Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 23-24  (Αναγνώστηκε 3991 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 23-24
« Απάντηση #25 στις: Παρ 12 Απρ 2024 23:41 »
Ένας άνθρωπος που δε γουστάρει να έχει smartphone για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, αποκλείεται αυτόματα από την είσοδο σε ένα γήπεδο ?

Ένας άνθρωπος κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει smartphone αλλά θέλει να πάει γήπεδο αποκλείεται και αυτός ?

Επίσης υπάρχουν εταιρείες κινητών τηλεφώνων που λόγω κόντρας με τη Google δεν έχουν ούτε Google Play ούτε App Store και δεν μπορείς να κατεβάσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αποκλείονται και αυτοί από το γήπεδο ?

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 09:47 »
Ένας άνθρωπος που δε γουστάρει να έχει smartphone για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, αποκλείεται αυτόματα από την είσοδο σε ένα γήπεδο ?

Ένας άνθρωπος κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει smartphone αλλά θέλει να πάει γήπεδο αποκλείεται και αυτός ?

Επίσης υπάρχουν εταιρείες κινητών τηλεφώνων που λόγω κόντρας με τη Google δεν έχουν ούτε Google Play ούτε App Store και δεν μπορείς να κατεβάσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αποκλείονται και αυτοί από το γήπεδο ?
Εγω παντως θα τα παω στο λογιστη μου να τα φτιαξει....Βρε ουστ κοπροσκυλα που δεν θελετε να πιασετε 100 τσογλανια δολοφονους κ μας βαζετε πονοκεφαλο για να αγορασουμε ενα εισιτήριο....

"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει", μας είχαν πει αυτοί που μας έκατσαν στο σβέρκο. Τα θυμάσαι?

Ο λόγος που δεν θέλουν να κάνουν αυτά που πρέπει είναι ότι θα τους κάνουν "ντα" οι μαφίες των ομάδων που τους έκαναν κυβέρνηση.

Σοβαρά τώρα, δεν βλέπετε το πώς χειρίζονται το θέμα με τους νεκρούς των Τεμπών? Δεν βλέπετε το τί γίνεται στη χώρα γενικότερα? Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα και θρασύτατα καθάρματα. Χέστηκαν για το εάν θα πας εσύ ή εγώ στο γήπεδο...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Απρ 2024 09:52 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 11:47 »
Όταν απέκλειαν ανεμβολισστους από το γήπεδο έπρεπε να γίνει της ....τανας....ήταν ένα ηλίθιο μέτρο που όμως είχε το σκοπό του.(και τιμωρητικό που δεν άκουσαν το κράτος ....που είναι και γκαραντι ρε φίλε σε ότι λέει.....αλλά  το κυριότερο στο διαιρεί και βασίλευε)

Δυστυχώς δεν υπήρχε η κατάλληλη αντίδραση....μπορώ να πω πως επικράτησε η αδιαφορία....οπότε είμαστε πάλι μπροστά σε ηλίθια μέτρα....που δεν είναι τόσο αθώα(αυτό το καταλαβαίνει και παιδάκι)

Είπε ένας....Βρούτσης ...με ύφος χιλίων καρδιναλίων...ότι όποιος πηγαίνει γήπεδο θα ξέρουμε που κάθεται...ποιος είναι....που μένει...και τι νούμερο βρακί φοράει

Και γιατι κύριε μαλακιδι θα πρέπει να ξέρεις ότι εγώ πάω γήπεδο;....θεωρούμε ύποπτος για τίποτα;...έχω πλέον το τεκμήριο του ενόχου πιο πάνω από το τεκμήριο της αθωότητας;....με πιάνου απόφαση.....

Και δε βάζετε λέω έχω ...ηλεκτρονική παρακολούθηση στους λογαριασμούς σας και στις εξωχωριες....πουχετε φάει ένα σκασμός λεφτά....και πάλι το λογαριασμό θα πληρώσει ο λαός;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 16:40 »
Οταν πηγαινα εγω να μιλησω να πω τιποτα για κορονα καποιοι δεν με αφηναν εδω
Ειχε καταργηθει η λογικη 2-3 χρονια ολοκληρα με την υγειονομικη χουντα που επεβληθη
Αλλα καποιοι τρεχαν να παρουν χαρτια να πανε να πιουν καφε

Ποια η διαφορα λοιπον και τωρα?
Παλι οι ιδιοι θα τρεξουν για τα εισιτηρια
Λες και αν δεν πανε στο γηπεδο θα πεθανουν

Δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να αδιαφορησουν για αυτα που προτεινει το κρατος και το συστημα ολοκληρο
Οσο σε βλεπουν να υποκυπτεις, αυτοι σε κυνηγαν πιο πολυ
Στοχος ενας και μοναδικος να μην δεις ασπρη μερα ποτε και να πεθανεις οσο τον δυνατον γρηγοροτερα

Αληθεια αν αυριο αποφασισουν ολοι μαζικα να μην ξαναπανε γηπεδο τι θα συμβει?
Αλλαζουν τα δεδομενα ή οχι?
Θα μου πεις ειναι δυνατον τα προβατα να σκεφτουν να κανουν κατι τετοιο?

Ερχονται ακομα χειροτερες μερες, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειμαστε οργανωμενοι για αυτα που μας περιμενουν

:pas: :pashat: :joker: