Θα σχολιάσω μόνο ότι το βασικό μας πρόβλημα φαίνεται να είναι στην άμυνα.
Είπαν πολλοί, από ότι είδα, για το Λούπα ότι είναι αδύναμος και αργός. Θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά θα προσθέσω ότι η αριστερή πλευρά εκτέθηκε πολύ όχι μόνο εξαιτίας του. Για μένα ο χειρότερος παίκτης στο χτεσινό ματς ήταν ο Σομποτσινσκι. Πολύ επιπόλαιος στον τρόπο που πήγαινε να μαρκάρει τους αντιπάλους, αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα χρεωθεί με πολλά φάουλ γύρω από την περιοχή μας και πέναλτι μέσα. Κάποιες δε φορές μου φάνηκε μέχρι και αδιάφορος, σα να βαριοταν να τρέξει για να μαρκάρει.
Αντίθετα ο Γερμανός μου φάνηκε καλός και μαζί με το Μάκη συνθέτουν ένα αξιόπιστο δίδυμο.
Άρα εκτός από αριστερό Μπακ ενδεκαδάτο, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε και 1 σέντερ Μπακ γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε τίποτε άλλο στον παγκο σε περίπτωση που χρειαστεί.
Ερωτηματικό το τι θα μας βγει ο Αζίζ γιατί αν δε βγει, χρειαζόμαστε επίσης και ένα δημιουργικό χαφ.
Άρα ξεκινώντας το πρωτάθλημα πιστεύω ότι με 2 ακόμη ενδεκαδατους παίκτες χτυπούσαμε άνοδο με μεγάλες πιθανότητες. Έτσι όπως είμαστε τώρα, αυτές μειώνονται αισθητά.
Να προσθέσω κλείνοντας ότι ο έτερος Γερμανός ο Χάινριχ ενώ φαίνεται να ξέρει μπάλα καθυστέρησε να σουτάρει σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις και έδωσε το δικαίωμα να τον κόψουν οι αμυντικοί, άρα πρέπει να δουλέψει στα τελειώματά του. Τέλος, ο Σεποβιτς φαίνεται τελείως ανέτοιμος και να λέμε καλά που έχουμε Μάντζη. Για το Λεό δε θα σχολιάσω καν. Μεγάλο ανέκδοτο.....