Αποστολέας Θέμα: Ποια η διαφορά της περσινής ομάδα του β γύρου από την ομάδα της πρεμιέρας .  (Αναγνώστηκε 2309 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mariosxr

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Ερώτηση κρίσεως ! Ποια η διαφορά της περσινής  ομάδα του  β γύρου  (που έπαιζε χάλια , χάσαμε την πρωτιά  και ίσως  να χάναμε και  την άνοδο αν υπήρχαν ακόμη τρεις  αγωνιστικές  )  από την ομάδα της πρεμιέρας .
Η προσωπική μου άποψη είναι  ………………………καμια .
Η ομάδα μας κατά  την προσωπική μου γνώμη  δεν άξιζε  τα 30 ευρώ  για να τη δεις  .       Που  ΠΑΣ   στη  super  league ,  με   Κωτσιο ( μισό πόδι αριστερό  και  χωρίς  τσαφ ),     Τζανη (φιλότιμο το παιδί  αλλά  άμπαλο  )και χωρίς  φορ  άξιας  Μπακαγιοκο  ( 15  χρόνια νεώτερο  ).
Βέβαια επειδή είμαι κολλημένος με τον ΠΑΣ στο δεύτερο  ημίχρονο η ομάδα μου άρεσε , αλλά  όσα ημίχρονα  και να  παίζαμε      γκολ       δε θα βλέπαμε ,  και  ο Ντεμολ  επί  75 λεπτά να είναι κολλημένος  με  τον  Τζανη (όπως ο Ρεχαγκελ  με τον Χαριστεα ).
Περιμένω να δω της απόψεις σας   και αν  μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για την εμμονή του Ντεμολ  με  τον  Τζανη .

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Καλά το πρώτο σου μήνυμα στο φόρουμ είναι να μας κάνεις μια ερώτηση κρίσεως (που είναι άστοχη) ή μήπως για να πεις για τον Τζάνη;
Η ομάδα φέτος δεν συγκρίνεται με την περσινή καθώς είναι κατά πολύ καλύτερη. Άσε να στρώσει λίγο. Δεν παίζουμε εναντίον ομάδες β' εθνικής πια. Έλεος.
Φύγανε κάποιοι περσινοί παίκτες αλλά αντικαταστάθηκαν επάξια με καλύτερους παίκτες.

Όσο για τον Τζάνη, εμπιστεύομαι την κρίση του προπονητή μας. Χθες δεν ήταν ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε ο χειρότερος παίκτης μας. Αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι άμπαλος. Έχει κάνει διάφορες καλές φάσεις για την ομάδα μας στο παρελθόν και το μόνο μεμπτό είναι που φέρθηκε αντιεπαγγελματικά απευθυνόμενος στην κερκίδα, αλλά τα θέλει και ο κώλος της καμιά φορά...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
1. Φεγκρους
2. Παντος δεξι μπακ αντι ντασιου λ. τρ.
3. Βαντερσον βασικος περισυ στο β γυρο δεν επαιξε
4. Μπουζιντ
5. Λιλα
6. Κειτα πολυ πιο οριμος
7 Τζανης σαν χαφ εξτρεμ
8. Γεωργιου
9. Ζαιρι
10. κοσμος!

αυτες ηταν δεκα διαφορες με περισυ

απο κει και περα  και 20 να στο βαζανε το εισητηριο παλι θα γκρινιαζες
ας επαιρνες διαρκειας φθηνα ηταν φετος
και εμενα δεν μου περισευαν
εκανα το σκατο παξιμαδι και πηρα

συμφωνουμε για τον νο4
για τον τζανη τα χουμε χιλιοσυζητησει(εγω τον παω)
ο μπακα ηταν εκ των κορυφαιων χθες