Αποστολέας Θέμα: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 2960 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 10:22 »
Παραδόξως ο Περέα έκανε 7 90λεπτα να βάλει γκολ. Έχασε αρκετά τετ α τετ. Δεν είδα κανέναν να μιλάει για αμπαλοσύνη και να πάει στην Παναχαική. 90λεπτα , όχι 20 και 30 λεπτά.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 10:24 »
Πάμε να παίξουμε μέσα στην τρίπολη ντέρμπι 6άδας.

Το κέντρο μας είναι λιάσος καραχάλιος στάνκο οικονομόπουλος.
Η επίθεση ο περέα που σε κλειστές άμυνες δεν ακουμπάει μπάλα και ο μορέιρα που ξέρει μπάλα αλλά τα κιλά του δεν είναι επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Η άμυνα με τα τόσα ματς που έχει παίξει έχει κλατάρει και φαίνεται .
Οι αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε ενώ χάνουμε για να γυρίσει το ματς.
Ο μπρένερ που δεν ακουμπάει μπάλα, ένας στόπερ που γίνεται επιθετικός, μίνα, λιάσος που είναι ταλέντα.

Παίζουμε αγώνα την κυριακή και μετά απο 2 μέρες οδικώς ταξίδι 7-8 ώρες για τρίπολη και πίσω για να ξαναπαίξουμε σε 2-3 μέρες.
Εκτός απο την ποιότητα του ρόστερ πόσο ξεκούραστη μπορεί να είναι αυτή η ομάδα;

Δεν έχουμε την ποσότητα των παιχτών να παίζουμε σερί ματς.
Δεν έχουμε την ποιότητα να κυνηγήσουμε εξάδα και εδώ που τα λέμε δεν το αξίζουμε αν δούμε τα ρόστερ και την χρηματιστηριακή αξία των υπολοίπων.
Όσους λαγούς και να βγάλει ο μεταξάς κάποτε θα τελειώσουν.
Όση ενέργεια και διάθεση και να έχουν οι παίχτες μας να κρατήσουν ψηλά την ομάδα τελείωσε. Ξεζουμίστηκαν.

Αν βάλουμε στην εξίσωση τον κορονοιό, και πόσο επηρεάζει τους τραυματισμούς και την τακτική το προπονητικό κέντρο με τον βαρύ καιρό δένουν όλα.

Θα συμφωνήσω για τη βαθμολογία με τον Χρήστο. Δεν περιμένω κάτι παραπάνω. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο τους παίχτες και τον προπονητή.
Έκαναν μια καταπληκτική χρονιά πολύ πάνω απο αυτό που μπορούσαν.

Μετά απο άλλη μια χρονιά που ο χριστοβασίλης άφησε την ομάδα και τον κόσμο ξεκρέμαστους δεν έχω να περιμένω και κάτι για το καλοκαίρι.
Ειδικότερα τώρα που κόπηκαν και τα λεφτά απο το στοίχημα
Πρέπει να μαζέψουμε τα μυαλά μας και να μάθουμε να είμαστε μία ομάδα που θα προσπαθεί να σωθεί εύκολα και τις χρονιές που δε θα βγαίνουν οι παίχτες λαχεία θα πεφτει.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 10:55 »
Λιάσος, Λώλης δεν ξέρω εαν δουλεύουν ή τόσο μπορούν. Τόσο καιρό που παίζουν βλέπω οτι κάνουν το ίδιο.Καμία πρόοδος.
Σε σύγκριση με τον Περέα που αναφέρθηκε, ο οποίος νομίζω οτι απο την 1η αγωνιστική έχει δείξει βελτίωση.
Δεν νομίζω οτι μπορούμε να περιμένουμε παραπάνω. Απλά και μόνο εαν δουλέψουν περισσότερο.
Καθρέπτης το γήπεδο.
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 11:17 »
Οι μισοί παίχτες του ρόστερ μας είναι επιπέδου Β' εθνικής και λογικά πληρώνονται και αντίστοιχα.

