Αποστολέας Θέμα: Ολο το μεταγραφικο παρε-δωσε επι Χριστοβασιλη  (Αναγνώστηκε 42721 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.039
    • Προφίλ
Απ: Ολο το μεταγραφικο παρε-δωσε επι Χριστοβασιλη
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2022 19:13 »
Παρ' ολίγον μεταγραφικο παρε-δωσε επι Χριστοβασίλη προ 11ετίας Από το SDNA σήμερα.



Οι «προξενητές» του Χουάνγκ Ιν – Μπέομ και ο Νοτιοκορεάτης του ΠΑΣ Γιάννινα


Ποιοι παίζουν…μπάλα πίσω από τον 25χρονο χαφ που ετοιμάζεται να αλλάξει δαχτυλίδια με τον Ολυμπιακό; Ποιος συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα στο παρελθόν και γιατί δεν στέριωσε; Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ.


Βαλίτσες με προορισμό τον Πειραιά ετοιμάζει ο Χουάνγκ Ιν – Μπέομ.

Ο 25χρονος Νοτιοκορεάτης χαφ που παίζει και στις τρεις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής κι είναι 34 φορές (4 γκολ) διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» για την μεταξύ τους συνεργασία που αναμένεται να…κλειδώσει τις επόμενες ημέρες. 

Ήδη ο ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την αποστολή της Νότιας Κορέας προκειμένου να «τρέξει» την υπόθεση της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.


Όχι μόνος του, αλλά σε συνεργασία με το μανατζερικό γραφείο («BASE») που υπάρχει από πίσω, διατηρεί την έδρα του στην Αγγλία κι εκτός από τους δικούς του παίκτες (Μαντί Καμαρά, Λύρατζης) και προπονητές (Κρις Κόουλμαν) που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει στο παρελθόν βάλει την…υπογραφή του σε μεταγραφικά deals ελληνικών ομάδων.

Να σημειώσουμε πως εκτός από τον Χουάνγκ, το ίδιο γραφείο συνεργάζεται με τον διεθνή Νοτιοκορεάτη άσο της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-Μιν, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία κυμαίνεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ!

Παρεμπιπτόντως, το ανοιχτό κανάλι του Ολυμπιακού με τον διεθνή Νοτιοκορεάτη χαφ, Ιν – Μπεόμ Χουάνγκ, δεν είναι το πρώτο ελληνικής ομάδας με παίκτη που κατάγεται από τη χώρα της ανατολικής Ασίας.



Ο Γιονγκ Γιαν Λι και ο ΠΑΣ Γιάννινα!
Οι παλιές…σειρές στον ΠΑΣ Γιάννινα ασφαλώς παίζει να θυμούνται την άφιξη του Νοτιοκορεάτη στόπερ, Γιονγκ Γιαν Λι στην ομάδα της Ηπείρου το Δεκέμβριο του ΄11.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο μεγαλομέτοχος της ηπειρώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις εκείνη την περίοδο για μια μεγάλη χορηγία από τη Νότιο Κορέα.

Έτσι οι υποψήφιοι χορηγοί του έστειλαν «συστημένο» τον Γιονγκ Γιαν Λι ως προάγγελο του επερχόμενου deal.

OΝοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστήςσυμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας των Ιωαννίνων αντιμετωπίζοντας μάλιστα τρομερό πρόβλημα επικοινωνίας, δεδομένου πως δεν μιλούσε καμία άλλη γλώσσα εκτός από τη μητρική του. 

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο οι επαφές του Χριστοβασίλη με επίκεντρο το νοτιοκορεάτικο – χορηγικό – deal κατέληξαν σε «ναυάγιο», με αποτέλεσμα ο Γιονγκ Γιαν Λι χωρίς να παίξει ούτε σε ένα επίσημο ματς με τη φανέλα του ΠΑΣ να κληθεί να αποχωρήσει άδοξα από τα Γιάννενα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/987762_oi-proxenites-toy-hoyangk-mpeom-kai-o-notiokoreatis-toy-pas-giannina














Το μόνο που θυμάμαι από αυτόν ήταν κάτι πλάνα ψηλά στην σκεπαστή να παρακολουθεί το ματς πραγματικά σαν να έχει έρθει από άλλον πλανήτη το παλικάρι lost in translation στην πόλη μας (εποχή ξεκινήματος Αναστασιάδη στον πάγκο) και τον Νικοτσόλη να μην μπορεί να πει το ονομά του σωστά και τον κράζει ο Λάκης από δίπλα.




...Ο μεγαλομέτοχος της ηπειρώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις εκείνη την περίοδο για μια μεγάλη χορηγία από τη Νότιο Κορέα...

Τι τσ'ηρθε και το μελετάν σήμερα; Έχει γούστο να σκάσει καμιά είδηση και να βγει κανας Κορεάτης Αυδής με αντιπροσωπία Hyundai στην άλλη άκρη του χάρτη.  :facepalm:

Αλλά τι λέω, πέρασαν 11 χρόνια νταξ ότι και να ήταν το "έγκλημα" έχει παραγραφεί. Ουφφφφφφφφ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Ιούλ 2022 19:16 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ολο το μεταγραφικο παρε-δωσε επι Χριστοβασιλη
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2022 19:20 »
Κάτι για γήπεδα δεν έλεγαν τότε;

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1935.msg49467#msg49467
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Ιούλ 2022 19:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.605
    • Προφίλ
Απ: Ολο το μεταγραφικο παρε-δωσε επι Χριστοβασιλη
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2022 19:32 »
Τα γήπεδα πάνε με όλα.. Σαν την coca cola
....