Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 6η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8115 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 6η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 18 Οκτ 2021 20:44 »
Μου άρεσε που η ομάδα έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε, έστω και με πέναλτι. Παρεπιμπτόντως η εκτέλεση από τον Ροντριγο εξαιρετική και τείνει να δημιουγήσει παράδοση με το κωλόγαυρο. Δε μου άρεσε το κοουτσάρισμα του Μεταξά το τελευταίο εικοσάλεπτο. Θεωρώ ακατανόητο το ότι δεν έβαλε τρίτο στόπερ, ή τη γνωστή εμμονή του στον Σνάιντερ. Κακός και ο Γκαντάρφσκι χθές, έβαλε με τη βαζέλα τη σουτάρα και δεν μπόρεσε να κάνει ένα γαμωπλασέ η μια κεφαλιά ψαράκι.  >:( >:( >:(

Για τον Μανώλη το Σάλιακα θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του έγινε φάουλ, αλλά θα μου πεις τι περιμένεις σε αυτό το μπουρδέλο που έχουμε για πρωτάθλημα, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Ακόμα όμως και λάθος να κανε συμβαίνουν αυτά, πόσο μάλλον από έναν παίκτη που έχει δώσει την ψυχή του για τη φανέλα όσο είναι στη ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ, όντας ο καλύτερος Έλληνας δεξί μπακ. Έκανε μια κακή εμφάνιση, τη χειρότερη ίσως απ' όταν ήρθε στον Άγιαξ, αλλά μέχρι εκεί.

Το μεγαλύτερο μας πρόβήμα είναι η έλλειψη ενός παίκτη να βάζει τη γαμώμπαλα στα δίχτυα.
ΡΕ ΠΕΔΡΟ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ!  :'( :'(

Συνεχίζουμε.... :pas: ΚΑΙ  :mono:

Υ.γ.: Για μια ακόμα φορά μετά από κάθε ματς με το κρατικοδίταιο σωματείο του πειραία ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 02:35 »
Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν μια από τις πιο ΠΑΣολεδικες μέρες. Μέρα με μπάσκετ, με ποδόσφαιρο, με Μουφ, με καυτή κερκίδα. Γέμισε η ψυχή μας μπλε. Αν συνοδευόταν με νίκη επί του σκατογαυρου θα ήταν ακόμα καλύτερη.

Γενικά κάποιες κουβέντες.

- η ομάδα γενικά δεν ήταν κακή απέναντι στον γαύρο, ο οποίος ήταν όντως ελάχιστα απειλητικός και τον κοιτάξαμε στα μάτια παρά την τεράστια διαφορά ποιότητας. Σταθήκαμε καλά αμυντικά και απειλησαμε όσο μπορούσαμε αλλά όντως έχουμε σοβαρό θέμα στο γκολ (Πέδρο λείπεις και τα σχετικά...) . Κατά τη γνώμη μου η ήττα δεν οφείλεται ούτε σε προπονητικά λάθη ούτε σε κάτι τέτοιο. Οι γαυροι είχαν τύχη, είχαν την διαιτησία, κάναμε κάποια λάθη εμείς και διαθέτουν και αρκετή ποιότητα έχοντας την ευκαιρία να φέρνουν από τον πάγκο παίκτες όπως οι βαλμπουενα και Ελ αραμπι. Θεωρώ πιο δίκαιο την ισοπαλία αλλά έτσι ειναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχασε κάτι η ομάδα από αυτή την ήττα. Προχωράμε στον Απόλλωνα.

