: :joker:

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 31 Μάι 2018 11:41 »
Ιδρυτικά μέλη της Θύρας 9 στηρίζουν τους οργανωμένους

Δεν ζητήσαμε ποτέ δάφνες για το ότι υπήρξαμε ιδρυτικά μέλη της ΘΥΡΑ 9 αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε κάτι όταν βλέπουμε τον καθένα να εκμεταλεύετε την δική μας πράξη για να κτυπήσει τους σημερινούς συνεχιστές της ΘΥΡΑ 9.

Όταν ιδρύσαμε την ΘΥΡΑ 9 το 1992 το πράξαμε για να υποστηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ με τις αρχές και τα ιδανικά που είχε. Η απόφαση να δωθεί η ομάδα μας σε κάποιο Παπασταύρου είναι ξεκάθαρα αντίθετη με τις αρχές και τις αξίες της ομάδας μας.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να μην συμφωνήσουμε με την απόφαση της Συνέλευσης της ΘΥΡΑ 9 ότι η υποστήριξη της επένδυσης Παπασταύρου είναι λανθασμένη.

Οι σημερινοί συνεχιστές της ΘΥΡΑ 9 έχουν την πλήρη στήριξη μας στο νέο εγχείρημα που θα πραγματοποιήσουν. Μόνο περηφάνια νιώθουμε για αυτά τα παιδιά που δεν ξεπούλησαν τις ιδέες που ίδρυσαν την ομάδα μας αλλά και την οργανωμένη μας κερκίδα. Οι υπόλοιποι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφαση αυτών των παιδιών που στα πέτρινα χρόνια της ομάδας μας κράτησαν την ΘΥΡΑ 9 ψηλά.

Γιάννος Ποταμός
Τάκης Χριστοδούλου (Τακήλλας)

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 01 Ιούν 2018 14:38 »
Ίσως επειδή δεν μιλάμε κάποιοι να μας πήραν για βλάκες. Αφού θέλετε να ανοίξουμε το θέμα του σε ποιόν ανήκει η ΘΥΡΑ 9, να το ανοίξουμε και κάτσετε να σας πώ σε ποιούς ανήκει και σε ποιούς δεν ανήκει.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και όχι σε μια ομόνοια λτδ ιδιοκτησίας κάποιου ξένου.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που θέλουν να μείνουν οπαδοί και όχι σε αυτούς που θέλουν να γίνουν πελάτες.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε αυτούς που τρέχουν τα κλειστά και την γυναικεία ομάδα και θα συνεχίσουν να τα τρέχουν γιατί ανήκουν στο Σωματείο και όχι σε αυτούς που δεν ήρθαν να τραγουδήσουμε μια φορά παρέα.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που στα πέτρινα χρόνια εφτύσαν αίμα και δεν την αφήσαν να κλείσει αλλά την έκαναν να μεγαλουργήσει και όχι σε εκείνους που τρέχουν τώρα που ήρθε το χρήμα να ασχοληθούν.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που από την πούγκα τους πληρώνουν τα 1020 ευρώ ενοίκιο για να μένει ζωντανό το Fan Club στις δύσκολες εποχές και όχι σε εκείνους που τα τελευταία 10 χρόνια δεν πέρασαν ούτε από έξω.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που δεν έγιναν ποτέ υπάληλλοι, δεν πήραν ποτέ ούτε ένα ευρώ από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε ένα εισιτήριο δωρεάν και όχι σε εκείνους που τα άρπασαν από τις εκάστοτε διοικήσεις.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε αυτούς που ζούν για την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι σε αυτούς που ζουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που καθημερινά έχουν πρόβλημα στις δουλειές τους γιατί είναι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ και όχι σε εκείνους που μόλις βολεύτηκαν σε μια δουλειά εξαφανίστηκαν.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που δεν χάλασαν και έμειναν στην Βόρεια στα δύσκολα χρόνια και όχι σε εκείνους που εξαφανίστηκαν από τα γήπεδα.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει στους παλιούς που ποτέ δεν έγιναν παλιοί και πάντα έμειναν έστω και λίγο κοντά και όχι σε εκείνους που έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε εκείνους που διαφωνούν με την απόφαση όμως την σέβονται και όχι σε εκείνους που δεν ήρθαν καν στην Συνέλευση και θέλουν να μας επιβάλουν τι να κάνουμε.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει στο 22% που ψήφισε να πηγαίνουμε γήπεδο για διαμαρτυρία και όχι σε αυτούς που θέλουν να γίνουμε χορωδία του Παπασταύρου.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει στους ιδρυτές που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έμειναν κοντά και όχι σε αυτούς που έρχονται για reunion λες και είναι απόφοιτοι.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε αυτούς που έκαναν οικογένεια, παιδιά και συνέχισαν να είναι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ και όχι σε αυτούς που τα παιδιά τους δεν ξέρουν που είναι ο Κεντρικός.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε αυτούς που με το αίμα τους υπερασπίστηκαν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι σε αυτούς που όταν τα φράγκα έλειψαν σταμάτησε να τους νοιάζει η περιφρούρηση του κόσμου.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει στους Λεβέντες που με κλειστό στόμα έβγαζαν την “υπο-κράτηση” τους και όχι σε αυτούς που έδιναν ονόματα στελεχών μας.

Η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε αυτούς που έμειναν δίπλα στην ομάδα για την καρδιά και την τρέλλα τους και όχι γιατι είχαν διαταγές από πάνω.

Και για να τελειώνουμε, η ΘΥΡΑ 9 ανήκει σε ΕΜΑΣ τους ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ ιδρυτές, παλιούς και νέους και το κερδίσαμε με το αίμα μας, με τις θυσίες μας, με τις μέρες στα κρατητήρια και με τις ραφές στα κεφάλια μας. Όποιος έχει το θράσος να μας αμφισβητήσει ας κοπιάσει να μετρηθούμε.

Υ.Γ – Στην Συνέλευση ψήφισαν ιδρυτές, παλιοί και νέοι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ. Ψήφισαν χωρίς να βάλει πρόταση η Γραμματεία της ΘΥΡΑ 9, αν και θα μπορούσε, αφού οι 8 από τους 9 της Γραμματείας και οι 13 από τους 15 της Επιτροπής ήταν υπέρ της πρότασης που πέρασε.

Όχι μόνο δεν βάλαμε πρόταση, αλλά πήραμε τον λόγο σαν άτομα, αφού μίλησαν πέραν των 20 ατόμων, για να μην επηρεάσουμε τον κόσμο πριν να μιλήσουν άλλοι.

Δώσαμε τον λόγο όχι μόνο στα μέλη αλλά και σε οποιοδήποτε ΟΜΟΝΟΙΑτη ήθελε. Δεν δεχτήκαμε να διακοπεί κανένας και ο κόσμος σεβάστηκε κάθε άποψη.

Όταν εμείς προτείναμε 4 επιλογές για ψήφιση κάποιοι είπαν ότι δεν είναι δίκαιο για την πρόταση που έλεγε να πηγαίνουμε γήπεδο και το αλλάξαμε βάζοντας 2 προτάσεις για ψηφοφορία.

Θα μπορούσαμε να ψηφίζαμε με χέρια και να περνούσε η απόφαση που πέρασε και μάλιστα να φέρναμε και κόσμο για να γίνει με πιο μεγάλο ποσοστό. Αντ’ αυτού ακολουθήσαμε καταγράμμα το καταστατικό που έλεγε ψήφο σε άτομα που είναι μέλη 16-17 και 17-18.

Βέβαια στο άρρωστο μυαλό κάποιων ίσως να ετοιμάζαμε αυτό το σχέδιο από όταν γράφαμε μέλη το 2016. Να τους θυμήσουμε ότι μέλος της ΘΥΡΑ 9 μπορεί να εγγραφεί όποιος θέλει χωρίς έγκριση όπως αλλού.

