Αποστολέας Θέμα: Ο ύμνος της χούντας στην Σχολή Ευ; - ελπίδων  (Αναγνώστηκε 5946 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Μάλιστα....Ο ύμνος της Χούντας στη Σχολή Ευελπίδων!!!

Η Χούντα ζει...

Ένα ρεπορτάζ που θα προκαλέσει και θα συζητηθεί δημοσιεύει το Κυριακάτικο Βήμα. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, στη Σχολή Ευελπίδων ο αρχηγός των τετραετών έδωσε εντολή να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί αλλά και οι Κύπριοι και στη συνέχεια έκανε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Χούντας, καλώντας τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν και σχετικό τραγούδι.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι «δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».
Επειδή κάποιες εβδομάδες πριν ο κ. Παπανδρέου και οι φίλοι του έπαιξαν το χαρτί του μπαμπούλα του πραξικοπήματος για να τρομάξουν τον κόσμο δε σημαίνει πως ότι γίνεται στο στράτευμα θα πρέπει να το παρακολουθούμε χωρίς αντίδραση. Αν πράγματι κάποια σταγονίδια ακροδεξιών και χουντικών υπάρχουν θα πρέπει να παταχθούν άμεσα, το ζήτημα της Δημοκρατίας έχει λυθεί στην Ελλάδα.
Φυσικά, αν έγινε ένα τέτοιο περιστατικό δεν μπορεί να πιστέψουμε ότι απλά μερικά κακομαθημένα παιδάκια 22 χρονών αποφάσισαν να τραγουδήσουν υπέρ της Χούντας. Κάποιοι άλλοι τους έβαλαν και αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν που σπέρνουν μέσα στο ελληνικό στρατό τέτοια παράσιτα.
Η πολιτική στην Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές και το πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί πλήρως. Άλλο όμως να πετάς γιαούρτια και να αποδοκιμάζεις τον Αηδόνι ή τον Χρυσοχοϊδη κι άλλο αφήνεις κάτι άθλια παράσιτα να μας ξαναθυμίζουν το πιο σκοτεινό παρελθόν της χώρας.

απο alexiptwto.blogspot.com

Παμε λιγο να συζητησουμε το θεμα γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετα σοβαρο:

Η σημερινη - μη  εκλεγμενη- κυβερνηση δεν νομιμοποιειται -ηθικα- να καταδικαζει το περιστατικο οταν εχει υπουργους τους υμνητες της και διαφορα "φυντανια" της ακρας δεξιας. Νομιμοποιησε τους λησμονητες του καθεστωτος και εδωσε το θαρρος σε κατι θρασυδειλα "παιδακια" να ξεθαρευσουν.

Χαιρομαι που τα παιδια που μπαινουν σημερα στον στρατο δεν ειναι "καραβαναδες" αλλα μορφωμενα παιδια και μαλιστα ηταν και καλοι μαθητες, αλλα θα πρεπει να μαθουν οτι Ευ - ελπις, σημαινει καλη ελπιδα (και σε αυτο καλουνται να ανταπεξελθουνε) και σε καμια περιπτωση σκοταδισμος.

Δεν θα σταθω στις πολιτικες - ιδεολογικες αποψεις ουτε των συγκεκριμενων "Ευελπιδων", ουτε των αλλων συνφορουμιτων(προς το παρον), ουτε θα σταθω (και παλι προς το παρον) αν θεωρουσαν την χουντα καλη ή κακη και στην γνωμη τους για το πολυτεχνειο ΑΛΛΑ το η χουντα ειχε  νεκρους και προχωρησει σε βασανιστηρια στους αντιφρονοντες, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ σε οποιον δεν σεβεται την μνημη νεκρων, μονο σαν υπανθρωπος μπορει να χαρακτηριστει οποιος δεν σεβεται ανθρωπους που βασανιστηκαν και πολλοι απο αυτους βρισκονται ακομα εν ζωη!

Μην ακουσω κανεναν να μιλαει για το τια απεγινε η γενια του Πλολυτεχνειου...Πολυτεχνειο δεν ηταν ο Λαλιωτης, η Δαμανακη και τα υπολοιπα λιμα...το Πολυτεχνειο σε καθε του εκδοχη εχει διαχρονικη αξια και στελνει διαχρονικα μηνυματα, που ως.... εκ θαυματος ειναι πιο επικαιρα απο ποτε!

Το περιστατικο ειναι πολυ πιο σοβαρο απο οσο φαινεται...αυτα τα "παιδακια" ποτε δεν βιωσαν τι ηταν η χουντα και πως κυβερνουσε αλλα την υμνουνε ολως παραδοξως. Η μεταπολιτευση με πολιτικους - απατεωνες που εφθασαν την χωρα σε αυτη την κατασταση, εχει αυξησει επικυνδυνα τους υμνητες του καθεστωτος. Η δημοκρατια ΙΣΩΣ σημερα βασιζεται σε ξυλινα ποδια, οπως αποδεικνυει και η συνθεση της σημερινης κυβερνησης!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΕΥΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ" ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Ο ύμνος της χούντας στην Σχολή Ευ; - ελπίδων
« Απάντηση #1 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 12:13 »
Αυτά τα παιδιά που μπήκαν Ευελπίδων για να μπορέσουν μπουν εκεί που είναι διάβασαν και αριστευσαν...μάλλον την ιστορία όταν την διάβασαν δεν καταλαβανε το νόημα της παρά μόνο την παπαγαλιζαν για να γράψουν καλά...όταν διάβαζαν για το πολυτεχνείο ήταν αυτοί που διάβαζαν κείμενα για την μνήμη των πεσόντων...τα λυπαμε αυτά τα παιδάκια...και όπως θα γεννηθεί η χούντα έτσι και θα πεθάνει...είναι ντροπή του έθνους και της ιστορίας του η συγκεκριμένη ευέλπιδες. Και πρέπει να δώσουμε και συγχαρητήρια στους γονείς τους...κατευθείαν ξήλωμα θέλουν όλοι αυτοι και να μην έχουν δικαίωμα δεύτερης ευκαιρίας σε κανένα άλλο κλάδο...αλλά τι λέω για να κοιτάξουμε και την κυβέρνηση που έχουμε τώρα...καταντήσαμε να μας κυβερνάνε ακροδεξιά στοιχεία...κρίμα σε τόσο νέα παιδιά αντί να ζητάνε το φως να επιζητανε το σκοτάδι...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 12:23 »
Απαράδεκτο... :takataka:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 12:28 »
προβοκάτσια...αν είχε γίνει πραγματικά το περιστατικό δεν θα το άφηναν να διαρρεύσει...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 13:15 »
Παράθεση
Σταγονίδια με ιστορία στη Σχολή Ευελπίδων