- θα πω για πολλοστή φορά τη γνώμη μου ότι η εμμονή του κοουτς στον Σνάιντερ και τον Γκαρνταφσκι δεν έχουν να κάνουν ούτε με την καταγωγή τους ούτε με το ότι τους έφερε αυτός εδώ ούτε τίποτα τέτοιο. Μπορεί στα δικά μας μάτια να μην μας συγκινούν τα όσα κάνουν αυτοί οι δύο στο γήπεδο αλλά η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για δύο παίκτες που είναι καλοί στο να υπηρετούν ένα πλάνο και να είναι πιστοί στην τακτική και τις εντολές του κοουτς. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω. Ο Μεταξάς έχει γερμανική φιλοσοφία και προτιμάει αυτούς τους παίκτες. Προτιμάει την τακτική προσήλωση από την προσωπική ενέργεια και το ταλέντο. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά έτσι είναι...

- η κριτική απέναντι στον Σαλιακα είναι τουλάχιστον άδικη. Στις τόσες εμφανίσεις του αξίζει να κάνει και μια κακή. Δεν λέω τίποτα άλλο.

- προτείνω ο Εραμουσπε να γίνει μόνιμος εκτελεστής πέναλτι. Ο Τζες έχει κρύο αίμα παρότι λατινοαμερικάνος.

- μου κάνε μεγάλη εντύπωση διαβάζοντας τα σχόλια για τον αγώνα ότι κανείς δεν έγραψε κάτι το ιδιαίτερο για την κερκίδα και ιδιαίτερα το πάρτι που στήθηκε στη θύρα 10. Μιλάμε για μια κερκίδα με παλμό 90 λεπτά, γεμάτη ασφυκτικά από κόσμο που δεν σταματαγε ούτε λεπτό την εμψύχωση της ομάδας. Όσο αφορά το κορεο με τον ταυρομαχο τι να πει κανείς .... Μιλάμε για αριστούργημα που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Πολλές εργατοώρες και αρκετά χρήματα για να γίνει αυτό το θαύμα. Για όσους θέλουν να ψάξουν αξίζει να πω ότι η απεικόνιση του κορεο είναι από ένα πραγματικό γεγονός οταν πριν κάτι χρόνια ο Ισπανός ταυρομάχος Israel lancho είχε δεχθεί φοβερό χτύπημα στην κοιλια από τον ταύρο καταφέρνοντας πάντως να επιζήσει. Πολύ ψαγμενα τα παιδιά του ΣΦ. Ας τους στηρίξουμε...

- τι να πει κανεις για τον Μουφ ειλικρινά. Με συγκίνησε απίστευτα όταν τον είδα να μπαίνει στο γήπεδο με την φανέλα και να υποκλίνεται στον κόσμο και να φιλάει το σήμα. Αξίζει να πω ότι βρέθηκε και στον αγώνα του γυναικείου μπάσκετ όπου μάλιστα ήταν ιδιαίτερα παθιασμένος, πανηγύριζε τα καλάθια και τραγούδαγε όλα τα συνθήματα. Πάντως η αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο πρέπει να ήταν η απόλυτη ανταμοιβή για το μακρινό ταξίδι από την Σερβία. Ο κόσμος τον λατρεύει εδώ.... ΧΒ ξύπνα και δώστου μια θέση στην ομάδα.

- πολλοί γαυροι στο γήπεδο δυστυχώς. Μερικοί μάζεψαν και κάτι μπατσες έξω από το γήπεδο ( ευτυχως :P)

- ο διαιτητής αυτός πραγματικά απορώ πως γίνεται να σφυρίζει αγώνα ποδοσφαίρου.

- στο βρωμοσωματειο από τον Πειραιά , μαζί με τους μπράβους του ,τα ναρκοκαραβια του , τους γραβατωμενους του και τα λεφτά του εύχομαι αφανισμό.

ΜΟΝΟ ΠΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 08:50 »
Πολλοι γάβροι μέσα στο γήπεδο οντως ... πάρα πολλοί τριγύρω μου στη μεγάλη κερκίδα κέντρο καρακέντρο.
Καλύτερα να τους ανοίξεις μια κερκίδα να πάνε να καθίσουν όλοι μαζί παρά αυτό το ξενέρωμα με αναμικτη κερκίδα.

