Αποστολέας Θέμα: Εφηβικό 2012-13  (Αναγνώστηκε 4128 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Εφηβικό 2012-13
« στις: Κυρ 12 Αύγ 2012 23:48 »
Οι ηλικίες ταιριάζουν για Κ-17 αλλά δεν ξέρω τι παίζει.Αν κάποιος ξέρει περισσότερα.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Άρτα συνάντηση εκπροσώπων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βορειοδυτικής Ελλάδας με σκοπό τη δημιουργία εφηβικού περιφερειακού πρωταθλήματος για την περιοχή αυτή.

Στη συνάντηση στην οποία μετείχαν οι ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Κέρκυρας συναποφασίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα δημοσιευτεί εντός των ημερών.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα θα μετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1996, 1997, 1998.

Το σωματείο μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί όσους θέλουν να ενταχθούν στον ΠΑΣ Γιάννινα, να επικοινωνήσουν με το σωματείο καθημερινά 16.00-20.00 στα γραφεία του ΠΑΣ στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο τηλ. 6973694163 με τον αρμόδιο κ. Δημήτρη Στούκα.
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3886:%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%83&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #1 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 10:58 »
Παράθεση
NTEMΠΟΥΤΟ ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ

    Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κερδίζοντας στο γήπεδό της την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου 1-0.

    Με εμφανές το άγχος της πρεμιέρας και από τις δύο ομάδες, δεν έγινε ιδιαίτερα ποιοτικός αγώνας, με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ωστόσο να έχει τις πρωτοβουλίες στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης έτσι ώστε το 1-0 να φαντάζει φτωχό σύμφωνα με την συνολική εικόνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά της συνάντησης με τον Μπακαγιάννη να επιχειρεί σέντρα, ο Παληγεώργος να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης την οποία διεκδίκησε ο Γκεσούλης, ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ, το οποίο ήταν και το μοναδικό της συνάντησης.

Ο ΠΑΣ αρκετές φορές στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στο γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία για δεύτερη φορά.

Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 88’ όταν εκτέλεσαν δύο φορές διπλό με τον πολύ καλό Καββαδία, αλλά ο Οικονόμου έδωσε τη λύση.

Να σημειωθεί ότι στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες (η διαμόρφωση του σκορ δεν βοήθησε σ αυτό, ώστε όλοι οι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή) και το γεγονός ότι στην αναμέτρηση χρησιμοποιήθηκε και ένας παίκτης της ακαδημίας του σωματείου (Καλλιαρέκος) προκειμένου των αγωνιστικών εμπειριών.

    Οι Γιαννιώτες διαιτητές κ.κ.  Κόλλιας (Αλεξόυ, Αρβανίτης) σε γενικές γραμμές καλοί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Δημήτρης Στούκας) Οικονόμου Α., Παπαγεωργίου (84 Καλλιαρέκος), Περβανάς (84 Βασλείου), Μέλλης, Οικονόμου Ν., Γκόντζος, Πότσης (52 Νίνης), Παππάς (75 Παπακώστας), Γκεσούλης (84 Πάντος), Μπακαγιάννης (82 Ζώνιος), Γιώτης.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Σπύρος Αυφαντόπουλος): Προβίδας, Τσιούνης, Μποτίνης (Τσέπας) (78’, Παλξηγεώργος, Ζαπαντιώτης (69 Βασιλοκωστόπουλος), Χοντρογιάννης (72 Αυγέρης), Καββαδίας, Νικολάου (78 Γράψας), Λιόκαυτος, Καραπάνος (49 Γαλαζούλας) Ξηροκώστας (57 Παπαθανασίου)

Παράθεση
ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΤΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ!

Μια τεράστια πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Γιαννιώτες παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι αναδείχτηκαν μέσα από τις υποδομές του σωματείου και έτσι στην Κυριακάτικη πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος, οι νεαροί παίκτες του κ. Δημήτρη Στούκα ήταν μοντελάκια!

