Αποστολέας Θέμα: Άδειες Εξέδρες  (Αναγνώστηκε 34648 φορές)

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
Απ: Άδειες Εξέδρες
« Απάντηση #125 στις: Τετ 22 Μάρ 2023 23:27 »
Το πρόβλημα με τις άδειες Εξέδρες αφορά μόνο την επαρχία,το πρόβλημα δεν το έχουμε μόνο εμείς αλλά στο σύνολό της η περιφέρεια.
Δείτε παράδειγμα στο Ηράκλειο με διπλάσιο πληθυσμό από εμάς 3.000 κόσμο στα μη εμπορικά με το ζόρι, Αγρίνιο με αλλαγή ιδιοκτησίας 1.500 βαριά 2.000, Λάρισα η εικόνα στο Αλκαζάρ είναι τραγική 2.000 κόσμο και εκεί, εννοείται αφήνω έξω κάτι λαμιες,λεβαδειακους,μπεο, Τρίπολη που δεν υπάρχουν στον οπαδικο χάρτη.
Η επαρχία έχει πεθάνει κερκιδικα γιατί χάθηκε η ελπίδα και ο ρομαντισμός απ'το ποδόσφαιρο,παραμαγαζα,καβατζωμενες θέσεις, δημοσιογράφοι που σκοπός τούς είναι να αναλάβουν πόστο, ραδιόφωνα με πανελλαδική εμβέλεια λιβανιζουν τους τέσσερις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και προωθούν το πρωτάθλημα των δέκα ομάδων,και μια σάπια ΕΠΟ που χορεύει σαν την αρκούδα με όποιο αφεντικό την ταιζει, ενώσεις πληρωμένες με παρουσία μπράβων από Αθήνα,Πειραιά,Θεσσαλονίκη,κτλ κτλ....
Έχει ξενερώσει πολύ ο κόσμος, βαρέθηκε,αηδιασε.
Έγραψα την γενική εικόνα, χωρίς φυσικά να παραλείψω τα λάθη του χβ,και τις κόντρες των οργανωμένων στα Γιάννινα, όπου έσπειρε διχόνοια και φυσικά την τραγική κατάσταση τής κοινωνίας.
Όλα αυτά συν τούς μοδατους, τους εμπριμεδες και αυτούς που διαλέγουν παιχνίδια δημιουργούν μια εικόνα 1.500- 2000 οπαδών!
Κάποτε μια ώρα πρίν αρχίσει το μοιραίο παιχνίδι με την Καλαμάτα (ακόμα εφιάλτες βλέπω) ένας φίλος μου πασολες (ο οποίος δεν πάει γήπεδο για τούς παραπάνω λόγους) κατουρηθηκε πάνω του γιατί δεν μπορούσε να φτάσει στις τουαλέτες της 9 από τον κόσμο!!
Μας βρεχανε με λάστιχα γιατί ειμασταν στα όρια της ηλιασης!!
Τότε αν παίζαμε με την Οντ πιστεύω ο κολεμπας θα πήγαινε καρφί για ΟΑΚΑ τέτοια συσπείρωση υπήρχε!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 23 Μάρ 2023 00:57 »

Kάποτε μια ώρα πρίν αρχίσει το μοιραίο παιχνίδι με την Καλαμάτα (ακόμα εφιάλτες βλέπω) ένας φίλος μου πασολες (ο οποίος δεν πάει γήπεδο για τούς παραπάνω λόγους) κατουρηθηκε πάνω του γιατί δεν μπορούσε να φτάσει στις τουαλέτες της 9 από τον κόσμο!!
Μας βρεχανε με λάστιχα γιατί ειμασταν στα όρια της ηλιασης!!
Τότε αν παίζαμε με την Οντ πιστεύω ο κολεμπας θα πήγαινε καρφί για ΟΑΚΑ τέτοια συσπείρωση υπήρχε!

Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη την μέρα, στην 7 ήμουν, εκείνους τους κρότους πριν την έναρξη του αγώνα, γκααααπ γκουυυυπ σαν κανονιές, κοιτούσαμε απορημένοι αναμεταξύ μας τι διάολο..., είχαν κλείσει οι θύρες γιατί ήμασταν ήδη υπεράριθμοι και κάποιοι ΠΑΣολέδες που ήρθαν σε αυτό το ματς τελευταία στιγμή κλασικά όπως πάντα με το εισιτήριο στο χέρι, τις βρήκαν όλες κλειστές, μείναν απ' έξω και κλοτσάγανε τις πόρτες αλλά που... Φωνές, κλοτσίδια, "ανοίξτε ρε μ@λ@κες, ρεεεεεεε". Ματς που δεν το έχανες για τίποτα στον κόσμο, που ζούσαμε όλοι για αυτή την μέρα μετά το ματς με την Καλλιθέα και να είσαι απ' έξω ρε φίλε, δεν υπάρχει αυτό.
Σάββατο πρωί πρωί (σαν λακαμάς) είχα πάει στους ταύρους να πάρω εισιτήρια για μένα και 2 φίλους στην 9 και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, πάω έξω από την σκεπαστή στο εκδοτήριο μου λέει ο τύπος "μόνο για την 7 υπάρχει φιλαράκο" πάλι καλά λέω "δώσε 3".

Μέχρι το ματς με την Οντ πόσα χρόνια είχαμε να δούμε τεράστιες ουρές για ένα εισιτήριο από το πρωί, σε ΠΕΑΚΙ, μπουτίκ κλπ...       

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 25 Μάρ 2023 17:05 »
Μιας που μιλάμε για άδειες εξέδρες και είδα ότι πολλοί γράψατε για μας και από το παιχνίδι με την Οντ και πίσω.
Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι υπήρχε μια περίοδος του ΠΑΣ που ξεκινούσε η σεζόν και ο προπονητής με την διοίκηση και κάποιους παίχτες έβγαιναν και ανέφεραν τους στόχους της ομάδας.

Από την σεζόν 17-18 και έπειτα αν δεν με απαταει η μνήμη μου όσοι έβγαιναν και μιλούσαν υπήρχε ένας αόριστος στόχος για την ομάδα μας. Όπου μας βγάλει, όποτε το σημερινό πλανο και ότι βλέπουμε είχε ξεκινήσει από τότες.

Να υπενθυμίσω λοιπόν και στους παλιούς και στους νέους φίλους της ομάδας ότι με καμία άλλη διοίκηση ο ΠΑΣ δεν έχει κάνει πορείες σαν αυτές όπως με την διοίκηση του χοντρού. Προφανώς έχει τα καλά της αλλά θα έχει και τα κακός της. Τίποτα δεν είναι τέλειο και ιδανικό σε κανένα φάσμα της πραγματικότητας μας.

Όποτε θα συμφωνήσω με ΤΑΧΑ ότι δεν φταίει ο ΧΒ που απομακρύνθηκε ο κόσμος απ το γήπεδο. Επίσης να πω ότι τα διαρκείας στα 150-200 ευρώ είναι μια πολύ λογική τιμή για να δεις 18 με 20 ματς (μαζί με το κύπελλο). υπάρχουν άλλες ομάδες που είναι πολύ πιο ακριβά. και αν κάτσεις να το σκεφτείς μόνο η έδρα αλλάζει, οι ομάδες που παίζουν μεταξύ τους είναι ίδιες. Διαρκείας στον ΠΑΟ έχει 350 ευρώ ή στον ΟΣΦΠ 500 ευρώ αλλά παίζει με το Αγρίνιο και τον Ατρόμητο. Το ίδιο και εμείς.

Οπότε μην τα βλέπουμε όλα στραβά και όλα άδικα. Επιλογή μας είναι αν θα πάμε στο γήπεδο ή όχι. Δεν μας φταίει κανείς.

ΥΓ. Δεν είμαι φαν καμίας διοίκησης αλλά μόνο της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 26 Μάρ 2023 09:04 »
και αν κάτσεις να το σκεφτείς μόνο η έδρα αλλάζει, οι ομάδες που παίζουν μεταξύ τους είναι ίδιες. Διαρκείας στον ΠΑΟ έχει 350 ευρώ ή στον ΟΣΦΠ 500 ευρώ αλλά παίζει με το Αγρίνιο και τον Ατρόμητο. Το ίδιο και εμείς.
επιεικώς αστείο επιχείρημα.
Το διαρκείας του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ που ανέφερες βλέπει προφανώς τι ίδιες υπόλοιπες ομάδες. Επειδή φαίνεται να μην το αντιλαμβάνεσαι η διαφορά είναι στο ρόστερ που βλέπει στη γηπεδούχο ομάδα και εκεί πρέπει να κάνει κανείς τη σύγκριση μιας και οι αντίπαλοι είναι (σχεδόν) οι ίδιοι. Βλέπει δηλαδή, για να το κάνω λιανά,  από 1 φορά τους ίδιους 18 αντιπάλους (που δεν είναι 18) ενώ βλέπει 18 φορές το ρόστερ του πάο και του οσφπ και όχι αυτό του ΠΑΣ.
Μάλλον έχεις πάρει διαζύγιο με την κοινή λογική...

