Να επισημανω για ακόμη μια φορά την εμμονή του στη χρησιμοποίηση του Σνάιντερ και στη συνέχεια την αλλαγή του με τον έτερο πιο άχρηστο παίκτη της ομάδας τον Μορέιρα.
Σόρρυ αλλά σε διαβάζω συνέχεια και έχεις μια εμμονή με τον Σνάιντα και τον αδικείς. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος των Μπρένερ, Μίνα, Λώλη που αναφέρεις, ακόμα και από τον Μορέιρα. Ο Μεταξάς ξέρει καλύτερα και από σένα και από μένα που τον εμπιστεύεται.
Και να σου πώ κάτι; Θέλω τον Σνάιντα και του χρόνου.
Εγώ έχω εμμονή με το Σνάιντα όπως τον λες.
Εσύ πες μου μία σωστή ενέργεια που έκανε χτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο άνθρωπος δεν κατάφερε να περάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον αντίπαλό του και να βγει στην επίθεση. ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕ, ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ούτε τάκλιν δεν έκανε για να μη λερώσει το σορτσάκι.
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ο Σνάιντερ αποτελεί αναβάθμιση της ομάδας και ότι δε χρειάζεται παίκτης που να τον αντικαταστήσει του χρόνου, σόρυ αλλά βλέπουμε άλλη μπάλα.
Εγώ έχω πει ότι και το δεξί και το αριστερό φτερό της ομάδας φέτος πάσχουν και ότι είναι οι μοναδικές παραφωνίες στην αρμάδα του Μεταξά.
Αν εσύ βλέπεις άλλο αδύναμο σημείο μπορείς να μας το πεις.
Σύνταυρε pextempalla, είτε έχεις δίκιο είτε έχεις άδικο, σε παρακαλώ μην το κάνεις συνέχεια αυτό - αδικείς και τον εαυτό σου και την αγάπη σου για την ομάδα. Οκ, ακόμη και αν συμφωνούσε ο οιοσδήποτε ή και όλοι μαζί σου, είναι κουραστικό, στις μεσοβδόμαδες αναρτήσεις σου, αλλά και σε κάθε, μα σε κάθε παιγνίδι, να "ανεβάζεις" το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται σε μια τέτοια πορεία όπως η φετινή του ΠΑΣ, το 1/11 ή τα 2/11 της ομάδας να μην έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα. Απλά δεν γίνεται. Ένα λιθαράκι θα το έβαλαν και αυτοί.
Εχθές ας πούμε, ένας από τους λόγους που χάσαμε - εκτός από τη διαιτησία (πρωτίστως) αλλά και την όποια απόδοση της αντιπάλου προοδευτικής (παραξενεύτηκα που την είδα με κίτρινα) - ήταν και ότι, οι Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίγκεθ και Πέερσμαν - παίκτες απολύτως κομβικοί στο παιγνίδι μας - ήταν πολύ κάτω από τα συνηθισμένα τους. Υπερβολικά κακοί για τις δυνατότητές τους, αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν είναι ρομπότ οι παίκτες. Δε νομίζω ότι χάσαμε μόνο από την απόδοση του γερμανού ή και των δύο γερμανών.
Αν αναγνωρίζεις, ότι έστω και υποτυπωδώς η θέση σου απέναντι στον γερμανό είναι εμμονική, σε παρακαλώ θερμά, μην επαναλαμβάνεσαι.
ΥΓ. Αν υπάρχει Θεός, σίγουρα η αίσθηση του χιούμορ του δεν είναι και η καλύτερη.
Στο πρώτο παιγνίδι με την προοδευτική Ν. Φιλαδέλφειας, ο Κάργας, στην πρώτη φάση επίθεσής της, και ενώ έχει στα πλάγια δεξιά του, Σάλιακα και Εραμούσπε, διώχνει ανεπίτρεπτα με κεφαλιά στο κέντρο της μεγάλης μας περιοχής (στο ημικύκλιο) και όχι στα πλάγια στους συμπαίκτες του. Αποτέλεσμα, η ασίστ στον Άμραμπατ και γκολ. Εχθές, ακριβώς υπό τις ίδιες συνθήκες, και ενώ έχει και πάλι πλάγια δεξιά του τον Σάλιακα, με μια "τσαρουχιά" βρίσκει τον Κρικχόβιακ στο ύψος του πέναλτι, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Όπως και σε εκείνο το πρώτο παιγνίδι, που πιέζαμε (για τη νίκη τότε), η αντίπαλος "σβουνιά", σε επίθεσή της από τα αριστερά της άμυνάς μας, που "αγαλματοποιήθηκε", μας έβαλε γκολ με καραμπόλα ανάμεσα στα πόδια του Κάργα τότε. Εχθές πάλι, και ενώ παλεύαμε για την ισοφάριση, σε επίθεσή της από αριστερά μας, σε φάση "ύπνωσης" της άμυνάς μας, λόγω και του ηλιθίου σφυρίγματος του όποιου μαλάκα της εξέδρας, ασφαλώς και της (μη) αντίδρασης του Πέερσμαν αλλά και των υπολοίπων, σουτάρει ο "τσακλοκούδουνος" και μαντέψτε: η μπάλα, σε μια νέα φάση καραμπόλας χτυπάει ανάμεσα στα πόδια του Εραμούσπε, και καταλήγει και πάλι στα δίκτυα.
Αν αυτό δεν είναι κακή έως σαρδόνια αίσθηση χιούμορ... Το ίδιο έργο σε επανάληψη.
ΥΓ2. Έχουμε 3 βαθμούς. Μας λείπουν άλλοι 9-12. Αν δεν πιστεύουμε στο στόχο, καλύτερα να μην κατέβουμε. Δεν έχει νόημα. Αν όμως το πιστεύουμε, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Εγώ και αρκετοί ακόμη σύνταυροι, μεταξύ αυτών και ένας που βλέπει μόνο μπροστά και ψηλά, το πιστεύουμε.
ΥΓ3. Επειδή "συν Αθηνά και χείρα κίνει", εμείς θα το παλέψουμε, αλλά πρόεδρα, καλό θα ήταν να ζητήσεις ξένους διαιτητές σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιγνίδια μας, τουλάχιστον για λόγους ισονομίας, όπως γίνεται και στα παιγνίδια των υπολοίπων μεταξύ τους. Για κάνε μια έρευνα να δεις τι βαθμούς και τι νίκες έχουμε πάρει απέναντι στα σκατά με ξένους διαιτητές και τι με έλληνες "¨διαιτητές".