Η... οικογενειακή παράδοση του ευέλπιδος που υμνούσε τη χούντα στην επέτειο του Πολυτεχνείου και οι «μαύρες» κλίκες στους κόλπους των νεαρών αξιωματικών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011
tanea.gr

Ολα έχουν την αφετηρία τους: Λίγους μήνες μετά τη Μεταπολίτευση ο τότε υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Αβέρωφ είχε πάει να μιλήσει στη Σχολή Ευελπίδων.

«…»
Αλλος καθηγητής θεωρεί ότι μεγάλη μερίδα έχει επιρροές από εθνικιστικές-συνωμοσιολογικές θεωρίες. Πολλοί είναι «θύματα» της παρότρυνσης της στιγμής, νεανικής αφέλειας ή απερισκεψίας.
«…»
Στην άλλη άκρη θεωρούν ότι "όλα είναι στημένα από σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο, οι οποίες μας... ψεκάζουν με αεροπλάνα για να μένουμε απαθείς!

Πλήρες άρθρο: http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4676236
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #5 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 13:45 »
Είναι σίγουρα προβοκάτσια. Πολύ σωστό επιχείρημα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι όλες οι προηγούμενες χρονιές που δεν όντως δεν διέρρευσε τίποτε.
Άντε τα παιδιά να φύγουν από τη σχολή γιατί είναι μικρή και δεν τους χωράει. Τσεκούρια και λοστάρια να πάρουν τώρα που είναι πιτσιρικάδες γιατί ο τόπος θα χρειάζεται υπουργούς και άρχοντες σε λίγα χρόνια.

Smart move και καλή αρχή στην καριέρα τους.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 14:06 »
αφού είστε πρόβατα καλά σας κάνουν....

πρόβατα με κεφαλαίο Π....

αυτό με τους ψεκασμούς να το χλευάζετε....

αλλά για ρωτήστε τον γιατρό σας,μπορεί να σας κάνει εξέταση για βαρέα μέταλλα στον οργανισμό σας;

ποιος είναι ο Δημάκας; έχει πάει και στην τριμερή επιτροπή;

καλά σας λέει ο Σφακιανάκης...Πρόβατα ξυπνάτε....

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 14:14 »
Παράθεση

Γιατί πασια μου ο Σφακιανακης να το λεει σε μας κι οχι σε σας
που αν δεν ειστε φασιστοειδη, πεφτεται στον λαικισμο και την πατριδοκαπηλιά
τους..
Ανθρωποι επικινδυνοι
ανθρωποι τυχοδιώκτες
ανθρωποι που κλεβουν την ίδεα της πατρίδας και μετα πουλανε την ίδια την χωρα,
την πατριδα, τον λαο της και την μανα τους την ίδια για την κονομα.

(Βλεπε Καρατzαφυρερ ως το πιο πρόσφατο παραδειγμα φασιστα που πουλαει τη χωρα)

Υ.Γ.
Το "συμφωνω" το πατ'σα κατα λαθος (προφανως)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Νοέ 2011 14:26 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 14:18 »

Πάτησα συμφωνώ για να μη πατήσω στα σκατά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 14:32 »
σκατά κι απόσκατα...πατριδοκάπηλος λες εσύ,εγώ λέω φιλανθρωκάπηλους (ΜΚΟ κλπ) και αλληλέγγυοκάπηλους και πάει λέγοντας...πασιά μου...πήγαινε στον γιατρό σου και ζήτα του να σου κάνει εξετάσεις για βαρέα μέταλλα...ξέρεις τι θα σου πει; "δεν μπορώ,απαγορεύεται".... ασχοληθείτε τώρα με τα ενδιαφέροντα του μεγάλου αδερφού...

για σας τα λέει ο Σφακιανάκης...αλλά η απάθεια έχει φτάσει στο ζενίθ....

που νομίζεται ότι 40 χρόνια μεταπολίτευσης ζείτε ελεύθερα....και όχι μόνο δεν ζείτε ελεύθερα,αλλά θέλετε την ελληνική φυλακή που ζούμε να την κάνετε και παγκόσμια... ολοκληρωτική...το γελοίο της υπόθεσης είναι το ότι γίνονται εις το όνομα της ελευθερίας,της ισότητας και του ανθρωπισμού....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 14:39 »
Παράθεση

Απλά,  πήγα στο χαλέ με το lap top ... πως την είδες έτσι???

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 14:48 »
Παράθεση
που νομίζεται ότι 40 χρόνια μεταπολίτευσης ζείτε ελεύθερα
Θα ζουσα πιο ελευθερα αν δεν υπήρχαν οι κυβερνησεις
του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ και δεν μου κλεβαν την ζωη, την ελευθερία και
την χωρα μου την ίδια πουλωντας την στις τραπεζες.

Δυστυχώς όμως δεν τους επελεξα εγω...όποτε τα σκατα να τα φανε αυτοι που τους επελεξαν..

Επειδή, όμως η ενοτητα αναφερεται σε συγκεκριμενο γεγονός είναι απλα τα πραγματα.
ή το καταδικαζει καποιος (εγινε-δεν έγινε)
ή το αποδεχεται και λεει πως ειμαι χουντικος...

είναι πολύ απλα τα πραγματα, τα υπολοιπα είναι για λαικη κατανάλωση γι'αυτους που
ντρεπονται να πουν αυτό που ειναι και το περνανε καμουφλαρισμενα..