ΥΓ. Δεν είμαι φαν καμίας διοίκησης αλλά μόνο της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.
δεν αρκεί να το λέμε αν δεν αποδεικνύουμε κιόλας... 
ελπίζω χωρίς να το θέλεις λειτουργείς ως παπαγαλάκι της διοίκησης
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Μάρ 2023 09:08 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 01:28 »
Παράθεση
επιεικώς αστείο επιχείρημα.
Αστείο επιχείρημα είναι να μην πάτε γήπεδο για τον ΧΒ. Τέσσερις φορές έχω έρθει Γιάννενα (από Αθήνα) συνδυαστικά για να δω και τον ΠΑΣ. Όποτε μην κουνάς το δάχτυλο για το αν αποδεικνύουμε ότι λέμε. Τέσσερις φορές χρηματικά αν το βάλεις έχω αγοράσει 5 διαρκείας της μικρής σκεπαστής. Δεν έχει να κάνει με τις επισκέψεις και τα χρήματα για να καταλάβεις. Θα μπορούσα να κάθομαι στο χωριό μου και να το βλέπω από την τηλεόραση.

Παράθεση
Βλέπει δηλαδή, για να το κάνω λιανά,  από 1 φορά τους ίδιους 18 αντιπάλους (που δεν είναι 18) ενώ βλέπει 18 φορές το ρόστερ του πάο και του οσφπ και όχι αυτό του ΠΑΣ.
Μάλλον έχεις πάρει διαζύγιο με την κοινή λογική...
Η δική μου λογική σαν φίλαθλος του ΠΑΣ είναι ότι πας γήπεδο για να δεις τον ΠΑΣ. Όταν έχεις παραπάνω από 2 χιλιάδες εισιτήρια με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σημαίνει ότι οι εξέδρες σου είναι γεμάτες με ανθρώπους που έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για την αντίπαλη ομάδα. Επίσης αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό είσαι χαμένος από χέρι ή παρά πολύ μικρός ηλικιακά για να το αντιληφθείς.

Παράθεση
δεν αρκεί να το λέμε αν δεν αποδεικνύουμε κιόλας... 
ελπίζω χωρίς να το θέλεις λειτουργείς ως παπαγαλάκι της διοίκησης
Για το αν είμαι παπαγαλάκι της διοίκησης ή όχι δεν νομίζω πως σε αφορά. Ούτε σε σύνδεσμο είμαι ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει η διοίκηση. Ότι έγραψα έχει γραφτεί τα προηγούμενα χρόνια στην ιστορία της ομάδα μας. Ευρώπη πήγες με ΧΒ, 5η θέση στο πρωτάθλημα (που ισοφάρισες το ρεκόρ από το 75-76 πάλι) με ΧΒ, έχεις πέσει κατηγορία πάλι με ΧΒ αλλά αυτό δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα. Να σου αναφέρω για να είμαι δίκαιος και να ξέρεις ποιον έχεις απέναντι σου ότι την πιο ωραία μπάλα του ΠΑΣ εγώ την έχω δει επί Κούγια. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω τον Κούγια και ότι έχει κάνει στο ΠΑΣ από την μέρα της αποχώρησης του.

ΥΓ.  dK μπορούμε να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για ώρες με αυτά τα θέματα. Η γνώμη του καθενός είναι απολύτως σεβαστή για όλα. Αλλά προσαρμόσου στο να μην θίγεις άλλους χρήστες με τα σχόλια σου. Ρίχνεις ή δείχνεις το επίπεδο σου και είναι εις βάρος σου.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 08:46 »
Διαφωνούμε αλλά θα απαντήσω αντικαθιστώντας επεξεργαζόμενος αυτό το μήνυμα όταν θα έχω χρόνο...

Θα μείνω προσωρινά μόνο στο τελευταίο σχόλιο σου περί προσβολής και ότι σε θίγω παραπέμποντάς σε στο αρχικό σημειωμένο με bold από το δικό μου μήνυμα "ελπίζω χωρίς να το θέλεις..."
όσο για το επίπεδο που δείχνω ελπίζω ότι καμιά 20ρια χρόνια που γράφω στα fora φιλάθλων του ΠΑΣ το έχω εμπράκτως αποδείξει...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Μάρ 2023 08:51 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 13:43 »
Παράθεση
Διαφωνούμε αλλά θα απαντήσω αντικαθιστώντας επεξεργαζόμενος αυτό το μήνυμα όταν θα έχω χρόνο...

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις κάτι, είναι η γνώμη μου και οφείλεις να την σεβαστείς, όπως σέβομαι εγώ τη γνώμη τη δική σου και όλων των χρηστών του παλιού και καινούριου forum.