Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν μια από τις πιο ΠΑΣολεδικες μέρες. Μέρα με μπάσκετ, με ποδόσφαιρο, με Μουφ, με καυτή κερκίδα. Γέμισε η ψυχή μας μπλε. Αν συνοδευόταν με νίκη επί του σκατογαυρου θα ήταν ακόμα καλύτερη.
Γενικά κάποιες κουβέντες.
- η ομάδα γενικά δεν ήταν κακή απέναντι στον γαύρο, ο οποίος ήταν όντως ελάχιστα απειλητικός και τον κοιτάξαμε στα μάτια παρά την τεράστια διαφορά ποιότητας. Σταθήκαμε καλά αμυντικά και απειλησαμε όσο μπορούσαμε αλλά όντως έχουμε σοβαρό θέμα στο γκολ (Πέδρο λείπεις και τα σχετικά...) . Κατά τη γνώμη μου η ήττα δεν οφείλεται ούτε σε προπονητικά λάθη ούτε σε κάτι τέτοιο. Οι γαυροι είχαν τύχη, είχαν την διαιτησία, κάναμε κάποια λάθη εμείς και διαθέτουν και αρκετή ποιότητα έχοντας την ευκαιρία να φέρνουν από τον πάγκο παίκτες όπως οι βαλμπουενα και Ελ αραμπι. Θεωρώ πιο δίκαιο την ισοπαλία αλλά έτσι ειναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχασε κάτι η ομάδα από αυτή την ήττα. Προχωράμε στον Απόλλωνα.
- θα πω για πολλοστή φορά τη γνώμη μου ότι η εμμονή του κοουτς στον Σνάιντερ και τον Γκαρνταφσκι δεν έχουν να κάνουν ούτε με την καταγωγή τους ούτε με το ότι τους έφερε αυτός εδώ ούτε τίποτα τέτοιο. Μπορεί στα δικά μας μάτια να μην μας συγκινούν τα όσα κάνουν αυτοί οι δύο στο γήπεδο αλλά η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για δύο παίκτες που είναι καλοί στο να υπηρετούν ένα πλάνο και να είναι πιστοί στην τακτική και τις εντολές του κοουτς. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω. Ο Μεταξάς έχει γερμανική φιλοσοφία και προτιμάει αυτούς τους παίκτες. Προτιμάει την τακτική προσήλωση από την προσωπική ενέργεια και το ταλέντο. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά έτσι είναι...
- η κριτική απέναντι στον Σαλιακα είναι τουλάχιστον άδικη. Στις τόσες εμφανίσεις του αξίζει να κάνει και μια κακή. Δεν λέω τίποτα άλλο.
- προτείνω ο Εραμουσπε να γίνει μόνιμος εκτελεστής πέναλτι. Ο Τζες έχει κρύο αίμα παρότι λατινοαμερικάνος.
- μου κάνε μεγάλη εντύπωση διαβάζοντας τα σχόλια για τον αγώνα ότι κανείς δεν έγραψε κάτι το ιδιαίτερο για την κερκίδα και ιδιαίτερα το πάρτι που στήθηκε στη θύρα 10. Μιλάμε για μια κερκίδα με παλμό 90 λεπτά, γεμάτη ασφυκτικά από κόσμο που δεν σταματαγε ούτε λεπτό την εμψύχωση της ομάδας. Όσο αφορά το κορεο με τον ταυρομαχο τι να πει κανείς .... Μιλάμε για αριστούργημα που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Πολλές εργατοώρες και αρκετά χρήματα για να γίνει αυτό το θαύμα. Για όσους θέλουν να ψάξουν αξίζει να πω ότι η απεικόνιση του κορεο είναι από ένα πραγματικό γεγονός οταν πριν κάτι χρόνια ο Ισπανός ταυρομάχος Israel lancho είχε δεχθεί φοβερό χτύπημα στην κοιλια από τον ταύρο καταφέρνοντας πάντως να επιζήσει. Πολύ ψαγμενα τα παιδιά του ΣΦ. Ας τους στηρίξουμε...
- τι να πει κανεις για τον Μουφ ειλικρινά. Με συγκίνησε απίστευτα όταν τον είδα να μπαίνει στο γήπεδο με την φανέλα και να υποκλίνεται στον κόσμο και να φιλάει το σήμα. Αξίζει να πω ότι βρέθηκε και στον αγώνα του γυναικείου μπάσκετ όπου μάλιστα ήταν ιδιαίτερα παθιασμένος, πανηγύριζε τα καλάθια και τραγούδαγε όλα τα συνθήματα. Πάντως η αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο πρέπει να ήταν η απόλυτη ανταμοιβή για το μακρινό ταξίδι από την Σερβία. Ο κόσμος τον λατρεύει εδώ.... ΧΒ ξύπνα και δώστου μια θέση στην ομάδα.
- πολλοί γαυροι στο γήπεδο δυστυχώς. Μερικοί μάζεψαν και κάτι μπατσες έξω από το γήπεδο ( ευτυχως
)
- ο διαιτητής αυτός πραγματικά απορώ πως γίνεται να σφυρίζει αγώνα ποδοσφαίρου.
- στο βρωμοσωματειο από τον Πειραιά , μαζί με τους μπράβους του ,τα ναρκοκαραβια του , τους γραβατωμενους του και τα λεφτά του εύχομαι αφανισμό.
ΜΟΝΟ ΠΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