Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4569 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 15η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:11 »
Έχουμε όμως την τάση να χαρακτηριζουμε υπερβολικά και άδικα τους προπονητές. Τι έφταιξε ο έρμος ο Τεννες να είναι συνώνυμος της ασχετοσύνης; Τι τον διαλέγουν τότε;
Είμαι δε βέβαιος ότι αν ο Παράσχος - που κατά τη γνώμη μου είναι ικανότατος και πανέξυπνος - λεγόταν Χόρχε Παράσκο κι ερχόταν κατά δω, θα λέγαμε "έρχεται ο Ισπανός δάσκαλος".
Πόσες φορές αντέχεις να δεις την ίδια ταινία;
O Παράσχος κρίνοντας από την θητεία στου στον ΠΑΣ είναι πολύ καλύτερος από διάφορους τύπου Τεννέ, Αναστόπουλου, Σούλη, Βαζάκα, Κόβη που ότι έχουν πετύχει το έχουν πετύχει χάρη και στην υποστήριξη των ταϊζόμενων ΜΜΕ... 
παρόλα αυτά θα θεωρούσα πισωγύρισμα για τον ΠΑΣ να καταλήξει σε τέτοιου τύπου παρωχημένο προπονητή (το ίδιο ισχυριζόμουν και για τον Πετράκη).
Σήμερα το να είσαι προπονητής έχει εξελιχθεί και απαιτεί συνδυασμό γνώσεων management, πληροφορικής, φυσιολογίας, ψυχολογίας έτσι ώστε να συνεργάζεται με τους αντίστοιχους ειδικούς.  Σύμφωνο με αυτά τα πρότυπα βρίσκω τον Γιαννίκη πέρα από το ότι  η φιλοσοφία του παιχνιδιού που υποστηρίζει εκτιμώ ότι ταιριάζει σε ομάδες με την ιστορία και τον κόσμο του ΠΑΣ 
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Ιαν 2021 20:18 από dk »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:14 »
Ναι μπορεί να είναι καλύτερος αλλά πλέον δεν έχουν να δώσουν κάτι καινούριο.Η συχνή αλλαγή και οι πολλές ομάδες έχουν δημιουργήσει αυτήν την εικόνα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:21 »
fon συμφωνούμε απλά πρόσθεσα - επεξεργάστηκα το πιο πάνω σχόλιο μου αφού είχες απαντήσει

