Από dramagoal.gr
Χατζηπαντελίδης: «Δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσουμε»Πυρ και μανία με το διαιτητή Παναγιώτη Γαβρίλη ήταν όλοι οι παίκτες της Δόξας γιατί κατάφερε με τα σφυρίγματα του να «κλέψει» μία νίκη και ουσιαστικά να το χαρίσει στον ΟΦΗ. Περισσότερο απ’ όλους ήταν αγανακτισμένος ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης, ο οποίος συμμετείχε στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι με τον Χρήστο Μπούρμπο να πέφτει από την κούραση! «Είμαι απογοητευμένος από αυτό που έζησα το βράδυ της Δευτέρας», τόνισε ο Αθηναίος μεσοεπιθετικός και μας εξήγησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει η Δόξα το χθεσινό παιχνίδι: «Μετά από τα πρώτα λεπτά το βλέπαμε ότι ο διαιτητής ήθελε και μας έβαλε στην περιοχή μας με ανύπαρκτα φάουλ και κόρνερ! Εμείς δεν καταλαβαίναμε τίποτα. Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι δεν δώσαμε τη δυνατότητα στα στον ΟΦΗ να κάνει ούτε μία ευκαιρία μέχρι το πέναλτι. Ακόμη και στο 89 να είχαμε βάλει το γκολ δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουμε νικητές από την Κρήτη». Ο Χατζηπαντελίδης είχε συμμετοχή στη φάση που έπεσε ο Μπούρμπος και εξήγησε στο dramagoal ότι νόμιζε ότι σφύριξε φάουλ υπέρ του. «Γίνεται μία κάθετη μπαλιά και ίσα που χαϊδεύω τον Μπούρμπο, αλλά βάζω μπροστά την μπάλα για να την καλύψω και μου γίνεται φάουλ με αποτέλεσμα να χτυπήσω στον αστράγαλο. Περιμένω να βγάλει και κάρτα στον φίλο μου Χρήστο για θέατρο. Πονάω και νομίζω ότι έχει σφυρίξει φάουλ, αλλά βλέπω τον Τοπαλίδη να του λέει ‘τι είναι αυτό που σφύριξες’ και αρχίζω να βλέπω όλους τους παίκτες να τρέχουν κατά πάνω του. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχε υποδείξει πέναλτι», τονίζει και μετά το τέλος του αγώνα έχει πολλά ερωτήματα: «Γιατί θέλουν να διώξουν ένα παράγοντα που έχει μεράκι να προσφέρει; Γιατί παίζουν με τον ιδρώτα μας. Γιατί δεν μας λένε μην κατεβείτε στο γήπεδο γιατί θα χάσετε σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Η Δόξα προσπαθεί μετά από χρόνια να βρει το δρόμο της και να ζήσει όσοι τη στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κάποιοι δεν θέλουν υγιείς ομάδες και άφθαρτους παράγοντες. Προσπαθώ να καταλάβω μερικά πράγματα, αλλά ακόμη και οι παίκτες του ΟΦΗ γελούσαν με τα σφυρίγματα του διαιτητή. Ο Μπούρμπος που είναι φίλος μου εξήγησε ότι έπεσε γιατί κουράστηκε, αλλά τι να το κάνω εγώ όταν εμένα μου στερούν τους βαθμούς της νίκης. Νιώθω σαν κάποιος να έβαλε το χέρι του στην τσέπη μου και μου έκλεψε τον κόπο μου».
Πολυτιμότερος “παίκτης” του ΟΦΗ ο Γαβρίλης Χαρούμενοι είναι όλοι στην Κρήτη για τη... μεγαλειώδη εμφάνιση του ΟΦΗ. Έχοντας για κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον Παναγιώτη Γαβρίλη κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Ένας από τους παίκτες που το πίστεψαν όσο και ο Γαβρίλης ήταν ο Γιώργος Νηλκισιώτης, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό και χθες έκανε το ντεμπούτο του με την κρητική φανέλα. “Πριν μπω στο γήπεδο ως αλλαγή δεχθήκαμε το γκολ και στεναχωρήθηκα πολύ”, τόνισε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Κρήτης ο μέσος του ΟΦΗ και συμπλήρωσε: “Είπα από μέσα μου ότι 'θα το γυρίσουμε το ματς' και χαίρομαι αρκετά που μπήκα στο παιχνίδι και καταφέραμε να το κερδίσουμε”. Δεν στεναχωρήθηκες παλικάρι μου μόνο εσύ. Περισσότερο στεναχωρήθηκε ο Γαβρίλης, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και το γύρισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Αθηναίο ρέφερι έφερε σε πέρας την αποστολή του, αλλά όλοι περιμένουν να είναι η τελευταία διαιτησία του. Να τερματίσει η καριέρα του.
Γιατί στείλατε τον “καμικάζι” στην Κρήτη;Ακόμη δεν έγινε διαιτητής Β' εθνικής και ο Παναγιώτης Γαβρίλης μπήκε στο “ψυγείο”. Ο Αθηναίος ρέφερι αν και ανήκει στον σύνδεσμο του Παναγιώτη Βαρούχα είναι πνευματικό παιδί του Κώστα Φινοκαλιωτη ….. μήπως θυμάστε εκείνο τον αγώνα ΔΟΞΑ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ποιος τον διαιτήτευσε ? και τι έκανε ? ….και έστειλε το παλικάρι του !!! ακόμα στο περσινό παιχνίδι Καλαμάτα -Πιερικός 2-1 στο 88' έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους που πήραν τη νίκη με γκολ του Τάσιτς. Μετά τη λήξη εκείνου του αγώνα επικράτησε χαμός. Επεισόδια και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γαβρίλης τιμωρήθηκε και η ΚΕΔ το καλοκαίρι τον επανέφερε για να σφυρίξει το Λεβαδειακός -Διαγόρας 0-1 στην πρεμιέρα και να έρθει “καμικάζι” στην Κρήτη για να καθαρίσει τη Δόξα. Γιατί στείλατε κύριε Γιαννόπουλε τον Γαβρίλη να σφυρίξει το ΟΦΗ με τη Δόξα; Αν δεν τον στείλετε για πάντα στο σπίτι του, τότε έχετε πρόβλημα με τη Δόξα. Περιμένουμε να δούμε.
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1961