Εγω έχω προβλημα
με τους χουντικους, τους φασιστες και τους δοσιλογους (ίδια φαρα ειναι)
και δεν εχω προβλημα να το πω..

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 15:53 »
φυσικά και είναι καταδικαστέο το γεγονός, αν αληθεύει...

αλλά επειδή είναι και αυτονόητο,δεν χρειάζεται να το αναπτύξουμε κιόλας....

άρα λοιπόν;δεν γίνετε για τις εντυπώσεις;αν δεν γίνετε,τότε γιατί το συζητάμε?

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #13 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 16:21 »
Συγγνώμη για διαφήμιση, αλλά εξετάσεις για βαρέα μέταλλα μπορείς να κάνεις εδώ. Δουκίσσης πλακεντίας με μετρό και ένα τέταρτο με τα πόδια. Να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω ότι απαγορεύονται αυτές οι εξετάσεις ή θα τους πάρεις εσύ;

Εμένα πάντως μου βρήκανε ανεβασμένα επίπεδα Pantera και Motorhead

Τα βαρέα μέταλλα στην Ελλάδα μέχρι και το 2010 πετιούνταν σε χωματερές. Κοινώς δεν χρειάζεται να μας ψεκάσουν σκοτεινές δυνάμεις, το καταφέρνουμε και μόνοι μας. Αλλά που να το ψάχνεις τώρα υδροφόρους ορίζοντες, επιστημονικές εξηγήσεις,  τροφικές αλυσίδες και κουραφέξαλα. Πετάς ένα 'μας ψεκάζουν' και καθάρισες.

Και μετά αναρωτιόμαστε πως έχουν βγάλει τη σχολή ευελπίδων όλοι αυτοί οι πυροβολημένοι 'ανώτεροι' που μας διοικούσαν στο στρατό. Δυστυχώς δεν διώχνουν κανέναν λόγω βλακείας.

Το ότι είναι φυσικά και αυτονόητα καταδικαστέο, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το ακούσουμε να καταδικάζεται και από το στόμα πχ του υπουργού μεταφορων ή του υφυπουργού ναυτιλίας (ένα τυχαίο παράδειγμα έφερα). Γιατί ο δημοκρατης υπουργός όχι μόνο πρεπει να είναι, αλλά και να φαίνεται.

ΥΓ Στο πρόβατα δεν είναι μόνο το Π κεφαλαίο, είναι όλα τα γράμματα. Και μιας και πιάσαμε και πάλι τους μεγάλους φιλοσόφους, επειδή το μελετάω 4 χρόνια τώρα και δεν έχω βγάλει άκρη μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί ο εθναφυπνιστής με αυτά τα λογία;

Σαv τηv παπαρούνα μοιάζεις
κι όλο χρώματα αλλάζεις
παπαρούνα πoυ σε σκόρπισε τo ψέμα.
Σαv τη παπαρούνα μοιάζεις
χίλια χρώματα αλλάζεις
μ' αγαπάς και τo φωνάζεις
με τo βλέμμα.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, γιατί ζω στο σκοτάδι.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 17:12 »
Τέλος ... τα βήματα, τα νέα και τα αμφιλεγόμενα. 

Τα παιδιά πλειοψηφία μουλοχτοευέλπιδες  οργάνωσαν  μια γιορτούλα για τη Χούντα και τους τη χάλασαν  τα παιδιά μειοψηφία κουκουλοευέλπιδες του πολυτεχνείου.
Αυτό ήταν όλο κι όλο το σκηνικό.

Παράθεση
- Που θα κοινωνήσετε;
- Στην Αγιά Σοφιά!
- Και που θα κολυμπήσετε;
- Στο Βόσπορο!»

Νηστεία  και  αντηλιακό.

Παράθεση
Βαρέα μέταλλα και πελέ

Τα βαρέα μέταλλα είναι  φυσικά στοιχεία (...σενήνιο)  που  περιέχονται στις τροφές  και βοηθούν στο να σταθμιστεί - διατηρηθεί ο μεταβολισμός  του ανρώπινου οργανισμού, ωστόσο όμως σε μεγαλύτερες δόσεις συμπεριφέρονται ως τοξικά που  δηλητηριάζουν τις  χαλαρές συνείδησεις, εξάπτουν τα εθνικιστικά και  ρατσιστικά κύτταρα, προσβάλουν το νευρικό σύστημα και την ανοσιακή λειτουργία του ανθρώπινου ζώου, τέλος πλήττουν τα πελέ και μοιραία καθιστούν το άτομο συκοφάντη με ακραίες συμπεριφορές βίας και νοθείας.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 30 Νοέ 2011 17:21 »

ΥΓ Στο πρόβατα δεν είναι μόνο το Π κεφαλαίο, είναι όλα τα γράμματα. Και μιας και πιάσαμε και πάλι τους μεγάλους φιλοσόφους, επειδή το μελετάω 4 χρόνια τώρα και δεν έχω βγάλει άκρη μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί ο εθναφυπνιστής με αυτά τα λογία;

Σαv τηv παπαρούνα μοιάζεις
κι όλο χρώματα αλλάζεις
παπαρούνα πoυ σε σκόρπισε τo ψέμα.
Σαv τη παπαρούνα μοιάζεις
χίλια χρώματα αλλάζεις
μ' αγαπάς και τo φωνάζεις
με τo βλέμμα.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, γιατί ζω στο σκοτάδι.
Εστιασε στο κοκκινο χρωμα της παπαρουνας που ειναι το χρωμα του ΚΚΕ(παπαρουνα)
και το αλλο λουλουδι που του μοιαζει αλλα δεν ειναι παπαρουνα(ΚΚΕ)ειναι ο πολυχρωμος
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 01 Δεκ 2011 13:10 »
φυσικά και είναι καταδικαστέο το γεγονός, αν αληθεύει...

αλλά επειδή είναι και αυτονόητο,δεν χρειάζεται να το αναπτύξουμε κιόλας....

άρα λοιπόν;δεν γίνετε για τις εντυπώσεις;αν δεν γίνετε,τότε γιατί το συζητάμε?