Όσο για τα "συμφωνώ" που απουσιάζουν σε αυτό το  θέμα εξακολουθώ να είμαι εντυπωσιασμένος από το ότι ο Θέμης είναι τόσο πεισματάρης κάνοντας σημαντικό κακό στο forum για το οποίο όλοι ξέρουμε πόσο ούτως ή άλλως νοιάζεται.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:25 »
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Γιαννίκης είναι προπονητής προηγμένης "τεχνολογίας" και δεν θα το αμφισβητήσω ούτε κι αν συμβεί η στραβή.
Όμως κι ο "παρωχημένος" Παράσχος μια χαρά τα πάει μέχρι στιγμής με ένα απροετοιμαστο συνονθύλευμα παιχτών. Απόδειξη ότι η εμπειρία δεν είναι αμελητέο μέγεθος στην προπονητική.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:30 »
Παντελάκης και Χουτεσιώτης ευθύνονται για αρκετά απο τα γκολ που φάγαμε φέτος.
Ο παντελάκης καλώς έμεινε έξω να πάρει ανάσες και να διαχειριστεί την κατάσταση.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και με χουτεσιώτη και να μπει ο γιαννίκογλου.
Έχει να παίξει κάτι χρόνια πάντως.Ούτε στην ΑΕΚ έπαιζε αλλά ούτε και στον ΠΑΣ πιο πριν.
Δεν πειράζει ας του δώσουν μια ευκαιρία. Αφου και με τον χουτεσιώτη σίγουροι δεν είμαστε
κατά τα άλλα αναδεικνύεται η λογική του προπονητή του καναπέ που ζητά την αλλαγή με έναν παίκτη ο οποίος δεν είναι καν στη Λάρισα καθώς είναι εκτός αποστολής.
Το ότι όπως έγραψε άλλος σύνταυρος ο Γιαννίκογλου είναι από τους πλέον αδικημένους παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια (με μόνο κριτήριο τις εμφανίσεις του στους αγώνες) δεν δικαιολογεί εμάς να ζητάμε τη συμμετοχή του όταν βρίσκεται στο σπίτι του στα Γιάννενα!
Καταρχάς καλό θα είναι φίλε μου να αφήνουμε τους χαρακτηρισμούς στην άκρη.
Το ξέρω ότι δεν είναι στην αποστολή ο γιαννίκογλου και δεν είμαι τόσο αφελής όσο νομίζεις.
'Οπως φαντάζομαι είναι αυτονόητο και εύκολα κατανοητό ότι δεν ζητάω να κάνει αλλαγή σε αυτό το ματς τον χουτεσιώτη.
Μιλάω γενικότερα να δωθεί μια ευκαιρία και στον άλλο τερματοφύλακα που έχουμε.
Καλή συνέχεια
αν είναι όπως τα γράφεις sorry αν και ο χαρακτηρισμός προπονητές του καναπέ δεν ισχύει μόνο για σένα... έχουμε διαβάσει τόσες φορές πολλούς που διαμαρτύρονται γιατί δεν παίζουμε για το βαθμό και σήμερα που είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής με ότι υλικό έχει έκανε ακριβώς αυτό που ζήταγαν οι προπονητές του καναπέ έχουμε διαμαρτυρίες γιατί έβγαλε επιθετικό στο 92!!! Πουθενά δεν μας πιάνει κανείς... μερικοί περιμένουν στη γωνιά τον προπονητή όποια και αν είναι η απόφασή του και αυτό με εκνεύρισε. Προσωπικά να δηλώσω ότι προτιμώ η ομάδα να παίζει μπάλα και ας παίρνουμε λιγότερους βαθμό-βαθμούς που έλεγε και ο μέγας άσχετος που προσπάθησε να κάνει τον προπονητή 5 φορές στην ομάδα μας.
Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ανάγκη του να μην μας πλησιάσει κατά 3 βαθμούς η Λάρισα καθόρισε (για πρώτη φορά φέτος) την τακτική του Γιαννίκη. Ελπίζω και αναμένω η ομάδα να γυρίσει στο προηγούμενο αγωνιστικό πλάνο της με τον Άρη και ας χάσουμε 2-3 !
Εκτιμώ έχοντας δει όλες τις ομάδες πλέον ότι Λαμία, Λάρισα και Παναιτωλικός είναι κλάσεις χειρότερες από εμάς . Είμαστε ακόμα καλύτεροι και από Απόλλωνα (παρά το κωλόφαρδο ντεμαράζ του ) και στα ίδια επίπεδα με Ατρόμητο και ΟΦΗ. Για να αποφύγουμε εκπλήξεις στα playoff ότι καλό είναι να μπούμε με διαφορά σε αυτά καθώς εκεί θα παιχτούν και άλλα παιχνίδια στα οποία η διοίκησή μας - δυστυχώς δεν απέχει - απλά είναι εξαιρετικά αδύναμη.
Στα εκ των ων ουκ άνευ ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά επίσης προφανές είναι ότι ο πρόεδρος δεν προτίθεται να ξοδέψει φράγκο... άρα γυρνώντας στο αρχικό σχόλιο βρίσκω άδικη την κριτική προς το Γιαννίκη. Οποιοσδήποτε άλλος από το συφερτό των προπονηταράδων τύπου Τεννέ, κλπ θα μας είχε το πολύ στη θέση της Λαμίας και παράλληλα δεν θα είχαμε χαρεί και ύστερα από χρόνια και λίγη μπαλίτσα
Αφού συμφωνήσω με τον dk και το εκφράσω γραπτώς, μιας και το κουμπί το έφαγε η μαρμάγκα (ναι ναι γκρινιάζω ξανά γι' αυτό...), ας πω κι εγώ την παπαρίτσα μου για το πώς βλέπω την ψυχοσύνθεση του μέσου οπαδού της Ομάδας, αφού όμως πρώτα αναγνωρίσω τις επιπτώσεις στην ψυχολογία του λόγω του πολύμηνου... εγκλεισμού:  :P

ΠΑΣολέδες μέχρι πριν το σημερινό ματς:
"Βάλε ρε μαλάκα έναν αμυντικό να μη χάσεις τουλάχιστον"...
"Ενίσχυσε την άμυνα να εξασφαλίσεις τα μετόπισθεν"...
"Τί τη θες την καλή μπάλα όταν δεν παίρνεις βαθμούς"...