Ότι έχουμε πετύχει φέτος είναι ένα τεράστιο θαύμα.

Ο ΠΑΣ είναι γεγονός ότι είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε παίχτες είτε μικρούς, είτε ξεχασμένους, είτε αδικημένους από την τύχη τους. Κάνουμε πολλές δοκιμές, παίρνουμε πολλά λαχεία και τα ψάχνουμε όσο μπορούμε.

Όμως ακόμα και αυτοί οι παίχτες χρειάζονται ένα γερό κορμό και συμπαίχτες άξιους για να μπορέσουν να αναδειχτούν.
Δεν γίνεται ξαφνικά να τους βάλουμε όλους μαζί να παίξουν με το ζόρι επειδή ξεμείναμε και να περιμένουμε πολλά.

Όλα θέλουν ένα μέτρο και φέτος ο πρόεδρος το παραξεφτίλησε.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 11:21 »
Παραδόξως ο Περέα έκανε 7 90λεπτα να βάλει γκολ. Έχασε αρκετά τετ α τετ. Δεν είδα κανέναν να μιλάει για αμπαλοσύνη και να πάει στην Παναχαική. 90λεπτα , όχι 20 και 30 λεπτά.

Δεν μιλάμε για αμπαλοσύνη γιατί έχει ήδη 6 γκολ, 3 ασίστ και 3-4 κερδισμένα πέναλτι

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 11:53 »
Παράθεση
Mαλλον εχει δικιο ο Μεταξας που λεει οτι η παρουσια Σναιντερ και Γκαρνταφσκι κανουν τους υπολοιπους καλυτερους

Υπερβολή. Ο Γκαρντάβσκι εντάξει, ο άλλος είναι ντιπ άμπαλος. Απλώς και οι 2 δεν "ανοίγονται" και επιτρέπουν στα μπακ να ανεβαίνουν. Και μπακ από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Αν είχαμε και επιθετικογενή χαφ, πίσω θα είμασταν χωνί.

Λιάσος, Λώλης δεν ξέρω εαν δουλεύουν ή τόσο μπορούν. Τόσο καιρό που παίζουν βλέπω οτι κάνουν το ίδιο.Καμία πρόοδος.
Σε σύγκριση με τον Περέα που αναφέρθηκε, ο οποίος νομίζω οτι απο την 1η αγωνιστική έχει δείξει βελτίωση.
Δεν νομίζω οτι μπορούμε να περιμένουμε παραπάνω. Απλά και μόνο εαν δουλέψουν περισσότερο.
Καθρέπτης το γήπεδο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ειδκά για το Σνάιντερ δεν ισχύει αυτό που είπε ο Μεταξάς. Ο άνθρωπος είναι τελείως χάλιας. Επίσης έχω καταλήξει ότι ο δεύτερος που δεν κάνει για την ομάδα και πρέπει να αποχωρήσει είνααι ο Μορέιρα.
Τα πιτσιρίκια που τα κατηγορούμε για αμπαλίαση αν είχαν τα λεπτά συμμετοχής του Σνάιντερ (ακόμα και του Μορέιρα) πιστεύω ότι θα έδειχναν περισσότερα πράγματα από αυτούς τους δύο. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω την τόση επιμονή στη χρησιμοποίησή του.
Επίσης το άλλο δεδομένο είναι οτι η διαφορά στην απόδοση της ομάδας είναι ότι όταν παίζει ο άμπαλος ο Σνάιντερ είναι 1 που δεν τραβάει. Στην άλλη περίπτωση ο Μεταξάς δε χρησιμοποιεί 1 πιτσιρικά για να δέσει με την ομάδα, αλλά συνήθως τους βάζει όλυς μαζί. Έτσι όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Και στο τέλος τέλος, ας τους χρησιμοποιήσει και αν όντως δεν κάνουν, ας τους διώξουν. Όχι όμως με δεκάλεπτες συμμετοχές κάθε πένετε ή δέκα ματς....