Από την άλλη όντως πολύ δυνατή η κερκίδα των οργανωμένων μας και εντυπωσιακό το θέαμα στην αρχή.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 10:41 »
Πολλοι γάβροι μέσα στο γήπεδο οντως ... πάρα πολλοί τριγύρω μου στη μεγάλη κερκίδα κέντρο καρακέντρο.

Δικαιώνεται ο πρόεδρος για τις ακριβές τιμές. Έπρεπε να το βάλει στο πενηντάρικο...  ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 19:11 »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 19:31 »
Κλήθηκε λέει η ΠΑΕ σε απολογία για τους πυρσούς και απρεπη συνθήματα. Όχι ότι μου κάνει εντύπωση αλλά έχω μια απορία. Άντε να καταλάβω τους πυρσούς. Τα απρεπη συνθήματα ποια είναι; Προσβλήθηκαν που βρισαμε τον γαύρο και την μάνα του πρεζεμπορα;

Και για τις άλλες ομάδες παίζουν παρόμοια συνθήματα αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να βρεθήκαμε σε απολογία για αυτά. Τι να πει η φοφη η καημένη με αυτά που της έχουμε σύρει.

Αλλά έτσι είναι, όταν βρίζεις το κράτος πρέπει να λογοδοτήσεις για αυτό.

Γαμω τον Ολυμπιακό λοιπόν και μαζί και την μάνα του Βαγγέλα.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 20:59 »
Σταθηκαμε καλα απεναντι στο γαυρο κυριως στο πρωτο στο δευτερο δεν καναμε φαση εκτος το γκολ πιστευω οτι χασαμε απο το οτι ο κοουτς δεν εκανε κινησεις απο τον παγκο οταν επρεπε δηλαδη μετα το 1-1 τριτο στοπερ πανω στον ελ αραμπι το εχουμε δει αυτο το εργο με αυτους τα δυο τελευταια χρονια συνεχεια οταν βαζουν δευτερο φορ μετα το τρωμε στο τελος και χανουμε το λαθος αυτο το εκανε και ο Γιαννικης ασε που στον παγκο ειχε δυο στοπερ και εκτος τον Μινα ποτε θα βαλεις τον τριτο στοπερ αν οχι τωρα που θες να κρατησεις τον βαθμο?το ιδιο εκανε και στην τουμπα και δεν το πληρωσαμε ενω ο Μαρτινς μολις εγινε το1-2 αμεσος εβαλε τριτο στοπερ βγαζωντας φορ και στο ημιχρονο εβαλε εμβιλα ενω κερδουσε και σουλουποσε το κεντρο του ενω ο Μεταξας ενω χαναμε καμια αλλαγη δεν εκανε εσκασαν οι παικτες δεν φρεσκαρει την ομαδα μονο στο περιστερι το εκανε και πηραμε το βαθμο γενικα ειναι φοβικος με το να μην φαμε γκολ δηλαδη βλεπεις να βγαινουμε επιθεση με το μυαλο οχι πως να βαλουμε γκολ αλλα περισοτερο με την σκεψη μην φαμε γκολ αν χασουμε την μπαλα ενω κανουμε επιθεση.Η ομαδα θελει να παιξει λιγο πιο ελευθερα και τοτε θα βελτιωθει πιστευω.Κολημα με Σναιντερ και Γκαρνταφσκι μεγαλο λαθος δεν το κατεχουν τα παιδια το αθλημα ο παμλιδης θελει δεκα Σναιντερ για πρωινο ας δοκιμασει Μρενερ και Σιοντη να δουμε πως θα παει η ομαδα.Παντως οι βαθμοι μας ειναι πολυ καλοι αν και παιζουμε πολυ αμυντικα γιατι βγαλαμε δυσκολο προγραμμα.Ο αγωνας με Απολλων ειναι δυσκολος ειναι τελικος για αυτους αν δεν το παρουν ειναι για φουντο οποτε θα ειναι δυσκολο ματς για εμας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 19 Οκτ 2021 23:26 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - γαύρος | 17.10.2021
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