ΠΑΣολέδες μετά το σημερινό ματς:
"Καλά, ρε μαλάκα, βάζεις αμυντικό για να πάρεις ισοπαλία?"...
"Βάλε επιθετικούς να πάρεις το ματς"...
"Δεν παίξαμε καλά σήμερα, κακώς πήγε για το Χ ο Γιαννίκης"...
Ωραία...  (y)

Στα του ματς: Θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος μόνο με νίκη, που άλλωστε την αξίζαμε. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου.
Ο Πίρσμαν ήταν ο κορυφαίος για εμένα.
Πολύ καλός και ο Εραμούσπε.
Αρκετά κινητικός ο Παμλίδης, όπως επίσης και ο Κρίζμαν.
Με ηρεμία στο παιχνίδι του ο Ισπανός, φιλότιμος ο Σιόντης.
Γενικά, καλός ο πόντος. Πάμε δυνατά να χτυπήσουμε γερά τον Άρη!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:39 »

Κάτι σαν αυτό   :)) :))

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:50 »
Παράθεση
Νικολιάς: «Στενεύουν τα περιθώρια»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ σχολίασε πως οι «βυσσινί» πρέπει να αρχίζουν να μαζεύουν βαθμούς

Η ΑΕΛ δεν κέρδισε σήμερα (6/1) τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Νικολιάς στάθηκε στον παράγοντα πίεση που πλέον υπάρχει.  «Δεν έγιναν πολλές φάσεις, δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε φρεσκάδα, ήμασταν κουρασμένοι. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτοιμο για ότι προκύψει ώστε στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε. Εξαρτάται από εμάς, πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με κάθε αντίπαλο να διεκδικούμε τρεις βαθμούς. Στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, αυτή είναι η ουσία», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε για το Αλκαζάρ, όπου ακόμη δεν έχουν κερδίσει οι «βυσσινί». «Αυτό δεν είναι θέμα γηπέδου, έτυχε έχουμε πάρει εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε και σήμερα, δεν τα καταφέραμε. Χωρίς φιλάθλους, δεν είναι θέμα έδρας, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί είπε πως «όπως είπαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάμε εκεί να κερδίσουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος που έχει αρκετή ποιότητα. Πρέπει να πάμε με πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 20:58 »
Για το ότι έπαιξε λίγο πιο συντηρητικά σήμερα ο ΠΑΣ: «Το παιχνίδι μας εμάς είναι ταχυδυναμικό και σε εμβόλιμες αγωνιστικές δεν μπορείς να κάνεις και προπονήσεις με τη βροχή που πέφτει στα Γιάννενα. Είναι λογικό η δύναμη να μην είναι η ίδια και για μας και για τη Λάρισα».

Το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει.

Έχει ζητήσει παίχτες και έχει ζητήσει και βελτίωση στο προπονητικό.
Και στα δύο η διοίκηση των έχει γράψει εκεί που δεν πιάνει ήλιος.
Ο άνθρωπος δουλεύει στις χειρότερες συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν και πάλι το αποτέλεσμα είνα πολύ ωραίο.
Είναι κρίμα να χάσουμε αυτόν τον προπονητή για την τσιγκουνιά του προέδρου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 21:18 »
Εγω θελω ανακοινωση του ψηλου εναντιον της διαιτησιας παλι.Για τον καπεταν-Καραφωτια ,που το πλεονεκτημα του να σφυριξει φαουλ στο ημικυκλιο της περιοχης της Λαρισας, υπερ μας [μισο γκολ] το μετετρεψε σε μειονεκτημα  αφηνοντας να εξελιχθει η φαση με σουτ του ντομινγκεζ νομιζω,  χωρις προυποθεσεις. Αντε ρε Παμλιδη . Θα το καρφωσεις την  κυριακη οπως με τον Γαυρο. Για μενα δυο χαμενοι βαθμοι με μια ομαδα αρχαιολογιας.Συνεχιζουμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 21:20 »
Ακολουθεί προεδροφωτογραφία και όχι μόνο  :)) :)) :))