Οι Γιώργος Ντάσιος, Αλέξης Μιχαήλ, Μάριος Οικονόμου, Γιάννης Ιωάννου, Κώστας Παππάς και Ευριπίδης Γιάκος πρόσφεραν στους νεαρούς  διαδόχους τους, σετ από μπουφάν, φόρμες και τσάντες αποστολής για τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ο προπονητής της εφηβικής κ. Στούκας ο οποίος ανακοίνωσε την κίνηση των Γιαννιωτών παικτών στους παίκτες του, εξουσιοδοτήθηκε να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων τους επαγγελματίες παίκτες που ανδρώθηκαν στον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και δεν είναι πρώτη φορά που με διάφορους τρόπους έχουν ενισχύσει το σωματείο, αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά του.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 11:43 »
Πολλα μπραβο στους επαγγελματιες Γιαννιωτες ποδοσφαιριστες για την παραπανω κινηση!  :pas: :mono:
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 12:32 »
Πολλα μπραβο στους επαγγελματιες Γιαννιωτες ποδοσφαιριστες για την παραπανω κινηση!  :pas: :mono:


δυνατές ρίζες,σημαίνει γερό δέντρο που δεν λυγίζει εύκολα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 10 Δεκ 2012 10:15 »


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Μεσολόγγι η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος ΒΔ Ελλάδας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Στούκα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στην Ακαδημία Μεσολογγίου.

Στο Α' μέρος κυριάρχησε η δύναμη, και οι γηπεδούχοι ειχαν τις πρωτοβουλίες το πρώτο εικοσάλεπτο, όπου ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 14' με μακρινό σουτ του Σταθελάκη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 αλλά είχαν χαμένο πέναλτι (άουτ).

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια ισορρόπησε και είχε δοκάρι στο 26' με τον Γκόντζο ενώ έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 30' μετά από ωραίο συνδυασμό των Καλιαρέκου, Γκεσούλη και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Γκόντζο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και πίεσε έχοντας δέκα τελικές προσπάθειες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να πάρει τη νίκη. Κλασικές ευκαιρίες έχασαν οι Δρόσος, Παπακώστας, Καλλιαρέκος  και Παππάς.

Διαιτητής ο κ. Γκιάφης (Ματσούκας, Ροδάτος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Δημ. Στούκας): Οικονόμου Α., Πότσης, Περβανάς, Παπαγεωργίου, Οικονόμου ν., Νταλιάνι, Παππάς, Γκόντζος, Γκεσούλης, Μπακαγιάννης, Καλιαρέκος. 'Έπαιξαν και οι Γιώτης, Νίνης, Πάντος, Παπακώστας, Βασιλείου, Δρόσος, Παπαστράτος

.    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με τρεις παίκτες της παιδικής ομάδας στη σύνθεση του, τους Καλιαρέκο, Παπαστράτο και Δρόσο ενώ της αποστολής μετείχε και ο τερματοφύλακας της ακαδημίας Κούρος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστου για τις διευκολύνσεις και το γεύμα στο Ξενοδοχείο Philoxenia, και την διοίκηση της Ακαδημίας Μεσολογγίου για τη φιλοξενία.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Δεκ 2012 10:20 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 17:32 »
Ήττα (1-2) από το Καλαμίτσι Λευκάδας για τους έφηβους του ΠΑΣ
ην ήττα με 1-2 γνώρισε η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, για το Περιφερειακό Εφηβικό Πρωτάθλημα από τον Α.Ο. Καλαμιτσίου Λευκάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Στούκα ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο, είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και στο 10 λεπτό μετά από συνδυασμό της επιθετικής γραμμής, σουτ του Παππά το οποίο αποκρούσθηκε από αμυντικό η μπάλα κατέληξε στον Μπακαγιάννη, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.

Οι Λευκαδίτες στη συνέχεια ισορρόπησαν και στο 35' ήρθε η ισοφάριση με τον Θειακό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας.

Στην επανάληψη του αγώνα ο ΑΟ Καλαμιτσίου ήταν καλύτερος και πέτυχε το 1-2 στο 75' με κεφαλιά του Θειακού μετά από θαυμάσια σέντρα του Περδικάρη.

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 85’ όταν σουτ του Σταύρακα βρήκε το δοκάρι του Οικονόμου, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση περιορίζοντας τον δείκτη του σκορ σε δύο τουλάχιστον κλασικές περιπτώσεις.

Διαιτησία: Γιώτης (Γώγου- Παπαλαζάρου)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Μ., Πότσης, Περβανάς, Παπαγεωργίου, Οικονόμου Ν., Νταλιάνι, Γιώτης, Γκόντζος, Γκεσούλης, Μπακαγιάννης, Παππάς. Έπαιξαν και οι Νίνης, Πάντος, Μέλλης, Παπακώστας, Βασιλείου.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ: Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Δ., Περδικάρης, Σταματέλος, Κερασοβίτης, Κονιδάρης, Λογοθέτης, Ηλιόπουλος, Θειακός, Βουκελάτος Κ., Σταυρακάς. Έπαιξαν και οι Μπαλτσής, Σερβός, Βουκελάτος Θ., Ρουχωτάς

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 23 Δεκ 2012 19:34 »
ΗΤΤΑ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα στο γήπεδό μας η εφηβική ομάδα από τις Ελπίδες.
Ένα λάθος της άμυνας στο πρώτο δεκάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στις Ελπίδες να προηγηθούν 0-1 και μια κακή στιγμή από στημένη φάση στην επανάληψη ήταν η αιτία για το 0-2. Το 0-3 για τις Ελπίδες έγινε με συντονισμένη προσπάθεια της επιθετικής γραμμής.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε διαστήματα υπεροχής, χωρίς να καταφέρει όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.
Σκόρερ για τις Ελπίδες δύο φορές ο Σιουκολλλάνη και ο Ζιώγας.

Διαιτητής ο κ. Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Ναστούλης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Α. (85 Θώμος), Πότσης (71 Νίνης), Βασιλείου (52 Γιώτης), Παπαγεωργίου, Οικονόμου Ν., Νταιλιάνι, Περβανάς, Γκόντζος (81 Παπακώστας), Γκεσούλης (81 Πάντος), Καλλιαρέκος (52 Δρόσος), Παππάς.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Πέτρου (90 Δήμος), Κύρκος, Καλές, Παπάς, Τσιέπας, Μούτσιος (89 Τσόλκας), Τσουμάνης (90 Τριάντος), Μασούρας, Ζιώγας, Σιουκουλλάνη (85 Κιτσάκης), Νικολάου (87 Τζιμογιάννης)
http://www.fcpasgiannina.gr/articles/1/etta_e_epebike_apo_tis_elpides

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 20:18 »
Την ήττα με 1-0 από την πολύ δυνατή Ακαδημία του Κώστα Δαβουρλή γνώρισε στο γήπεδο της Παναχαϊκής η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα σε εξ' αναβολής παιχνίδι.
Πάντως οι Γιαννιώτες έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Οικονόμου, μόνο τέσσερις φορές μάζεψε την μπάλα σε άστοχα σουτ των φιλοξενούμενων, ενώ οι επιθετικοί του ΠΑΣ σε τρεις τουλάχιστον κλασικές περιπτώσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι αν ο ΠΑΣ δεν θα ήταν ο νικητής, τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν εξασφαλισμένος.
Αντίθετη άποψη είχε ο Πατρινός διαιτητής κ. Τρίγκας, ο οποίος στο 82 αγνόησε επιθετικό φάουλ των γηπεδούχων και ο Κόκας Δ. σκόραρε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του ΠΑΣ για τη διπλή παράβλεψη.
Παρά την "παραφωνία" με τις διαιτητικές αποφάσεις, η φιλοξενία που έτυχε στην Πάτρα ο ΠΑΣ, ήταν άψογη από τους ανθρώπους του Κ. Δαβουρλή.
Κ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ: Καλέντζης, Κόκκας Α., Μπουρσάκης, Κωνσταντόπουλος, Μαουσαρλής, Βετούλας, Κοκκιάς, Χαλαζιώτης, Κόκκας Δ., Κούστας, Γεράνιος. Έπαιξαν ακόμη οι Νταλακούρας, Στάμος, Κατσιγιάννης, Τζούρας, Βάρδας.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Α., Παπαγεωργίου, Γιώτης, Οικονόμου Ν., Νταϊλιάνι, Φώτης, Περβανάς, Ντακαγιάννης, Γκεσούλης, Γκότζος, Παππάς. Έπαιξαν ακόμη οι Πότσης, Πάντος, Παπακώστας.
http://www.sportsioannina.gr/erasitexniko/29371-2013-01-28-10-47-15.html

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σ αυτή την αναμέτρηση θα είναι ενισχυμένος με τις δύο μεταγραφές που πραγματοποίησε την περίοδο Ιανουαρίου 2013.
Έτσι στην αποστολή θα μετέχουν ο Πάρις Τσαρπέλας ο οποίος επέστρεψε από την Ανατολή (διατέλεσε παίκτης του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στις ομάδες juniors, προπαιδική και παιδική) και ο Γιάννης Φώτης ο οποίος ήρθε με μεταγραφή από τον Α.Ο. Μύκονος.
http://www.fcpasgiannina.gr/articles/1/eniscumene_me_duo_metagrapes_e_epebike_sten_patra
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 28 Ιαν 2013 20:25 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 05 Φεβ 2013 19:06 »
Νίκες για τις εφηβικές του ΠΑΣ και των Ελπίδων Ιωαννίνων
Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική του Εφηβικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος, κέρδισε άνετα 0-2 τις Ελπίδες Αγρινίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου.