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 12:10 »
Ούτε τον Περέα είπα άμπαλο ούτε όμως τα άλλα παιδιά. Υπομονή χρειάζεται και όχι γκρίνια.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 12:13 »
Ένας παίχτης μπορεί να αποδείξει και με άλλους τρόπους ότι ενδιαφέρεται να γίνει καλύτερος.

Ο Λώλης για παράδειγμα μπαίνει πολλές φορές στο 70-80 όχι για να βάλει γκολ απαραίτητα αλλά για να πιέσει να κλέψει μπάλες ή να βγάλει αντεπίθεση.
Τον έχετε δει να ενδιαφέρεται;
20 χρονών παιδί και δεν έχει τρεξίματα, δεν πιέζει, δεν μαρκάρει και πρέπει να ακούσουμε τον μεταξά να του φωνάζει για να τρέξει λίγο.
Δε θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό που του λέει ο προπονητής του.
Γτ να πάρει περισσότερο χρόνο;

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 14:16 »
Συμφωνω με τον Fonta. Ο Λωλης μπαινει μεσα και ειναι σαν να εχει ψηλα τη μυτη, σαν να εχει επαρση. Εδω ολοκληρος Μασουρας και ξεσκιζεται στο γαυρο να παιζει αμυνα, να τρεχει, να μαρκαρει και να κανει ολς τις δουλειες ωστε να παιζει. Κι εμεις εχουμε παιδια που θελουν τριπλες και γκολ μονο? Ο Λιασος ειναι εντελως αλλη περιπτωση. Ξεσκιζεται στα τρεξιματα, τα μαρκαρισματα και τις δυνατες διεκδικισεις αλλα λογω απειριας και ισως και για αλλοης λογους, τρεχει συχνα άσκοπα, κανει κακα μαρκαρισματα/φαουλ και λαθος πασες. Ειναι ομως δουλευταρας και ισως διορθωθουν αυτα. Αν ομως δεν εισαι δουλευταρας μεσα στο γηπεδο υπαρχει θεμα. Ετσι καπως καταφερνει και παιζει ο Σναιντερ ξεπερνωντας την αμπαλοσυνη