αυτό με τους ψεκασμούς να το χλευάζετε....

αλλά για ρωτήστε τον γιατρό σας,μπορεί να σας κάνει εξέταση για βαρέα μέταλλα στον οργανισμό σας;

ποιος είναι ο Δημάκας; έχει πάει και στην τριμερή επιτροπή;

Είναι σίγουρα προβοκάτσια. Πολύ σωστό επιχείρημα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι όλες οι προηγούμενες χρονιές που δεν όντως δεν διέρρευσε τίποτε.
Άντε τα παιδιά να φύγουν από τη σχολή γιατί είναι μικρή και δεν τους χωράει. Τσεκούρια και λοστάρια να πάρουν τώρα που είναι πιτσιρικάδες γιατί ο τόπος θα χρειάζεται υπουργούς και άρχοντες σε λίγα χρόνια.

Smart move και καλή αρχή στην καριέρα τους.

προβοκάτσια...αν είχε γίνει πραγματικά το περιστατικό δεν θα το άφηναν να διαρρεύσει...

Προβοκατσια μου λετε! Εγω δεν συμφωνω αλλα δεν εχει σημασια.

Λυστε μου μια απορια. Ποιος οφελειτε και με ποιον τροπο απο αυτην την προβοκατσια; Ποιος την μεθοδευσε; Τι ειχε να καρδισει;

Οταν πριν απο δυο χρονια αρχισει οι μεγαλες πορειες σε κοσμο και παλμο, και η κυβερνηση ηταν στριμωγμενη εμφανιστηκαν καποιοι που τους τα ΜΜΕ τους βαφτισαν "αναρχικους" πεταξαν μολοτωφ στην Marfin με αποτελεσμα τον θανοατο ανθρωπων αθωων.

Εκει κανεις σας δεν ειδε προβοκατσια απο εσας; Και εκει υπηρχε οφελος για την κυβερνηση, να κοψει τον ψαλμο του κοσμου και την αγανακτηση του! Να στρεψει τον ενα μερος του κοσμου εναντιον του αλλου! Εκει δεν υπηρχε προβοκατσια;;;

Αποντηση περιμενω και απο αυτους που πατησαν "Συμφωνω" στα κειμενα σας! Με τι ακριβως συμφωνουνε; 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 01 Δεκ 2011 13:39 »

Αποντηση περιμενω και απο αυτους που πατησαν "Συμφωνω" στα κειμενα σας! Με τι ακριβως συμφωνουνε;

Από μένα ΛΑΜΙΑ FANS νομίζω Οκ ...

Παράθεση

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 01 Δεκ 2011 17:14 »
Το ότι έγραψα πως είναι προβοκάτσια δεν είναι προφανές πως είναι ειρωνικό; Μου φάνηκε τόσο αστείο που είπα να το αναπαραγάγω. Δεν φαίνεται ε; Συγγνώμη ρε LAMIA για την παρεξήγηση, θα είμαι πιο ξεκάθαρος την επόμενη φορά.

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 05:55 »
Παράθεση
Εδώ και πέντε ημέρες παρακολουθώ τα αναγραφόμενα σε διάφορες εφημερίδες και ιστοσελίδες, σχετικά με το θέμα της Σχολής Ευελπίδων, που έφερε στη δημοσιότητα το «Κυριακάτικο Βήμα» της 27/11/11, με την περισσή δημοκρατική του ευαισθησία.

Δεν θα αναφερθώ στο επεισόδιο, που έλαβε χώρα στις 17/11/11 καθ’ όσον με εντολή του κ. ΥΕΘΑ έχουν κινητοποιηθεί οι θεσμικές διαδικασίες για τον πειθαρχικό του έλεγχο. Ούτε είναι της παρούσης να αναλύσω γιατί δέχεται επίθεση η οικογένειά μου, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου και τα δυο μου ανίψια. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει και τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης, όπως και τα ευνοϊκά σχόλια της πλειοψηφίας αγνώστων σε μένα συμπατριωτών μας, αποδεικνύουν ότι ο λαός πλέον δεν πέφτει θύμα παραπληροφόρησης.

Επειδή όμως κάποια βδελυρά δημοσιεύματα είδαν το φώς της δημοσιότητας αποφάσισα να πω μερικά πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αναφέρομαι στα τέσσερα άρθρα

«Σόι πάει το βασίλειο» (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425340&cid=4) ,

«Να τον χαίρεστε» (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425576&cid=4) και

«Η χούντα της ευελπίδων» (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=426189&cid=4)

«Η απόρρητη έκθεση του Α2 για τα σταγονίδια στο στρατό»

(http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63571793)

Θα μιλήσω πρώτα ως γιός του Χρίστου Φαραντάτου, αποστράτου αξιωματικού. Ο πατέρας μου είναι τάξεως 1955, 79 ετών και όταν έγινε το πραξικόπημα υπηρετούσε στην Κύπρο από το καλοκαίρι του 1966. Ουδεμία συμμετοχή είχε ποτέ στη χούντα. Απέχει από την ενεργό υπηρεσία από το Μάρτιο του 1983, όταν από τους τότε υπερδημοκράτες σοσιαλιστές καρατομήθηκε, ενώ ευρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με τη Σχολή Εθνικής Άμυνας, όπου υπηρετούσε ως σπουδαστής, αφού ήταν απαίτηση της τότε πολιτικής ηγεσίας, λόγω επεισοδίου που είχε λάβει χώρα στη Σχολή Ευελπίδων και είχε εμπλακεί το όνομα του τότε Αρχηγού Σχολής και αδελφού μου Παναγιώτη. Για όσους γνωρίζουν-γιατί οι δημοσιογράφοι του βήματος, έθνους, on-alert και zouglas δεν είναι ενημερωμένοι (είναι και παραείναι αλλά εκστασιάζονται με τη διαστρέβλωση των γεγονότων)- ο πατέρας μου έφυγε «τσιμπητός», όπως λέμε στη γλώσσα των κρίσεων. Το αν ήταν καλός αξιωματικός ας ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι αυτοί, τους συμμαθητές του, τους εν ζωή προϊσταμένους του, αλλά κυρίως τους αξιωματικούς που είχε διοικήσει και πρωτίστως τους στρατιώτες του. Εγώ θα πω ότι είναι άριστος πατέρας, φίλος, συμπαραστάτης, ψυχούλα.

