Φιλε αστραλον μου δημιουργεις την εντυπωση οτι νομιζεις οτι ειμαι κρητικος, γιαννιωτης και ΠΑΣ κοκκαλο ειμαι απλα τυχαινει να μενω μονιμα εδω(αυτο μονο προς διευκρινηση)...
Οσο για τις οπαδικες συμπεριφορες εχεις απολυτο δικιο μεχρι ενος σημειου και αυτο γιατι οσα ματς εχω δει με τον εργοτελη και αυτο λογω σουπερλιγκ η πλειοψηφια των φιλαθλων του ειναι κυριοι.Τωρα το τι εκανε ο Παπουτσακης μπροστα στις καμερες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο υπαρχει και το απο πισω που πολυ δεν το γνωριζουν για αυτο και το ανεφερα (χωρις να θελω να τον βγαλω λαδι 100% ουτε να τον θεοποιησω)...
Το οτι δεν θα ληξει ετσι απλα και ομορφα το ολο θεμα ειναι αναμενομενο πιστευω δεν περιμενα και κατι αλλο...
Οπως και να χει ευχομαι να βγουμε τρενο εμεις τωρα το τι θα κανουνε οι αλλοι δεν με ενδιαφερει και πολυ
Τα σεβη μου σε ολους
-Ναι, σε πήρα για Εργοτελίτη....
....αλλα αφού είσαι Πασολές,φυσικά και δεν θα σε πείραξαν ...
-Είναι αυτονόητο,το γεγονός ότι
κάθε Πασολές, ήξερε και ξέρει
με περίσσια σιγουριά
πως εκείνοι στο Παγκρήτιο, ήταν τσάτσοι και όχι Εργοτέληδες...
-Η διευκρίνηση που έκανες ότι:
Επειδη ημουνα στο γηπεδο με τον εργοτελη και επειδη τυχαινει να ξερω προσωπα και πραγματα η μοναδικη αληθεια ειναι η εξης. Αυτοι που κρεμασανε τα πανο ητανε ΜΟΝΟ οφητζιδες οι οποιοι πηγανε γηπεδο μονο για αυτο τον σκοπο γιατι σε αλλη περιπτωση κανενας απο αυτους δεν θα πηγαινε να πληρωσει για να δει τον εργοτελη.
ήταν λοιπόν παραπλανητική
αφού αυτό που αναφέρεις είναι κατι γνωστό σε όλους μας
-Αλλα και πάλι αλήθειες γράφω ,
γιατί να παρεξηγηθεί ακόμα και ενας Εργοτελίτης...??
-Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο στους Ζωσιμάδες.
-Δηλαδή οπαδούς και διοίκηση απαθέστατους ,όταν διαδραματιστεί μια τέτοια ξεφτίλα.
-Όσα και αν μπορεί να έγιναν ΜΕΤΑ το παιχνίδι
αυτά ανήκουν πιά στην θεωρία
και δεν διορθώνουν με τίποτα
το ατόπημα της απάθειας, της ανικανότητας και της αδράνειας
που έδειξαν οι Εργοτεληδες,
οπαδοί και διοίκηση..
-Βέβαια ευθύνη για όλα όσα γίνονται στις κερκίδες την ελληνικών γηπέδων
φέρουν
και αυτοί που πληρώνουν και τις γεμίζουν καθε Κυριακή
καθώς και αυτοί που πληρώνονται (παρατηρητες -αστυνομίες)
διότι είτε παίρνουν λάθος αποφάσεις ή δεν παίρνουν καθόλου...
------------------------------------------------------------------------------------------
-Στα του μάτς,... κράτησα το εξής χαρακτηριστικό:
Πάντος και Λεάλ πέφτουν στο έδαφος,
...και ο Πάντος απλώνει, να δώσει το χέρι στον Λεάλ..
Τότε ο Λεάλ,χαρακτηριστικά
γυρίζει και χτυπάει προκλητικά το χέρι του Τάσου....
-Μαθήματα ποδοσφαιρικού ήθους απο τον εκνευρισμένο Λεάλ...