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 17:34 »
Συμφωνω με τον Fonta. Ο Λωλης μπαινει μεσα και ειναι σαν να εχει ψηλα τη μυτη, σαν να εχει επαρση. Εδω ολοκληρος Μασουρας και ξεσκιζεται στο γαυρο να παιζει αμυνα, να τρεχει, να μαρκαρει και να κανει ολς τις δουλειες ωστε να παιζει. Κι εμεις εχουμε παιδια που θελουν τριπλες και γκολ μονο? Ο Λιασος ειναι εντελως αλλη περιπτωση. Ξεσκιζεται στα τρεξιματα, τα μαρκαρισματα και τις δυνατες διεκδικισεις αλλα λογω απειριας και ισως και για αλλοης λογους, τρεχει συχνα άσκοπα, κανει κακα μαρκαρισματα/φαουλ και λαθος πασες. Ειναι ομως δουλευταρας και ισως διορθωθουν αυτα. Αν ομως δεν εισαι δουλευταρας μεσα στο γηπεδο υπαρχει θεμα. Ετσι καπως καταφερνει και παιζει ο Σναιντερ ξεπερνωντας την αμπαλοσυνη
Με όσα έχουμε δει τα τρία τελευταία χρόνια που Λώλης και Λιάσος είναι ενεργοί στο ρόστερ, φαίνεται ότι δικαιώνεσαι.
Για το μεν Λιάσο, μακάρι όλοι οι μικροί να είχαν την αποφασιστικότητα, τη μαχητικότητα και το πάθος του. Το παιδί σκίζεται, θέλει να πετύχει και στο δείχνει. Το ζήτημά του, τεράστιο όμως, είναι ότι είναι αργός και δεν έχει καμία έκρηξη που να του επιτρέπει να υπερασπίζεται τον ρόλο που του ανατίθεται κάθε φορά. Ειδικά στα πλάγια, εάν δεν βρεθεί πίσω από την μπάλα, τον έχει χάσει τον όποιο αντίπαλο. Δείτε και στο πρώτο γκολ, που σε τέσσερα μέτρα ο Ριέρα τον άφησε δύο μέτρα πίσω. Δεν μπορεί με την καμία να παίξει μόνος του ως εξάρι. Μόνο με τον Καραχάλιο ή τον Στάνκο δίπλα του, που έχουν τα τρεξίματα. Με τον Ντομίγκεθ οι δύο τους, δεν ... Όπως και εχθές όμως, έτσι και στα τρία αυτά χρόνια έχεις δει από αυτόν πράγματα (κάθετες, σουτ, κεφαλιές, κλπ, ακόμη και γκολ) που σου μένουν και σε πείθουν ότι αξίζει τις ευκαιρίες του.
Για το Λώλη όμως, που ξέρει μπάλα, πείτε μου: υπάρχει σε αυτά τα τρία χρόνια, μια θετική ενέργειά του που να τη θυμάστε;
Το παιδί δείχνει εντελώς ανώριμο, για να μην χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο χειρότερο χαρακτηρισμό. Δεν δείχνει να τον "ζοχαδιάζουν" οι μαλακίες του και οι χαμένες ευκαιρίες που παίρνει από τον κόουτς και δεν τις αξιοποιεί...Τον ενδιαφέρει μόνο να "σκάσει" κάποια ντρίμπλα και μετά να πάρει ένα φάουλ. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαν μην περιλαμβάνονται στις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις του στο γήπεδο.
Είναι θέμα μυαλού καθαρά και όχι απειρίας ή αμπαλοσύνης. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Μέσι, και να είσαι συγκεντρωμένος για να δώσεις μια σωστή μπαλιά στα δύο μέτρα, γαμώτο.
Εάν το παιδί αυτό δεν δεχθεί ένα "ηλεκτροσόκ" από τον προπονητή, και δεν αλλάξει μυαλό και νοοτροπία, στο τέλος θα καταλήξει να "μαγεύει" στην Κράψη κόντρα στους Ραφταναίους. Και είναι κρίμα γαμώτο, γιατί μπάλα ξέρει... Πόσο ακόμη θα περιμένουμε έναν εικοσάχρονο που "αρνείται" να δείξει... Κάνε κάτι ρε αγόρι μου γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω...
Και πάμε στον πιο μικρό, το Μίνα. Αν φτιάξει το σώμα του, πρωτίστως, και συνεχίσει να παίρνει τις ευκαιρίες του, μου δίνει την εντύπωση ότι θα καταφέρει να παίξει. Μου έχει κάνει θετική εντύπωση ότι σε παιγνίδια που έχουμε την κατοχή και πιέζουμε - γιατί στα άλλα, αυτά των αντεπιθέσεων, δεν έχει τις δυνατότητες ακόμη να ανταποκριθεί - βρίσκεται, ίσως από ένστικτο και ικανότητα, πάντα μέσα στις φάσεις. Εκεί, αργά ή γρήγορα θα το βρει το γκολ. Προς το παρόν όμως έχει δουλίτσα μπόλικη να κάνει ειδικά με το σώμα και τα κιλά του. Εγώ γι` αυτόν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει...