Θα μιλήσω στη συνέχεια ως αδελφός του Παναγιώτη Φαραντάτου, που έχει την τιμή να διοικεί μια από τις ισχυρότερες ταξιαρχίες του Ελληνικού Στρατού, επί του ποτ. Έβρου (εκτιμώ ότι μόνο σε βιβλία γεωγραφίας την έχουν δει την περιοχή οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ή ίσως να την έχουν ακούσει σε κανένα τραγούδι τύπου «Διδυμότειχο μπλουζ»). Για ενημέρωσή τους λοιπόν τους λέγω ότι στο επεισόδιο του 1982, στο οποίο αναφέρθηκαν με τόση προκλητική λασπολογία, ακολούθησε πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της αποπομπής του, στο οποίο ο παθών πρωτοετής εύελπις είχε καταθέσει ότι «ο Αρχηγός Εύελπις IV τάξεως δεν τον είχε αγγίξει ποτέ». Άρα αυτά που γράφονται περί χαστουκιού, μείωσης συναδέλφου, βασανιστών κλπ κλπ είναι ανοησίες κάποιων ευφάνταστων κουραμπιέδων. Και επειδή θα θεωρηθεί ότι μεροληπτώ δεν θα μιλήσω για τις ικανότητές του ως αξιωματικού. Ας ανατρέξουν στις επιδόσεις του στα διάφορα σχολεία του όπλου του, σχολές πολέμου, εθνικής άμυνας, σχολεία εξωτερικού κλπ. Ας ρωτήσουν και γι’ αυτόν τους συμμαθητές του, τους προϊσταμένους του, τους υφισταμένους του αξιωματικούς και φυσικά τους στρατιώτες που υπηρέτησαν υπό τις διαταγές του. Ως αδελφός όμως θα έδινα και τη ζωή μου γι’ αυτόν.

Τέλος θα μιλήσω για τα ανίψια μου.

Πρώτα να ξεκαθαρίσω ότι ασχέτως ακαδημαϊκής επίδοσης, όπου αναγκαστικά θα υπάρχουν πρώτοι, καλοί, χειρότεροι, μέτριοι, τελευταίοι, όλοι ανεξαιρέτως οι ευέλπιδες και ανεξαρτήτως σειράς είναι άριστοι, είναι στρατευμένοι στην ιδέα της πατρίδας και της φυλής, είναι αυτοί που θα δώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη τη ζωή τους για την ελευθερία, όπως θα κάνουν πρόθυμα και όλοι οι Έλληνες πατριώτες. Είναι οι θεματοφύλακες των δημοκρατικών ελευθεριών μας από κάθε ξένο επιβουλέα.

Αναγκαστικά μέσα στη σχολή υπάρχει μια επετηρίδα. Δεν σημαίνει ότι ο πρώτος είναι καλύτερος από τον δεύτερο ή από τον εκατοστό τρίτο. Σημαίνει ότι απλά πέτυχε υψηλότερο σύνολο στην επίδοσή του που είναι συνισταμένη της ακαδημαϊκής επίδοσης, των αθλητικών και στρατιωτικών προσόντων κλπ. Οι ευέλπιδες από τον πρώτο έως τον τελευταίο είναι της ίδιας αξίας, είναι παραστάτες, είναι αδέλφια, είναι μια ψυχή.

Ο ανιψιός μου λοιπόν ο Χρίστος πέρασε στη Σχολή Ευελπίδων το 2008 με πανελλήνιες με 19.360 μόρια και για όσους έχουν ελάχιστη γνώση αυτών των θεμάτων, αυτό σημαίνει ότι μπορούσε να μπει σε όποια σχολή ήθελε. Παρά τις παραινέσεις μου να ακολουθήσει άλλο κλάδο, λόγω των δυσχερειών του στρατιωτικού επαγγέλματος, αυτός ήταν ανένδοτος και ήθελε να ακολουθήσει τη στρατιωτική περιπέτεια με πίστη και αφοσίωση στη μεγάλη του λατρεία, που ήταν, είναι και θα είναι η πατρίδα και ο στρατός. Για την ποιότητά του και τις επιδόσεις του ας ερωτηθούν οι αξιωματικοί του αλλά κυρίως οι ευέλπιδες και οι συμμαθητές του. Το να λέει ένας  κομπλεξικός ότι «Ο νεαρός Εύελπις ήταν Αρχηγός της Σχολής, αν και υπήρχε καλύτερος σε επιδόσεις Εύελπις ο οποίος όμως δεν ήταν των Όπλων αλλά των Σωμάτων και σ’ αυτές τις περιπτώσεις επιλέγεται ο Αρχηγός από τα πρώτα» είναι τουλάχιστον βλακώδες διότι διαψεύδεται από τα γεγονότα, αφού ο περσινός αρχηγός ήταν των Σωμάτων. Τους προτρέπω λοιπόν να  ζητήσουν από κάποιο εύελπι τον προσωπικό κωδικό του (password) και ας ρίξουν μια ματιά στις βαθμολογίες όλων των ακαδημαϊκών περιόδων όλων των τελευταίων ετών, που δημοσιεύει, για λόγους διαφάνειας, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο moodle.sse.gr . Μπορούν αν θέλουν να ρωτήσουν και τους καθηγητές του στη ΣΣΕ, αν τολμούν φυσικά.

Ο άλλος μου ανιψιός Κωνσταντίνος πέρασε φέτος στη Σχολή με 19.600 μόρια, γράφοντας πέντε ολοστρόγγυλα εικοσάρια στις πανελλήνιες. Είναι και αυτός σαν τον πατέρα του και τον αδελφό του, από ανοξείδωτο ατσάλι και μάλιστα προηγμένης τεχνολογίας.

