Αποστολέας Θέμα: Εθνικός Αστέρας  (Αναγνώστηκε 1818 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zissis

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 305
    • Προφίλ
Εθνικός Αστέρας
« στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:15 »
Σε απόφαση βόμβα οδηγήθηκε το ΔΣ του Εθνικού Αστέρα μετά από έκτακτη συνεδρίαση που είχε το Σάββατο, κάνοντας γνωστή την πρόθεση του να αλλάξει έδρα η ομάδα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι ενοχλημένοι από τη στάση του Δήμου Καισαριανής έχοντας πολλά παράπονα, καθώς η βοήθεια που τους προσφέρεται δεν είναι αυτή που θα ήθελαν.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για οφειλή ύψους 10.000 ευρώ από εισιτήρια διαρκείας, για άρνηση του δήμου να παραχωρήσει το γυμναστήριο της Νήαρ Ηστ για προπονήσεις, αλλά και για αδιαφορία, καθώς η ΠΑΕ έχει ζητήσει μία βεβαίωση προκειμένου να εισπράξει χρήματα από τον ΟΠΑΠ, την οποία και δεν έχει παραλάβει μέχρι και σήμερα.

Στις σκέψεις της διοίκησης υπάρχει ακόμη και η ιδέα να φύγει η ομάδα από την Αθήνα και να αλλάξει πόλη.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/264867.html
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Εθνικός Αστέρας
« Απάντηση #1 στις: Τρι 12 Απρ 2011 09:55 »
Τα έκαναν "γης μαδιάμ" στην Καισαριανή!

Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στην μπουτίκ του Εθνικού Αστέρα που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής και την έκαψαν ολοσχερώς. Εν συνέχεια... επισκέφθηκαν την καφετέρια της ομάδας, στην οποία κατέστρεψαν κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές και έκλεψαν την ταμειακή μηχανή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην μπουτίκ κάηκαν όλα τα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα και οι ζημιές ανέρχονται στις 70.000 ευρώ. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε η Αστηνομία της περιοχής και ο Δήμος Καισαριανής.
mikriliga
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.039
    • Προφίλ
Απ: Εθνικός Αστέρας
« Απάντηση #2 στις: Δευ 04 Σεπ 2023 11:32 »
ΚAI ΕΓΕΝΕΤΟ “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ”




04.07.2022
Ο Δήμος Καισαριανής με χαρά ανακοινώνει την ένωση του «Εθνικού Αστέρα» με τον «Μικρασιατικό».

Η νέα ομάδα ονομάζεται “Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας” και “κουβαλάει” την ιστορία και των δυο ομάδων!

Η έδρα της ομάδας θα είναι το Δημοτικό Στάδιο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” και Πρόεδρος της ομάδας ο Ηλίας Μιχαηλίδης.

Η ένωση γίνεται σε μια εμβληματική στιγμή για την Καισαριανή και την Μικρασιάτικη ιστορία της πόλης, 100 χρόνια μετά την καταστροφή και σηματοδοτεί έναν ακόμα πυλώνα δημιουργίας των Μικρασιατών.

Ο “Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας” θέτει, από την πρώτη ημέρα, υψηλούς στόχους προσφέροντας κίνητρο στους Καισαριανιώτες φίλους του ποδοσφαίρου για να γυρίσουν στο γήπεδο και να καμαρώσουν την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος ενθάρρυνε την ένωση πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι δυο ομάδες ενωμένες θα καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν.

Ο Χρήστος Βοσκόπουλος, συνδράμοντας στη νέα προσπάθεια, πρόσφερε στην ομάδα τη γραφιστική υποστήριξη για τον σχεδιασμό του εμβλήματος και των στολών της ομάδας, μέσω του τμήματος επικοινωνίας του Δήμου.

Η επίτευξη των στόχων του “Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα” θα δώσει ώθηση σε όλα τα σωματεία της πόλης, αφού η Καισαριανή θα μπει ξανά δυναμικά στον χάρτη του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας.

Αποκλειστικός χορηγός της ομάδας είναι η εταιρεία “APRENTA”.

H “APRENTA” είναι εταιρεία αντιπροσώπευσης, εμπορίας και εκμίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων.

https://kaisariani.gr/2022/07/04/kai-egeneto-mikrasiatikos-ethnikos-aste/






Έβλεπα τα αποτελέσματα στο κύπελλο (γ΄ εθνική) και λέω κεσκεσέ Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας; Θυμίζει κάτι από Εθνικός ΑΟ Μάνης αλλά εντός νομού και συνοικίας.
Ενός έτους η ομάδα.