Με το παιγνίδι έχω αρνηθεί να ασχοληθώ λόγω βεβαρυμμένης ψυχολογικής διάθεσης ή αδιαθεσίας από προχθές...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 03 Φεβ 2022 19:39 »
Ενταξει εγώ για τα παιδιά έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη γενικά. Και για τον Ρίζο αν και λιγότερο. Για τον Μίνα δεν έχω καθόλου γιατί δεν τον έχω δει αφού είναι μικρότερος. Για τους άλλους όμως ξέρω αρκετά. Ο Λιασος ήταν ο πιο δουλευταρας σε κάθε προπόνηση. 100% λες και παίζει αγώνα. Μπορεί να μην είναι και ο μεγαλύτερος μπαλαδορος αλλά έχει άλλα καλά. Πάντα έπαιζε σαν 8αρι με πιο "ελεύθερο ρόλο" στο μαρκάρισμα και στα ανεβάσματα. Το 6αρι καθόταν στηλοβατης στο κέντρο και ο Λιασος μάρκαρε παντού. Έτρεχε παντου. Στην κ19 αυτό είχε επιτυχία. Εδώ όμως παίζει σε πιο μεγάλα γήπεδα, με 10 φορές καλύτερους παίχτες και με πιο μεγάλη ένταση. Δεν γίνεται να τρέχει παντου. Γι αυτό και φαίνεται στα ματς να τρέχει οπού να ναι. Πιστεύω αν του μάθει καλά τη θέση κάποιος (πχ ο Σιόντης με την εμπειρία του) θα μπορέσει να βοηθήσει σαν δεύτερο 6αρι. Πρέπει να βελτίωση την πάσα του και τις αποφάσεις του. Στα πλάγια θεωρώ πως είναι αδύνατο να παίξει. Ισχύει αυτό για την εκρηκτικότητα που είπες μπαμΠΑΣ.

Ο Λωλης ξέρει πάρα πολύ μπάλα, έχει πολύ καλό αριστερό για στημένα (φάουλ, κόρνερ κλπ) αλλά είναι σοφτ για μένα. Και δεν έχει το mentality. Να πεισμωσει, να παλέψει κλπ. Επίσης πιστεύω θα βγάλει και αρκετούς τραυματισμούς

Είναι απίθανο το ότι ο Περεα είναι ίσα με τον Λιασο και τον κρίνουμε στην ομάδα σαν αυτόν που πρέπει να μας ξελασπωνει. Για να καταλάβουμε λίγο τη διαφορά. Αυτή είναι η τρίτη γεμάτη χρονιά του Περεα. Οπότε πόσο πιο επιεικής να είμαστε με τα παιδιά αυτά;

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 04 Φεβ 2022 00:02 »
Δεν είδα σχεδόν τίποτα από το ματς. Κατ' εμε η επιλογή Οικονομόπουλου και Λιάσου σαν ακραία χαφ είναι τουλάχιστον ακατανόητη. Θα μου πεις άμα δεν έχεις ρόστερ κάνεις πειράματα όντας και από ματς τρείς μέρες πριν. Θεωρώ ότι η είσοδος στα playoff δυσκολεύει πάρα πολύ λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, την έλλειψη ρόστερ και το προμοτάρισμα συγκεκριμένων ομάδων πεντάρη ελέω γαύρου και φοφης λόγω παοκ και αυγενάκη. Αν η ομάδα δεν τα καταφέρει ο αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ένας:  ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ.

Για Λίασο και Λώλη θεωρώ ότι δεν μπορούν να συγκριθούν επ' ουδενί. Ο Λιάσος πέρισυ επί Γιαννίκη νομίζω πήρε συμμετοχές και έδειξε αρκετά καλά δείγματα. Φέτος επί Μεταξά νομίζω έχει πάρει λιγότερες, αλλά το παλέυει. Ο Λώλης από την άλλη όπως εύστοχα αναφέρει ο σύνταυρος μπαμΠΑΣ είναι πολύ soft. Πέρισυ επί Γιαννίκη μόνο την κόκκινη θυμάμαι και φέτος την ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Ατρόμητο. Η μόνη καλή του ενέργεια που έχω να θυμάμαι είναι η μπαλιά σκάψιμο στον μοικάνα στη νίκη με 0-3 επί του Απόλλων Λάρισας.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