Για το ήθος και τον χαρακτήρα των δυο ανιψιών μου ευελπίδων, ας ρωτήσουν οι κύριοι κιτρινιστές τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. όπου ήταν και οι δυο σημαιοφόροι. Το είχαν κάνει και πριν 29 χρόνια κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι, που ρωτούσαν στο Ζ’ Αρρένων Παγκρατίου για μένα και τον αδελφό μου και έφαγαν «πόρτα» και μάλιστα περισσότερο από εκείνους τους καθηγητές μας, που ήταν αριστερών πεποιθήσεων. Και αυτό γιατί υπήρχε μεταξύ μας αγάπη και σεβασμός.

Μάλλον θα φαντάζονται αυτοί οι καχεκτικοί δημοσιογράφοι ότι ίσως να πρόκειται για τίποτε πλαδαρούς σπασίκλες ή κακομαθημένους μαμμόθρεφτους. Τους συνιστώ να μην τους πλησιάσουν ποτέ γιατί ένα απλό φτέρνισμα τους είναι ικανό να τους στείλει στο νοσοκομείο με βαρείας μορφής πνευμονία.

Καλό λοιπόν είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι, πριν δημοσιεύσουν τα γεμάτα μίσος δημοσιεύματά τους, να μη ρωτούν μόνο τους χαφιέδες τους, που εξυπηρετούν άλλες ανάγκες,  αλλά και άλλους και κυρίως τα παιδιά του λαού που υπηρέτησαν υπό τις διαταγές μας. Αυτοί είναι οι αδέκαστοι κριτές μας και οι αιώνιοι αδελφοί μας.

Η αμεροληψία και αντικειμενικότητα των εν λόγω βεβαιωμένων ψευτών φαίνεται άλλωστε και από τα παρακάτω στοιχεία:

1.  Γράφουν για τον μεν πρωτοετή εύελπι του επεισοδίου του 1982 ότι «Λόγω του συμβάντος ο κ. Παπαϊορδανίδης εγκατέλειψε το στρατό δίνοντας πρόωρο τέλος στην στρατιωτική του καριέρα» ενώ για τον νυν τεταρτοετή αρχηγό γράφουν «Ο 22χρονος Εύελπις έδωσε τη δική του εκδοχή των γεγονότων, τα οποία όπως και να παρουσιαστούν, όσο κι αν “στρογγυλέψουν” δεν τον απαλλάσσουν από τις ευθύνες του και το κόστος που καλείται να πληρώσει με την αποπομπή του από τη Σχολή Ευελπίδων». Δηλαδή προδικάζουν και προδιαθέτουν τους αναγνώστες ότι ο τεταρτοετής αριστούχος των 1100 ημερών φοίτησης πρέπει να αποπεμφθεί, ως να μην έχει μπροστά του καριέρα, ενώ ο τότε πρωτοετής των 40 ημερών έχασε άδικα τη στρατιωτική του καριέρα.

2.   Αν δείτε το δημοσίευμα της κυρίας ζούγκλας, αναφέρει ότι «Εξ αιτίας του επεισοδίου παρενέβη δυναμικά στην υπόθεση το στέλεχος του Κ.Κ.Ε. ο αείμνηστος Κώστας Κάππος,  απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών». Όμως στο ηχητικό ντοκουμέντο/συνέντευξη του Παπαϊορδανίδη στην κυρία ζούγκλα θα ακούσετε ξεκάθαρα ότι ο ίδιος αρνείται κάτι τέτοιο λέγοντας μάλιστα ότι ο «πατέρας του που τον συνόδευσε στη σχολή έμοιαζε με τον βουλευτή του ΚΚΕ Κάππο και έτσι θεωρήθηκε ότι παρενέβη ο Κάππος»

(http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425576&cid=4)

Όσο για το άρθρο κάποιου δημοσιοπλάνου ότι ανήκαμε σε μυστικές οργανώσεις με οπλοστάσια κλπ, δεν θα πω κάτι, αφού αυτό πλέον είναι καθαρά θέμα της ψυχιατρικής επιστήμης, η οποία στην περίπτωσή του, εξ’ όσων έχω αντιληφθεί, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας οι γιατροί του έχουν συστήσει να ακολουθεί ειδική πρωτοποριακή αγωγή που περιλαμβάνει παρακολούθηση ταινιών δράσης και ίντριγκας. Είναι ένα κατάλοιπο της παιδικής του ηλικίας, που όταν τον ρωτούσαν «τι θα γίνεις αγοράκι μου όταν μεγαλώσεις;» εκείνος απαντούσε «θα γίνω εύελπις», αλλά τελικά κατέληξε να γίνει «κυνηγός χουντικών φαντασμάτων».

Τελειώνοντας απευθύνω σε όλους αυτούς τους μπούληδες δημοσιογράφους  ένα ερώτημα:

Γιατί ασχολούνται τόσο πολύ οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι με μια οικογένεια δυο συνταξιούχων, δυο σπουδαστών και ενός δημοσίου υπαλλήλου; Ίσως να διακατέχονται από μια μορφή λαγνείας προς το επώνυμό μας….ποιος ξέρει;

Προς τους λοιπούς αναγνώστες:

Τι υποκρύπτεται πίσω από αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση; Ποιοι είναι οι πραγματικοί σκοποί που υπηρετούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα;

Αναστάσιος Φαραντάτος, Συνταγματάρχης εα

ΥΓ.  Ζητώ συγγνώμη από τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους για τα κοσμητικά επίθετα «ευφάνταστοι κουραμπιέδες», «κομπλεξικοί», «λασπολόγοι», «κιτρινιστές», «καχεκτικοί», «δημοσιοπλάνοι», «μπούληδες», αλλά αν όντως ενοχλήθηκαν, τότε βεβαίως τα ανταλλάσσω με τον χαρακτηρισμό «χουντικός».