Να ζήτησε μεταγραφές άραγε;;; B-) B-)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Ιαν 2021 21:26 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 21:22 »
Εγω θελω ανακοινωση του ψηλου εναντιον της διαιτησιας παλι.Για τον καπεταν-Καραφωτια ,που το πλεονεκτημα του να σφυριξει φαουλ στο ημικυκλιο της περιοχης της Λαρισας, υπερ μας [μισο γκολ] το μετετρεψε σε μειονεκτημα  αφηνοντας να εξελιχθει η φαση με σουτ του ντομινγκεζ νομιζω,  χωρις προυποθεσεις. Αντε ρε Παμλιδη . Θα το καρφωσεις την  κυριακη οπως με τον Γαυρο. Για μενα δυο χαμενοι βαθμοι με μια ομαδα αρχαιολογιας.Συνεχιζουμε.

Για τις προεδροδηλώσεις και μόνο

Παράθεση
Κούγιας: «Χρειαζόμαστε παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ»

Όπως συνηθίζει μετά από κάθε ματς, έτσι και σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε το σχόλιό του.
Αρχικά, χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αλέξης Κούγιας, μέσω δήλωσής του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.

Ωστόσο αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό, στα λάθη του καλοκαιριού, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αλλά και στις αλλαγές που έρχονται.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια
«Συγχαρητήρια στους διαιτητές, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, χρειαζόμαστε παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ και θα τους αποκτήσουμε.

Δυστυχώς πληρώνουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που κάναμε στον Γρηγορίου.

Δεν θέλω να πιστέψω ακόμη ότι λειτούργησε σαν Δούρειος Ίππος.

Έπρεπε να καταλάβω τι γίνεται και με ποιόν έχω να κάνω, μετά το στήσιμο στην Καλαμάτα και στην ήττα με 3-0 από μία ομάδα Γ΄ Εθνικής, που έδωσε πολλά χρήματα στους στοιχηματζήδες παγκοσμίως και την ήττα με 0-3 από την Λαμία όταν ήμασταν στην 3η θέση, όπου ήμασταν το απόλυτο φαβορί και το σκορ έδωσε φοβερές αποδόσεις.

Όμως το λάθος είναι δικό μου, δεν έπρεπε ποτέ να διώξω τα δικά μου παιδιά, γι’ αυτόν τον τύπο με το φυτεμένο μαλλί και τα πολλά κόμπλεξ και θα το διορθώσω.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να διορθώνω τα λάθη μου.

Τις επόμενες ημέρες θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ.

Η ΑΕΛ δυστυχώς, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας και εγώ είμαστε μόνοι χωρίς προστάτες, αλλά είμαστε δυνατοί και έτσι θα προχωρήσουμε.

Υ.Γ. Δυστυχώς, αυτός ο προπονητικός απατεώνας, έκανε προετοιμασία μόνο οκτώ ημερών και τρία φιλικά με ομάδες Γ΄ Εθνικής».
sportime.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 21:49 »
Λώλης: «Γλυκόπικρη γεύση» (vid)

O Aλέξανδρος Λώλης τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι στον ΠΑΣ είναι μόνο εν μέρει ικανοποιημένοι από την ισοπαλία στο Αλκαζάρ.

