Αποστολέας Θέμα: ΠΑΙΧΤΗΣ - ΟΠΑΔΟΣ  (Αναγνώστηκε 8857 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΙΧΤΗΣ - ΟΠΑΔΟΣ
« Απάντηση #25 στις: Παρ 27 Μάι 2011 17:06 »
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Βάντερσον. Ίσα ίσα μου είναι συμπαθέστατος!

Το θέμα που έθεσα έχει ως εξής:

Ο Βάντε ήταν τραυματίας. Στη Δράμα π.χ. δεν έπαιξε. Με τον εθνικό αστέρα έγινε καλά και έπαιξε. (Αυτό φαντάζομαι δεν είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήταν τελευταίο εντός ματς κ πίστευε ότι θα αποθεωθεί) Μετά το ματς δεν πρέπει να πόναγε, όπως φαίνεται στο βίντεο. Μέσα στη 'βδομάδα ξαναπόνεσε και δεν πήγε να παίξει στο Ηράκλειο. Έθεσε εαυτόν εκτός αποστολής.

Τώρα, πόσες συμμετοχές είχε κάνει πριν τον ΠΑΣ, αν δουλεύει στην προπόνηση, αν μας αγαπάει και τον αγαπάμε (πιστεύω ακράδαντα ότι συμβαίνουν και τα δύο), αν είναι καλός οικογενειάρχης κι αν ήθελε να πάει στο Ηράκλειο αλλά να μην παίξει είναι αλλουνού μουφτή κοράνι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ούτε τον κατηγορώ για όταν έπαιξε, ούτε θα του κρατήσω κακία πρόκειται επειδή δεν πήγε Ηράκλειο. Υποψιάζομαι ότι κιότεψε, αλλά δεν μπορω να τον κατηγορήσω ότι παρίστανε τον τραυματία (κυριώς επειδή δεν θέλω).

Να λέμε τα σωστά, να λέμε και τα περίργα.
φιλε ξερεις τι θα πει τραυματισμος στον αστραγαλο;επειδη επαιζα  και ξερω..... μπορει να μπορεσεις να παιξεις 1-2 ματς και μετα να κανεις 1 μηνα να γυρισεις να ξαναπαιξεις ενα ματς και να κανεις αλλον ενα μηνα..... υπουλο πραγμα ο αστραγαλος ουτε αδερφος μου ειναι ουτε φιλος μου και απλα παραθετω οτι ξερω οπως επισης με τα ματια μου τον ειδα στο πεακι αλλοι να καβαλανε τα αμαξια τους και να φευγουν και αυτος να παιρνει τις μπαλες στην πλατη και τα χτυπαει αμετρητα φαουλ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΕΙΧΟΣ (το γκολ φαουλ με τα Τρικαλα ηταν δουλεμενο εκει οπως τον εβλεπα ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ)τα καλα να τα λεμε οποτε....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 27 Μάι 2011 17:33 »
Παράθεση
Το μόνο σίγουρο είναι πως ούτε τον κατηγορώ για όταν έπαιξε, ούτε θα του κρατήσω κακία πρόκειται επειδή δεν πήγε Ηράκλειο. Υποψιάζομαι ότι κιότεψε, αλλά δεν μπορω να τον κατηγορήσω ότι παρίστανε τον τραυματία (κυριώς επειδή δεν θέλω).

Να λέμε τα σωστά, να λέμε και τα περίργα.

Δικιο εχεις σε αυτο που λες :mono: :pas: :joker: :pas: :mono:

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 27 Μάι 2011 19:03 »
Παράθεση
φιλε ξερεις τι θα πει τραυματισμος στον αστραγαλο;επειδη επαιζα  και ξερω..... μπορει να μπορεσεις να παιξεις 1-2 ματς και μετα να κανεις 1 μηνα να γυρισεις να ξαναπαιξεις ενα ματς και να κανεις αλλον ενα μηνα..... υπουλο πραγμα ο αστραγαλος ουτε αδερφος μου ειναι ουτε φιλος μου και απλα παραθετω οτι ξερω οπως επισης με τα ματια μου τον ειδα στο πεακι αλλοι να καβαλανε τα αμαξια τους και να φευγουν και αυτος να παιρνει τις μπαλες στην πλατη και τα χτυπαει αμετρητα φαουλ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΕΙΧΟΣ (το γκολ φαουλ με τα Τρικαλα ηταν δουλεμενο εκει οπως τον εβλεπα ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ)τα καλα να τα λεμε οποτε....

Απαραίτητη προϋπόθεση για να απαντήσεις σε κάποιον είναι να διαβάσεις τι έχει γράψει και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι εννοεί! thanks!
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 29 Μάι 2011 18:34 »
deceiver.....εγω πολυ καλα καταλαβα και απαντω για τον αστραγαλο που λες οτι δεν επαιξε στη Δραμα επαιξε και ηταν καλος με Αστερα και βγαζεις συμπερασμα απο το βιντεο στους πανηγυρισμους οτι δεν πονουσε .....και καλοπροαιρετα σου λεω τι θα πει τραυματισμος στον αστραγαλο απο εμπειρια τραυματισμου τετοιου ειδους τωρα για ορθοπεδικη αναλυση του τραυματισμου λυπαμαι δε μπορω να κανω οτι καταλαβες  καταλαβες.....(οπως επισης τον εχω δει να κανει εχτρα προπονηση οταν οι αλλοι φευγουν)απαντηση οτι δεν ξερεις αν δουλευει προπονηση οπως γραφεις....που ειναι αλλουνου μουφτι κορανι.....thanks (εσυ διαβασε παρακατω να καταλαβεις τι εννοω)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 30 Μάι 2011 16:50 »

Παράθεση
Μετά το χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπαρτσελόνα οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν να αντιμετωπίσουν και το «πικάρισμα» του Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ σε νυχτερινή του έξοδο έδειχνε στους γύρω του πέντε δάκτυλα, όσα και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των «κόκκινων».

Ο Τζέραρντ βρέθηκε σε κέντρο διασκέδασης για να γιορτάσει το γεγονός ότι εχθές έκλεισε του 30 του χρόνια. Μαζί του βρίσκονταν οι στενοί του φίλοι Πολ Μακ Γκράταν και Πολ Σμιθ Τζούνιορ και όπως δημοσίευσε ο πρώτος στην προσωπική του σελίδα στο twitter ο Τζέραρντ ήταν αρκετά καυστικός απέναντι στους «κόκκινους διάβολους»: «Στη Κωνσταντινούπολη πήραμε το τρόπαιο για πέμπτη φορά στην ιστορία μας. Η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Σύμφωνα με τον Μακ Γκράταν ο έμπειρος μέσος δεν έχασε την ευκαιρία και «πέταξε τα καρφιά του» στον Μάικλ Όουεν: «Μήνυμα από τον αρχηγό μας στον Όουεν: Αν δεν μπορείς να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ καλύτερα να ξανάρθεις στην ομάδα μας. Εμείς έχουμε σηκώσει το τρόπαιο πέντε φορές κι εσύ ακόμα προσπαθείς».

Πλέον μένει να δούμε αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα απαντήσουν στις προκλήσεις του Άγγλου άσου.
sport-fm.gr
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 30 Μάι 2011 16:58 »
Βάλε και μια φωτό. Μπορεί στο μέλλον να φανεί χρήσιμη.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 30 Μάι 2011 18:00 »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 30 Μάι 2011 23:20 »
Πριν την παρέλαση είναι η φωτογραφία ή μετά;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 31 Μάι 2011 15:02 »
Deceiver να προσέχεις στο Αυγό όταν γυρνάς...λες πολλά.
φορεβερ