Oxi sta greeklish!
Τα βρόντηξε ο Φοιρός! Ο Διαγόρας Ρόδου "άλωσε" τη Λιβαδειά με γκολ του Ζουρούδη, νικώντας 1-0 τον Λεβαδειακό και οδηγώντας στο δρόμο της παραίτησης τον Γιώργο Φοιρό.Ο Ελληνας τεχνικός αποδοκιμάστηκε έντονα, για μια ακόμη φορά από τους οπαδούς του Λεβαδειακού και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης δημοσιοποίησε την παραίτησή του, την οποία και είχε υποβάλλει ήδη στον Γιάννη Κομπότη. "Εγώ έχω θέσει την παραίτηση μου στη διάθεση του κ. Κομπότη από την στιγμή που κάποια ανεπιτυχή αποτέλεσματα στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας είχαν δώσει τροφή στον κόσμο για σενάρια απομάκρυνσής μου. Αν πιστεύει ο κ. Κομπότης ότι ο Λεβαδειακός θα γίνει ομάδα αν φύγει ο Φοιρός, τότε είμαι σύμφωνος από τη στιγμή που έχω δηλώσει την παραίτηση μου" τόνισε ο Ελληνας τεχνικός και συνέχισε, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς τους οπαδούς του Λεβαδειακού: "Οφείλει να γνωρίζει ο κόσμος μας ότι η Β' Εθνική είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα. Αν αποδοκιμάζει από το πρώτο λάθος στο 20ό λεπτό, τότε πρέπει να γνωρίζει ότι ο Λεβαδειακός, ανεξάρτητα απ' το αν είναι ο Φοιρός ή κάποιος άλλος προπονητής στον πάγκο, δεν πρόκειται να ανεβεί κατηγορία".Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Κομπότης δεν πρόκειται να κάνει δεκτή την παραίτηση Φοιρού και τη Δευτέρα αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες...dokari.gr
ΕΡΩΤΗΜΑ: Η χελώνα στη Βέροια είναι γκαστρωμένη;
Μολις χθες το απογευμα καταλαβα για ποιον λογο αυτος ο κοντος φορ με τον ατσουμπαλο σωματοτυπο αγαπηθηκε τοσο πολυ στα Γιαννενα!