Aλέξανδρος Λώλης τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι στον ΠΑΣ είναι μόνο εν μέρει ικανοποιημένοι από την ισοπαλία στο Αλκαζάρ.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:
«Πολύ δύσκολο παιχνίδι, κατά διαστήματα ήμασταν καλύτεροι οπότε το ματς μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Δεν σκοράραμε αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που κρατήσαμε το μηδέν και προχωράμε. Πάντα θέλουμε να κρατάμε το μηδέ και να σκοράρουμε, δεν μας κάθισε το γκολ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1866535/lolis-glukopikri-geusi-vid

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 21:52 »
Γλυνός: «Μας κυριεύει ένα άγχος» (vid)

Ο Σπύρος Γλυνός τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι οι παίκτες της ΑΕΛ πρέπει να ξεπεράσουν το άγχος που τους διακατέχει αν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Σπύρος Γλυνός τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι οι παίκτες της ΑΕΛ πρέπει να ξεπεράσουν το άγχος που τους διακατέχει αν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.
Αναλυτικά:
«Τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, το μόνο που κρατάμε από αυτή την αναποτελεσματική εμφάνιση στην οποία δε βρήκαμε δίχτυα είναι το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ακόμα ψάχνουμε το τρίποντο και πρέπει με κάποιον τρόπο να το βρούμε. Έχουμε ποιότητα και πρέπει να τη βγάλουμε, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να συνεργαστούμε μεταξύ μας. Μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια αλλά μετά μας κυριεύει ένα άγχος. Πρέπει να ξεκλειδώσουμε τους εαυτούς μας και να βγάλουμε τους αυτοματισμούς που πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1866550/glunos-mas-kurieuei-ena-agxos-vid

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 21:53 »
Δίκαιη για μένα η ισοπαλία σήμερα. Κουραστικό παιχνίδι, τα 101 λάθη και τα 43 φάουλ συνολικά, τα λένε όλα.

Δυσκολευτικά να αποφασίσω για τον καλύτερο παίχτη που θα ψηφίσω, αλλα δυσκολεύομαι να βρώ και κάποιον που δεν έπαιξε καλά.

Αντίθετα δε θα δυσκολευτώ να ξεχάσω το σημερινό παιχνίδι γρήγορα.
Ελπίζω να έρθει η ώρα που και καλό θέαμα θα προσφέρουμε και τους βαθμούς θα παίρνουμε και ελπίζω να έχουμε και κάποια ενίσχυση σύντομα.

Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή, συμφωνώ στα περισσότερα με τον dk.
Χάρηκα που οι πάιχτες ήταν συγκεντρωμένοι και απέφυγαν τα επιπόλαια και σοβαρά λάθη.

Έρχονται τα πιό δύσκολα τώρα, μακάρι να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τετ 06 Ιαν 2021 23:50 »
Αν το γυρισουμε σε 4-2-3-1 οπως παιζουν ολοι φετος με κριζμαν φορ στα φτερα ελευθεριαδη ναουμετς η λωλη πισω τους τον ισπανο και δυο αμυντικα χαφ θα βελτιωθουμε αμυντικα και βαθμολογικα και θα σταματησουν οι ψυχρολουσιες να προηγουμαστε και μετα να τρωμε τριαρες παιζοντας με ψηλα την αμυνα αυτο ειναι το λογικο και το σωστο αν θες δευτερο φορ τον βαζεις στο εβδομηντα και παιζεις πιο επιθετικα ποτε ομως με τους στοπερ ακαλυπτους και ανεβαζμενους πολυ ψηλα.Πρεπει ο χβ να φερει τουλαχιστων 3 με 4 παικτες το ροστερ ειναι πολυ φτωχο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 07 Ιαν 2021 00:01 »
Δίκαιη για μένα η ισοπαλία σήμερα. Κουραστικό παιχνίδι, τα 101 λάθη και τα 43 φάουλ συνολικά, τα λένε όλα.

Δυσκολευτικά να αποφασίσω για τον καλύτερο παίχτη που θα ψηφίσω, αλλα δυσκολεύομαι να βρώ και κάποιον που δεν έπαιξε καλά.

Αντίθετα δε θα δυσκολευτώ να ξεχάσω το σημερινό παιχνίδι γρήγορα.
Ελπίζω να έρθει η ώρα που και καλό θέαμα θα προσφέρουμε και τους βαθμούς θα παίρνουμε και ελπίζω να έχουμε και κάποια ενίσχυση σύντομα.

Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή, συμφωνώ στα περισσότερα με τον dk.
Χάρηκα που οι πάιχτες ήταν συγκεντρωμένοι και απέφυγαν τα επιπόλαια και σοβαρά λάθη.