Για παρασυρμένους ανήλικους λένε τα παπαγαλάκια στα ραδιόφωνα και στους καφενέδες, όταν τα άτομα μικρότερα από εμένα που ψήφισαν, είναι δεν είναι 15-20 μέλη.

Μετά που έγιναν όλα τα πιο πάνω, το 75% των μελών αποφάσισε να μην ακολουθήσουμε την επένδυση Παπασταύρου και να δημιουργήσουμε νέα ποδοσφαιρική ομάδα. Μετά από τέτοιο αποτέλεσμα κάποιοι έχουν το θράσος να μας πουν τι θα κάνουμε με το όνομα της ΘΥΡΑ 9. Το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να σεβαστούν την απόφαση και να σταματήσουν να ξεφτιλίζονται.

Aδάμος Ευσταθίου (ΔΣ θύρας 9)

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 01 Ιούν 2018 14:53 »
Η φωτό ήταν πακέτο με το παραπάνω κείμενο:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 05 Ιούν 2018 10:33 »
Είναι γεγονός πως η Ομόνοια ιδρύθηκε από τα σπλάχνα του ΑΠΟΕΛ.

<<Ο ΑΠΟΕΛ απέστειλε τηλεγράφημα στο ΣΕΓΑΣ, «εγκάρδιο αδελφικό χαιρετισμό σε ολόκληρη την ελληνική αθλούμενη νεολαία» κι ευχόταν, «όπως τερματισθεί η εθνοκτόνος ανταρσία» στην Ελλάδα. Η διοίκηση του σωματείου κάλεσε όλους τους αθλητές και ποδοσφαιριστές του σωματείου να προσυπογράψουν σχετική δήλωση, με την οποία θα συνηγορούσαν με το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος. Οι αριστεροί παράγοντες και αθλητές του ΑΠOEΛ θεώρησαν το χαρακτηρισμό «εθνοκτόνος ανταρσία», πρόκληση και κομματική τοποθέτηση του σωματείου τους. Οι ποδοσφαιριστές Κώστας Λυμπουρής, Αγησίλαος Τσιαλής, Γωγάκης Καραγιάννης, Τάκης Σκαλιώτης, Ανδρέας Καριόλου κ.α. διαχώρισαν τη θέση τους και αρνήθηκαν να υπογράψουν τις δηλώσεις. Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Τύπος, ο οποίος με συνεχή ρεπορτάζ και σχόλιά του, έριχνε λάδι στη φωτιά, πυροδοτώντας την τελική έκρηξη. Ακολούθησε η επ΄ αόριστον τιμωρία πέντε αθλητών του AΠOEΛ από το σωματείο τους. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές αυτοί αποσκίρτησαν από τον AΠOEΛ και μαζί με αρκετούς άλλους ίδρυσαν στις 4 Ιουνίου 1948 νέο σωματείο στη Λευκωσία, τον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια Λευκωσίας.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της η Ομόνοια συγκέντρωσε χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι αυξάνονταν μετά τις επιτυχίες της ομάδας. Οι φίλαθλοι της προέρχονταν κυρίως από την αριστερή εργατική λαϊκή τάξη. Η Ομόνοια τις επόμενες δεκαετίες έγινε η λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου και χαρακτηρίστηκε ως «ομάδα του λαού».
>>

Βικιπαιδεία

Ίσως πάλι κάπως έτσι να εξελιχθεί η ιστορία της Νέας Ομόνοιας που είναι στα σκαριά, και σε βάθος αυτή η υπάρχουσα Ομόνοια να γίνει κάτι σαν τον ΑΠΟΕΛ.

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 11 Σεπ 2018 17:49 »

AHNTAAAAAAAAA MΩΡΗ ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 25 Δεκ 2018 18:01 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 15 Νοέ 2020 01:08 »
Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια

Το διάταγμα απαγόρευσης αγώνων και προπονήσεων σε Λεμεσό και Πάφο εκτός 1ης κατηγορίας, είναι απλά η συνέχεια της άδικης αντιμετώπισης των Μικρών Κατηγοριών από την πολιτεία. Με το τελευταίο διάταγμα, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι οι αξιωματούχοι του κράτους αγνοούν τις μικρές κατηγορίες και συμπεριφέρονται ωσάν ποδόσφαιρο στην Κύπρο να είναι μόνο η 1η Κατηγορία και τα εκατομμύρια της.

Από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, όλα τα σωματεία των μικρών κατηγοριών έτρεξαν να εφαρμόσουν πιστά τα πρωτόκολλα δίνοντας το άπαν των δυνάμεων τους για να γίνονται όλα σωστά και όμως ξαφνικά είδαν και πάλι να πετιούνται οι κόποι τους στον κάλαθο των αχρήστων.  Σε καμιά χώρα δεν έχουν μέχρι σήμερα σταματήσει πρωταθλήματα και πόσον μάλλον να επιλέξουν συγκεκριμένες κατηγορίες, αυτό έχει συμβεί μόνο στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο που ότι εφαρμόζεται εκεί τρέχουμε να το εφαρμόσουμε στον τόπο μας.

Αφού το διάταγμα του υπουργείου υγείας δεν άφηνε άλλη επιλογή, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την απόφαση για αναβολή των αγώνων 2ης, 3ης και Επίλεκτης κατηγορίας από την ΚΟΠ. Από εκεί και πέρα όμως, η Cyprus Football Association έχει ευθύνη να προστατέψει τα μέλη της και να παλέψει για την επιβίωση των μικρών κατηγορίων. 50 σωματεία για ακόμα μια φορά δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. 50 σωματεία που η διακοπή Μαρτίου τα έπληξε ανεπανόρθωτα, πρέπει να διαχειριστούν και πάλι την αγωνιστική απραξία. Χιλιάδες εργαζόμενοι στις μικρές κατηγορίες πλήττονται για ακόμη μια φορά και η στήριξη τους μέσα από την ενίσχυση των σωματείων είναι επιβεβλημένη.

Κλείνοντας να δηλώσουμε την πλήρη στήριξη μας στο αίτημα των σωματείων των μικρών κατηγοριών Πάφου και Λεμεσού και στην προσπάθεια της ΚΟΠ για να μπορούν να προπονιούνται κανονικά. Η συνέχιση των προπονήσεων είναι αναγκαία για να μπορεί να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση το 1ο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη.

Καλούμε όλα τα σωματεία των μικρών κατηγοριών να στηρίξουν το αίτημα των σωματείων Πάφου και Λεμεσού, αλλά και να απαιτήσουν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης που άδικα μας έχουν στερήσει και την συνεχίζουν εκεί που πλήττονται τα συμφέροντα τους.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#PeoplesOmonia
#PAC_Omonoia

https://m.facebook.com/pacomonia1948/photos/a.842759589246978/1460774204112177/?type=3&source=48&refid=8&_ft_=qid.6894557780170477943%3Amf_story_key.-5550381707289950334%3Atop_level_post_id.1460774224112175%3Acontent_owner_id_new.814148768774727%3Apage_id.814148768774727%3Asrc.22%3Aphoto_id.1460774204112177%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.photo%3Aview_time.1605264325%3Afilter.h_nor%3Atds_flgs.3%3Aott.AX8N8wSZ8l_pH2FX
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Νοέ 2020 01:21 από fon7 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 23:26 »
- Είδε κανείς το κασκόλ μου; Δεν το βρίσκω πουθενά.
- Μήπως το έβαλε πουθενά η γιαγιά όταν καθάριζε;
- Χμμμ, ίσως. Είδε κανείς τη γιαγιά;

Η ωραιότερη φωτογραφία της χθεσινής μέρας προέρχεται από το Ομόνοια-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το πρώτο παιχνίδι που έδωσε η Γιουνάιτεντ στην Κύπρο απέναντι σε Κυπριακή ομάδα.
El Sombrero