Συγγνώμη για διαφήμιση, αλλά εξετάσεις για βαρέα μέταλλα μπορείς να κάνεις
εδώ. Δουκίσσης πλακεντίας με μετρό και ένα τέταρτο με τα πόδια. Να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω ότι απαγορεύονται αυτές οι εξετάσεις ή θα τους πάρεις εσύ;
Εμένα πάντως μου βρήκανε ανεβασμένα επίπεδα Pantera και Motorhead
Τα βαρέα μέταλλα στην Ελλάδα μέχρι και το
2010 πετιούνταν σε χωματερές. Κοινώς δεν χρειάζεται να μας ψεκάσουν σκοτεινές δυνάμεις, το καταφέρνουμε και μόνοι μας. Αλλά που να το ψάχνεις τώρα υδροφόρους ορίζοντες,
επιστημονικές εξηγήσεις, τροφικές αλυσίδες και κουραφέξαλα. Πετάς ένα 'μας ψεκάζουν' και καθάρισες.
Και μετά αναρωτιόμαστε πως έχουν βγάλει τη σχολή ευελπίδων όλοι αυτοί οι πυροβολημένοι 'ανώτεροι' που μας διοικούσαν στο στρατό. Δυστυχώς δεν διώχνουν κανέναν λόγω βλακείας.
Το ότι είναι φυσικά και αυτονόητα καταδικαστέο, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το ακούσουμε να καταδικάζεται και από το στόμα πχ του υπουργού μεταφορων ή του υφυπουργού ναυτιλίας (ένα τυχαίο παράδειγμα έφερα). Γιατί ο δημοκρατης υπουργός όχι μόνο πρεπει να είναι, αλλά και να φαίνεται.
ΥΓ Στο πρόβατα δεν είναι μόνο το Π κεφαλαίο, είναι όλα τα γράμματα. Και μιας και πιάσαμε και πάλι τους μεγάλους φιλοσόφους, επειδή το μελετάω 4 χρόνια τώρα και δεν έχω βγάλει άκρη μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί ο εθναφυπνιστής με αυτά τα λογία;
Σαv τηv παπαρούνα μοιάζεις
κι όλο χρώματα αλλάζεις
παπαρούνα πoυ σε σκόρπισε τo ψέμα.
Σαv τη παπαρούνα μοιάζεις
χίλια χρώματα αλλάζεις
μ' αγαπάς και τo φωνάζεις
με τo βλέμμα.
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, γιατί ζω στο σκοτάδι.