πηγή:http://www.antinews.gr/2011/11/30/136065/

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 06:25 »
Παράθεση
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙ ΑΡΧΗΓΟ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ;
Γράφει ο Κοτανίδης Νίκος
Σχης (ΠΖ) ε.α.
Ποιο περιστατικό με τον Εύελπι, Αρχηγό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων; Υπάρχει περιστατικό με το παλικάρι και δεν υπάρχει μείζον ζήτημα με τις «καθωσπρέπει» αφεντιές σας; Χάσατε το δάσος ως συνήθως και κοιτάζετε το δέντρο; Αυτό είναι το θέμα σας; Δεν μπορούσατε να βρείτε κάτι καλύτερο κύριοι προοδευτικοί για να «πουλήσετε»;
Μπορείτε να δείτε το θέμα από διαφορετική οπτική και τοποθετώντας στο βήμα του κατηγορούμενου τις πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες από την μεταπολίτευση και μετέπειτα, παρελθούσες και παρούσες; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως αποκλειστικό επιχείρημά σας το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους και στρατιωτικούς κανονισμούς;
Θέτω τα παρακάτω ερωτήματα...
Επιτρέπεται η προβολή και διάδοση πολιτικών απόψεων στις ένοπλες δυνάμεις; Για όσους γνωρίζουν πραγματικά τις ένοπλες δυνάμεις και όχι από αφηγήσεις, η απάντηση είναι περισσότερο από αυτονόητη. Απαγορεύεται σε όλους τους στρατιωτικούς η έκφραση πολιτικών πεποιθήσεων. Το μόνο δημοκρατικό δικαίωμα του έλληνα στρατιωτικού  είναι η μυστική ψηφοφορία και εκεί τελειώνει το θέμα.
Ως ουσιαστικό γεγονός, το πολυτεχνείο δεν αφορά στην πάλη  διαφορετικών πολιτικών απόψεων; Πάλη κατά της χούντας;
Είναι ή όχι οι νέοι παρορμητικοί; Οδηγούμενοι από τα συναισθήματά τους δεν πράττουν πρώτα και μετά σκέφτονται; Πώς περιμένετε να αντιδράσει ένας εικοσάχρονος όταν του βιάζουν τη ζωή και το κυριότερο την ψυχή; Κάποιοι από αυτούς πετάνε μολότωφ, άλλοι κάνουν καταλήψεις, άλλοι βανδαλισμούς, άλλοι παραιτούνται από όλα, άλλοι απλά τραγουδούν. Τραγουδούν έτσι, για αντίδραση, αντίδραση κατά του πολιτικού κατεστημένου το οποίο στο όνομα της δημοκρατίας κατέστρεψε την πατρίδα τους και έβαλε ταφόπλακα στο δικαίωμα να ονειρεύονται.
Οι πολίτες, στις αληθινές και όχι κατ’ επίφαση δημοκρατίες, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ότι επιθυμούν και να διατυπώνουν τις απόψεις τους; Ακόμη και οι «χουντικοί»; Ή μήπως η «χούντα» δεν είναι πολιτική άποψη; Αν δεν είναι, τότε πώς είναι δυνατό να είναι η αριστερή έκφραση του «χουντισμού», ο κομμουνισμός του αιμοσταγούς Στάλιν;. Αν ναι,  γιατί τους λιθοβολείτε; Αφού τους λιθοβολείτε επί σχεδόν σαράντα χρόνια πώς μπορείτε να χαρακτηρίζεστε εσείς; Δημοκράτες;
Βγάλατε τα συμπεράσματά σας; Σίγουρα. Αλλά τα συμπεράσματα που σας βολεύουν. Από τη μεταπολίτευση και εξής, με τις εκδηλώσεις του πολυτεχνείου διεξάγεται πολιτική κατήχηση, πολιτικές ψυχολογικές επιχειρήσεις στις ένοπλες δυνάμεις. Σε ποιους; Σε αυτούς που δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τα καμώματά σας των δεκαετιών του εξήντα και εβδομήντα. Κάθε φορά που κάνετε εκδηλώσεις για το πολυτεχνείο στα στρατόπεδα, βάζετε την πολιτική στις ένοπλες δυνάμεις. Και δεν διώκεται κανένας γι’ αυτό. Λες και σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι νόμοι και στρατιωτικοί κανονισμοί. Αντιθέτως ζητάτε αίμα, τέτοια είναι η συνήθειά σας, για να διατηρήσετε τους θώκους σας. Αίμα νέων παιδιών με ιδανικά που είναι πολύ καλύτερα από εσάς, που είναι πολύ καλύτερα από ότι εσείς δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.  Δεν έχουν κανένα νόμιμο δικαίωμα να μιλάνε για σταγονίδια αυτοί που έφεραν τον κατακλυσμό στον ελληνικού λαό. Γιορτάζετε την επέτειο του πολυτεχνείου στις ένοπλες δυνάμεις, γιατί δεν γιορτάζετε και την επαναφορά της ομαλότητας στην Ελλάδα με την ήττα του κομμουνιστοσυμμοριτών; Επειδή τα γεγονότα του πρώτου οδήγησαν στην αποκατάσταση της δημοκρατίας; Ποιας δημοκρατίας;  Ξέρετε τι λέει ο λαός για τη σημερινή δημοκρατία; Όποιον μιλά για πατρίδα και καθήκον τον αποκαλείτε «εθνικιστή», στην καλύτερη περίπτωση γιατί δεν ξέρετε τι σημαίνει πατρίδα και τι σημαίνει να δωρίζεις την ύπαρξη σου σε αυτήν.
Ή μήπως είναι μεγαλύτερης ιστορικής βαρύτητας η εξέγερση φοιτητών στο πολυτεχνείο το 73 από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, από την έναρξη του Μακεδονικού Αγώνα, από τον ένοπλο αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο κατά των Βρετανών κατακτητών; Πότε γιορτάζονται αυτά στα σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, πανεπιστήμια, στρατιωτικές σχολές;
Αποπομπή του Εύελπι Αρχηγού από τη Σχολή Ευελπίδων, ισοδυναμεί με πολιτική δίωξη, για πολιτικές απόψεις που ουδέποτε διατύπωσε και ουδέποτε ενστερνίστηκε, αλλά αγγόγγυστα του τις φορτώνετε στους ώμους του! Θα μπορούσατε να καταλάβετε την παρόρμησή του μόνο αν γινόσαστε ευέλπιδες όχι της στρατιωτικής σχολής αλλά της πατρίδας.
Ναι, γνωρίζω εκ των προτέρων τις «δημοκρατικές» απαντήσεις σας οι οποίες κατά την προσφιλή σας συνήθεια θα περιοριστούν στο λιθοβολισμό του προσώπου και όχι στα επιχειρήματα. Στην  υπεκφυγή, με τον εύκολο δημαγωγικό ελιγμό της τοποθέτησης ανύπαρκτης κομματικής ταμπέλας.

