Με αφορμή τα ποστς στο νήμα για τον Πίρσμαν, θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την άποψή μου. Μπορείς να την χαρακτηρίσεις και υπερβολική αλλά Opinions are like assholes, everbody's got one!
Μη οπαδικά μιλώντας και εντελώς υποκειμενικά, θεωρώ ότι η ΑΕΛ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Με δύο κύπελλα στην κατοχή της, με ένα πρωτάθλημα (έστω κι αν χρειάστηκε να καταστρατηγηθούν νόμοι του κράτους με τα ούρα του Τσίγκοφ...), αλλά και μεγάλη μπάλα που οι παλιότεροι θυμούνται, νομίζω ότι δίκαια παίρνει αυτή τη θέση.
Στην τρίτη θέση θα βάλω τον Ηρακλή. Παναγία μου τί ομαδάρα! Με τίτλο, με τον Βάσια να μας δίνει παραστάσεις που να σου σηκώνεται η τρίχα! Τον θυμάμαι στο "Ζωσιμάδες" να βάζει γκολ από κόρνερ σε ένα 0-4, εάν θυμάμαι καλά. Τέρμας μας ο συμπαθής Αλεξίου, νομίζω. Η τετράδα στα χαφ του Γηραιού μπορούσαν να διαλύσουν τον οποιονδήποτε.
Στην τέταρτη θέση θα έβαζα τα φίδια. Έχουν τίτλο, έχουν προκρίσεις στην Ευρώπη, είχαν πολύ καλή ομάδα, είχαν Γκεραρντάκη και είχαν και Βαρδινογιάννη...
Από εκεί και κάτω το χάος. Ας βάλω τις ομαδούλες του ΠΟΚ-ΠΟΘ, καθαρά λόγω τίτλων. Οι οποίες ομαδούλες, εάν δεν είχαν πλούσιους προέδρους, θα βολόδερναν στη μέση της βαθμολογίας, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Εννοείται ότι η πρώτη θέση, και επαναλαμβάνω ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ, ανήκει δικαιωματικά στην Ομάδα της πόλης μας, τον ΜΕΓΑΛΟ
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Με τα γήπεδα να γεμίζουν για να απολαύσουν τις μοναδικές παραστάσεις της τρομερής Ομάδας των Αργεντινών αλλά και των τεράστιων Ελλήνων παικταράδων! Η Ομάδα η οποία έχει κυνηγηθεί όσο καμία άλλη στην ιστορία του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου! Η Ομάδα που, αν είχε έστω και λίγο τη στήριξη της "ελίτ" της τοπικής κοινωνίας, θα είχε σίγουρα ένα τουλάχιστον πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς "Βαρδινογιάννηδες", χωρίς χρήματα, χωρίς γήπεδα, παρά μόνο την αγάπη του κόσμου!
ΝΑΙ, ο
Π.Α.Σ. είναι η μεγαλύτερη Ομάδα της Ελλάδας!
ΜΟΝΟ Π.Α.Σ. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!