Οι Ελπίδες Αγρινίου αποτελούν σήμερα την μεγαλύτερη ακαδημία της Αιτωλοακαρνανία και η εφηβική ομάδα παρατάχθηκε με μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά έδειξε ότι είναι πολύ καλά οργανωμένη σαν ομάδα.

Το 0-1 σημείωσε στο 8' ο Γκόντζος με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 20' ο Τσαρπέλας είχε κεφαλιά στο δοκάρι.
Το 0-2 πέτυχε στο 65' ο Περβανάς με σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 83' ένα δυνατό σουτ του Γκεσούλη στην γωνία των Ελπίδων, έδιωξε με υπερένταση ο Μπάδας
Διαιτησια: Ρούμελης (Αντωνόπουλος -Μιζαλού).
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Μπάρδας, Γιαννιώτης, Παταράκης, Παληγεωργός, Λιόκαυτος, Καπούλας, Βασιλάς, Καραπάνος, Ξηροκώστας, Τασιούλης, Αγγελοκωστόπουλος. Έπαιξαν και οι Φούντας, Γράψας, Σκορδόπουλος, Προβίδας, Κόντος, Καφάλας, Τσέπας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Α., Παπαγεωργίου, Περβανάς, Οικονόμου Ν., Νταϊλιάνι, Φώτης, Πότσης, Γκόντζος, Τσαρπέλας, Μπακαγιάννης, Παππάς. Έπαιξαν και οι Γιώτης, Γκεσούλης, Ντόντης, Θώμος, Νίνης, Καλλιαρέκος.
*** Την ομάδα και αυτή τη φορά συνόδευσαν ο πρόεδρος κ. Χρίστος Τσάγκας και ο αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Δολιώτης. Γενικός αρχηγός της αποστολής ήταν ο κ. Κώστας Ρούκος
· *** Η αποστολή της εφηβικής του ΠΑΣ Γιάννινα είχε άριστη φιλοξενίας από την ομάδα του Αγρινίου και ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της ακαδημίας των Ελπίδων κ. Τάγκαλο.
***Την ερχόμενη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα η εφηβική ομάδα υποδέχεται την ΑΕ Πρέβεζας

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κ. Δαβουρλής-ΑΟ Καλαμιτσίου 1-2
Ελπίδες Ιωαννίνων-Ακαδημία Μεσολογγίου 3-0
http://www.super-fm.gr/articles/erasitexniko/nikes_gia_tis_epebikes_tou_pas_kai_ton_elpidon_ioanninon

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 10 Φεβ 2013 15:58 »
Ισοπαλία η εφηβική του ΠΑΣ 2-2 με την Πρέβεζα

Καλό παιχνίδι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε ανάμεσα στην εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και την αντίστοιχη της Α.Ε.Πρέβεζας όπου οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' όταν ο Παππάς με σουτ έκανε το 0-1.
Στην συνέχεια η Α.Ε.Πρέβεζας μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή του σκορ και αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 στο 20' με τον Πάσχο Ο. , ενώ στο 25' ο Κώτσας με πλασέ έκανε το 1-2.
Ο ΠΑΣ έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 45' ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Γκεσούλη.
Στην επανάληψη οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Στούκα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχασαν ευκαιρίες με τον Γκεσούλη για να πετύχουν το 3-2 χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν
Διαιτησία: Γιώτης (Κωσταντινή Γώγου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Οικονόμου, Παπαγεωργίου, Περβανάς, Οικονόμου Ν., Νταλιάνι, Φώτης, Τσαρπέλας (55' Πότσης), Μπακαγιάννης (75' Γιώτης), Γκεσούλης (90' Νίνης), Γκόντζος (89' Παπακώστας), Παππάς.
Α.Ε.Πρέβεζας: Βασιλάκης, Χαλιμάς, Καλατζής, Λέζος, Ζιώγκας, Κουμπής, Πάσχος Δ., Πάσχος Ο., Τσότσιος, Αντράντε, Κώστας.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 21 Φεβ 2013 14:44 »
ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΗΤΤΑ Η ΕΦΗΒΙΚΗ
Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο μόνο στο πρώτο ημίχρονο η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Α.Ο. Καλαμιτσίου Λευκάδας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο την καθολική καθίζηση του ΠΑΣ στην επανάληψη της αναμέτρησης.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τον αγώνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τους νεαρούς παίκτες του Δημήτρη Στούκα να δημιουργούν από το πρώτο λεπτό ευκαιρίες βάζοντας τους γηπεδούχους της Λευκάδας στην περιοχή τους.
Η υπεροχή καρποφόρησε στο 15 λεπτό όταν μετά από σέντρα του Παππά, ο Τσαρπέλας παραβίασε την εστία των γηπεδούχων σημειώνοντας το 0-1.
Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες να κλειδώσει το σκορ με τους Τσαρπέλα, Γκεσούλη και Παππά που όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα δεύτερη φορά στα δίχτυα του Καλαμιτσίου, για τελειώσει έτσι το πρώτο ημίχρονο.
Αγνώριστη η ομάδα του ΠΑΣ στην επανάληψη της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, αλλά να φτάνουν στην ισοφάριση με ένα λάθος υπόδειγμα της διαιτησίας που έδωσε την ευκαιρία στον Ηλιόπουλο να φέρει το παιγνίδι στα ίσα στο 60.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρητικός με σουτ παραβιάζει για δεύτερη φορά την εστία της Γιαννιώτικης ομάδας.
Πίεσε ο ΠΑΣ στη συνέχεια χάνοντας μια κλασική ευκαιρία στο 85 όταν σε σέντρα του Παππά, ο Τσαρπέλας δεν κατάφερε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή που θα έδινε στον ΠΑΣ το βαθμό της ισοπαλίας που δικαιούταν.
Διαιτητής ο κ. Μαλίζογλου (Φραικούρας, Μασούρας του συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας.

ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ: Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Χ., Περδικάρης (90 Ρουχωτάς), Κονιδάρης, Κερασοβίτης, Λογοθέτης (82 Μπίτα), Γαβρίλης, Κρητικός, Ηλιόπουλος, Θειακός, Βουκελάτος (65 Σταματέλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Μ. (88 Θώμος), Πότσης, Περβανάς, Νταιλιάνι, Οικονόμου Ν., Φώτης (75 Νίνης), Παππάς, Γκόντζος, Τσαρπέλας, Μπακαγιάννης (81 Γιώτης), Γκεσούλης (52 Δρόσος).
http://www.fcpasgiannina.gr/articles/1/me_duo_prosopa_etta_e_epebike

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.083
    • Προφίλ
Απ: Εφηβικό ΠΑΣ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 03 Μάρ 2013 21:07 »
ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ 2-0 Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Καθαρή νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί της Ακαδημίας Μεσολογγίου 2-0, σκορ το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, στον οποίο ο ΠΑΣ είχε καθολική υπεροχή, εκτός των γκολ είχε ένα ακόμα που κακώς ακυρώθηκε από το άπειρο διαιτητικό τρίο, είχε ένα δοκάρι και τουλάχιστον πέντε κλασικές περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσε να δώσει στο τελικό αποτέλεσμα άλλη διάσταση.

Στο 2 μόλις λεπτό ο Μπακαγιάννης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 8 μετά από σέντρα του Παππά, ο Τσαρπέλας αποδέκτης της μπάλας επιχείρησε το σουτ, την μπάλα όμως απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας Γκασούκας.
Στο 18 ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει το σκορ με τον ταχύτατο Παππά να κερδίζει την μονομαχία με τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ από κοντά να κερδίζει και τον τερματοφύλακα σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-0.
Στο 33 κεφαλιά του Μουρκογιάννη διώχνουν από τη γραμμή οι αμυντικοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Στο 50 σε σέντρα του Παππά από αριστερά και σουτ του Τσαρπέλα γίνεται το 2-0.
Στο 75 ο Νίνης βρίσκεται για Τρίτη φορά σε θέση βολής προφταίνει το σουτ αλλά τη μπάλα αποκρούει με υπερένταση ο Γκασούκας.
Στην πίεση του ΠΑΣ ευκαιρίες έχασαν εκτός του Νίνη και οι Παππάς-Τσαρπέλας, ενώ το γκολ του Φώτη κακώς ακυρώθηκε.

Μέτρια η διαιτησία της κ. Ράπτη (Ζιώγα, Χαράτσης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Α. (75 Θώμος), Πότσης, Γιώτης (53 Γκεσούλης), Οικονόμου Ν., Νταιλιάνι, Φώτης, Παππάς, Μπακαγιάννης (70 Νίνης), Τσαρπέλας (65 Παπακώστας), Γκόντζος (60 Παπαγεωργίου), Περβανάς.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Γκασούκας, Ξύστρας (46 Ράπτης), Κοντομήτσος, Λινάρδος, Μουρκογιάννης, Κατσαρός, Δαλδαβάνης (46 Κούσουλας), Σταθελάκης, Μπεγκίρα, Μπερερής (80 Καλάντης).
http://www.fcpasgiannina.gr/articles/1/katare_nike_2_0_e_epebike_to_mesologgi