πηγή:http://anaxfiles.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 03 Δεκ 2011 11:08 »
Παράθεση
Συνωμοσία σε βάρος των Ε.Δ. με θύμα τον... Δ.Αβραμόπουλο! (βίντεο)
26-11-2011 20:05:22

Yπόσταση στην βρώμικη επιχείρηση υπονόμευσης των Ε.Δ. από τους Γ. Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, με τους ισχυρισμούς του πρώτου στις Κάννες περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έδωσε πριν λίγο με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ίσως πέφτοντας σε μια καλοστημένη παγίδα από το "πράσινο" σύστημα Μπεγλίτη που κυριαρχεί στο υπουργείο Άμυνας.

Το σύστημα Μπεγλίτη που εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στην ημερήσια διαταγή του είχε μιλήσει ως να απευθυνόταν σε υποψήφιους πραξικοπηματίες, όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr.

Tα γεγονότα έχουν ως εξής: Υποτίθεται ότι στις 17 Νοεμβρίου, μετά την ομιλία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο της εξέγερσης κατά της Χούντας, ο Αρχηγός της 4ης Τάξης δηλαδή ο καλύτερος σπουδαστής που αντιπροσωπεύει τον «αφρό» των νέων Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού, κάλεσε μια ομάδα Ευέλπιδων στο Αμφιθέατρο για να τους κάνει … κατήχηση υπέρ της Χούντας! Και κατά αυτούς που έδωσαν την πληροφορία να ψάλει και τον ύμνο της 21ης Απριλίου!

Φοβερή σύμπτωση: Είναι ο ίδιος ο Εύελπις, ο οποίος μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε συντεταγμένα το τμήμα των Ευέλπιδων σε αποχώρηση, ψάλλοντας όλοι μαζί την «Μακεδονίτισσα» στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Κάτι για το οποίο ο Π.Μπεγλίτης είχε ζητήσει την απόταξή του (μπορεί να το βεβαιώσει ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος ο οποίος αρνήθηκε), όπως επίσης και την άμεση αποστράτευση του διοικητού της Σχολής Ευελπίδων! Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά το σύστημα Μπεγλίτη ξανακτύπησε τώρα.

Δηλαδή πόσο άσχετος με τα στρατιωτικά και πόσο μίσος για τους στρατιωτικούς μπορεί να έχει κάποιος για να πει τόσο εξόφθαλμα ψέματα; Και μάλιστα διέρρεαν τα «μπεγλιτάκια» των ΜΜΕ ότι «Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός υπέρ των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου»!

Κατ’αρχήν ένα σημαντικό ποσοστό σπουδαστών έχουν πατεράδες που ήταν στρατιωτικοί. Δεύτερον η ηλικία ενός τεταρτοετούς είναι 22 ή 23 ετών που σημαίνει ότι γεννήθηκαν το … 1988 ή ’89, που σημαίνει ότι ο «χουντικός πατέρας» ήταν ανθυπολοχαγός περίπου 25 ετών όταν έπεσε η χούντα! Δηλαδή ένας από τους δεκάδες χιλιάδες αξιωματικούς.

Εν πάση περιπτώσει υποτίθεται ότι κάποιοι τον «καρφώνουν» και αρχίζει σε βάρος του ΕΔΕ, η οποία σε χρόνο ρεκόρ τελειώνει και εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος μετά από «ενημέρωση» του Α/ΓΕΕΘΑ:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».

Δηλαδή η υιοθέτηση των θέσεων Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, για ύπαρξη επίδοξων πραξικοπηματιών είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη! Το ότι παγιδεύτηκε ο Δ.Αβραμόπουλος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο και βέβαια αυτό μπορεί να έχει και αποτελέσματα και στις επόμενες εκλογές, καθώς το συντηρητικό σώμα των ψηφοφόρων δεν συγχωρεί εύκολα ενέργειες κατά των στρατιωτικών.

Ακολούθησε και η ανακοίνωση του ΓΕΣ, όπου φυσικά αποφαινόταν μάλιστα ότι όντως ο σπουδαστής έκανε αυτά που τον κατηγορούσαν.

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του».

Ακόμα όμως και αν δεν επρόκειτο για τον συγκεκριμένο αξιωματικό, πόσο πιθανό είναι λίγες ημέρες μετά την φημολογία περί πραξικοπήματος να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών; Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;

πηγή:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=28335&Itemid=139

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 03 Δεκ 2011 14:12 »
Αυτη τη στιγμη η διοικηση των ενοπλων δυναμεων ειναι ΠΑΣΟΚ και εχει αναλαβει τα καθηκοντα της μολις πριν ενα μηνα
(ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΟΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ)
αντιθετα με το πρασινο ΓΕΣ
το υπουργειο εθνικης Αμυνης ειναι ΜΠΛΕ

οπως καταλαβαινεται μπορει να παιζονται τεραστια παιχνιδια στην πλατη της χωρας
μικροπολιτικα παιχνιδια φυσικα

δεν ξερω τι εγινε στην σχολη ευελπιδων
και δεν με νοιαζει κιολας
νοσταλγοι της χουντας θα υπαρχουν παντα
οπως σε 20 χρονια θα υπαρχουν ακομη νοσταλγοι του Γιωργακη και του Κωστακη
οπως υπαρχουν αλλου νοσταλγοι των κομμουνιστικων καθεστωτων
δυστυχως το μυαλο ειναι κατι που ο θεος δεν μοιρασε απλωχερα σε ολους σ αυτον τον πλανητη
και βαζω και μενα μεσα