Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, προημιτελικός κυπέλλου 4-0 (σχόλια, φωτό, βίντεο)  (Αναγνώστηκε 37838 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
δεν αντέχω τρεις μέρες τώρα...
έχω λιώσει στο να ακούω metropolis στο ράδιο... :P :P :P :P
όσοι δε το καταλάβατε προκαλέσαμε τεράστιο
τριγμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
 :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
φιλε president αν δε κανω λαθος εχουμε ριξει 4 και στο παναθηναικο...τελικο σκορ 4-1...για περισσοτερες πληροφοριες στον νεαρο ΛΟΚΟ :P

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αν θυμάμαι καλά παίξαμε κύπελλο και πρωτάθλημα με τα βαζέλια μέσα σε λίγες μέρες και κάναμε 2 νίκες. Νομίζω 4-1 και 2-1. Δεν θυμάμαι τη χρονιά (ίσως '81) αλλά τότε ήμουν αγέννητος.  ::)

Κανάς παλαίουρας ας επιβεβαιώσει!

Λέτε να κάνουμε κανά παρόμοιο με ΠΑΟΚ; Μακάρι!

:mono:
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
4-1 στο πρωτάθλημα 9/1/1980 2 γκολ Τσιριμώκος, Παπαχρήστου Σεϊταρίδης (με κορυφαίο παίκτη του παναθηναϊκού τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνου)
Σύνθεση της ομάδας
Ράντισιτς
Παπαγεωργίου
Αλεξάξης
Παπάζογλου
Παπαγγέλης
Παπαχρήστου
Κοντογιωργάκης
Μοντέζ
Τσιριμώκος (85 Ζήσης)
Γκλασμάνης (59 Σοφιάς)
Σειταρίδης

2-1 στο κύπελλο 6/2/1980 Σεϊταρίδης Τσιριμώκος

πηγή το επετειακό 20ετές λεύκωμα των Ταύρων

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ

Παράθεση
πηγή το επετειακό 20ετές λεύκωμα των Ταύρων
ναι,γιατι εσυ αποκλειεται να τα θυμασαι με το αλτσχαιμερ,λογω ηλικιας.... :) :pashat:
(που ειναι η φατσα που ξεκαρδιζεται ρε παιδιααααα???)

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
φιλε president αν δε κανω λαθος εχουμε ριξει 4 και στο παναθηναικο...τελικο σκορ 4-1...για περισσοτερες πληροφοριες στον νεαρο ΛΟΚΟ :P
Ήμουν μέσα ... αλλά η διαφορά ήταν 3 και όχι 4 γκολ όπως τώρα ...

και,  τότε έπαιζε ... μάλλον ... η καλύτερη 11αδα που είχαμε ποτέ ...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2010 23:06 από President »
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
1ο ημίχρονο, φάσεις

PAS - paok 4-0 (1o hmixrono)

2ο ημίχρονο, φάσεις (μόνο 1-0)

PAS - paok 4-0 (20 hmixrono)
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
apeirotan on... air

σκωθηκαμαν στον αερα σ' λεω...

4 sta paokia kai PARTY
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Σήμερα είδα  τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ,χάρις στον pasaris που ανέβασε το ματς εδώ μέσα,και τον οποίο τον ευχαριστώ πολύ. Οι εντυπώσεις μου συμφωνούν με τις περισσότερες από αυτές που διάβασα εδώ μέσα.
Μακάρι να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις και στα άλλα παιγνίδια.
Μακάρι ολοι να ενισχύουμε την ομάδα μας με όποια σύνθεση και αν παίζει,και να αφήσουμε την εσωστρέφεια στην άκρη.
Ολοι είδαν οτι το ποδόσφαιρο είναι κατά κύριο λόγο παιγνίδι που στηρίζεται στην ψυχολογία.
Αυτό φάνηκε και από την απόδοση που είχαν καποιοι παίκτες, που στο παρελθόν, τους είχαμε βγάλει  αδιάφορους,άμπαλους κ.λ.π.
Πόσο διαφορετική  ήταν η απόδοση τους ,αφού  ο κόσμος χειροκροτούσε και στο λάθος τους.
Μπράβο.Μία ακόμη ιστορική πρόκριση.

Αποσυνδεδεμένος pagurasnow

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Σήμερα είδα  τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ,χάρις στον pasaris που ανέβασε το ματς εδώ μέσα,και τον οποίο τον ευχαριστώ πολύ. Οι εντυπώσεις μου συμφωνούν με τις περισσότερες από αυτές που διάβασα εδώ μέσα.
Μακάρι να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις και στα άλλα παιγνίδια.
Μακάρι ολοι να ενισχύουμε την ομάδα μας με όποια σύνθεση και αν παίζει,και να αφήσουμε την εσωστρέφεια στην άκρη.
Ολοι είδαν οτι το ποδόσφαιρο είναι κατά κύριο λόγο παιγνίδι που στηρίζεται στην ψυχολογία.
Αυτό φάνηκε και από την απόδοση που είχαν καποιοι παίκτες, που στο παρελθόν, τους είχαμε βγάλει  αδιάφορους,άμπαλους κ.λ.π.
Πόσο διαφορετική  ήταν η απόδοση τους ,αφού  ο κόσμος χειροκροτούσε και στο λάθος τους.
Μπράβο.Μία ακόμη ιστορική πρόκριση.

Πολύ σωστός pasole! Τέρμα η εσωστρέφεια! Μακάρι να σπρώξουμε όλοι την ομάδα χωρίς γκρίνιες! Θέλω άμεσα να ξαναδώ και να ξανακούσω την κερκίδα με τον Παοκ και την κερκίδα με τον Ολυμπιακό από το 82 και μετά! Και επιτέλους ας καταλάβει η σκεπαστή οτι μπορεί να κάνει το Ζωσιμάδες απόρθητο φρούριο! :stop:

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..