Αποστολέας Θέμα: Διαφήμιση  (Αναγνώστηκε 2526 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Διαφήμιση
« στις: Τρι 23 Μάι 2023 21:58 »
Επειδή και εμένα μου βγάζει διαφημίσεις αλλά δεν μπορώ να γράψω στο θέμα που έβγαλε ο Λαμία.. Γιατί γίνεται αυτό?
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Διαφήμιση
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 25 Μάι 2023 21:34 »
Μου έχει τύχει μόνο από κινητό και όχι από υπολογιστή.Ίσως παίζει ρόλο ότι έχω adblock.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 03 Ιούλ 2023 12:52 »
Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Ανοίγεις ιστοσελίδα και καλύπτει όλη την οθόνη διαφημίσεις, αριστερά δεξιά πετάγονται επίσης. Στο youtube κάθε 2 λεπτά διαφημίσεις χωρίς να μπορείς να τις αποφύγεις. Πολλές φορές και διπλές. Έλεος πια!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 03 Ιούλ 2023 18:38 »
Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Ανοίγεις ιστοσελίδα και καλύπτει όλη την οθόνη διαφημίσεις, αριστερά δεξιά πετάγονται επίσης. Στο youtube κάθε 2 λεπτά διαφημίσεις χωρίς να μπορείς να τις αποφύγεις. Πολλές φορές και διπλές. Έλεος πια!

Άμα μας πεις τι ψηφίζεις θα σου πω πώς να βάλεις adblock  :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 03 Ιούλ 2023 18:42 »

Άμα μας πεις τι ψηφίζεις θα σου πω πώς να βάλεις adblock  :P

:P :P :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2023 07:46 »
Το θέμα δεν είναι να βάλουμε adblock. Το θέμα είναι ότι δεν σέβονται ΚΑΙ τον καταναλωτή. Δεν μπορείς να ανοίξεις site από παντού διαφημίσεις. Δεν μπορείς να δις βίντεο στο youtube η μια διαφήμιση μετά την άλλη.

Το κακό είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ που σου επιβάλλουν.

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: