Αποστολέας Θέμα: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7057 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 09 Ιαν 2022 19:34 »
Και η πουτάνα πήγαινε τρία μέτρα έξω γμτ.  >:(

:mono: ρε!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 09 Ιαν 2022 20:37 »
Ρε τι μας νοιάζει τι λένε τα βαζελοφιδα...
Δουλειά του ΧΒ είναι να προστατεύσει την ομάδα. Ο Βόλος με τον βαζελο έχει ξένο διαιτητή. Εμείς τον Τζηλο.

Στο ματς που κέρδισε ο Βόλος, ο διαιτητής δεν δίστασε να βγάλει την απευθείας κόκκινη. Αν ήταν Έλληνας ούτε καν κάρτα δεν θα έβγαζε όπως είδαμε στο αναμεταξύ μας ματς.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 09 Ιαν 2022 21:41 »
Ποσο δικιο εχει ο κοουτς για Σναιντερ και Γκαρνταφσκι, οι οποιοι εχουν κανει μαγκες τους Σαλιακα και Πιρσμαν πολλες φορες.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 10 Ιαν 2022 12:56 »
Ποσο δικιο εχει ο κοουτς για Σναιντερ και Γκαρνταφσκι, οι οποιοι εχουν κανει μαγκες τους Σαλιακα και Πιρσμαν πολλες φορες.
Δηλαδη τι θέλεις να πεις; Ότι οι Σναιντερ και Γκαρνταφσκι είναι οι παικταράδες που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ματς της ομάδας και ότι οι Σαλιακας και Πιρσμαν ανέβασαν τις μετοχές τους εξαιτίας τους;
Χτες που έλειπαν Σναιντερ και Γκαρνταφσκι ποιοι έκοβαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις και σουτ των φιδιών και μάλιστα χωρίς βοήθεια από τους ανύπαρκτους Μπρένερ, Λιάσο και τον λίγο Μορέιρα;
Και πέρυσι που πάλι μας είχαν βγάλει τα μάτια είχαν μπροστά Σναιντερ και Γκαρνταφσκι;
Άμα είχαν καλύτερους παίκτες μπροστά τους θα ήταν ακόμη καλύτεροι.....
Μην αρχιζουμε να λέμε κακίες επειδή ακούστηκαν οι παίκτες για μεταγραφή.

Οι Σναιντερ και Γκαρνταφσκι είναι 2 μέτριοι παίκτες που δεν έχουν θέση σε μια κανονική εντεκάδα του ΠΑΣ, κρινόμενοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Το πολύ-πολύ στον πάγκο για αλλαγή είναι η θέση τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Ιαν 2022 12:59 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 10 Ιαν 2022 15:58 »
Οι Σναιντερ και Γκαρνταφσκι είναι 2 μέτριοι παίκτες που δεν έχουν θέση σε μια κανονική εντεκάδα του ΠΑΣ, κρινόμενοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Το πολύ-πολύ στον πάγκο για αλλαγή είναι η θέση τους.

Αν είναι μέτριοι τότε ίσως είναι μέτριος και ο Μεταξάς που τους έπλεξε το εγκώμιο.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 10 Ιαν 2022 19:00 »
Δηλαδη οι αντικαταστατες των "μετριων" Γκαρνταφσκι και Σναιντερ ηταν ο "ανυπαρκτος Μπρενερ και ο λιγος Μορειρα"?
Σε ευχαριστω φιλε που συμφωνεις με τα λεγομενα μου.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 10 Ιαν 2022 21:13 »

Αν είναι μέτριοι τότε ίσως είναι μέτριος και ο Μεταξάς που τους έπλεξε το εγκώμιο.
Μπορεί να θέλει να στηρίξει και τις επιλογές του όμως.
....