Έρχονται τα πιό δύσκολα τώρα, μακάρι να τα πάμε ακόμα καλύτερα.
Για το ότι έπαιξε λίγο πιο συντηρητικά σήμερα ο ΠΑΣ: «Το παιχνίδι μας εμάς είναι ταχυδυναμικό και σε εμβόλιμες αγωνιστικές δεν μπορείς να κάνεις και προπονήσεις με τη βροχή που πέφτει στα Γιάννενα. Είναι λογικό η δύναμη να μην είναι η ίδια και για μας και για τη Λάρισα».

Το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει.

Έχει ζητήσει παίχτες και έχει ζητήσει και βελτίωση στο προπονητικό.
Και στα δύο η διοίκηση των έχει γράψει εκεί που δεν πιάνει ήλιος.
Ο άνθρωπος δουλεύει στις χειρότερες συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν και πάλι το αποτέλεσμα είνα πολύ ωραίο.
Είναι κρίμα να χάσουμε αυτόν τον προπονητή για την τσιγκουνιά του προέδρου.

Δίκαιο το αποτέλεσμα βάση στατιστικών στοιχείων. Θα μορούσαμε ίσως να έχουμε πάρει το ματς αν ο Κρίζμαν έσπαγε τη μπάλα σε 2 υποσχόμενες φάσεις που τον έκοψαν.
Και εγώ πιστεύω πολύ στις ικανότητες του προπονητή και η δήλωσή του: «Το παιχνίδι μας εμάς είναι ταχυδυναμικό και σε εμβόλιμες αγωνιστικές δεν μπορείς να κάνεις και προπονήσεις με τη βροχή που πέφτει στα Γιάννενα. Είναι λογικό η δύναμη να μην είναι η ίδια και για μας και για τη Λάρισα», παρουσιάζει την απόλυτη πραγματικότητα.
Βέβαια απορώ τι θα γίνει όταν θα επιβαρυνθούν και άλλο οι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όταν δε βλέπω να υπάρχει βάθος στον πάγκο και ο καρμοίρης δε βάζει το χέρι στην τσέπη.

Από την άλλη δε θα δυσκολευτώ να ψηφίσω τον καλύτερο παίκτη καθώς πιστεύω ότι ο Ντομίγκεζ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Το προσπάθησε πάρα πολύ.
Τις αλλαγές του κόουτς τις βρήκα πολύ σωστές.
Θεωρώ ότι ειδικά ο Ελευθεριάδης είναι πολύ πεσμένος στα τελευταία ματς, ιδιαίτερα στα Β ημίχρονα που σχεδόν εξαφανιζεται.
Από την άλλη όμως περίμενα περισσότερα πράγματα από το Λώλη και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που 2-3 φορές που πέταξε τη μπάλα μπροστά δεν μπόρεσε να περάσει στο σπριντ ούτε τον Μιχαήλ όπως έγραψε παραπάνω ο σύνταυρος panodirlas.
Ο βαθμός πάντως είναι σημαντικός.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Ιαν 2021 00:06 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 07 Ιαν 2021 00:10 »
Έλεος ρε με τον Χουτεσιωτη. Πέταξέ τον έξω ρε Γιαννικη
Θα πάω εγώ να παίξω

Είμαι σίγουρς φον ότι αν έπαιζες εσύ, τη μπάλα στη συγκεκριμένη φάση θα την είχες μπλοκάρει.
Επίσης φάση στο 75, σέντρα από δεξιά και ο Χουτεσιώτης σκύβει να περάσει από πάνω του η μπάλα και την κυνήγαγε από πίσω να την πιάσει...
Δεν γίνεται να σε πιάνει η καρδιά σε κάθε σέντρα του αντιπάλου.....
Μοιάζει τις περισσότερες φορές να μην έχει καμία αντίληψη της φάσης. Δεν είμαι ειδικός το τι πρέπει να κάνει, αλλά δεν υπάρχει καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του. Μάλλον χειρότερα πάει....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 07 Ιαν 2021 00:19 »
Θέλουμε παίχτες!!!!!

Αλλά ποιος να τους πάρει; Ο ΧΒ;;;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!