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 11:11 »
Ο Μορρειρα κατά την άποψή μου είναι καλός παίχτης... Δεν μπορούμε να τον λέμε λίγο τη στιγμή που στα δύο τελευταία ματς από αυτόν ξεκίνησαν και τα δύο γκολ που βάλαμε... Θεωρώ επίσης ότι δίπλα στον Περεα ίσως να αποδίδει πιο καλά...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 11:35 »
Δηλαδη οι αντικαταστατες των "μετριων" Γκαρνταφσκι και Σναιντερ ηταν ο "ανυπαρκτος Μπρενερ και ο λιγος Μορειρα"?
Ναι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έτσι ήταν. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ. Άμα διαβάσεις όλα τα σχόλια των σύνταυρων αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
Όμως πες μου εσύ σε πόσα παιχνιδια ήταν καλοί οι Γκαρνταφσκι και Σναιντερ. Προσωπικά θα πω σε 1 (ένα) ο καθενας.
Άμα ο Μπρένερ είχε παιξει όσα ματς είχε παίξει ο Σνάιντερ, πιθανότατα θα ήταν καλύτερος σε περισσότερα.
Ο Μεταξάς πρέπει να στηρίξει τις επιλογές του και γι΄ αυτό να είπε καλά λόγια ή να έκρινε από το συγκεκριμένο ματς. Δεν είμαι στο μυαλό του.
Αλλά δεν μπορώ να ακούω για παικταράδες Γκαρνταφσκι και Σναιντερ που κάνουν μάγκες τους Σάλιακα και Πίρσμαν.
Είναι αδικία, πως να το κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 13:28 »
Ναι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έτσι ήταν. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ. Άμα διαβάσεις όλα τα σχόλια των σύνταυρων αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
Όμως πες μου εσύ σε πόσα παιχνιδια ήταν καλοί οι Γκαρνταφσκι και Σναιντερ. Προσωπικά θα πω σε 1 (ένα) ο καθενας.
Άμα ο Μπρένερ είχε παιξει όσα ματς είχε παίξει ο Σνάιντερ, πιθανότατα θα ήταν καλύτερος σε περισσότερα.
Ο Μεταξάς πρέπει να στηρίξει τις επιλογές του και γι΄ αυτό να είπε καλά λόγια ή να έκρινε από το συγκεκριμένο ματς. Δεν είμαι στο μυαλό του.
Αλλά δεν μπορώ να ακούω για παικταράδες Γκαρνταφσκι και Σναιντερ που κάνουν μάγκες τους Σάλιακα και Πίρσμαν.
Είναι αδικία, πως να το κάνουμε.
Εξαρτάται τι θεωρείς ως καλή απόδοση.
Αν θεωρείς ως καλή απόδοση τα γκολ και τις ασίστ τότε δεν τα πάνε καλά.
Αν όμως ο παίχτης ακολουθεί αυτό που του λέει ο προπονητής, που πιθανότατα με το σύστημα που βλέπουμε είναι να έχει το μυαλό του περισσότερο στο να μαρκάρει και να δίνει χώρο στα μπακ για να κάνουν ανάπτυξη και να βοηθά τους 2 κεντρικούς (ντομίνκες, καραχάλιο), τότε είναι πιο αποδοτικοί.

Τα 2 μπακ που έχουμε είναι τρομερά ποιοτικοί παίχτες και με αυτό το σύστημα ο κόουτς θεωρεί ότι τους εκμεταλλεύεται περισσότερο.
Το νόημα των δηλώσεων του κόουτς είναι ότι οι γερμανοί είναι χειρότεροι σε ποιότητα, αλλά καλύτεροι στο σύστημα που θέλει να δουλέψει.

Δεν είπε κανένας πουθενά για παιχταράδες. Είπε για 10-20% κάτω ποιοτικά, αλλά 10-20% πάνω ομαδικά.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #160 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 14:11 »
Αφήστε τον κόουτς να κάνει τη δουλειά του.

Verba volant, scripta manent και αυτή τη στιγμή το κοντερ γράφει 4η θέση.

Χοντρού επιτρέποντος βγαίνουμε Ευρώπη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!